- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Dolphinban, hogy tudom megcsinálni a flash lejátszást? JetPack be van kapcsolva, flash is, de mégis kiírja az oldl, hogy nem jó.
-
veterán
T-home, Cisco belteri egységet mivel lehetne taviranyitani? WatchOn nem viszi
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
fujifilm1
senior tag
A wifi-t én is most állitgattam:
Fritz.box routerrel, b,g,n volt beállitva és 65MBit/s volt a Note3 wifi sebessége.
Nem értettem miért.
Aztán átállitottam n+a -ra. Amitől automatikusan 5Ghz-re váltott.
Nálam sávszélességet nem lehet állitani...Ez látszik a fritz-en:
WLAN standard Frequency band 5 GHz Radio channel
Use for 300 Mbit / s optimized radio channelsAzóta 150-ig felmegy.
note3 192.168.178.11 DD: 24: B4: 93: F5: 68 121 Mbit / s WPA2, WMM, STBC
Sajna a régi eszközöket ezzel nem tudom használni...
-
PeLa87
aktív tag
válasz handrash #19460 üzenetére
Nekem pl. van a routerhez kötve egy külső vinyó, amin torrentezek. Eddig a 72mbps-en is szépen jöttek a filmek, de ha ment közben a torrent, akkor volt, hogy néha akadozott... Na meg az mkv kiterjesztésűeknél néhol szaggatott alapból. Most, hogy átállítottam és elérte a 150mbps-om, akár megy a torrent, akár nem, nagy kiterjesztésű mkv fájloknál is szaggatásmentes a lejátszás.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
loghn
csendes tag
Sziasztok, nekem note 3 neom van es annyi lenne a kerdesem hogy S3on be lehetett allitani hatternek hogy dinamikusan valtozzon a fenykepeiddel a hatterkeped, de nincs a live wallpaperek kozott. Van ilyen fícsör 4.3ban vagy hogy lehetne megoldani ? Koszi a helpet
-
fujifilm1
senior tag
válasz handrash #19460 üzenetére
Persze hogy nem kell.
Csak nem értettem hogy a N3 a speckó szerint tudja a 150MBit/s-et és a Fritz az egyik legjobb router akkor "n"-re kapcsolva miért nem irja ezt ki?
Két napja lett itten minálunk egy Tab Pro és az azt irta ki hogy 150MBit a sebesség.
Na akkor ezt végkép nem értettem.Ezután átállitottam a Fritz-et az "a" szabványra, és akkor váltott át a Note3 a 150-re (ekkor irta a fritz hogy 5Ghz re váltott...)
-
fdisk
őstag
válasz fujifilm1 #19464 üzenetére
Nem akarok bele vau vau,de a teló wifi vevője képes a 150Mbps teljes kihasználására?
Nekem note 2-em van,és pont a mai napon jártam utána ennek a problémának.
A routeres topikba ezt a választ kaptam:ja telefonokban 1x1:1 N wifi szokott lenni
tehát 40MHz módban lesz legjobb esetben 150megabites linked amiből jó esetben 50megabit átjön
ettől többet ne is várj sem 2,4 sem 5GHz-en
a telefonok nem éppen wifi bajnokok sajnosAzt nem tudom,h a note 3-ban milyen vevő van,de ha olyan mint a 2-ben,akkor nálatok is annyi a max.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Gy_István
csendes tag
Sziasztok!
Ma én is egy Note 3 boldog tulajdonosa lettem , egy rootolt, romcserélt Note 1 röl váltottam.
A készülék T függő, 4.3-as rom van rajta, egyenlőre nem szeretném rootolni.Három kérdéssel fordulnék a Szakértő Urakhoz:
1. A szoftverfrissités keresését ugyan kikapcsoltam (lehet, hogy későn) de leszedte a szoftvert, és mindenáron telepiteni akarja. 3 óránként b@sztat vele, hogyan tudnám én ezt megszüntetni? Telepiteni nem igazán szeretném.
2. A T. csodálatos bootanimációját (leginkább a hangját) hogyan tudnám kiradironi? Pl. kicserélni a Samsungéra, vagy bármire,lehetőleg KNOX ugratás nélkül.
3. Reklámok blokkolására mit használtok rootolatlan eszközön?
Üdv. István
-
fdisk
őstag
válasz Arolotifar #19467 üzenetére
Akkor a 3-ban már egy másik, jobb vevő van.
Én max 65 Mbps-ot tudtam csak mérni.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Lehet analfabéta kérdés lesz, de a UK 4.4.2 rom tartalmaz magyar nyelvet?
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Gabbo
aktív tag
válasz fojtviki #19472 üzenetére
Köszönöm a választ!
Még a következőben szeretnék segítséget kérni:
Jelenlegi rom: N9005XXUBMI7 csc: N9005OXXBMI4
Milyen romot telepíthetek erre frissítés céljából problémamentesen? Ugyanis a sammobile oldalán nem nagyon találtam hasonlót.
-
zozyk
addikt
Üdv
Ha feltolom a Vodás telefonomra a legújabb BTU-s N9005XXUFNF4 romot és tolok egy FR-t,akkor ha jól tudom a product code átáll BTU-ra.
Ezután ha esetleg gondom lenne,vissza tudom rakni a legutolsó VDH-s romot ami még az N9005XXUENC2?
Picit kiestem már a romolásból,a note3-at csak simán használni kell szerencsére.
-
Piwi
veterán
ha esetleg valakit érdekelne:
[Xposed] S5 Power Saving ModeAki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
ch003067
addikt
Milyen beállításokat javasoltok, vagy milyen kamera programot (esetleg képszerkesztőt) amivel nagyon szép színes, és élet képeket tudnék csinálni ? ? Az alap se rossz, de valahogy nem elég színes.
-
b.bela1
őstag
válasz ch003067 #19478 üzenetére
Better camera.
Sokkal gyorsabb, élesebb. Mozgó alaknál, széthúzott képeknél látható legjobban lényeges javulás. Több teszt után, ezt használom. Úgyhogy szerintem nem a kamera pocsék, hanem egy rendes program kellene végre.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Gabbo
aktív tag
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz b.bela1 #19483 üzenetére
a kamera egyáltalán nem pocsék,csak a gyári szoftver nem tud mit kezdeni sötétben,hogy normális kép szülessen. amúgy ha stabilan tartod,és az okos stabilizáció be van kapcsolva,csodákra képes az alap szoftver is.
sötétben az s4/s5 is ugyanilyen szerencsétlen képeket lő gyárival. sőt,az összes létező telefon.[ Szerkesztve ]
-
Horrock
csendes tag
Sziasztok!
Lassan én is beállok a sorba, remélem napokon belül meglesz a Note 3-amEhhez kapcsolódva egy off kérdés: b-telnél rendeltem, de nem volt az opciók között szem.átvétel, csak pick-pack-pont, meg futár. Vajon holnap vagy holnapután át tudom venni náluk a telót, vagy PP-ponton, vagy esélytelen? Aki már vásárolt a b-telnél, kisegíthetne Köszönöm!
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz vrgkrisztian #19488 üzenetére
(bocsi a dupláért,csak lejárt a szerk. idő)
egyébként elférne egy frissítés már a telefonra,ami jobb akkuidőt hoz. bár igaz,hogy a telefon akksiideje így is kiemeledően jó,de ebből a 3200mah-ból bizony sokkal-sokkal többet ki lehetne hozni egy csiszoltabb rendszerrel...
(30-40%-os növekedést is lazán.)
na mindegy,majd a következő android hátha,addig nekem is elég a "csak" 6-7órás kijelzőidő.[ Szerkesztve ]
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz kosturica #19491 üzenetére
mégis hol lehet tőlük személyesen átvenni?
én a weboldalukon semmi székhelyet,vagy hasonlót nem találtam,fura is volt,és picit megijedtem a rendeléstől.valaki:
egyébként van mód arra,hogy a mymagazine szarságot kikapcsoljam/letiltsam a beállításokban?
nincs rootolva,csak szeretnék tőle megszabadulni. (meg egyelőre olyan launcher sincs,amire váltanék,kellenek a touchwiz okosságai,hiába rondácska szegény )[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz vrgkrisztian #19493 üzenetére
Fura? Lehet, hogy megszűnt a személyes átvételi lehetőség. Ha megijedtél tőlük, akkor bizony másik áruházat kell keresni.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz kosturica #19495 üzenetére
ha a személyes átvétel alatt a pick-pack pontot érted,akkor nem szűnt meg. félreértettük egymást
én úgy értettem,hogy rendes székhelye (azthiszem) nem létezik,ahol ügyfeleket fogadnak... csakmert a weboldalukon csak telefonos vagy e-mail elérhetőségek vannak. (gondolom emiatt hívják magukat ún. webshopnak) de még úgyis van pár kérdésem tőlük,majd felhívom őket,és kiderülegyébként már megvettem a témobilnál,de miután a második-harmadik kicserélt "bontatlan" note3 is pixelhibás volt náluk,visszafizették a pénzt. ja,és az egyik már karcos is volt.
ezért veszem inkább majd meg a b-teltől,meg mert így 30-ezerrel olcsóbb,és független is,szolgáltatói bloatware nélkül.[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz vrgkrisztian #19496 üzenetére
Én a telephelyükön vettem át. Határ u után buszoztam még vagy 20 percet. Tehát a halál f..szán van.
Szerintem most már kibírod holnap reggelig és akkor rá tudsz kérdezni!
Remélem most már minden tiszta!!!
Szerk:
Prime Trade KFT, 1186 Bp, Goroszló u. 9
Na itt voltam.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
b.bela1
őstag
válasz vrgkrisztian #19485 üzenetére
Szemből fénnyel még a profi gépek is nehezen bírnak. Ez rendben, tubjuk. A gyári szoft inkább lassú. Ebben jobb e better. Kamera maga ok.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
muratomi1
senior tag
válasz kosturica #19499 üzenetére
Ismerősömnek ilyen telefonja volt (az más tészta, hogy a hülyéje lecserélte egy xperia z1re..)
Igazából én minden tel3fonhoz úgy állok hozzá, hogy hm ha külsőre bejön akkor azzal nagy baj úgyse lehet.. aha m1. Ismerem és félek is a kínai csodáktól de erről nem rí le az ami miatt csodáknak hívjuk őket. Nem invertálódik el a képernyő színe, nagyon szép képet ad igaz kicsit hűvös d3 öcsém ez nagyon menő. A füles pazar, a töltés tényleg jó de a note3 gyorsabban tölt. Osszessegeben nagyon frappáns készülék de nem a note3al versenyzik max prociban de sem ramban, sem kijelzoben, sem készenléti időben nem éri utol pláne maga a rendszer ui-ja. Ezért gondolom, hogy a note2 ellenfele nem ez. Bár ha a note2 és e között választanék akkor note2 mert abba nagyon beleszerettem. Nagyon ott volt igaz tényleg nagyobb tömege van mint a note3nak de még mindig van 1-2 nap amikor Szívesen visszacserélném.take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest