- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesshou
senior tag
Sziasztok!
Smartshop ban vasarol s9 plus ra tud valaki ajánlani utolag köthető biztosítás? Soha nem volt még ilyenem de már gondolkodom rajta egy ideje.
Marmint biztosításom nem volt telora. S
Az s9p mar megvan[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
válasz sesshou #31803 üzenetére
Utólag nem lehet biztosítást kötni telefonra, hiszen ha pl épp leejtetted és utána kötnél, az csak neked érné meg kiterjesztett garanciát lehet a Samsungtól vásárolni amíg él a gyári garancia, biztosítást pedig a vásárláskor köthetsz, utána nem szvsz. Nekem is jól jönne, mivel berepedt a kijelzőn az üveg, de mehetek a sóhivatalba ...
-
Kékes525
félisten
"A hangzás szerintem kiváló, a basszus is szuper"
Ez ízlés kérdése és annak, hogy mekkora összehasonlítási alapod van.
"sose veszt jelet,"
1. Nyisd ki a hűtőszekrény ajtaját.
2. Szállj fel villamosra, vagy trollira.
3. Nagyobb téren, házaktól távol használd.
Ezeknél szükségszerűen elveszik a jel a technológiából adódóan.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Rinocerosz
őstag
válasz 22balu #31795 üzenetére
Nagyon sok mindent lehet :)
[1000 bixby commands] ebből már váltogathatsz.
Itt ki van emelve [50 hasznosabb] .Továbbá szerintem a leghasznosabb a quick commands. Beállíthatsz egy szóra vagy kifejezésre parancsokat.
Példa: "Good Night " erre a parancsra kikapcsolja az Aod,wifit-t...stb amit te beállítasz.
[Nekem ezek vannak beállítva]Nyilván ez a quick commands elég jó de a többi inkább érdekesség :)
-
esbii22
őstag
Nem tudom mennyire lehet ilyet kérdezni ha nem akkor előre is elnézést kérek de hátha van tapasztalata valakinek.
Szóval szeretném eladni a Telenoros S9-et. Mennyi lenne a reális ár érte? (Fél éves telefon,tokkal üvegfóliával védve az elejétől fogva.)iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
-
jeni
félisten
válasz esbii22 #31807 üzenetére
nézzél be az S9 használt cuccok topikjába mi az átlag áruk? ha valaki sietve,nem akar várni az eladással az lényegesen olcsóbban eladja.
az A50 abban az aksi a nagyobb,de ha teszteket nézzed meg akkor egyértelműen az S9 a jobb. napi felhasználási szinten nem fogod semelyiknél látni a különbséget. inkább a szolgáltatásokban,kamera használatban vehetőek észre az eltérések az S9 javára, valamint az anyagfelhasználásban is vannak eltérések.
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
Alszok rá párat. Körbenézek a neten. Amúgy meg semmi baj nincs vele csak az a fránya akksi. Lehet megpróbálok együtt élni a problémával, melóhelyen gyenge a hálózat állandóan ugrál 4g 3g között. Jóformán itt használom a legtöbbet, otthon nincs térerő gond, meg ott bármikor feldobom a vezeték nélküli töltőre.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
kelly416
veterán
válasz ArthurShelby #31721 üzenetére
-
kiskeni
aktív tag
válasz Palika71 #31784 üzenetére
Hm, akkor nem tudom, mivel alapból a Google asszisztense nincs is aktiválva a telefonon, annyira pedig sosem mentem bele, hogy kiderítsem hogyan lehet azt aktiválni. Nem is érdekelt a Google asszisztense, nem akarom, hogy 1x csak együtt nevessen velem egy poénon amit az előbb sütöttem el
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
ArthurShelby
addikt
válasz kelly416 #31811 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nekem 2 kicsi is van ([kép]), viszont a nagyobbik (ugreen) túlságosan kilóg, míg a kicsi passzentosan, de jó ([kép], [kép], [kép]), be lehet csukni azt a panelt (Opel zafira c).
A kicsivel annyi a gond, hogy egy hektikusan működő kínai kütyü, ezért keresek egy minőségi kis kínait.[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
bodnara123_
csendes tag
Hello!
Nekem olyan problémám van, hogy amikor töltöm (gyári töltő/kábel) a telefont, akkor elő szokott fordulni random, hogy nem írja ki, hogy hány perc van a teljes feltöltésig.
Csak annyit ír, hogy gyorstöltés, a töltés várható idejét nem.
Kb. 5-10 perc múlva kiírja, hogy mennyi idő kell a feltöltéshez.
Ilyet más tapasztalt már?
Ez szoftveres, vagy hardveres hiba lehet?
Köszönöm előre is a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
sesshou
senior tag
válasz csorbajeno #31814 üzenetére
Nekem valami nqgyon alap van amit még a bank miatt kellet. De javasoltak egy jót majd megnézem.
-
kelly416
veterán
válasz ArthurShelby #31815 üzenetére
Hát... a baseus nem tudom, mennyivel minőségibb mint az ugreen. Minden esetre kábelekből inkább ugreent szoktam venni, autós töltőkből baseust, de faliból is ugreen van, több portos. Szóval passz, de hónapok óta jól működik nálam ez a kis izé.
-
Dobos21
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki mostanában olyat, hogy szoftverfrissitesnel próbál kapcsolódni 7-8 percet majd kiirja:
[kép]Mit tudok tenni? Augusztus 12 óta ezt csinálja folyamatosan, előtte 1 héttel volt szervizbe más hibák végett.
Választok előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz thedarkfox #31824 üzenetére
Nálam nem működik így sem, de nem baj, még nincs kint az új frissítés. (gondolom én, XEH)
Give them hell Ukraine!
-
veterán
-
emin
tag
Sziasztok!
A telómon német független rom van, még az első pie-os verzió, nem akarja frissíteni magát talán a régió miatt?
Gondoltam felrakom a legújabb magyar független romot odinnal, csak nem tudom a knoxnak hogy tetszene, buknám a garit? -
csorbajeno
veterán
Valószínűleg egy olyan rom jött létre a telefonodon, ami hivatalosan nem jelent meg, amire megoldást jelent az általad említette XEH rom felrakása Odinnal, ami nem ugrasztaná a Knox-ot, mert hivatalos rom. A Samfirm programmal le tudod tölteni. Ha további segítségre van szükséged, azt megtalálod fent a leírásban, ha azzal sem boldogulsz, akkor kérdezz nyugodtan
-
emin
tag
válasz csorbajeno #31829 üzenetére
Köszönöm!
A romolással elvagyok csak egy-két évig Xiaomi-val voltam ott ilyen Knox-ok nem voltak. -
mazsiii92
aktív tag
Talán az egyik legjobb üzemidő jött össze tegnap. Nekem már elég, ha 4 óra összejön, azzal elvagyok, munkahelyen, kocsiban és nyilván otthon is rendelkezésre áll mindenféle töltési lehetőség, és powerbank is legrosszabb esetben. De ez az 5 óra.. nagyok büszke vagyok rá.
Sima S9.iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Kékes525
félisten
válasz mazsiii92 #31832 üzenetére
A lépernyőidő önmagában nem sokat mond. Bármikor csinálok akár 10 órásat is. Itt egy példa S2-ös időszakomból:
Az akksi idő a képernyő esetében függ a fényerősségtől és attól hogy milyen képet nézünk (sötét vagy világos). Igazad van abban, hogy a képernyőidő sokat elárul, de csak akkor hasonlíthatók össze (különösen két felhasználó között), ha a fényerőt standardizáljuk és persze hasonló (sötét vagy világos) képeket nézegetünk, hisz ezek másként terhelik az akut.
A képernyőidő leginkább az adott felhasználónak mond releváns információt (így nálad is!), hisz nagyjából mindig egyformán használja a telefonját, így a képernyőt is. Kivétel a nagy eltérések, az már valami problémára utalhat.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Chamoro
tag
Azt hol kell megnézni, hogy mi rezgeti a telefont? Nemrég mintha lett volna róla szó.
Néha rezeg egy rövidet de semmi értesítés meg egyebek. -
Dobos21
csendes tag
válasz thedarkfox #31824 üzenetére
Köszönöm!
És köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget!
-
Chamoro
tag
válasz csorbajeno #31835 üzenetére
Nincs. Értesítési emlékeztető sincs bekapcsolva, index nincs fent. ICsekk, vodafone app, simple,google fordító, Samsung flow meg egy v380 nevű app, amivel kamerát nézek neten. De annak nincs megadva semmilyen engedély. Szoval nem értem :/
-
kelly416
veterán
-
lcdtv
tag
válasz sityupityu #31827 üzenetére
Szintén digi és sem az óra sem a telefon nem tálalja a szervert . Lehet írni kellene a diginek hogy mi a sza... van
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz Rinocerosz #31842 üzenetére
Ugyanez a történet megy a társcsoportokban is. S8, S10, de még fb-on is. Szerintem tudnak róla, ráadásul, gondolom sok dolgozójuk is érintett lehet. Csak ilyen.lassan őrölnek azok a malmok. De szólni sosem árt.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Nem akarok sem reklámozni, sem rábeszélni senkit, de találtam egy "filléres" megoldást a package disabler pro helyettesítésére. Sajnos play áruház letiltotta a package disabler prot, ezért tovább nem lehet futtatni. Egy megoldás van, ha megint megveszem a gyártó oldalán. Ezzel egy baj van, hogy max 2 szer hasznalható fel a liszensz. (Nem szimpatikus)...
Xda-n találtam rá egy másik appra, mely play áruházban elérhető, és egyben olcsóbb is az előző apptól.
CCSWE app manager (samsung): 899Ft ba kerül a pro liszensz. Az ingyenessel nem lehet letiltani appokat. Óckodtam tőle, de csak jókat olvastam róla, és valóban működik. Olcsóbb mint egy doboz cigi, és legalább nem káros Természetesen Root nem kell a működéséhez.
Akit érdekel olvasson utána, nekem bevált.
-
Vitaqo
senior tag
Az mitől lehet, hogy wifiről nem megy a szoftverfrissítés, mobilnetröl meg igen?
-
Flagstaff
tag
válasz alcapone386 #31844 üzenetére
adb ingyen van, igaz parancssoros matatással jár de legalább az ingyenessége mellett nem csak letiltani lehet vele alkalmazásokat hanem kompletten uninstallálni is. Teljesen hivatalosan működő megoldás. Csak az adott user fiókjából törlődik az app, ezért a telefon érintetlennek látszik a gyári frissítések számára és nem kell root és nem ugrasztja a knoxot.
-
csorbajeno
veterán
válasz Kékes525 #31847 üzenetére
Nekem is Telekomos itthon a net. De nem hiszem, hogy bug lenne, vagy ha az, akkor nagyon nagy, mert hugom a P20Pro-val sem tud csinálni semmit wifin, de mobilneten igen. Szóval ugyanezzel küzd most a Huawei is. Érdekes probléma, kíváncsi vagyok, hogy mi fogja megoldani.
-
samu74
addikt
válasz alcapone386 #31844 üzenetére
Én megorroltam PDP fejlesztőre mikor nem működött(hányszor kell megvenni?! ), igazából hidegen hagy régi rendszeren ment...Oldja meg,ahogy írták fentebb adb parancsal meg lehet oldani, akkor neki is lehetne valami megoldást találni. Amúgy anno nézegettem, sokat nem spórol az ember a tiltogatással. Az akksi annyi amennyi, a telefon meg combos.
Valahol azt is megértem, hogy a gyártó is leveteti a playről, VérIstvánok letiltanak mindent ,aztán meg rinya van hogy nem megy a zinternet.[ Szerkesztve ]
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest