-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quverto
tag
Akinek gondja van az AOD Edge Lightning alkalmazas beallitasavak, annak ajanlom egy regebbi irasom.
[AOD Edge Lightning Beallitasa]
Azota is igy hasznalom, max mas szineket allitottam be es tokeletesen mukodik.
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
pepetech
őstag
Lehet hogy már feltették előttem a kérdést de most ne haragudjon meg senki hogy nem kutakodok nameg ez egy olyan kérdés ami az idő múlásával változik.
Van itt valaki aki S9+ -ról váltott? Megéri váltani? S10+ -ban gondolkozok.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
SuperMario
tag
Holey Light v0.60 kérdés:
Beállítottam mindent, próbaképp feltettem töltőre, hozzárendeltem a töltési színt. Bekapcsolt kijelzőnél megy, AOD-el megy, kikapcsolt kijelzővel nem. Én értettem félre, és ténylegesen kikapcsolt kijelzőnél ez nem megy?
Amúgy ez alapján a másfél perc alapján nem rossz, de én olyan megoldásra várok, ami csak akkor kapcsolja ki a működést, ha a telefon közelségérzékelője mondja (=zsebben/fülnél van a cucc és úgy sem látom mi van). Bár az is félig haszontalan, képernyővel a lábam felé fordítva sétálás közben rendszeresen telepötyögte a vészhívás-tárcsázót. Jó lehet Samsung SW-fejlesztőnek lenni, ha ennyire kis elvárások vannak. Kevésbé, amikor egy fejes ugyanezzel a problémával találkozik és lekopog az irodába, hogy mizu srácok.
-
manokaki
addikt
Ez a villogo visszajelzés okozhat gondot a kijelzőnek ?
Attila
-
lasse001
senior tag
válasz SuperMario #5609 üzenetére
Ha picit visszaolvasol többen írtuk hogy nekünk sem megy a 60 as. De az 55 -ös igen.
-
boogie84
veterán
válasz bounty123 #5558 üzenetére
Világos amit írsz, de sztem ezzel az éjszaka töltőn hagyással sem biztos hogy rosszabbat teszel az akkuval,mint a 100-ról 0-ra merítéssel.
Szvsz, pár évig tökmindegy hogy használod. Úgyis annyi időtartamra gyártják magát a telefont is...
Előző telóm iPhone 7-et csak így töltöttem szinte. Másfél-két év használat után az akku 87%-os volt.Nem tudom,hogy ez mennyire jó. Nem volt probléma a merüléssel...Ahogy írod,ha megoldható a 100-ra töltés utáni lecsatlakoztatás,az nyilván jobb. De megsaccolni nem merném mennyivel növelhető meg így az akku élettartama.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
misi111
tag
Sziasztok Olyan kérdésem lenne hogy az es 10 nél van e olyan funkció Mint mondjuk az iPhone nál hogy ha értesítés m jön csak az én arcomat beszkennelve lehet megnézni hogy mondjuk ki vagy mit írt Messenger üzenetben,mert vagy elrejtem a tartalmat vagy megjeleníteni de akkor viszont mindenki ha rá back látja hogy mondjuk mit írtak nekem az iPhone nál ez ugye a Face id vel megoldható Köszönöm a válaszokat
Privátra illik válaszolni!!!!
-
-
gaboo47
újonc
Sziasztok már egy hete használom a készüléket viszont tegnap melóból hazafelé olyan dologra lettem figyelmes hogy kb a bixby, és a hangerő gombok között fehér háttérnél van egy fényes csík ( olyan mintha ott a fényerő 20-30% nagyobb lenne ) szerintetek mi lehet vagy mitől ? esetleg idővel ez el tünhet ? vagy vigyem vissza ? Ha jól tudom amolednél nem lehet bevilágítás vagy mi a fene mint lcd nél. Még egy kérdés használom a screen lock nevű alkalmazást de ha azzal zárom a készüléket akkor ha ujjlenyomattal ébresztem fel akkor is kéri a fel oldó mintát ezzel lehet valamit kezdeni ? Előre is köszi a választ. egy sima s10-es ha ez valamit számít.
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Milyen program kell a Play áruházból, hogy a "Good lockos " programokat telepítés után lassan, elerjem, használjam?
Köszi.-Galaxy S20 - The best-
-
marquuard
veterán
Hát lehetne mit javítani. Saját fotó.
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
válasz lasse001 #5612 üzenetére
0.60 is működik, csak másképp kell beállítani.
AOD Helper-t töröld le, tedd fel a 0.60-at. Menj végig a setup wizard-on. És most jön a lényeg: kapcsold be az AOD-t, hogy folyamatosan látszódjon. Store-ból tölts le egy ingyenes AOD háttérképet, és állítsd be, hogy csak képként alkalmazza (óra nem kell). Utána Holey Light-ban kapcsold be a Hide AOD-t.
Működni fog az értesítés.
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
-
mSchumi87
senior tag
Aki whitestonedome glasst hasznal az hogy regisztralta az ujjait? 360 fokban vagy csak siman ahogy tartod a telot? Kene valami bevalt tipp mert idegesito hogy 3-4 probalkozasra old fel csak es mar a 6.9MB frissites utan is
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Aki Vodafone telefont használ, tőle kèrdeznèm, milyen szoft van rajta ?
VDH, vagy XEH ?
Köszönöm !kengyel
-
csabicska
senior tag
S 10- re van működő G cam?
-Galaxy S20 - The best-
-
TODI1111
veterán
-
gusthy
veterán
Tudjuk már, hogy az új fw-ben mi van (a security patch-en kívül)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest