- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz tundermacko #9200 üzenetére
3-4-en itt is ott is ...
Az sd-re is figyelj
Mehet más is, pl a friss HU (XEH) független
Szerk.
- 4.2.2-re csak 4.2.2 (tehát szerintem ne frissíts)
- 4.4.2-re 4.4.2-t tegyél (vissza nem o.k., vagyis még nem tiszta)[ Szerkesztve ]
-
jansi
csendes tag
Megjelent a Telenoros 4.4.2
-
Acef
addikt
válasz tundermacko #9203 üzenetére
Van egy leírás, néhány napja próbálta Tamás88 kolléga: felment a Brazil 4.2.2, de nem ment a wifi, és nem lehetett vele telefonálni. Szerintem a Knoxot is billenti, hiszen még modemet is kellett volna cserélni.
Ezért írtam, hogy nem tiszta.
Olvass vissza, néhány napja volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kajla5
aktív tag
Ez komoly?
-
ctvagyok
őstag
válasz Mr. Elliot #9205 üzenetére
Vagy tönkrement a rezgőmotor benne, velem már előfordult másik telefonnál.
-
Acef
addikt
válasz Mr. Elliot #9208 üzenetére
Volt már ilyen (hasonló). Rakj fel egy másik romot Odinnal.
[ Szerkesztve ]
-
borbas666
aktív tag
Felraktam ma a telenoros romot OTA-n. Feltöltöttem fullra, és eddig csak pozitív tapasztalataim vannak.
Mintha nem zabálná úgy az akkut mint eddig, és a hálózat kezelése is jobb lenne.
Eddig nem ment a HD hangon telefonálás, csak ha Fix 3g-re tettem, és úgy is gyenge volt.
Az akku 95%-on van, fél óra kijelző idővel, és volt vagy 15 perc telefonálás azóta. Wifi, szinkron megy, annyi hogy Leandroidot használok, ami kapcsolgatja a netet, fél óránként 1 percre kapcsolja be.
Nálam ez eddig javulás, bár nem akarom elszólni a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok
Egy kis segítség kellene. Egyik ismerősömnek az s4 minije random módon lefagy, újraindul. Kicsit vizes az ember ujja, akkor pedig össze vissza érzékel, vagy sehogy. Más is tapasztal ilyet? Szoftverfrissítés segíthet?
-
schferenc77
aktív tag
Szia Acef,
Újraraktam a romot es megjavult. Lehet, hogy a flash utan megsem vegeztem minden cache es dalvik wipeot rendesen...
Most elso indulaskor adott egy nfc leallt hibauzit, azota semmi. Hang jol hallhato minden iranyban. Egyenlore marad ez, bar tegnap kinomban felraktam egy CM11-M12-t es az is tokre tetszett. -
Kajla5
aktív tag
Itt : http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9195
én egyáltalán nem látom a Telenoros 4.4-et. Máshol kéne keresnem? -
Acef
addikt
válasz schferenc77 #9220 üzenetére
schferenc77
Abban kicseréltem a tárcsázó apk-t a gyári, Call recorder nélkülire, de jó az eredeti verzió, azt használd.tundermacko
Igen, másnak ...
Az egy módosított rom, 4.4-re nem o.k., amúgy a Gdrive mappámban van. -
Lacas968
csendes tag
Sziasztok!
Frissített a telefon 4.4.2-re. Azóta az e-mail kliens folyamatosan feldobja mind a 2 e-mail hozzáférésemhez, hogy: Sikertelen bejelentkezés xxxx fiókba.
Már a hozzáféréseket az adatokat és a gyorsítótárat is töröltem, majd újra felvettem a fiókokat, de nem változott semmi. :-(
Ez akkor jön elő, amikor újra csatlakozom wi-fi-hez. Pár perc után megérkeznek a levelek.
Előre is köszöNETtel a válaszokat: Lacás
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
no. kint van a 4.4.4 is? vagy ez most nézem, más verzió?[link]
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
nagyúr
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy nálatok megjegyzi a beállítást a a híváslistánál? Beállítom, hogy Minden hívást jelenítsen csak meg, és ha bezárom majd újranyitom, mutatja megintcsak az sms-eket is.
-
ToZo85
tag
Ma a Telenornál vettem egy S4minit. 4.2.2 van rajta.
A frissítési csomagot ki lehet valahogy törölni?Nem szeretném frissíteni KitKatra.Acef,az lenne a kérdésem,hogy azt az android beállítási menüt hogy érem el?
A boltban beletették a sim kártyát.
A gyári állapot visszaállítása után bejön az a menü,ami az oldaladon is van?
A gyári adatok visszaállítását hol találom?Köszi előre is!
-
Józsi_S4mini
csendes tag
válasz palee69 #9143 üzenetére
Felhívtam egy samsung szervizt. Mondtam nekik, hogy legnagyobb bajom ezzel a kitekattal, hogy a külső sd kártyára nem tudnak írni a telepített alkalmazások. Állítólag szükség volt erre mer sok helyen hibás működést okozott amíg nem volt letiltva. (nekem eddig jól működött minden, nemrég vettem is nagy kártyát hurrá)
Azt mondták visszafele ők sem tudnak szoftverezni mer "behal" tőle a telefon. Ez van. Ha ezt tudom nem frissítem. Nem volt odaírva hogy vigyázz innentől lesz néhány dolog ami tiltva lesz. De hát a samsungnak joga van ehhez.
Még ajánlottak egy másik szervizt, hogy próbáljam meg ott is talán...
Azt hiszem kihúzom ezt az egy évet amíg tart a garancia így a belső memóriában szűkösködve aztán addigra biztos lesz megoldás root-olva vagy akármi. akkor már billenhet a knox vagy fel is gyújthatom -
palee69
senior tag
válasz Józsi_S4mini #9237 üzenetére
Köszi az infót.
-
Wolfy999
tag
válasz Józsi_S4mini #9237 üzenetére
Nem kötekedésből, csak kíváncsiságból szeretném megkérdezni, hogy mivel töltöd meg a belső memóriát, ami miatt szűkölködnöd kell?
-
besaints
tag
Sziasztok!
Feleségem most lett egy I9192 (S4 mini Duos fehér La Fleur) boldog tulajdonosa. Alapból 4.2.2 van rajta. Szeretném frissíteni, úgy tudom 4.4.2 a legújabb rá. Sajnos sem a Kies sem az OTA nem jelez elérhető frissítést. Mi lehet a gond?
Van esetleg kiemelt hozzászólás vagy összefoglaló, ami az S4 mini DUOS tudnivalókat, friss linkeket tartalmazná, akár magyar akár angol oldalon?
Jól gondolom, hogy a I9192-re nem jó semmilyen más ROM? (pl. ezek: I9191, I9195)Előre is köszönöm a segítséget!
Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
czipi11
csendes tag
Hol lehet beállítani, hogy milyen program nyissa meg a kívánt fájlt?
-
Tamás88
őstag
válasz Józsi_S4mini #9240 üzenetére
Azt be lehet állítani, hogy az sd kártyára mentsen, én legalábbis be tudom állítani. CM 11 alatt. Ja és ez nem Samu"feature" hanem az Androiddé, mielőtt bárki is szidná a Samut.
-
Barto
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Az alábbi kombináció fut a telón: hsz:
Most ilyenekt kezdett csinálni az elmúlt 3 hétben (ami egyre sűrűsödik):
1. FB app: a feedeket nézve egyszer csak nem tölti a képeket, majd a feedet sem. Előfordul, hogy a kementeket sem tölti be. Ilyenkor wifi vagy adatkapcsolat on/off és megy újra, majd megint kezdődik elölről.
2. A statusbaron szoktam némítani. Amikor megnyomom az ikont, akkor a funkció működik, de belaggol, és a redőny is olyan 5-7 mp múlva megy vissza. Reboot után megy pár alkalomig, de kezdődik elölről. Természetesen mind rezgés, némítás és hangosítás választáskor csinálja.Tapasztalt ilyet valaki? Valami ötletetek van rá?
Előre is köszönöm segítséget!
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
Acef
addikt
Több lehetőség is van.
1, flasheld újra az UBNB3 r2 romot, majd wipe cache, advanced / wipe dalvik ..
2, csináld meg az 1-et, majd tedd fel az UBNB3 modemet
3, repartos rom / fejlett cwm / 1, és 2-ben írtak.
Nem hiszem, hogy Spitya zip-je okozza, de a tesztelés alatt még ne tedd fel.
Esetleg hagyd ki az utóbbi néhány héten telepített appokat.Még egy: ne az UBNB3 r2-t, hanem az Fmod-ot tedd fel az 1. pontban.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
Szerintem az egyedi ROM miatt van. Akárki akármit mondhat a gyártók nem véletlenül tesztelik hónapokig (jó esetben) a ROM-jaikat. Aki egyedit tesz fel az vállalja hogy néha néha beszarik, belassul, stb. Én igazából nem is értem hogy a mai felső közép kategóriás telefonokon miért kell mókolni. Persze tudom megvan mindenkinek a válasza aki ezt csinálja, hogy tisztább rendszer, gyorsabb rendszer (mennyivel is gyorsabb?? Talán 0,0001 sec-el? Mérhető? Nem hinném), kitakarított rendszer, több RAM (valakinek volt már gyári rendszer alatt hogy elfogyott volna a ram, mert én még nem olvastam ilyet), meg még ezer indok hogy miért. Viszont aki nem gyárit használ az egy idő után szembesül a hátrányaival (nem működik ez, nem működik az, beragad valami, fagy, nem tudom ezt vagy azt a widgetet kitenni ami gyári rendszer alatt megvolt és szeretem, stb). Nálad szerintem most pont ez lehet. Majdnem az összes egyedi ROM sz@r. Tisztelet a nagyon ritka kivételnek. Ott vannak a tényleg páratlanul jó telefonok, úgy mint az alpha, Z3C, stb. Nagyon sok új tulajnak az az első hogy rootolja meg egyedi ROM-ot keressen rá. Minek??? Még meg sem ismerte hogy milyen a gyári, de máris másik kell. (saját vélemény volt, bocsánat, de ez kikivánkozott)
ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest