- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
Van valakinek fenn AnTuTu? Az rendben van hogy nyugalmi állapotban folyamat 45-50C-on van a proci?
https://tinyurl.com/phnas
-
csimpas
tag
Sziasztok!
Van valami módszer arra hogy a hívást tudjam rögzíteni?
S9 plus duos készülékről lenne szóS7 edge-ről váltottam
Eddig az ACR prémium licence-el tökéletesen működött, viszont az s9 plus ezzel csak az én hangomat veszi
Tudnátok ajánlani valami, ami működik is? Nem gond ha fizetős, inkább megveszem, csak működjön
(gondolkoztam a downgrade-en Android 8ra,de inkább várnék, hátha tudtok ajánlani valami megoldást)Próbáltam a galaxy storeból is leszedni az acr-t de nem igazán működik
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz csimpas #31402 üzenetére
Sajnos a Pie óta csak a te hangodat rögzíti az összes ACR, ha EU ROM-ot használsz. Vannak itt néhányan (ha jól emlékszem, akkor 4-en), akik vietnámi SIM-kártyával átálltak a vietnámi romra, ahol a rendszerbe integrálva van a hívásrögzítés. Sajnos másként nem lehet megoldani De megoldható a dolog izraeli ROM-mal/SIM-mel is. Ilyen is akad köztünk.
-
csimpas
tag
válasz csorbajeno #31404 üzenetére
Segíts légyszi hogy milyen kulcsszavakra keressek vissza?
-
csimpas
tag
válasz csorbajeno #31407 üzenetére
Köszi
Akkor jól értem, hogy vagy thai sim, egy rommal
Vagy downgrade Android 8ra?Ha downgradeelek, abból lesz valami hátrányom?
-
-
kiskeni
aktív tag
Screenshot-ra írták, de hangerőcsökkentés+bekapcs gomb, elemlámpára pedig a LockStar nevű app. Sammobile-ról le tudod kapni és elég jól testre lehet vele szabni a zárolási képernyőt. Tudsz bele ilyet is tenni ezzel például: De ha lehúzod az értesítési sávot -amit akár ujjlenyomatolvasóval, akár Home képernyőn lefele pöccintéssel (ha beállítottad), akár a hagyományos módon is lehúzhatsz- akkor ott is ott van a a gyorskapcsoló gombok között az elemlámpa, sőt. Csak onnan lehet amúgy elérni, ahogy elnéztem ikonként (avagy widget-ként) sem lehet kitenni, mint ahogy anno az S3 Neo-mon (és talán az S6-on is) kitettem.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kelly416
veterán
válasz helixP #31377 üzenetére
Ha egyszer lassan írsz...
Komolyra fordítva ez nagyon harmatos. Én 3-3,5 óra SOT-ot minimum produkálok egy kártyával mobilnettel úgy, hogy wifi, bluetooth, gos mindig in, fényerő automata, telefonálok, fórumozok. 3 óra pubg-ot él túl nagyjából egyébként, ha nagyon rácuppanok.
-
lcdtv
tag
Miért nem tudok képernyőmentéskor görgetősen menteni. Csak fényképez azt kész. Régen lehetett. Valamelyik frissítés okozta vagy valamit nem kapcsoltam be?
-
sesshou
senior tag
hol érdemes beszerezni a whitestone dome-ot s9 +-ra?
sestore ban nem találtam. -
sesshou
senior tag
A whitestone oldalán free international shiping van 100 usd fölött
ami jelenleg 2 darab dupla pakk esetén megvan.
viszont ehhez szükségem lenne még 3 emberre.
https://www.whitestonedome.com/products/dome-glass-for-galaxy-s9?variant=19367728971872ami így 30 usd azaza 9e /fő.
lenne jelentkező?
-
kiskeni
aktív tag
válasz zsolez76 #31418 üzenetére
[Igen, itt] van hogyan aktiválhatod. Ez kimaradt, bocs. Most épp úton vagyok és nem nagyon érek rá, de azért szólok, hogy a cikkben említett Activity Manager app nincs már a Play Store-ban. Vagy leszeded külső forrásból, vagy keresel hasonlót a Play-ben. Egy ilyen appal ki tudod rakni a LockStar ikonját és onnantól szabad az út.
Szerk.: bocs, ha közben már válaszoltak nem láttam azóta ki mit írt.[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
válasz zsolez76 #31418 üzenetére
Na most itthon vagyok. Dióhéjban annyi, hogy az ilyen GoodLuck és társai finomságok (mint pl. a LockStar) nálunk nem elérhetőek, így le kell szedni alternatív forrásból, ha szeretnéd használni (ami nem Play). Jó erre az XDA, vagy a Sammobile is igazából, tökmindegy. Ami még lényeges, hogy ezek telepítésekor nem kerül ki ikon, ami szívás egyrészt, másrészt, az efféle appokkal -amiről írtam is (Activity Manager)- ki lehet tetetni az adott app ikonját utólag (ami ez esetben a LockStar). Onnantól pedig, hogy az ikont kirakattad, nyert ügyed van. Rákoppintasz és kész, beállíthatod innentől kezdve az adott appot (LockStar) szabadon.
[ Szerkesztve ]
-
-
krisz768_
tag
Sziasztok! Neten láttam, nekem megoldotta a melegedés + akku problémát: ki kell kapcsolni az irisz szkennert. Újra 5óra felett van az üzemidőm. Én szeretem és használom ezt a funkciót, szóval remélem kijavítják.
-
veterán
-
Pavua
csendes tag
Sziasztok,
Budapesten pár percre ki tud kölcsönadni thai simkártyát? Az új telefonomat kellene tesztelnem vele.
köszi -
kiskeni
aktív tag
válasz Oldman2 #31433 üzenetére
Ez csak akkor ciki, ha neked nem szinkronizál telefon tevékenységeket, mert a "Tevékenységvezérlők" között az "Eszközadatok" ki van kapcsolva. Akkor semmi appelőzményt nem ment.
Ez szerintem így normális. A telefon hiába képes netre csatlakozni, lehet használni offline módban is én pedig köszönöm szépen nem kérek a 0/24 teljeskörű tevékenységlogolásból. Na nem mintha bíznék ebben a szoftveres kikapcsolás-dologban.
Egyébként ezért nem érdemes noname alig letöltött appot felrakni, max kis egészséges paranoiával, hogy mikor gond lesz, tudd mire kell gyanakodnod.
-
kiskeni
aktív tag
válasz kelly416 #31432 üzenetére
Igen, valami Blue Horizon Apps kínálatában, de az sem képes letölteni ezeket a GoodLuck-os appokat. Ez is csak egy "parancsikon készítő", ugyanaz, mint az általam javasolt Activity Manager, csak amit én írtam az nem tartalmaz reklámokat.
-
$R64
tag
Hi all
Most jo aron hozza tudnek jutni egy s9+ hoz. Akinek van ilyen, annak mi a velemenye az aksirol? (4g egesz nap menni szokott, kis telefonalas, plusz 1 ora nba mobile live) mostani telomat 2x3x toltom egy nap :-) (s4,de mar 6.eves :) ). Olvastam itt h probelmas az s9 aksija? Mik a tapasztalatok? Koszi
-
veterán
-
Rinocerosz
őstag
Hát ügye ha s9+ veszel akkor az egész jól bírja.
Nekem van, hogy 7-8 órát is ki bír ilyenkor álltalában olvasgatok vagy hasonló apróságok így elég 2 naponta tölteni. ( nem nyomkodom egész nap)
Ha sokat használom és olyan alkalmazásokat akkor 4-5 óra.
[Itt nem használtam sokat a telefont]
(Nekem be van kapcsolva mindig minden: wifi,4g,nfc,gps,auto szink,Always on Display...Szerintem jó üzemidővel bír. Nem kell teleszemetelni minden kétes appal, néha tisztítani a ramot az eszközkezelőben, újra indítani néh-néha és kész.
Igazság szerint ennél most sokkal jobb telefont nemigen kapsz mert minden területen prémiumot nyújt és az ára is elérhető.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest