- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightzone
aktív tag
válasz janos666 #10400 üzenetére
Igazából ha bármilyen CM-el melegedne akkor én paráznék, hiába is lenne jobb. A 2A-es töltővel plussz a gyári kernellel nincs ilyen gond, teljesen normális, szinte nem is melegszik se a telefon se az töltő, többször ellenőriztem.
Valójából az aksi technológia van lemaradva a többitől már évek óta, hiába a nagy amper számok ha nem tudják a készülékek kiaknázni. Bár ez nem csoda hiszen a telefonok sokkal gyorsabb ütemben fejlődnek sem mint hogy az aksi technológia ez követni tudná.
Illetve a kompatbilitási gondok is előjönnek amint valaki csak simán frissít vagy egy custom romot tesz fel, és egy új ugye megint másként kezeli az aksit mint a gyári amivel kiadták. Ha ez nincs megfelelően konfigurálva a kernelben akkor jönnek a gondok, pl a gyors merülés (szerintem).Amúgy a drasztikus merülésre nemrég láttam egy érdekes megoldást: Battery Calibration, amit érdemes lehet kipróbálni annak akinek nagyon merül az aksi. Én nem használtam ezt mert nincs rá szükségem nincsenek merülési gondjaim, meg lehet nem is túl biztonságos(néhány hsz-ből kiindulva), de lehet megérné.
-
geucsa
tag
válasz blue24 #10398 üzenetére
S4 minim van. A fényképezője szerintem szar.
A hívás minősége és a kihangosítás kitűnők.
Képernyő élesség jobb nem is nagyon lehetne.
Tölteni 1-1,5 naponta kell aktív használat mellett.
Viber tökéletesen fut rajta, napi 1-2 órát viberezek.
Kézbe fogva elég csúszós, de az egy kagylótokkal orvosolható.De mindezek ellenére a kettő közül egyértelműen ezt venném és nem az s3 neot.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Valaki tapasztalt már olyat hogy a telefon egész egyszerűen nem játssza le többet a beállított csengőhangot?
Egyszer még elnéztem neki...a másodikra még azt mondtam hogy oké, de ma már 4. alkalommal csinálja meg.
Beállítok egy csengőhangot (mp3), semmi gond. Szól is 1 hétig..két hétig..aztán a 3.-4. hét között gondol egyet a telefon és elkezd gyári csengőhangot hallatni, ami önmagában nem lenne baj mert 10 sec alatt újra be tudNÁM állítani, de a telefon azt mondja hogy ezt a formátumot ő nem támogatja.Miért van ez??
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
geucsa
tag
válasz Sirandrish #10407 üzenetére
Furcsa.
Nekem lejátszásnál szokott ilyet csinálni.
Akkor teljesen le kell állítanom a lejátszót és visszalépve meg már megy. -
Sirandrish
legenda
válasz geucsa #10408 üzenetére
Hát nem kicsit furcsa. Mondom az első 1-2 alkalommal még élnéző voltam, de most már rettentő zavaró..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HAGYMAFA
tag
Most komolyan ez a Speedshop se normális bolt? Tőlük rendeltem meg a készüléket a készülék adatlapján írva garancia 1+1 év. Ezt ugye úgy értelmeztem 1 év + a samsung regivel +1 év. Erre most olvasom a honlapjukon:
"A Speeddepo Kft. kéri kedves fogyasztóit, hogy tájékozódjanak az adott termékre irányadó speciális, a Speeddepo Kft. által vállalt jótállásról, mivel bizonyos esetekben a Speeddepo Kft. a kötelező egy éves jótálláson túl, két év (azaz 1+1 év) jótállást vállal.
A Samsung terméknél pedig a jótállás a második évtől kizárólag a készülékre vonatkozik, az alkatrészekre és tartozékokra nem."
Hát ez mindennek tűnik csak nem gyártói garinak.... Ezek után nem biztos, hogy átveszem a terméket.....
-
HAGYMAFA
tag
Hát mind1, írtam nekik, ha nem gyári gari át se veszem azt ennyi Majd megrendelem máshonnan. A probéma inkább az, hogy kártyával fizettem, szóval nem 1 nap lesz mire visszaküldik a pénzt az az érzésem, ha úgy alakul
-
HAGYMAFA
tag
Sőt milyen a formám edigitál leakciózta a telefont 59900-ra beszarok tegnap még 74900 volt náluk is....
-
HAGYMAFA
tag
Egyébként elállás jogával élve ha ki sem bontom a terméket és visszaküldöm a speedshopba kötelesek visszaadni az árát ugye? Eskü megfordult a fejembe ezt teszem, és megrendelem 59990-ért. 15 000 HUF az csak 15 000 HUF.
-
glacious
addikt
válasz Józsi_S4mini #10422 üzenetére
Akku 1 év gari.
-
Józsi_S4mini
csendes tag
válasz glacious #10423 üzenetére
erre nem számítottam. De most míg benne volt az egy évben annyira nem drasztikus. Csak én veszem észre, hogy gyengült. Ők meg szét szoftverezték volna és mondták volna, hogy ez jó. Azt meg nem akartam.Na mind1 most már ezt is tudom. Jól ki van találva tudják, hogy egy év után már kókad (:
-
glacious
addikt
válasz Józsi_S4mini #10424 üzenetére
Ha azt vesszük, hogy az élettartama olyan 3 év, nem is kevés.
-
danii14
tag
Sziasztok!
S4 mini vásárlás előtt állok, de előtte a kedves szakértők véleményét is szeretném kikérni. Kettő lehetőségem van, 50 ezer forintért vehetek egy zsír új s4 minit, 2 év garival. A másik opció egy kicsit több, mint másfél éves gép, pár hónap garival viszont ez csak 35 ezer pénz. Itt a hirdető azt állítja, hogy a készülék 2-3 hónapja kapott új kijelzőt, új keretet, új hátlapot, új akkumulátort, új szoftvert. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Az új gépet vagy a felújítottat jóval olcsóbban? Szokott ezzel a típussal bármi olyan jellegű probléma lenni, amit garizást igényel? Kb. 2-3 évig tervezem használni a mobilt, zenehallgatásra és netezésre napi szinten(természetesen nem egész nap). Vagy ilyen időtartam mellett már jobb egy új készülékbe befektetni?
Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
Szívesen adok-veszek piros pontokat sikeres üzlet esetén! :)
-
-
Acef
addikt
válasz Rivaul #10431 üzenetére
Hi!
Teszthez keresek 4.4 Kitkat-ot futtató telefont/usert, akinek nem fontos a garancia.
(4.2-re is felmegy a rom, Én azon használom)Többször írtam már az Fmod rom-ról (gyári, deodexelt, kitakarított, kiegészített rom)
Jelenleg két verzió van:
- UBNB3 4.2.2 alapú (eben a Vikinger kernel van, ez a gyorsabb)
- UCNK5 4.4.2 alapú (ebben a gyári kernel van)Elképzelhető de nem biztos (ezt szeretném megtudni), hogy a 4.4.2-re is felrakható a gyorsabb UBNB3-as Fmod rom.
[ Szerkesztve ]
-
hatragyi
tag
válasz danii14 #10430 üzenetére
Rivalul-al értek egyet. De akkor arról még nem beszéltünk, hogy a 50eFt-os független? Mert akkor gondolom bolti gart jelent. Én most az Edigitalban/MediaMarktban venném meg bruttó 59eFt-ért 2 év gyári garral, premium assistance szolgáltatással. Így kvázi egyéb költség nélkül gariztatható szükség esetén.
-
voyager4.4
senior tag
válasz Józsi_S4mini #10424 üzenetére
Ez érdekes. 1 év után még nem kéne gyengülnie az akkunak, Li-polymer aksik kb 500x. tölthetők mire eljutunk a teljesítményromláshoz. Egy év 365 napból áll, ha csak nem töltöd naponta 2x nem jön ki sehogy sem.
no fate but what we make
-
-
Józsi_S4mini
csendes tag
válasz voyager4.4 #10436 üzenetére
Ezexerint én hiper érzékeny vagyok (:
Már ezt is észreveszem biztos... amugy nem durva csak épp hogy hangyafaxnyival gyengülni kezdett fokozatosan. Ha ilyen lenne újkora óta aztmondanám semmi baja (: csak hát tudom hogy volt jobb is. -
bgabi1
aktív tag
Páromnak vettünk egy S4 mini La Fleur-t, amiben van egy S jegyzet. Az lenne a kérdésem, ha itt feltehetem, mivel Galaxy alpha-s fórumot nem találok, hogy ezt az alkalmazást le lehet-e valahonnan tölteni és az előbb említett mobilra telepíteni. Fizetősként is érdekelne. Android 4.4.4 van a masinán. Hasonló program is megfelelne, a lényeg, hogy kézzel írott feljegyzéseket lehessen készíteni.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest