- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz torrente777_ #26845 üzenetére
Szia!
Ez független rom? Ez frissebb mint a N9005XXGNG1 XEH rom?
Ez majd elérhető lesz esetleg a Sammobile-n?
Köszönöm szépen!
-
allein
addikt
válasz laci0530 #26849 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam. Korábban formáztam volt win alatt, gondolom nem lett jól formázva. Erre tudtok valami mondani, kiderül ebből a képből, hogy a ROM gyári vagy nem? Azért kérdezem mert ehhez béna vagyok
-
znagy69
őstag
válasz Tav-Csoves #26851 üzenetére
Független UK ROM, nem frissebb, de 5 file-s.
-
torrente777_
aktív tag
-
Tav-Csoves
őstag
válasz torrente777_ #26855 üzenetére
Ismerősömnek jó oenne? Neki T-s a telefonja.
-
torrente777_
aktív tag
-
Yager01
senior tag
válasz torrente777_ #26847 üzenetére
Most látom, hogy amit linkeltél és amire válaszoltam az 5 fájlos 4.4.2. Elnéztem, nyalókára gondoltam. DE a válaszodból ítélve vetted a lapot és szerintem arra válaszoltál...hogy ha felmegy az 5 akkor nem akarok majd vissza térni. Gondolom az, hogy a knox nem ugrik az 5el az is arra vonatkozott. Már csak egy kérdés. A sammobil oldalról melyiket érdemes tölteni ( ha van több is)?
Illetve ha felrakom akkor gondolom letöröl mindent a készülékről -
Yager01
senior tag
válasz torrente777_ #26859 üzenetére
Ezt a pit fájl lementést annyira nem vágom. Rádugom a telefont a PC-re majd futtatom a parancssorból ezt:
adb shell su -c "dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/sdcard/My-N9005.pit bs=1 skip=17408 count=4244"
adb pull /sdcard/My-N9005.pit -
Tav-Csoves
őstag
válasz Tav-Csoves #26861 üzenetére
Ok, megvan, rákerestem.
-
Yager01
senior tag
válasz Tav-Csoves #26861 üzenetére
Loptam:
" a .PIT (fájl) a Partition Information Table-nek a rövidítése.
Az, hogy egy PIT fájl 512-es, 513-as, vagy 803-as az azt jelenti, hogy mikori kiadású. A különbség ezek között a PIT fájlok között "csak" annyi, hogy mindháromban különböző a /system és a dbdata-ra szánt hely (MB) nagysága.
Az 512-esben a legkisebb ez az érték, a 803-as PIT-ben +10, az 513-asban pedig +20 MB van a /system partícióra szánva. Ellenben a dbdata-tól ugyanennyi memória (tehát -10 és - 20 MB) kerül elvételre, szóval ha úgy vesszük, a dbdata rovására "adnak" a /system-nek még több MB-ot. " -
allein
addikt
Milyen fülessel használjátok a készüléket? Van valakinek valami kedvenc márkája, típusa? Gyári sem rossz de, másfél hónap +6 használat után, gyári alma fülese sokkal jobb, valami füles után kell néznem
-
Tav-Csoves
őstag
válasz torrente777_ #26859 üzenetére
Volna még egy kérdés
[link]
Itt a sammobile fw bázisában egy csomó van, ami az N9005-re van kiadva.
Lenne valami gond abból, ha nem magyar az fw, amit felteszek, hanem mondjuk Szlovákot tennék fel? (mert az a legutóbbi (európai) 4.4.2 s talán még kevesebb bugra lehet számítani, és gyorsabb sebességre.
Talán van valami megkötöttség? Mert max a nyelvre gondolhatok, de alapból az összes multi nyelvű.
Köszönöm a válaszodat!Yager01: köszönöm
-
allein
addikt
válasz maximilian4 #26865 üzenetére
-
laci0530
senior tag
válasz allein #26864 üzenetére
Egy Sennheiser CX 300 II után, aminek elhalkult az egyik oldala, majd ki is múlt, a régi Samsung Galaxy S III fülhallgatójával használtam. Nemrég viszont beszereztem egy Xiaomi Piston 2.1-et (mikrofonos, távirányító gombos headset), ez felülmúlja a Sennheisert is hangzásban (ha mobilarénás cikket írnék róla, "különösen ajánlott" címkét kapna )
-
torrente777_
aktív tag
válasz Tav-Csoves #26867 üzenetére
Nyugodtan felrakhatod nem csinál problémát.De ha szervízre kerül a sor rakd vissza amivel vetted.
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz torrente777_ #26870 üzenetére
Ha két fileos a csomagolt file, mint itt: kép
akkor hogyan tallózzam be a programba, és miket érdemes pipálni?
köszönöm!!
remélem nem megyek az agyadra...
[ Szerkesztve ]
-
Locsi
senior tag
Sziasztok.Nyalóka alatt megy az skvalex féle call recorder root nélkül?
-
torrente777_
aktív tag
válasz Tav-Csoves #26874 üzenetére
Ez csak 1 files a dll file az csak szemèt auto reboot ès az freset time legyen bepipàlva ès az md5 vègüt rakd az AP hoz az odin ba.
Rommer.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz torrente777_ #26878 üzenetére
-
bandeevw
tag
Vezeték nélküli töltéssel kinek milyen a tapasztalata?
Töltési idő, milyen talpat érdemes venni stb?
Illetve szemezek a wireless s view tokkal, csak kissé drágállom, én 16000-nél (sokkal) olcsóbban nem is találtam (speedshop) még ebay-en se :-([ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
En a sajat fulem hasznalom fulesnek es annal nincs jobb.
True3D hangzas, alig eszik valamit, csak az a baj vele, hogy ahogy idosodok romlik a hangzaskep.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
torrente777_
aktív tag
válasz Tav-Csoves #26880 üzenetére
Megoldás recovery be belép nyomjon egy full wipet és tegye fel ismét a gyári romot és működni fog.
Rommer.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz torrente777_ #26886 üzenetére
Feladta, viszi telefonoshoz. Köszönöm a nevében a segítséged! Legalább megpróbáltuk.
-
apaszka
veterán
válasz allein #26864 üzenetére
Én az itt ajánlatból használok,de van AKG utcai harcos,és Yamaha is itthon kettő!
DE ez a topik való neked!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Tav-Csoves
őstag
válasz torrente777_ #26886 üzenetére
Még egy utolsót bepróbálkozott: kép
-
torrente777_
aktív tag
válasz Tav-Csoves #26891 üzenetére
De az 5 files 4.4.2 őt kellett volna feltenni amit linkeltem.Telepítés előtt full wipe a gyári recovery ből és menni fog.Ezért felesleges szervízbe vinni.
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
válasz Tav-Csoves #26891 üzenetére
Mit hova és mi legyen kipipálva kép:[link]Ezt még próbálja ki 100% hogy jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
znagy69
őstag
válasz torrente777_ #26892 üzenetére
+1
Nekem az 5 files már hozott vissza több készülékem, ha az sem hozza vissza akkor kell a szervíz.
-
Tav-Csoves
őstag
Sajnos azzal is próbáltuk, de nem ment. Nagyon köszönöm a segítséget a nevében is!
-
Tav-Csoves
őstag
Tegnap szolidaritásból feltettem a 4.4.2t sikeresen, viszont mivel egész nap jól teljesített a Lollipop, így visszatértem.
A kérdés hogy miért nem tudom rezgőre állítani a billentyűzetet? Köszönöm!
Kép -
kosturica
őstag
válasz maximilian4 #26865 üzenetére
Én is pont ilyet használok!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
apaszka
veterán
válasz Tav-Csoves #26896 üzenetére
[link] Mire rajtad a hang beállítást? A redőnyben lévő hang ikon hosszú nyomására jön elő a beállítási lehetőség.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
derrik
őstag
Azt tudja valaki pontosan hogy a telefon hátlapját levéve, ha jól emlékezem 5db érintkező látható 2db vízszintesen 3db pedig függőlegesen. Mely érintkezőknek mi a feladata ? ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest