- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Köszönöm a tanácsokat és a tapasztalatok megosztását, valamelyik nap Hard resetelek szlovák romon aztán meglátjuk mi az ami szoftveres gubanc és mi az ami apk hiba...
-
Caaabi
senior tag
válasz Caaabi #19551 üzenetére
Szerk : Minuum keyboard alapértelmezettnek állítva, Deep sleep után is azonnal feljön ha írni akarok, szoval ez SwiftKey hiba mostmar szinte biztos, a másik probléma hogy lemarad mikor írok az elmúlt 24 órában nem csinálta, max messengeren, lehet azt is be lehet tudni a fb hülyeségének
-
kosturica
őstag
A legújabb kínai csoda itt van!!
Android 4.4.3 CYANOGEN!!! rom fut rajta
A 16GB-os cca.85.000 Ft
A 64GB-os verzió cca. 100.600 FtXiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
ericdrawen74
senior tag
válasz #24536576 #19556 üzenetére
Érdekességképp "bekerült" egy kínai "csoda", na bumm.... Ebből kifolyólag, akár a hozzászólások felét törölni lehetne...
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
plejik
addikt
válasz kosturica #19553 üzenetére
Nincs ezzel gond, hog belinkelte. Leglább látni azt is , hogy kis pénzért is ütős telefont lehet venni... és nem feltétlen az a jó ha tele van, minden bisz basszal a teló...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
CoolMan
MODERÁTOR
Fejezzétek be a veszekedést!
-
b.bela1
őstag
válasz kosturica #19553 üzenetére
Ebben az a vicc, hogy ha nem esik szét két nap alatt, mint a "kínainájkermeksz", akkor bizony nem egy sz@r. Köpködni lehet, de attól még van. Bár lehet, hogy vízálló is. Én mondjuk megtapiznám.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
veterán
root mentes készüléken mivel tudom megnézni ,hogy melyik program zabál a háttérben? Gsam battery csak a kernel ébrentartásokat mutatja, a Wakelock detectro meg rootolt készüléken fut
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
b.bela1
őstag
válasz kosturica #19565 üzenetére
Persze nem csetélném a noteszt, csak azért érdekelne, hogy utána rághassam a kefét.
Inkább tartósság, stabilitás terén vannak kétségeim. Ha ezek is ok., ami csak pár év múlva derül ki, nem lesz értelme költeni. Hááát érdekes szitu. Lesznek kérdések rövidesen...Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
handrash
őstag
Tájékoztatásul közlöm, hogy a nem egész nyolc hónapos telefonomon a status bár beégett. Chrom böngésző fehér hátterén szúrtam ma ki. Nem zavaró még, de határozottan ott van. Általában automata fényezőn használom.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
muratomi1
senior tag
Néztétek a lumia 930 tetszet-e?
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
gabesszg
aktív tag
válasz muratomi1 #19572 üzenetére
Nem tudom kinek ment a kérdés, de szerintem maga nemében nagyon jó a kis lumia. Én biztos nem venném meg mert elég volt iOs-ről átvergődni Androidra, nem , hogy ezek után még WP-ra, de biztos ennek a telefonnak is megvan a célközönsége (ja és számomra a kamera nem a legfontosabb dolog egy telefonban). Ha már fontos dolgok vannak örülnék én pl Note 4 nél, hogy vizálló legyen (ami sztem vszinű is) illetve legyen 4000mah akksi illetve megemelt áramerősségű töltő (vmeik Huawei vagy melyiknél olvastam mostanában)
-
maximilian4
addikt
válasz nggabi #19575 üzenetére
Nekem meg olyan mint új korában. Amikor megnézik a telefont mindig azt kérdezik hogy még új hogy ilyen szép, pedig nem vigyázok rá, de a kijelző sincs beégve, a keret is tökéletes, kijelzőn nillkin tok. Pedig volt olyan hogy annyire felidegesített a játék hogy leraktam a telefont az asztalra és azt ütöttem.
Maxi
-
Prien
addikt
A watch on távirányítót valaki össze tudta párosítani digi beltérivel? Mert nekem sehogy se sikerül. A playes Samsung IR alkalmazással sem...
A kevés is több a semminél.
-
muratomi1
senior tag
Nekem eddig sikerült digivel.
De pl nekem Telekomnál nem sikerült.. franc se tudja miért. 5 tvből 1 ha ment...gabesszg: ugye? Nekem is tetszik, volt már 520asom, váltottam csamcsungra, volt egy z-m, váltottam 925re utána meg s4 zoomra.. hát mit ne mondjak nem rossz a wp de vannak idegesítő dolgai és akárhogy szeretem, tetszik meg minden azért én sokkal jobban szeretem az androidot. Ettől függetlenül lesz még wp telefonom abból is Nokia van létjogosultsága a halpiacon meg kell hagyni.
[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Anulu79
addikt
A tárcsázó hangját valahol meg lehet változtatni? Vagy csak vak vagyok és nem látom?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Mostanában nagyon sokat utazom és ebből kifolyólag nagyon sokat kell navigálnom a gmaps-al.
Nem tudom, hogy csak én tapasztalom-e vagy másnál is jelen van a probléma, de nálam random módon összeomlik a maps. Kidob egy kis ablakot hogy a térkép leállt és van alatta egy igen nem gomb és ennyi.
Más nem tapasztal ilyen hibát?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
törölt tag
KNOXmentes recovery is megérkezett. Még csak béta, szóval én tuti nem tesztelem, de szépen haladnak. Így tuti maradok ezen a ROM-on és max főzetekkel frissítek.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz handrash #19567 üzenetére
Az enyém most 4 hónapos és én is rengeteget navigálok vele. Most vasárnap 8 órát ment a kijelző szinte egyhuzamban és már nálam is látszik az akksi szintet jelző ikon szürke háttérnél. Mivel hosszútávra tervezem a telefont így egyelőre nem érdekel a dolog illetve van rá két év teljeskörű garim is tehát majd sz'tem egy éves kora előtt kicseréltetem a kijelzőt.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
veterán
Gyari bongeszbol el lehet tuntetni valahogy a navigacios savot? (S3-nal sikerult...)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
DeathAdder
veterán
Van itt aki custom romon van, vagy már kísérletezett vele mert a számlálója miatt ugrott a gari?
-
seger
addikt
Nem tudjátok a naptárba hol lehet beállítani hogy mutassa a névnapokat? Tudom hol kell de most ott nincs
-
[P]laci
senior tag
-
vakqaag
tag
Sziasztok,
Csatlakozom a közösséghez egy fehér példánnyal
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest