- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz #24536576 #18429 üzenetére
Megindokolnád? Komolyan érdekelne.
A lényeget szerintem már leírták előttem
DE ahogy más is írta, a legfontosabb, hogy neked tetsszen, más nem érdekes.
--
Nekem eszembe nem jutna ilyen ikonokkal lecserélni, mert egyrészt az eltérő méretű és színvilágú grafikai elemek miatt az összkép eléggé "bazári", másrészt elveszti a lényegét, hogy egyértelműen jelezze, hogy az adott gombnak mi a funkciója. Mondom mindezt úgy, hogy egyébként én is szeretem a SW univerzumot
Én már csak ilyen konzervatív vagyok, úgyhogy maradtam az S5 témánál
-
P3Dr0
senior tag
válasz Parallaxis #18451 üzenetére
ezt az s5 temat lelehet tolteni valahonnan?
-
vihar100
tag
Sziasztok, holnap kapom meg a Note 3 NEO-mat. Tudom sokak szemében szálka, de nekem most újban erre futotta. Érdeklődnék, hogy van e valami amire figyelni kell, illetve amik kijönnek programok a Note 3-ra azok jók Neo-ra is?
Valamint a frissítést magától fogja majd felajánlani vagy nekem kell keresnem.
Vélemények a Neo-ról ha van itt egyáltalán valakinek?
Biztos lesz még kérdésem egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
vihar100
tag
válasz Arolotifar #18454 üzenetére
Inkább maradnék, az a topik 1 oldalas. Ha valaki válaszol akkor köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Szóval kicsi hazánkban valóban a hálózat kiépítése igen csak gyenge eresztés!
Lehet mondani hiper netnek,szuper netnek,a valóság mást mutat.
Ahol te,vagy sok jobb/bátrabb ember él külföldön,ezt tapasztalják is.
Olcsóbban ,sokkal nagyobb sebességet kapnak.
Mire mi felnövünk a 4 g re,ti már az 5G minőségét fogjátok élvezni,
Ez mit hoz???
A beszélgetés is digitális minőségben fog történni. Gyakorlatilag CD minőségi lesz a beszélgetés,és az internet is egyidőben fog száguldani mint állat!Ami nektek közel jövő,az itt a fid...z miatt csak távoli elérhetetlen dolog!
A fejlődést nem vesszük észre sajnos,mert mi kis kom@si volt ország vagyunk,és a szolgáltatók paradicsomának számítunk.
A labanc átjön a redbuuullal,ide,és egyből 4x es áron adja a vacak szolgáltatását! És sorolhatnám .
.............................................................(#18453) vihar100
Mivel hardveresen sem egyezik meg a két készülék,így nem mondom ,hogy minden klappolni fog rá!
Gyakorlatban ez azt jelenti,hogy nem egy típusú/kategóriás készükről van szó!
A gyengített ,nem szokott sem frissítést,sem pedig prémium cuccokat megkapni.
Ezt vásárlás előtt kell eldönteni,hogy megéri e a 10 ezer forint különbség ezeket!
Ha minden akkor megfelel,így már késő a bánat sajnos.Itt a topikban nem nagyon van NEO tulaj,így nem fognak érdemben tudni válaszolni. Hitelesen csak NEO tulaj tud,mivel ő ismeri azt a készüléket.
Ha valaki biztat rá,hogy megegyezik a két teló igénye,és rakd fel az erre való cuccokat,,,,szerintem ne hidj neki!
A saját topikban kérdezz ,mert csak ők tudnak érdemben segíteni![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Arolotifar #18458 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Arolotifar #18460 üzenetére
Nagy cucc! Csak cefet drága a prémium. Igaz azt még nem próbáltam én sem, pedig a megjelenésekor mér kipróbáltam.
Sajnos időkorlátozás van így benne, de elmegy így is.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
P3Dr0
senior tag
válasz apaszka #18457 üzenetére
Koszonom a valaszod. Lehet benne valami amit irsz mert lattam valami tarifacsomagot X, XL eszement arakkal. Asszem telenor. Itt kb. havi 3500 Ft korul kell fizetnem es ebben van internet (3G, 4G nincs kulon bontva mint MO.-n), 5000 sms es meg kitudja mi. Voip is siman mukodik. Olvastam,hogy MO.n azt is tiltjak. Itthon is mobilnetem van mert olcsobb es jobb mintha drotos netet kotnenek be.
Most neztem itt is a telenornak vannak olyasmi csomagjai mint MO.-n de olcsobban! -
gabesszg
aktív tag
válasz Parallaxis #18451 üzenetére
Azért látom itt is megy a személyeskedés mint minden fórumban akarva akaratlanul..... De hát amennyi ember annyi ízlés , szóval nekem aztán mind1. Nekem 2 kérdésem lenne:1arallixis hogyan tudtad megoldani ezt az S5 theme-t ?2: Ulta saving vmit(már elfelejtettem S5 feature, fekete fehér progik illetve ultra takarékos üzemmód ) megoldható Note 3 -ra Rom csere nélkül?
-
P3Dr0
senior tag
válasz Parallaxis #18465 üzenetére
Jaa.....koszonom. Ott van a listaban de mindig atlapoztam rajta. Most feltettem. Koszonom.
-
tucsok.
senior tag
válasz vrgkrisztian #18447 üzenetére
Igen, ha rendes a szervizes és nem zárja vissza….. Az enyém ilyen…..
"So say we all"
-
torrente777_
aktív tag
válasz fojtviki #18470 üzenetére
Miért nem teszed fel az xposed telepitőt és a RootCloak kiegészítőt és minden program megy ami ha root olva van nem megy.Használat csak hozzáadod a RootCloak programhoz amit futtatni akarsz és már megy is a TvGo is tökéletesen megy ezzel a megoldással root olt telefonon is.
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
őstag
válasz torrente777_ #18472 üzenetére
Az a rootCloak volt fent, hozzaadtuk a bank app-ot de, hogy mukodjon kell az xposed is? Egyebkent koszi mindenkinek.
-
őstag
válasz torrente777_ #18474 üzenetére
Barclays app nem megy. UK bank, itt elek
-
Peterson_
addikt
válasz vihar100 #18453 üzenetére
"Érdeklődnék, hogy van e valami amire figyelni kell, illetve amik kijönnek programok a Note 3-ra azok jók Neo-ra is?
Valamint a frissítést magától fogja majd felajánlani vagy nekem kell keresnem."-Itt milyen programokra gondolsz?
Van amit megkapnak a gyengített modellek is.
Itt egyébként sincs olyan brutális erőbeni különbség, bár a SoC teljesen más.A szoftverfrissítés pedig attól függ hogy van beállítva.
A beállítások/általános/eszköz névjegye/szoftver frissítése menüben tudsz keresni, de teheted automatára is, ilyenkor jelezni fogja ha van frissítés.
Az általános szoftveres dolgok szerintem megegyeznek, vagy legalábbis sokban hasonlítanak a két modellnél.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
P3Dr0
senior tag
válasz fojtviki #18475 üzenetére
En Svedben elek es az SEB es a Swedbank app-ok tokeletesen mukodnek root mellett is. Ott valami mas lesz a gond.
Probaljatok meg a kovetkezot :
settings>General>Application manager>barclays. Ha futna a progi akkor force stop majd clear cache es clear data.
Majd ujra proba.
De szerintem kell meg oda valami mert magaban a bank progi nem fog csak ugy futni. Nalam a Sved bankoknal kell a BankID progi ami a playbol toltheto le es a bank oldalan egy mobil ID-t kell a telefonhoz rendelni.
Ezzel biztositva,hogy a mobil app csak a sajat mobilrol fusson. -
P3Dr0
senior tag
5 ora 15 perces idot birt 1 toltessel a kijelzo. 2%-ig hagytam merulni a telefont. Szerintetek ez atlagos vagy nezzek utanna hatha valami szivja az aksit?
Most hogy van root lehet megprobalnam a cpu teljesitmenyet lejebb szabalyozni. Van valami jo kis cpu vezerlo app Note 3 ra? (n9005)
Megneznem mit tud a rendszer ha csak 2 maggal futna a cpu. -
Peterson_
addikt
Teljesen jó az. Nekem van, hogy hármat sem bír.
4 óra és 6 óra közötti érték az átlagos.
Szerintem ezért teljesen felesleges a CPU-t bringázni.
Ha mégis szeretnéd, a Nofrills CPU működik root után.
Ezzel magokat nem tudsz kapcsolgatni(én mást sem nagyon láttam amivel Igen) , viszont az órajeleket lejjebb tudod venni, illetve a viselkedésen tudsz állítani.
Az én meglátásom szerint felesleges a használata, mivel itt olyan mértékben szabályozza a rendszer a magok aktivitását és az órajeleket ~2.2 GHz és ~300MHz között, hogy még csak nem is a valós értékekkel tudsz variálni.
Tehát ha pl a minimum értéket a maximális órajelre állítod, a viselkedést pedig performance-re, akkor kiír ilyen 1.5GHz-es beállított értéket.
Arra esetleg jó, hogy valós időben figyelheted mikor milyen órajelen és mennyit megy a CPU.
Komolyabb beavatkozáshoz viszont már kernelt is cserélni kellene, ott már alulfeszezéssel komolyabb eredményt el lehetne érni az energiatakarékosságot tekintve.
Én is csak azért dobtam fel, mert régen rengeteget használtam...jól is működött, értelme is volt egymagos elavult SoC esetén, de itt semmi érdemi dolgot nem tudtam vele elérni.
A thermalthrottling meg nem befolyásolható vele, így rövid úton kukáztam.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Freezee
senior tag
A note 3mon nem fut sem a Game killer sem a GameCIH. Mind2 azt írja. "root privilege is needed"
Namármost root van, supersu val meg is adtam a jogot neki, Root chechker azt írja root accees megvan.
Mi a franc lehet?ui.: Nem tudja valaki a bluetooth gondomra mi lehet a válasz?
Köszi
-
Caaabi
senior tag
válasz Parallaxis #18465 üzenetére
A Wanam Xposed nevű programra gondolsz? Most töltöttem le, tulajdonképpen pár mondatban ismertetné valaki ezt a programot hogy mi is a fő szerepe ? Témázni lehet vele meg testreszabni jobban a status bart meg mindent ?
-
kosturica
őstag
Egy körkérdés:
Ha a Super user-ben kikapcsoljuk a KNOX-ot (többen megtettük ezt), akkor az hogy ugorhat 0x1-re, ha felteszek egy custom recovery-t?Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Freezee
senior tag
válasz kiskutya0 #18492 üzenetére
Köszi , felteszem este. Létezik valamit eltolt a root a telefonon?
Sem a bluetooth párosítás nem megy, sem ezek a programok nem érzékelik a root-ot, email kliens összeomlik néha, és már az mx player nem tudja hardveresen tolni a hangot. A filmeknek nincs hangjuk csak ha átrakom szoftveres dekodolásra. Eddig jó volt.Ha szeretném ujrarakni az egész telefont, mit kell csinálnom, hogy ne legyen knox 0x1 -em?
Most 0x0 os knoxom van. Towelrootal toltam fel anno.
kell valami cache clear? azt merre lelem? utánna recovery vagy factory reset?[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
-
vrgkrisztian
aktív tag
gyari rommal ilyen kijelzoidoket hoz a telo?
ma vegre meg tudtam fogdosni a hatlapra ragasztott oriasi lopasgatlo nelkul is. nagyon kenyelmes,es durva,de mindenhol elerem 1kezzel is mondjuk ha az oldalso szeleket probalom tapicskolni,eleg instabil eletveszelyes lesz a stabil fogas,de egykezes moddal nekem tokeletes.
s4 utan oriasi minosegbeli ugras. foleg a hatlapban,dizajnban. -
patoga
tag
válasz Parallaxis #18495 üzenetére
Akkor meg kell varnom, mig kiadja a samu a nekunk szant NE4-t? Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest