- iOS alkalmazások
- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adorjanksz
tag
Sziasztok!
Lenne egy rövid kérdésem, kissé tanácstalan vagyok a következő problémával kapcsolatban:
jelenlegi rom, 4,4,2
AP: N9005XXUGNG1
CP: N9005XXUGNG1
CSS: N9005ATOGNG1note 3, n9005, osztrák, független, hivatalos forrásból.
Melyik régiókód alatti ROM-okat lehet telepíteni? Elvileg Lengyel, balti, egyiptomi stb.? De azt nehezen hinném el...AZ ATO az osztrák kód, viszont a sammobile-on ilyen verzió nincsen. Van ötletetek?
KöszönömKrisz
[ Szerkesztve ]
i6s
-
Darko_addict
őstag
válasz Adorjanksz #27901 üzenetére
Alapvetően az égvilágon bármelyiket ráteheted.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
apaszka
veterán
A készülék típusának megfelelő Európait ,bár melyiket! Azokban van Magyar nyelv.
Az mindegy,hogy a CSC min áll ilyen esetben! Lengyel lesz .Darko_addict
Szerk:
gyorsabb voltál![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Ferdzsoo
addikt
Hogy a fenébe ne lenne ATO kód sammobile-on.
Open Austria-ATO. így keresd...."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
zmaj
csendes tag
válasz banhammer #27890 üzenetére
Szia!
Én eddig mindig szolgáltatós telefonokat frissítettem (S, SII, S4), és vagy saját szolgáltatós romot tettem fel, vagy saját vagy más országit, de függetlent (mindig Odinnal, a Sammobile-ról).
Most egy független Note3 van, és láttam, hogy kijött a magyar Vodafone-os Lollipop, de a független még nem. Mivel egyébként Vodafone-os kártyával használom a telefont, gondoltam, gondot nem fog okozni, megpróbáltam feltenni. Ennek az eredménye egy szép FAIL (Size) lett a vége előtt nem sokkal (kétszer is), így volt egy kis izgalom, míg letöltöttem egy legfrissebb magyar független Note3 romot (4.4.2), és sikeresen visszaflasheltem, így sikerült megmenteni.
Ennek vajon mi volt az oka? Általában sem szabad független telefonra pl. Vodás romot tenni? A hibaüzenetből olyan gyanúm lett, hogy talán a szolgáltatós telefon ROM-ja a plusz alkalmazások miatt picivel nagyobb, és nem fér el a rendelkezésre álló helyen. Ezek szerint más a particionálása a szolgáltatós telefonoknak, mint a függetleneknek? Vagy maga a kirakott vodafone-os ROM a hibás (ami elég valószínűtlen, hiszen az MD5-öt ellenőrizte az Odin)
Gondolom, hogy nemsokára kijön majd a független is, remélem, hogy annál nem fogok így járni. -
nagyj74
senior tag
Sziasztok. magyar vodást akartam feltolni, de a végén "failed" üzenet...
ötlet?
Köszi. -
zmaj
csendes tag
válasz nagyj74 #27908 üzenetére
Én is pont így jártam, úgyhogy ijedtemben feltettem a 4.4.2-t újra. De azt észrevettem, hogy a magyar vodás ROM vagy 100 MB-tal nagyobb, mint a régi magyar független, és 80-nal nagyobb, mint a lengyel független 5.0-s. Szóval valószínűleg nekünk "nem fért fel"
Az előző hozzászóló, (lalja) a lengyel függetlent tette fel, és neki sikerült gond nélkül. Lehet, hogy nekünk is ezt kéne.
[ Szerkesztve ]
-
csomi1977
aktív tag
Felraktam a lengyel romot egy független készülékre minden gond nélkül.
Ez kicsit azért fura.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz csomi1977 #27915 üzenetére
Ez szerint lehet ROOT olni, és twrp is mehet rá!
Gari ugrott ebben a kinézetben. Ne hívj házhoz jövőset mostanában.Persze volt már ilyen, és vissza állt, mikor megfelelő ment rá....
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
csomi1977
aktív tag
válasz Davebowman #27916 üzenetére
Mihez kell link? A rom fent van a samfrimware.com-on
-
apaszka
veterán
válasz csomi1977 #27918 üzenetére
És milyen amúgy ? Kamera jobb lett tényleg, vagy semmi nem került bele a google fejlesztésből?
Szerk.
Érdekes, hogy eddig olyan képet raktatok fel, ahol gyenge a térerő a nyalókával?![ Szerkesztve ]
-
Pummancs
csendes tag
Nekem a magyart nem sikerült felrakni. Bárhonnan szereztem be, size faillal leall. Valakinek sikerült? A decemberi 5.0 utan nekem nem jött össze
-
apaszka
veterán
válasz Tav-Csoves #27923 üzenetére
Eszköz állapota/egyedi.
Ezt a szerviz nem fogadja el, mert módosított rendszer jelent.
csomi1977
Ez jó! Bár én a kamerára vagyok kíváncsi, hogy javították, vagy nem.
Bár a Note 4-esek is panaszkodnak rá. Nekik sem raktak bele semmit mit vártak. Ráadásul fókuszáláskor elszürkül a kijelző....
[ Szerkesztve ]
-
Adorjanksz
tag
Koszonom a hozzaszolasokat! Ha csak ujra szeretnem huzni uh. Minden format akkor pepipalhatom a repartot? Koszonom! Gari ugrasztas mentesen ☺
i6s
-
kosturica
őstag
válasz Adorjanksz #27925 üzenetére
Ne pipáld be az újra partícionálást!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
handrash
őstag
Kérdeném a vodafonos telefonokat gyári nyalókával frissítőket, hogy tényleg hiányzik a röpke pillantás funkció?
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
csolaca68
tag
Én sem találok valamit.Be lehetett állítani, hogy csak a kiválasztott személyekről érkező hívást jelezze. Blokkolt üzemmód volt talán. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
skifekete
senior tag
üdv az uraknak! laptopon az 5 USB dugó közül honnan tudjam hogy melyik az alaplapi? rossz emlékeim vannak a nem alaplapi usbs odin frissítéssel kapcsolatban
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
-
func93
senior tag
Na én is feldobtam a lollit.
Apaszka: Én nem látok javulást a kamerába.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
waddafaq
tag
Más tapasztalt battery draint? Én a lengyel lollit tettem fel, de az akksi negyed annyit tud mint még 4.4-en.
Mit lehet vele csinálni??? 2óra kijelzoido és 28% on van kb reggel fél 9 kor vettem le toltorol. Ez hulladék.Samsung Galaxy Note 3 ; HP Envy 14 ; Nexus 7 ; Nikon D90 ; Macbook Pro retina ; Lenovo ThinkPad T530 ; Xbox 360 ; Bose Soundlink III
-
waddafaq
tag
Ez volt a második toltés. Nem tudom mitol változna majd, de ez nagyon rossz. negyed annyit bír mint eddig. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így.
Samsung Galaxy Note 3 ; HP Envy 14 ; Nexus 7 ; Nikon D90 ; Macbook Pro retina ; Lenovo ThinkPad T530 ; Xbox 360 ; Bose Soundlink III
-
csolaca68
tag
Lollipop frissítés után ajánlott gyári visszaállítást csinálni??? Továbbra sem találom a blokkolt üzemmódot.
Kösz
[ Szerkesztve ]
-
waddafaq
tag
válasz Tav-Csoves #27944 üzenetére
Ez most komoly amit írtál? ))
Samsung Galaxy Note 3 ; HP Envy 14 ; Nexus 7 ; Nikon D90 ; Macbook Pro retina ; Lenovo ThinkPad T530 ; Xbox 360 ; Bose Soundlink III
-
zmaj
csendes tag
válasz Pummancs #27921 üzenetére
Többen írtuk már, hogy a magyar vodás (de magyar csak ilyen van egyelőre) Size faillel elszáll. Ezért tettük fel többen is a lengyelt, abban is van magyar nyelv.
Ha lehet hinni a pár hozzászólással fentebbi képnek, akkor viszont a telefon állapota "Egyedi" lesz (garanciánál gond lehet), nekem nincs kéznél a telefon, ezért nálam nem tudom megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest