- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Szevasztok. Árulja el valaki mit csinálok rosszul: próbálom visszaállítani az sms-eket gmail fiókról telefonra, SMS+ Backup segítségével, visszaállítja azok személyek nevét akikkel sms-eztem, de az sms-ek üresek, azt írja 1912 elem visszaállítása sikeres volt(866 ütközés). SMS-esk pedig nem üresek gmail felületen. Mi lehet a gond? Máskor működött más készülékekkel.
-
tomee007007
őstag
Az eddigi jó pár androidos készülék tapasztalatára építkezve azt vettem észre, hogy - márkától függetlenül - az aksi pontosan 30-20 %-os töltöttségi között jobban merül mind kijelzőhasználatkor, mind készenlétben (legalábbi is Android 4.0 fölötti oprendszereknél biztosan)
Pár napos Note 3 tulaj vagyok, de eddig azt vettem észre, hogy ennél a készüléknél ez a "gyorsabb merülés" intervalluma 35-20%-ig terjed.....erről van valamilyen észrevételetek?
-
z67
őstag
válasz LordRajZoL #20707 üzenetére
Google+ -on jelentkezel a fejlesztői csoportjába es telepíted a béta verziót. Azzal minden rendben lesz.
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok , fentvan a swiftkey és a gyári Samsung billentyűzet és én a swiftkeyt szeretném alapértelmezettként használni és be is állítottam többször is de mégis mindig a samsungos jön fel alapból , engedélyezve is van a swiftkey és azt is írja alapértelmezettnek de akkor miért a gyári jön fel folyton ? ND3 on is ezt csinálta most NG2 vel is úgy látszik. ..
-
b.bela1
őstag
válasz kosturica #20534 üzenetére
Most olvastam vissza apaszka témaajánlásában.
Ezért "kicsit" megcsúszva jelezném:
Már hogy a viharba lenne harag? Azért vagyunk itt, hogy beszéljük adott témáról. A témáknak meg jellemzője, hogy mindenki máshogy látja.
Na igyunk, egy sört! ☺Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
allein
addikt
válasz LordRajZoL #20707 üzenetére
mysms?
-
[P]laci
senior tag
válasz allein #20713 üzenetére
én az ilyen hibák miatt használtam kezdetektől fogva a SMS Backup & Restore appot!
-
Én anno kiessel lementettem oszt mindent visszapakolt még a már törölt kontaktokat is.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
veterán
Futáshoz keresek karra felrakható tokot.
Tudnátok ajánlani? Van pár belőle, olyan érdekelne, amit használ valaki.
Nem baj ha külföld! Sőt...Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
apaszka
veterán
válasz kosturica #20712 üzenetére
Én csak este tudok inni
(#20705) allein
Én nagyon régóta ezt használom ,és még soha nem hagyott cserben!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Caaabi
senior tag
válasz Silent77 #20718 üzenetére
Nekem volt karon hordozós, de a méret miatt már azt mondom hogy kényelmetlen volt, ezért vettem egy ilyet és nagyon elégedett vagyok vele! Futáshoz, kerékpározáshoz is kiválóan alkalmas ! Másik hogy én nem előre hanem hátra szoktam fordítani és úgy nem is kényelmetlen a viselete. Remélem tudtam segíteni
-
apaszka
veterán
válasz b.bela1 #20724 üzenetére
Egészségetekre! Nyomtam én is!
Most kínlódtam egy Pipo T9 el! [link] Vagy is kettőt rendelt egy barátom. Tök jó de a GPS nem működik,mert root kell hozzá,hogy itt az EU ban is magához térjen!Egy órát próbálkoztam vele,de majd máskor folytatom. XDA s megoldás nem ment,pedig a végén már kiírta,hogy ok!
Én nem adtam volna ki annyit érte,de ők tudják! Esetleg ha valaki tud valamit ezek a csajna rootolásól privibe is írhat! Köszi![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
veterán
milyen sűrűn szoktátok újraindítani a telefont?
nekem kb olyan 4-5 nap után picit jobban merül a kelleténél, fogalmam sincs mi ragad be, de ilyenkor egy újraindítás segít neki
(Az akkumulátornál az Android operációs rendszer illetve az Android rendszer a legnagyobb fogyasztó a kijelző használat előtt)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
apaszka
veterán
válasz gyuri81 #20726 üzenetére
1-2,max 3 naponta,de az ritka! Aztán most készülök gyalulni mindent 3 havonta ezt is megszoktam tenni! Újra rakni mindent! Persze ennél!
Régebben ROM ot cseréltem hetente,de volt,hogy pár naponta! Próbálgattam a főzötteket ,de a gyári mindíg jobb volt ROOT al kipucolva kicsit,mint a maszek ROM ok! Volt a CM a kedvenc egy ideig,aztán a Neatrom.... de a gyári mindig jobb,vagy is kevesebb kompromisszumot kell kötni vele,ha kitudod gyomlálni![ Szerkesztve ]
-
-
Chrys_
addikt
Sör.
-
PeLa87
aktív tag
Halihó!
Ha mondjuk ilyennel fényképeznél a telefonnal, akkor még szebb képeket tudnál csinálni?
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
tomee007007
őstag
A gyári hátlapban nem kellene lennie valamilyen csatlakozónak az NFC-hez?
-
kiskutya0
tag
válasz tomee007007 #20737 üzenetére
Nem! Tanuljátok már meg, hogy az NFC nem a hátlapban van, hanem az aksiban.
-
Zolesz007
őstag
válasz tomee007007 #20739 üzenetére
de ha az akku-ban van az nfc, akkor minek antenna a hátlapba?
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
kiskutya0
tag
Ha jól tudom, az a csatlakozó a vezetéknélküli töltéshez van. A gyári hátlapban ilyen nincs.
-
Peterson_
addikt
Szerintem teljesen mindegy hol van, a lényeg, hogy működik.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Davebowman
senior tag
Kérdés cerkával kapcs: a hegye milyen? Gumi, vagy keményebb?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
gabesszg
aktív tag
Azért tök jó, hogy megint elfelejtette a wifi kódokat, és amivel vissza tudtam (amit múltkor ajánlottatok appet) ahhoz ugye root kell ami meg "elvileg" nem lehet.....no comment a samsungnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest