- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaZz
tag
Nekem sem melegszik jobban az előzőmnél, viszont eddig kétszer fagyott a teló, hard reboot kellett (vol. down + power). Írtam nekik a My Samsungon, hogy ez így nagyon nem frankó, az előző készülekem tökéletes volt, rákényszerítenek a cserére (pszichologiai alapon), és ez meg itt random merevre fagy. De tuti le fogják tojni a problémámat, max. bekérim 5-6 hétre szervizbe a telót, ráfogják hogy minden OK és viszlát. :-(
Pesszimizmus, mindig jó tanácsadó!
"[...] Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük." :)
-
Ákos19964
csendes tag
Szia !
Köszi szépen a választ ez így teljesen korrektnek tűnik.
Sokat olvastam már akkumlátor üzemidőről, de gondoltam rákérdezek a személyes tapasztalatokra.
Én sem bánnám már ha végre lecsenge ez az egész és újra forgalomba kérülne a készülék. -
majestic
őstag
Nekem 2 SIM-mel 1 nap 11 órát ment tegnap és még maradt benne 9%.... még a régi szoft van rajta, wifi on, folyamatos szinkronizálás (5 e-mail fiók), AOD folyamatosan bekapcsólva, értesítések bekapcsóva. Szerintem nem olyan rossz. Igaz, játék 0...
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Vesztern
csendes tag
Friss hír: [link]
csak mi maradunk ki belőle, persze itt is vannak kivételek, de én nem tartozom közéjük sajnos
Üdv: Veszter
-
addikt
válasz #45553408 #3258 üzenetére
Itthon hivatalosan nem kapott senki. Az, hogy majestic kapott egy ajándék csomagot a felső vezető Samsungos munka kapcsolatától, az nem számít. De szerintem, ha mindenki, akinél megjön a cseretelefon jelöli, hogy él kárpótlási igénnyel, akkor nem tehetik meg, hogy nem adnak valamit! Tesóm is ezt javasolta, bár mondta, hogy most elég paprikás a helyzet a mobil részlegen.
My name is Bond, James... Dean.
-
boksz
senior tag
Megkaptam ma én is az új Note7-t.
És egy köszönjük bizalmát mondatot.......... ennyihttps://www.flickr.com/photos/boksz/
-
zsolt501
nagyúr
"És egy köszönjük bizalmát"
Szerintem ez most sokakban megkopott és már nem olyan fényes mint amilyen lehetne, pláne úgy hogy a konkurencia harc igen nagy, és az ilyeneket könnyen meg lehet lovagolni.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Szellem.
nagyúr
válasz Vesztern #3259 üzenetére
Ez a marketing bullshit sajnos. Elég sok embernek megingott a bizalma a Note 7-ben és szerintem a Samsungban is. Itt nem csak arra gondolok, hanem pl. arra, ahogy itthon intézik a dolgot. Nem akarom minősíteni, de a hazai Samsung ügyintézése szerintem nem a top.
Gondolkozok nagyon a Note 7-en, de ahogy olvasom az a fránya híváshiba itt is megvan, ami az S7 Edgenél előjött. Más telefonommal nem csinálta és nem csinálja. Így, meg nem biztos, hogy beleugranék még egyszer abba a hibába.
-
robotkutya
tag
Ma reggel svájci bicskával próbáltuk megkarcolni a Note 7 kijelzőjét, jelentem nem sikerült! Pedig az összes hegyes eszközt kipróbáltuk, és erővel rányomtuk.
Ugyanitt samsung továbbra is szarik a fejemre, nem hívnak a csere miatt.
-
tag
válasz robotkutya #3270 üzenetére
Ja nekem se sikerült pvc késsel, de valahogy a kis táskámban megkarcolódott a kulcstól...
Én írtam levelet, behívtak feleslegesen majd fel is hívtam őket rinyáltam de még mindig semmi.Végülis minden rosszba van valami jó.
Telefonodat 1 hónapig tesztelheted, ütheted majd kicserélik, legalább tudod mire képes és mire kell majd vigyázni.[ Szerkesztve ]
-
Amúgy én 1 pillanat erejéig eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha a Note 7 helyett iPhone-t vennék, de aztán szájon kentem magam, és pillanatokon belül észhez tértem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tag
Kádba bebasztam, asztalra dobáltam, késsel, csavarhúzóval kijelzőt megpiszkáltam.
Véletlen a falnak is basztam, kereten látszik is.
Szóval ha megjön az origi akkor fóliával és tokkal használom. -
charlie1975
aktív tag
Sziasztok megjött az új de beüzemelés közben megjelent egy teljesen zöld háttér nagy nyíl és downloading felirat kb 20 perce csak ezt mutatja alatta kis betüvel do not turn off target ez normális?mit csináljak ha nem lép tovább?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Luser2000
addikt
válasz charlie1975 #3275 üzenetére
Pontosan mit csináltál, amikor ez történt? (Nem indítottál rajta vagy a PC-n szoftverfrissítést pl?)
Ha semmi olyat, ami üzemszerűen ezt okozhatja - én hirtelen nem tudok ilyet - akkor nincs semmi veszíteni való: nyugodtan kapcsold ki (hosszan kell nyomni a power gombot), majd újra be.
Ha szerencséd van, akkor indul rendesen, ha meg nem, akkor a Smart Suite még képes rendbe rakni (egy készülék inicializálással).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
boksz
senior tag
Az új samut nem is lehet regisztrálni a Samsung oldalán.......
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
anadroid
senior tag
Az enyémet engedte regisztrálni, szeptember 14-i gyártású.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
veterán
válasz robotkutya #3270 üzenetére
Végy 1 homokszemet és karcod meg vele....menni fog
szóval a zsebedben lehet elvétve 1-2 homokszem ami szépen össze tudja karcolni a kijelződet!
a bicska karcnak még a Note 3 is ellenáll...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
RaveForce
veterán
hát én pont fordítva látom am ezt, ezután a kis baki után, az akksi ellenőrzések sokkal durvábbak lesznek, tehát ha vmi miatt, emiatt nem fogok félni
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
sompetike
aktív tag
válasz Szellem. #3266 üzenetére
Ez a hívás hiba mit is takar,mert én semmit nem vettem észre...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
janeszgol
félisten
válasz Mukiska #3284 üzenetére
Erre az öcsém is panaszkodott. Az első hívást mindig eldobta. Letette, majd újra hívott.
(Már az S3 Mini óta probléma több Samsungnál is, hogy ha hívnak, elérhetetlennek jelzi a telefon. Belefutottam például S3 Mini, S4 Mini, Galaxy Core Plus telefonokkal is. De a Core Prime, Grand Prime, Note 4 sem kivétel és szerintem egyik Samsung sem. Mai napig nem tudom az okát. Viszont híváskezdeményezés probléma eddig csak a Note 7-nél jelentkezett a környezetemben.)[ Szerkesztve ]
-
utomi
senior tag
HA ez igaz akkor az viszont hatalmas gáz a Samsungnak. Nem mondom, hogy igaz mert a Samsung egyenlőre csak vizsgál de ha kiderül, hogy igen akkor onnantól vége a Note 7-nek!
-
zsolt501
nagyúr
Eddig arról volt szó, hogy a kínai piacra gyártott készülékek biztonságosak, vagy most akkor mi van?
Ha kiderül hogy azokkal is gond van az nagy pofára esés lehet.
Most komolyan, ha kiderül hogy az ilyen akkukkal is szerelt készülékekkel is gond van akkor most mi lesz? Ugye most mindenki arra a piacra gyártottat kap csere készülékként, ha most újra megint cserélni kell a már eleve cserélteket is akkor így ez nagyon nem vet jó fényt a cégre.
Luser2000 Vannak hülye emberek, sajnos sok ilyennel találkoztam már, az ilyen egyáltalán nem lep meg.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz RaveForce #3282 üzenetére
Én, nem pont akksihercehurára értettem, egyszerűen a Samsung-nak és a telefonjainak a rendszere az első két-három hónapban egy kiforratlan, bugos rendszer. Lásd S7. Viszont manapság szinte már tökéletesek. Persze, lehet, hogy az S8 erre rácáfol, de én nem fogadnék rá. :-)
-
-
a71
csendes tag
sziasztok, van egy kis problemam..
nagy nehezen megkaptam ezt az uj tragya dombot.....marmint az uj aku cserelt note 7 est..
kurva merges vagyok!!
eloszor is annak amit le adtam, semmi baja nem volt es onkenyesen lekorlatozta samsung ezzel a software frissitessel, semmi baja nem olt annaka telefonomnak ebben biztos vagzok mert a kinai verzio volt..tehat minden okke...
Amit meg most kaptam teljesen doboz uj, annak egeszen egyszeruen nem jo a kijelzo szinhomerseklete es peldaul a viber ikonjan lehet latni, hogy a sotet lila helyett valami kekes arnyalatu fos van..
Talalkozott mar valaki ilyenne??
-
a71
csendes tag
remelem elegge jol lathato, hogy a viber ikonja abszolut nem stimmel..marmint a szinben.
-
a71
csendes tag
probaltam, de nem megy..
akar milyen modositast vegzek a kijelzo beallitasainal nem jon ossze..
ugy tudnam a legjobban elmondani mintha a meglevo szinekre rakerulne egy 255fehersegu filter 5%os attetszoseggel, vagyis nem lila a vibernek a kepe hanem lilas kekbe fordul at.
mindjart kuldok egy nagyob screenshotot ahol ez sokkal jobban latszik..
szetvag az ideg, hogy ennek tenyleg ilyen a szine, soha semmi elteres nem volt a viber ikonok es szinek kozott, ezen vilagosan lehet latni, hogy valami nem stimmel..
mindjart rakom a kepet, azert szerintem nezzetek meg ti is jol...
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest