- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz szabochris #31598 üzenetére
Csak abban az esetben ha te vagy a valódi előfizetője és tulaja a telónak!
Anno nekem az adás-vételivel igazoltan sem fogadták el kód kiadását! Panaszkönyvet írtam erről és azóta sem válaszoltak rá. -
kekedi
senior tag
válasz szabochris #31598 üzenetére
[link]
Itt megtudod online csinálni.
Én is itt csináltam (S6-ot)
a kódot amit adnak, azt majd akkor tudod beütni a telefonba, amint más szolgáltatói kártyát raksz bele. Onnantól független lesz.[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Lassan letelik vagy letelt az 1év sokaknál. Ez vízválasztó szokott lenni Romolás ügyben. Van aki már meglépte? Esetleg tervezi valaki?
Részemről egyedül a hívás rögzítés és a camera mod hiányzik. Persze hívás rögzítés thai kártyával megoldható tudom, de eddig minden telefonom romoltam, így hajt a vérem (azért megjegyezném, hogy most először bírtam ki az 1 évet...valahogy nem éreztem eddig nagy szükségét s9plus nál) -
jeni
félisten
-
TaaT
nagyúr
-
ArthurShelby
addikt
válasz alcapone386 #31604 üzenetére
Én inkább attól félek, hogy rootolás után csomó alkalmazás majd nem megy (nem próbáltam mind, de pl skoda connect, erste mobibank, erste mobilpay...)
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
jeni
félisten
válasz alcapone386 #31604 üzenetére
a Knox ugrása a garancia megszűnését is vonja maga után.
-
alcapone386
őstag
Igen tudom. Az 1 év csak lélektani határ, ahogy Mazsiii is irta
Tudom, hogy ugrik a knox és vele együtt a garancia. Mivel 2 évente cserélem a telefonokat, így nálam a menet a következő: 1 év kibír, aztán jöhet a Romolás. Omia 2, S Advance, s3,s5,s7e,s9plus. Eddig s7e- nél nem bírtam ki romolás nélkül az 1 évet, de s9 nél eddig nem éreztem kéztetést. Inkább a kíváncsiság hajt, mint a hiány.Gariról csak annyit, hogy s7edge nél 2 év 1 hónapos volt a telefon amikor megadta magát az alaplap Szóval ideges is lettem volna, ha 2 évig nem rootolok (persze akkor is, ha 2 év előtt purcan ki) Más gariztatásra kopkop hálisten nem volt szükségem. Igaz most biztosításom is van, ezért is filózok, hogy egyáltalán megéri-e rootolni. S7edge nél nagyon is megérte, de most 2 dolgot leszámítva nem tudom mit tudna még pluszban nyújtani.
-
alcapone386
őstag
válasz ArthurShelby #31610 üzenetére
Igen van ami nem szereti a rootot. Igaz magisk-al eddig minden app elől el tudtam rejteni, de 1 éve nem romolok, így lemaradtam a friss infókkal.
-
Luna73
tag
Sziasztok. A SIM Pin kódot hol tudom átírni?
-
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
Mostanában azt tapasztalom, hogy tök m1, hogy 2 percre állítom a kijelző idejét másnap reggel 30 másodperc van beállítva. Ez miért van?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
e-newsee
addikt
válasz vodrosjozsi #31618 üzenetére
Nekem 5 perc, de mióta megvettem a telót annyi, és soha nem állítódott el sehova. Ott valami szoftveres gebasz lesz. Vagy ilyet nem okozhat valami szuper energiatakarékos mód?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
veterán
válasz vodrosjozsi #31618 üzenetére
Egy újraindítás nem segít?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
T0mcs
tag
Szerintetek ezzel menne a dex ?
Töltésnél is USB-C PD Charging ír. Fogja tölteni a QC-3 Samsungot? Gondolom tölteni fogja csak nem lesz gyors töltés...
-
vodrosjozsi
őstag
-
T0mcs
tag
Igazad van!
-
fone
csendes tag
Sziasztok! Nem találtam a keresővel porosodásra semmit. Én lennék az egyetlen, akinek minden egyes lyuknál porosodik a kijelző alatt? Mikrofon, töltő, jack, hangszóró, sőt a felső mikrofonnál is.
Soha nem volt szerelve, nem esett, nem volt vízben. Persze gari már nincs. -
Rinocerosz
őstag
Hmmm... lehet csak be kell ruházni egy DeX re.
[Galaxy S9 and newer could get the new DeX features with One UI 2.0]
-
MODERÁTOR
Töltő kellene nekem, sima madzagos. Ugyan olyan képességel mint a gyári. Tehát gyorstöltés és ne nyírja ki a telefont. Ha eredetit láttatok valahol akciósan nekem az is jó.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
jeni
félisten
válasz MADcat #31631 üzenetére
tessék
EP-TA20EWEUGWW töltőfej fehér kiadásban van és van mellé gyári kábel is,az is IGAZ annak a kábele MICRO USB
ha fekete kellene akkor EP-TA20EBE
lehetséges,hogy másutt olcsóbb pár Ft-al!
Samsung adatkábel UBC-Ctudtommal a mobilhome boltban olcsóbban van a kettő együtt
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
pusszycat
nagyúr
Ellenben de az adapter folyton áram alatt van,ha meg kézzel kihuzigálod holmarad a mobilitás,előnye a dolognak?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
válasz csorbajeno #31645 üzenetére
Nem úgy volt,h a tápegységeket gondolok itt a laptopokra is nem jó terhelés mentesen működtetni? Már arra is gondoltam.h veszek egy okos hosszabitót ugye az telefonról és vagy hanggal vezérelhető melyik foglalat kapjon áramot. Az ember mire nem képes,h ne keljen lehajolni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
válasz MADcat #31647 üzenetére
Ha éjjelre kell a töltés akkor a Qi a legjobb választás erre mert ha feltöltötte a telefont 100 % szétkapcsol nem terheli tovább a töltéssel. Mondjuk erre van töltésvezérlő a telefonban de akkor meg azt kíméli.
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs