- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Jelenleg egy iPhone XR-t nyúzok, de lehet mégis S10 lesz újra pár ok miatt. Első a kamera, ami az XR-ben is nagyon rendben van, de hiányoznak az S10 adta opcionális lehetőségek. Android és a dual bluetooth is hiányzik nagyon.
Olvastam, hogy az S10 hozza akkuban az XR szintjét, hát ezt szeretném újra kipróbálni, ugyanis igen keményen 6-6,5 óra SOT kijön az XR-el magas fényerőn is. Viszont ahogy írtam, az a 2 óra plusz SOT nem ér annyit, hogy ne legyenek kényelmi funkcióim.
Mate 20 Pro és P30 lett volna még a következő választás, de ahogy olvasgattam, kamerában nem lenne az ínyemre. Főleg az a zoom, amit csinál videó közben a Huawei az kész röhej.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
-
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri a plusz pénz a s10+?
úgy tudom a hátlapi kamera ugyan az, előlapi meg nem sok különbség van.
Akkumulátora kisebb, de nyilván a kijelzője is ,szóval üzemidőbe se sokkal gyengébb.
Miben tudd kevesebbet még a sima 10? -
veterán
-
thedarkfox
senior tag
válasz TheBikerider #6309 üzenetére
Ezabeszéd.
Arra kell figyelni, bár ezt nagyon nem lehet kiszűrni, hogy van olyan folyamat (szinkronizáció) ami beragadhat repülős módban, és veszettül leszívja az akkut mert próbál szinkronizálni net nélkül, nemegy példa volt már rà s8-s9nél is olvastam. Nem jellemző de előfordulhat. -
veterán
válasz thedarkfox #6310 üzenetére
Kikapcsoltam a szinkront is,meg a helyadatokat is...
HARLEY-DAVIDSON
-
thedarkfox
senior tag
válasz TheBikerider #6311 üzenetére
Jaúgykönnyü
-
veterán
válasz thedarkfox #6312 üzenetére
De működik...szóval jó a cucc...főleg ez a Samsung vezeték nélküli töltő powerbank,amit vettem tegnap.HARLEY-DAVIDSON
-
metrion
aktív tag
válasz TheBikerider #6313 üzenetére
Vezetéknélküli powerbankkel mennyi idő alatt tölti fel? Kb 2 óra?
Gondolkoztam, hogy veszek egyet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
thedarkfox
senior tag
válasz TheBikerider #6315 üzenetére
Milyen hol mennyiért? Énis akarok majd egyet.
-
veterán
válasz thedarkfox #6316 üzenetére
Kérlek!
Ez!
Pólus SES-ben vettem.
[link][ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
kengyel
nagyúr
-
veterán
-
kengyel
nagyúr
válasz TheBikerider #6320 üzenetére
Az nem volt drága. Közel lakom a Pólushoz, jövőhéten megnézem.
Köszi !kengyel
-
veterán
-
mSchumi87
senior tag
válasz TheBikerider #6320 üzenetére
Tudnal dobni kepet rola milyen vastag?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
thedarkfox
senior tag
válasz TheBikerider #6318 üzenetére
Köszi. Jó áron is van ahogy látom.
-
veterán
-
Mielőtt mindenki ráizgul a vezetékmentes akkura...
Egy 4000- es akku teljes feltöltése kb 3 óra, gyors töltéssel. E mellet a veszteség miatt jó, ha másfélszer fél lehet vele tölteni a telefont.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TODI1111
veterán
Létezik az, hogy a samsung böngésző hosszú évek óta még mindig nem tud rendesen megbirkozni a sortördeléssel? Nekem ez így használhatatlan. Alap helyzetben a weboldal nagyítás és a betűméret ugye 100% ami így néz ki:
Az évek múlásával gyengül az én szemem is ezért én a böngészésnél nagyobbra állítom a betűméretet amivel a chrome simán megbirkozik. Például itt egy kép a 180%-os betűméretnél:
Ellenben a samsung gyári böngészője akár a betűméretet növelést akár a weboldal nagyítást használnám (nem együtt, vagy egyik vagy másik) nem képes megbirkozni a feladattal. -
veterán
-
jeni
félisten
amúgy ez a töltő powerbank ami hasznosabb lenne a wireless dolgot leszámítva.
márkában ezt dicsérik jobban. -
TODI1111
veterán
válasz guriga1234 #6340 üzenetére
Köszi, még simán elolvasom a kisebb betűket is csak kényelmesebb ekkorra kijelzőn nagyobb betűméretet használni. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy miért nem tudják megoldani évek óta?
-
marquuard
veterán
Megcsináltam a navigációs sávot, hogy felpöccintésre jelenjen meg 3 másodpercre, mint S8-on. Ugyanezt meg lehet csinálni az értesítési sávval is? Akár adb parancs is jó lenne.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
EgySrac
tag
Nálatok működik a good lock?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs