- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
Valóban, a bevont készülékeket bezúzzák.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
sompetike
aktív tag
Most jöttem ki westendes -sesből...
Semmi.
Nem tudják -ök cserélni, mert csak egy átadó pontok -ök
Kártérítésel kapcsolatban keresem az ügyfélszolgálatot.
Ennyi.
De abban megegyeztünk, hogy az ügyfélszolgálaton robotok vannak. Tegnap 9 készüléket cseréltek...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
ZsyfKo
senior tag
Szombaton probaltak hívni de nem tudtam felvenni, azóta is várom a visszahívást ....
OnePlus 8T
-
thebear007
aktív tag
válasz Memmaao #3057 üzenetére
A gond a hozzáállással van,ahogyan a Samsung kezeli a problémát.Pl.olyan opció,hogy visszaadják a vételárat nincs is.Az meg,hogy egy üzleti telefont az ember hetekre eltegyen szóba sem jöhet.Nálam a 60÷ egy délelőttre sem elég.Ha lenne visszafizetés jó eséllyel élnék vele,és soha többé nem vennék Samut.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mondjuk egyre gyakoribb ezt is olvasni, hogy akit nem tudtak elérni, majd utána a user megpróbálván visszahívni őket, de ilyenkor szinte elérhetetlenek, nemhogy újból ők visszahívjanak. Vagy, hogy működik ez a része?
Ha nem vette fel, így járt, majd egyszer csak felhívjuk megint...
-
RSteve
tag
válasz Ricardo #3096 üzenetére
Kb egy óra volt a csere. 11-re mentem délben eljöttem már a melóhelyen vagyok.Gyakorlatilag egy perc alatt kihozták, elkezdtük átmásolni, a régi alkalmazások telepítése tartott eddig.
A frissítést nem vártam meg azt most csinálom. Így hogy egy órája nyüstöljük meg töltőn van elég meleg, ki is kapcsoltam a gyors töltést, de emlékeim szerint a belakás alatt az első is ilyen meleg volt.
-
majestic
őstag
válasz thebear007 #3106 üzenetére
Van ilyen leheőség! Csak annyit kell mondanod, hogy megingott a céggel kapcsolatban a bizalmad, ezért nem kérsz másikat, ennyi.
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
RSteve
tag
Én T-s vagyok. Rákérdeztem, azt mondták hogy azt IMEI alapján állítódik be. A bekapcsolás után tölti le a T-s alkalmazásokat. De megnézhetem ha gondolod. Nem tudok hogy ezt SIM csere nélkül is ki lehet-e próbálni.
Na lement a frissítés vannak szép zölt aksi ikonjaim.
Egyelőre semmi extra, ez is megy rendesen mint az első nekem azzal sem volt bajom.
-
ZsyfKo
senior tag
Végre felhívtak, személyes átvételt kértem, nem bízok ebben a futáros megoldásban kitudja tényleg mikor jönnek én meg 24ezek úgyhogy nem jó akármelyik nap. Elvileg szerdán mehetek érte az Alleeba. Kérdés akinek már cserélték hogy az üzletből jött valami vissza jelzés hogy beérkezett a készülék vagy csak be mentetek amikorra meg lett beszélve?
Kérdezte a nő hogy a közelben van e a készülék, nem akartam neki mondani hogy arról beszélek. XD
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
Kérdezte a nő hogy a közelben van e a készülék, nem akartam neki mondani hogy arról beszélek. XD
Pedig meg kellett volna mondanod, utána meg azt kiáltani, hogy "úristen, mi ez a füst!?! Meggyulladt a hajam!"
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
a71
csendes tag
Én penteken beszeltem egy azonosíthatatlan nevű csajjal.
Bejelentettem a kár igényemet. Aznapra igertek egy vissza hívást azóta is hívnak.
Kezd ez a cég vagy inkább a munkatarsai hiteltelenek lenni. -
RSteve
tag
Szeptember 14.-i gyártás Vietnám
Android verziója
6.0.1
Alapsáv verziója
N930FXXU2BPI5
Kernelverzió
3.18.14-9201627
dpi@SWHC3908 #1
Fri Sep 16 01:04:19 KST 2016
Build száma
MMB29K.N930FXXU2BPI7
SE for Android állapota
Enforcing
SEPF_SECMOBILE_6.0.1_0027
Fri Sep 16 01:35:57 2016
Bizt. szoftver verziója
MDF v2.0 Release 8
VPN v1.4 Release 7.0
ASKS v1.1_160901
Knox verziója
Knox 2.7
Standard SDK 5.7.0
Premium SDK 2.7.0
Customization SDK 2.7.0[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok van itt valaki akinek futár hozta az telefont?van lehetőség adatmentésre ebben az esetben?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Otisz
őstag
válasz charlie1975 #3124 üzenetére
Futárnál nincs rá lehetőség, mivel sima mezei futárszolgálat hozza, aki rohan is tovább.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Otisz
őstag
válasz charlie1975 #3126 üzenetére
Futárja válogatja.
Nem kötelessége megvárni.
A munkaköre addig terjed, hogy csomagot átad-átvesz megfelelő állapotban.(OO[IIII][IIII]OO)
-
Otisz
őstag
-
anadroid
senior tag
A SES-ben tegnap azt mondták, hogy független, de nem az.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
Felhívtak, amikor odaért a futár, tegnap fél 11-kor.
-
a71
csendes tag
Mi ez az info amit ide kiraktal??
Beírtam a telóba azt néztem egy nagyot. De asszem nincs probléma. -
a71
csendes tag
Az elutasít funkciót választottam ugye azzal nincs baj?
-
a71
csendes tag
Köszönöm...
-
WinstonWolf
senior tag
-
ForRedGlory
félisten
Akinek cserélték az hogy zajlott le?
Le kellett adni a teljes dobozt tartozékostól vagy csak a telefont cserélték?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz ForRedGlory #3139 üzenetére
Nekem telefonban azt mondták minden gyári tartozék kell ami a telefon dobozban volt.
OnePlus 8T
-
CsabaZz
tag
válasz majestic #3110 üzenetére
Nekem a dobozból kivéve a zöldikonos, friss rendszer van rajta. Belakás közben a hátlap felhevült, amíg töltöttem (félúton jutott eszembe kikapcsolni a gyorstöltést ), most amióta zöld lett a LED, lehúztam a töltőről és megnézem, meddig húzza.
Szeptember elsején gyártották amúgy Vietnámban, az akksi jelenleg 30.2 fokos. Az egyetlen különbség az előzőhöz képest, hogy a toll érezhetően süllyedtebb, jobban be kell nyomni (különösen bepattintáskor). Viszont így talán nem fog a zsebemben kipattintódni a toll.
Egyelőre szo-szo, kicsit még mufurc vagyok a kényszercsere miatt, de meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
"[...] Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük." :)
-
Ricardo
titán
Most a kicserélt, elviekben hibátlan készülékeknél is ki kell kapcsolni a gyorstöltést?
[ Szerkesztve ]
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na, most mi van? Jön negyedóra múlva az az írás? Vagy mehetek fürdetni a kislányaimat? Inkább megyek, az úgyis kész röhej , ha netán visszajövet a topik bezárt, akkor tudom, hogy balhé van, nagy balhé! :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest