- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukiska
csendes tag
válasz Parallaxis #3649 üzenetére
Nekem még nem cserélték. De hát majd fogják.
-
Jó, de hát itt vannak a hivatalos árak:
Galaxy S7: 230k
Galaxy S7 Edge (nagyobb Edge kijelző, nagyobb akku): 260k
Note 7 (nagyobb kijelző, toll, több belső tárhely): 290k
Szerintem teljesen reálisan emelkedtek az árak, 30k van a modellek között, és annyival mindegyik többet is ér az előzőnél.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
robotkutya
tag
Megtörtént a csere, boltba mentem, nagyon rendes ügyintézőt fogtam ki. De kompenzációt sajnos ő nem intézhetett, amit persze én nem tudtam elfogadni, ezért ordítozva ráborítottam az asztalt a kedves fórumtársak kedvéért. Nem. Viszont megtarthattam az előző dobozból bármit, amit jónak láttam. Pont nem érdekli őket. Felírják, hogy mi hiányzik, és ennyi.
-
ToMmY_hun
senior tag
Engem ma felhívott a Samsung, hogy milyen kárpótlásra gondoltam a Note 7 csere kapcsán felmerült kellemetlenségek miatt. Én arra hivatkoztam, hogy külföldön Gear Fit 2 és 128GB SD kártya között lehetett választani, így én egy Gear Fit 2-őt kértem. Azért írom le ezt, mert ha Ti is hasonló árkategóriában kértek kárpótlást, akkor nagyobb az esély rá, hogy kapunk is valamit.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Vesztern
csendes tag
Végre megérkezett, nagy nehezen ideért a csere. A régit minden tartozékával visszaküldtem, a leveleimet meg már rég megküldtem az illetékeseknek kárpótlás ügyben....Estére belakás ha hazaérek
Üdv: Veszter
-
LaciGSM
aktív tag
Lassan megkezdődhetne az újraforgalmazása! 2 hétig használtam a Note 7-em, aztán visszaküldtem,elálltam a vásárlástól! Azóta több telóm is volt, átnéztem a mostani piacot, de basszus nem találok olyat ,amit szívesen vennék a Note 7-en kívül! S7,S7e túl vagyok, most egy S6e plus-t nyúzok... megpróbálok kitartani amíg újra elkezdik árulni!! Nagyon nehéz...
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
RSteve
tag
válasz ToMmY_hun #3656 üzenetére
Engem is ma hívtak mert a csere híváskor jeleztem a kárpótlási igényemet. Elsőnek megkérdezték hogy a cserével minden rendben volt-e. Aztán kérdezték milyen kárpótlásra gondoltam. Mondtam hogy fólia volt a régin így az ugye kuka meg a szilikon tokból ki be tenni venni sem tesz jót így én csak egy fóliára és tokra gondoltam mert ugye a T is adott volna 15 ezret ha elállok a Note 7-től és másra cserélek.
Mondták hogy rendben rögzítik az igényt egyeztettek mail címet hogy majd azon küldik a további infókat.
Szerintem korrekt. Én nem írtam nekik külön a mySamsungon sem csak a csere híváskor említettem a kompenzáció témát.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Nálam is ugyanez történt, én is csak a cserét egyeztető telefonhívásnál mondtam el az igényemet. Fóliát fognak küldeni, az egyéb kárpótlás ügyében, mivel olyan tartozék nincs, amire szükségem lenne (tok már van, az optikai kiegészítő nem érdekel, külső akkum kettő is van), így abban maradtunk, hogy másfajta Samsung termékhez is kérhetek kiegészítőt.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
majestic
őstag
válasz Memmaao #3642 üzenetére
Na na, milyen érdekes. Ugyanazt mondod, amit én irogattam, csak akkor verted a nyálad rendesen ... A moderátor meg az én hozzászólásaimat törőlte, a te baromságaid meg maradtak...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Mukiska
csendes tag
válasz robotkutya #3655 üzenetére
De te már elhagytad a fülest nem? Behúztad mellé a töltőt is?
-
addikt
válasz majestic #3663 üzenetére
Nem értelek? Én soha nem mondtam, hogy ne járna kompenzáció?? Sőt, a kezdetektől azt mondom, hogy érdemes írásban, minden elérhető csatornán jelezni a samsung felé, de úgy látszik az is elég, ha valaki a telefonos megkeresés során ezt jelezte, szóval nagyon rendben van a samsung support. Én "arra vertem a nyálam" (ahogy azt Te megint kedvesen megfogalmaztad), amikor Te elkezdtél itt a sufniGSM-es telefonod miatt kardoskodni, meg hergelted a népet a Neked megküldött kompenzációval, illetve arra buzdítottál mindenkit, hogy minden mozdítható részt rakjanak el a régi telefonból. Én ezekkel a hozzászólásaiddal nem tudok azonosulni. Meg a folyamatos minősítéseiddel és a hangnemeddel. Valószínű, ennek köszönheted, hogy bannoltak pár napra. Kérlek, figyelj oda a hangnemre és arra, hogy lehetőleg ne minősítsd a többieket és hasonlítsd őket albán kecskepásztorhoz! Mellesleg szerintem egy albán kecskepásztor is lehet intelligens, nem hiszem, hogy szakma függő a dolog!
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
potrohosjoco
csendes tag
A telekom még a cserénél tart, vagy kapott már valaki telót amit anno megrendelt kb augusztusban?
Még az akksi mizéria elött előrendeltem és azóta semmi...LeTv X600
-
sompetike
aktív tag
Kompenzációnak én is egy gear fit2 kértem...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
majestic
őstag
válasz Memmaao #3666 üzenetére
Nem bannoltak egy percre sem csak a válaszomat a sületlenségeidre törőlték, amivel egyébként félrevezeted a jóhiszemü fórumozókat... Azóta hozzá sem szóltam a dolgokhoz, mert mindjárt lehúrog egy-két észlény, így inkább hagyom az egészet. Most is lenne jópár friss infóm, de ezt sem osztom meg, legfeljebb priviben...
Maradjunk annyiban, hogy ezen a fórumon én voltam az első, aki a kártérítést egyáltalán felvetette. Te voltál párodmagaddal, akik fel voltak háborodva a felvetésen...
Nem hergeltem a népet a kapott kártérítési dolgokkal, hanem tájékoztattam itt mindenkit, hogy lehet kérni és kapsz is kártérítést! Akkor is te voltál legjobban felháborodva, hogy én így meg úgy, meg sufniGSM meg mittudom még milyen hülyeségeket hortál még össze...
A telefon alkatrészeivel kapcsolatban: elmondtam, amit nekem mondtak, ha valaki megfogadja, megfogadja, ha nem akkor adja vissza, nekem tök mindegy.
Mivel kizárólag veled volt/van félreértésünk ebben az ügyben, így senki mást nem minősítettem csak válaszóltam a nekem címzett hozzászólásra. Ha ez a moderátornak nem tetszik, akkor szerintem mindkét fél hozzászólását törölni kellene, nem csak az egyik felet, de ez már meg sem lep, hisz ez a normális ebben az országban...
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
szerzol
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
válasz szerzol #3671 üzenetére
Úgy írják, hogy átégette a szőnyeget. Ha átégette volna, akkor szerintem látszana valami elszíneződés közvetlenül a mobil mellett.
Amúgy meg tényleg nehéz elhinni, hogy a Samsung még egyszer elköveti ugyanazt a hibát. Azt még előfordulhat, hogy egyedi hibás volt ez a készülék, ami bármelyik szériában megtörténhet.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zsolt501
nagyúr
Ha a repülőn történt akkor a légügyi hatóság is vizsgálni köteles, és ha tényleg gond van a készülékkel akkor újra tiltó listára kerül a gép.
Ja és itt már igen szigorú vizsgálat alá fogják venni a készüléket, és itt nem a samsung fog vizsgálni, max ők asszisztálhatnak a vizsgálathoz.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zsolt501 #3674 üzenetére
Samsung kiadott egy közleményt:
"Until we are able to retrieve the device, we cannot confirm that this incident involves the new Note 7. We are working with the authorities and Southwest now to recover the device and confirm the cause. Once we have examined the device we will have more information to share."
Nos, ha valóban, egy már biztonságosnak kikiáltott készülék remekelt, főleg egy repülőn, akkor a samunak egy időre......annyi, de majd kiderül.
-
zsolt501
nagyúr
Itt most a Samsung mint írtam a légűnyi hatóság kényére és kegyére lesz utalva, és az idő múlása nagyon nem a samsungnak okoz jót, és ha konstrukciós (tervezési) hibát állapítanak meg, az a cégre nézve súlyos következményekkel járhat, mert ebben az esetben nem elég a készülék csere egy másik Note7-re.
Nagyon úgy tűnik hogy ezzel a készülékkel a tervezők nagyon elszámították magukat.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
gaborcsonka
csendes tag
Most kaptam hívást. Én szeptember 12-én adtam a le a telefont a Váci úti szervizközpontban és hipp-hopp rám került a sor.
Szerettem volna színt cserélni, de azt mondták az lehetetlen, csak olyat adnak, amilyet eredetileg vettem.
Így nemsokára lesz egy eladó KÉK színü a hardveraprón...
-
thebiker
tag
válasz gaborcsonka #3678 üzenetére
Még egyszer elnézést Remélem gyorsan eladod ....
-
thebiker
tag
Egy kis szakmai rész:
Milyen képernyővédő fóliát használtok? Láttam a Samsungosat 2 db 7000 ft. Vagy mást? Esetleg valaki tokkal használja?
-
Vesztern
csendes tag
Szuper a cserekészülék is, kezdem belakni. Lenne kérdésem több is folyamatosan, mert még nem volt Samu telefonom. Ne nézzetek hülyének de eddig semelyik telefonom nem csinálta ezt: hívás indításakor mielőtt kicsengene , előtte "pittyen" hármat a telefon és csak utána csöng ki. Miért?
Üdv: Veszter
-
anadroid
senior tag
válasz thebiker #3680 üzenetére
Az a Speedshopos lesz annyiért. Az SES-ekben 3990 a 2 darabos gyári. Fel is rakják, csak a körmükre kell nézni, hogy ne legyen a széleken levegős. Pontosabban kell illeszteni, mint a sík üvegre.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz szerzol #3671 üzenetére
Ha ez igaz... Amit amúgy már az Index is lehozott már címlapon, akkor a Samsung nagyon komoly bajba kerülhet...
És itt most már nem csak presztizsveszteségről van szó...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Ricardo
titán
válasz WinstonWolf #3684 üzenetére
Ha igaz, (mondjuk egy repülőn ki szórakozna ilyennel? ), akkor valóban gondban lehetnek. A Note 7 lehetne az egyik legjobb készülékük, de így inkább bukás lesz. A többi termékükre gyakorolt hatásáról már nem is szólva.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz Ricardo #3685 üzenetére
Az a gond, hogy ismerem az NTSB működését. Mivel ez egy incidens volt, ami a repülésbiztonságot veszélyeztette ezért ők a Samsung akkumulátor gyárat működtető utolsó takarító végbéltükrözését is elvégeztetik - ha akarják -.
A másik opció, hogy kiadnak egy direktívát ami jó esetben csak a Sasmung Note 7-esre vonatkozik rosszabb esetben az összes Samsung mobilra ami olyan - esetenként elég az is, ha ugyanbban a gyárban készült - akkumulátort kapott, mint a Note 7 egy repülési tilalmat aztán mindenki b@szhatja nem lehet majd ezeket a telefonoka felvinni a vizsgálat végéig - és eredménytől függően lehet azután se - a fedélzetre.
Persze ez a legrosszabb szenárió, de ez esetben lehúzhatja a redőnyt a Samsung és én is vehetek másik telefont a Mexikói nyaralásunkhoz...
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
addikt
válasz WinstonWolf #3686 üzenetére
Hát igen, ez nagyon nagy szívás, és inkább tervezési hibára vall. Lehet nem hagytak elég helyet az akku hőtágulásának? Ha most, a csere után megint bebukik a note7, akkor szerintem elkaszálja a samsung és nem lesz ismételt forgalmazás...
My name is Bond, James... Dean.
-
Sanci789
aktív tag
válasz gaborcsonka #3678 üzenetére
Ment privát üzenet
-
robotkutya
tag
válasz thebiker #3680 üzenetére
Milyen képernyővédő fóliát használtok?
Nem használok fóliát. A Note 3-nál sem használtam, több év után is karcmentes maradt. Arra figyelek, hogy semmit nem teszek a teló mellé a zsebembe. Előző Note 7-nek nekiestem svájci bicskával, konyhakéssel és olló hegyével is; karcmentes maradt. Homokszemet nem próbáltam, de nem szeretem a fóliákat, mert megváltoztatják a kijelző tapintását. Egyszer volt egy Sony Arc S telóm, azon nem bántam, mert gyárilag volt ráhelyezve a fólia.
-
robotkutya
tag
válasz Mukiska #3664 üzenetére
De te már elhagytad a fülest nem? Behúztad mellé a töltőt is?
Megtaláltam a fülest, le akartam adni, de felajánlotta a samsungos eladó, hogy tartsam meg, ha akarom, mert nekik mindegy. Igen, behúztam a töltőt meg az átalakítót is, praktikus, hogy van belőlük kettő. Már, ha lesz mihez mihez használni, ugye...
-
jacis
nagyúr
Nekem is feltűnt tegnap este hogy megint S7 reklámokat nyomatnak.
Szerintem ha ez a repteres dolog bebizonyosodik, hogy Note 7 volt és cserélt darab akkor tervezési hiba lesz. Ami azt jelenti, hogy az összes darabot megint vissza kell hívni és kb be kell fejezni a Note7 forgalmazását. Szerintem.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Sanci789
aktív tag
Nyugodjon már le mindenki a p*csába. Európai robbanós noteról egy ismert eset sincs. Viszont anál több kamu öngyujtogatós story. Akinek megvan a note-ja, az élvezi/élvezze, akinek nincs és akar, azt ne tántorítsa el minden jött-ment cikk. Akinek meg nincs, és nem is akar, az hiába írogatja a hülyeségeit...
-
Ricardo
titán
-
SonyNex7
senior tag
válasz Sanci789 #3693 üzenetére
Hiába írod ezt,az összképet kell nézni,a piac majd ítél.
Itt ért el odáig a dolog hogy nem akarok note 7-et.
Sok embert megkérdeztem mi a vélemény és mindenki egyből ja az amelyik felgyullad/robban...
Ezt soha nem mossa le magáról a Samsung konkrétan eladhatatlan lesz a telefon.
Akinek nem sürgős jobban jár ha megvárja a februári/márciusi telefonokat.
Akinek mindegy az eladási ár az persze vegyen nyugodtan[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Sanci789 #3693 üzenetére
Nyugodjon már le mindenki a p*csába.
Ahha, és ha már vetted magadnak a bátorságot ehhez az oltári frappáns szöveghez, akkor a LE-t fordítsd meg és húzhatsz is oda.
Az egész meg nem éppen úgy működik, hogy akinek az van, az fogja be pofáját, akinek meg nincs az csak szépet írhat róla, mert éppen olyasmi zajlik, ami elég meghatározó lesz erre a cégre nézve, ha esetleg tényleg ennyire elcseszték a fejlesztést és valóban ilyen veszélyforrást hordoz magában a már biztonságos készülék is! Főleg azokra nézve, akik, mint pl nekem is a rengeteg kütyüje mellett még a fogkeféje is samu és leendő vásárlója lenne ennek a telefonnak, ami egyre jobban úgy tűnik, ha a fenti jött-ment cikk, ami ugyan hivatalosabb helyről már ki sem kerülhetett volna, esetleg beigazolódik és végül az egészből nem lesz semmi.
--------------------
(#3697) SonyNex7
amelyik felgyullad/robban...
Szinte csak ezt hallani, de már szinte mindenre, aminek a homlokára rá van vésve a Samsung felirat...
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
remélem felkészültetek már a második visszahívásra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest