- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti0726
csendes tag
sziasztok!
szerintetek a legújabb maclawos cm 11 működne a tc kernellel? igazából fogalmam sincs milyen kernelek vannak még illetve azt sem, hogy a kernel mennyiben befolyásolja a rendszer működését...és, hogy melyik lenne jó a maclawoshoz...(nekem az tűnik a legkiforrottabbnak) Elvileg viszont a maclawos és a TC cm-ekben már lehet állítani a processzorsebességet ugye? még az is érdekelne, hogy a screen mirroringot hogy lehet elővarázsolni a telón? eddig egy appal se sikerült kapcsolódnom a tvémhez... thx előre is a segítséget! -
Anonymusxx
senior tag
Azt meg lehet valahogy csinálni hogy pc-én keresztül frissítsem a programjaimat? A net lassú rajta, wi-fi meg nincs mindig a közelemben.
-
bad-Mc2
tag
válasz peti0726 #10653 üzenetére
Elméletileg fel lehet! Gyakorlatban nem próbáltam még, mert most TC cm van fent nálam.. A Maclawos cm-ben nekem nem ment az OverClock.. Ott még bugos volt ez a dolog.. Nem tudom azt javították-e már.. De hogy őszinte legyek, szerintem nem.. Ha húzni akarsz rajta, akkor TC-s cmet javaslom.. Ott alapból 1ghz az orajel.. És tudod piszkálni.. A TV-s dolgot passzolom, nem használtam még..
New Galaxy Note 9 user
-
tasakos
tag
Erre valaki? Próbáltam újrahúzni a szoftvert, sajnos így is előjött megint...
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
GEPESZ66
veterán
válasz bad-Mc2 #10625 üzenetére
Szia!
Jó lesz-e akkor a következő lépéssor a legújabb felajánlott frissítés felrakására:
1. külső és belső tároló törlés
2. gyári visszaállítás
3. OTA frissítés végrehajtása
4.külső és belső tároló törlés
5. gyári állapot visszaállítás
Odinnal már egyszer raktam fel ROM-ot, de nem vagyok igazán járatos abban. -
Tonoic
tag
Sziasztok !
Ismét én, megoldódott a touch screen probléma! /Gyári touch (Üveg) is félig hivás volt pontosnak pontos csak mindig leállt/
Most Feltettem a CM 11 2014 0310 -et megy fasza stb, csak egyszerűen nem az én izlésemet adja
Valaki tud valami régi témásat ajánlani ? mint a 2.3.6 os csak ügye 4.4.2 be .A másik kérdésem az lenne hogy erre cwm re, ill firmware re nyomhatok alappól ? vagy megint előlről kell kezdeni . reparosok .. stb...
Várom a válaszotokat !
Előre is köszi a segítséget
Nope.
-
ronin79
addikt
válasz Tonoic #10658 üzenetére
CM11-re rakhatsz másik cm verziókat (10.2 vagy a többi ami xda-n van), repart akkor kell ha JB-t vagy GB-t akarsz visszarakni. Ezt a másik témásat nem igazán értem, mert cm-ben ott a témaválasztó és felteszel egy touchwiz témát vagy akármilyen mást és egyből más az egész rom kinézete, vagy te GB moddot keresel KK témával?
-
bad-Mc2
tag
válasz GEPESZ66 #10657 üzenetére
Korrekt amit leírál.. Kicsit túlságosan is.. Sztem bőven elég ha:
OTA frissítés
Majd opcionálisan csinálhatsz egy gyári beállítások visszaállitását meg a tárolókat is törölheted, de ez utóbbi sem létkérdés csak ha nem sajnálod a rajta lévő cuccokat.. Bár hamár megszabadulsz mindentől akkor nyomd úgy ahogy leirtad! Úgy tuti le lesz gyalulva minden és minden hiba és lassító tényező eltünik..New Galaxy Note 9 user
-
peti0726
csendes tag
válasz bad-Mc2 #10655 üzenetére
feltettem a maclawos cm-et a tc kernellel, ráhúztam egy jóféle dodol launchert , a procit magonként 1200mhz-re állítottam és láss csodát a teló úgy szárnyal mint még soha...10336 pontot értem el antutun, várom a ti eredményeteket is ,bármilyen más összeállításban, kinek hogy repeszt a telefonja az aktuális cm-el vagy esetleg hivatalos verzítókkal...
-
-
ronin79
addikt
válasz peti0726 #10666 üzenetére
Főként ha éjszaka kapsz üzit akkor reggelig villogni fog Nekem erre a legjobb megoldás, hogy a beállítások/gombok menüben engedélyeztem az értesítő fény ki-be kapcsolását.
Ha előtte készítesz egy recos mentést, kipróbálhatod működik-e nálatok is, mert a 20140505-ös maclaw verzióra készült S3Minire. VRT-Settings-Mod
Másik lehetőség Playről a BLN Control (Pro) de visszajelzések alapján néha villognak a gombok emaileknél, facebook üziknél, stb. ha ez le is van tiltva.[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz bad-Mc2 #10668 üzenetére
TC-set nem próbáltam, mert ugye egy ideje már csak ilyen hétvégi ace2 használó vagyok, de már talán nem is fogom, mert az ismim is megválni készül az ace2-től amire időnként pakolgattam az újabb buildeket, de mondjuk s3minin a hangerő gombra ébredés is hiányzik ami ha jól emlékszem ace2-ben megvan ugyanúgy mint a többi telónál.
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #10669 üzenetére
Ahham az megvan.. Meg a Hotswipe is játszik.. Igaz az is a TC-sben csak.. Kikapcsolt képernyővel is lehet kijelző való huzással ébreszteni.. De akárhogy állítgatom mindenhol ebreszti.. Pedig elméletileg csak bizonyos helyen kéne neki.. Így nem is használom..
New Galaxy Note 9 user
-
Tonoic
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy feltettem ezt de nincs benne a gyári óra/időjárás mutató widget.
Az lenne a kérdésem hogy hogy kéne feltenni a gyárit mert amit leszedtem /weather & clock widget devexpert től/az mindent mutat de az órát nem olyan nagyba mint a régi.
Valaki meg tud erősíteni abban hogy a "régi" az a GS3 ish Weather ?Nope.
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmet nemrég sikerült meglepni egy ilyen la fleur-rel
Garis,telenoros, 624mb,elvileg szervizben frissítették.
XXNB1 van rajta.Van e ettől újabb gyári telenoros,illetve ha valakinek meglenne ez a verzió elérhetővé tenné számomra.A biztonság kedvéért.
Gyárit akarom hagyni neki,de root lesz,mert van néhány felesleges cucc benne .
(chat on,deezer,game hub,master card mob.,music hub,Play játákok,play könyvek(play áruház maradna),my telenor-ezeket nyugodtan törölhetem?
Illetve %-os akkutöltést lehet e beállítani?
Bocsi ha hosszú lett Segítséget köszönöm!APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
ronin79
addikt
válasz bad-Mc2 #10670 üzenetére
Ne is mond, én felraktam a Knockr-t, amiben meg van a beállítási lehetőség ha fejjel lefelé van zsebben ne reagáljon, de állandóan felébredt a teló úgyhogy ment is a levesbe az app
(#10671) Tonoic
V8 alatt ott van a removed apps, abban megtalálod (talán). Utána elég egy update.zippet készíteni és recoból flashelni, vagy root explorerrel is bemásolhatod (aszem preload/system/app-ba fog kelleni és onnal linkelni a system/app-ba).
Vagy akár feltolhatod xda-ról az S5 weathert is -
Tonoic
tag
Most ezt próbálom feltenni , aztán a theme -t
Nope.
-
Tonoic
tag
Ehhez én kicsi vagyok XD Valakinek esetleg egyszerű zip es felrakós accuweather -je van e mint a gyári ?
Nope.
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék , hogy várható e mostanában hivatalos kit kat ace 2-re?
Vagy valami jó rom amit felrakhatnék, mert ez a minimal zero egy pár hónap után kicsit megrogyott.
Nem tudok vele megnézni egy videót mert lefagy újraindul stb.
Amire én használom a telefon az gmail levelek megtekintése , telfonáás smsezé és egy kis minimális böngészés.
Köszönöm előre is. -
aelod
veterán
Tc cm11nél opera classic böngésző a beépített videókat nem full képernyőn játsza le valamiért. Ez csak nálam vagy másnál is? Stock romoknál a beágyazott videóra bökve kicsapta full screenbe itt kicsiben játsza csak le.
Ötlet?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aszti75
senior tag
válasz Gyula196906 #10688 üzenetére
Nalam csak akkor FC-zik,ha video felvetelnel atallitom a kodolast MPEG4-re.Az elolapi kameraval semmi gondom.
Tc-s CM 11 van nekem is fent.[ Szerkesztve ]
-
Gyula196906
senior tag
válasz aszti75 #10689 üzenetére
a total commander-ben nem is enged írni a belsötárolóba
azt írja nincs elegendő hely , pedig valamivel több mint 600 megát jelez szabadnak
mással még nem próbáltam
a gyári kamera , kamera hiba hivatkozással leáll.
mappát viszont engedett létrehozni , és úgy már tudom használni az előlapi kamerát olykor olykor, igaz nem a gyári kamera app-al (hd kamera ultra), így kerül bele kép is
de ha váltani akarok a hátlapira akkor marad az előlapi kamera képe de semmi egyéb, ezután ha bezárom és újból elindítom akkor már csak fekete a kép helye..... -
Gyula196906
senior tag
valakinek volt már fennt a gyári NB1 ?
ott pl nem volt kikapcsoló menüm... ha hosszan nyomtam a kikapcs gombot akkor nem adta be , ha nem elkezdte be a kikapcsolást és kikapcs. -
-
bad-Mc2
tag
válasz Tocika #10694 üzenetére
A 10.1 4.2es android a 10.2 pedig 4.3.. 11meg a kitkat 4.4
D-kernel nincs csak cm10re! Így az kilőve! Amúgy a cm-ek alapból cwm Recoveryvel vannak..
Minimalra mehet a CM de kell előtte egy temp cwm, amiben kell egy full format, és azután mehet rá a CM!New Galaxy Note 9 user
-
aelod
veterán
Az ébresztő óra piktogramja mellett lévő jel mi lehet? GPS?
[/L]"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Doggy dog
senior tag
válasz Gyula196906 #10693 üzenetére
Hali!Asszonynak a telóján az van és van kikapcs menü.(kikapcs,adatforg. tiltás,újraindítás ill.gyorsbill.benne:hang-rezgés állítás...)
Egyébként fura,mert leszedtem a telenorost+xeh-t és a telenoros kisebb valamennyivel.(1 fájlosak)
NB1 a legutolsó hivatalos 2014.02.
Más:ha jól néztem nincs unroot,csak odin gyári felrakással?!Root-tal ugrik a számláló?Illetve 1fájlosat itt is úgykell,hogy pit+ one pack. repart nélkül?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
ronin79
addikt
Beállításokban engedélyezted? 7x klikk a build számra, utána már van teljesítmény meg fejlesztői beállítások is.
Ikon a gps, de amint látom ez sincs nálad beállítva és a kör aksi meg valami cm hiba végett szopja az akkut, de ez nem tudom mennyire igaz mert én a fekvő ikont használom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kupon kunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest