- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #11499 üzenetére
sajnos nem nagyon vágom az angolt de még van egy két bug, és hiányosság
[ Szerkesztve ]
-
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #11499 üzenetére
ha TC-s lenne gondolkodás nélkül tolnám
-
aelod
veterán
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm telefonjának gari ideje (gyári samsung) 2hét múlva eléri az 1 évet.Probléma nincs vele,de megérné-e kihívni samu-t és kérni egy akkucserét a lejárat előtt?Mennyire veszik komolyan az akku dolgot?Helyszínen cserélik-e bemondásra és nem visz el?Vagy nem ér annyit az egész?Ha elvinné telefonostól "bemérni",akkor már nem éri meg.
Köszönöm!APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
sebestyen93
tag
válasz Gyula196906 #11501 üzenetére
Hát, ha a gyári ROM megbízható és használható akkor nem is kell nagyon piszkálni
Amúgy én már csak megszokásból is piszkálnám a telefont, Ace 2-nél hozzászoktam a sok módolásra.Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #11505 üzenetére
hát igen
úgy kell visszafogjam magam hogy ne root-oljam -
sebestyen93
tag
válasz Gyula196906 #11506 üzenetére
Nehéz megállni, ismerős az érzés
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
Jericho23
újonc
Hello
A héten feltettem a CM11 et telóra de valamiért szaggat szinte mindenhol, más is tapasztalt ilyet,esetleg tudtok rá megoldást?
vagy vami más romot tudnátok ajánlani a slimkaten és az RR-en kívűl?Light Up Your Life!
-
aelod
veterán
-
Fleed
aktív tag
Hello! Az első hsz-ben levő Odin-os megoldással tegyek fel a telefonra Custom romot, vagy csak egyszerűen így ? Garancia megmarad a 2. megoldással ? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz Gyula196906 #11510 üzenetére
Más cm verziókon sem működik a legutolsó Youtube. 5.3.32 megy vagy a moddolt hd-s.
(#11511) Fleed
Tökmindegy hogy raksz fel moddolt verziót, garinak lőttek ha azzal kerül szervízbe, viszont bármikor visszaállítható.
Custom romot recoveryből szokás telepíteni, odinnal csak a gyári vackot rakod vissza.[ Szerkesztve ]
-
Fleed
aktív tag
A gapps telepitesnél mit rontok el? Nem települ semmi azok közül amit kivalasztok es fiókomba se tudok bejelentkezni.
-
aelod
veterán
válasz Gyula196906 #11510 üzenetére
Nem megy sz@rakodik állandóan. Meg sem lepődök már..
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Fleed
aktív tag
válasz Gyula196906 #11516 üzenetére
Köszi a tippet. Felraktam ezt, de ez telepített mindent. Utólag el tudom távolítani azokat amik nem kellenek? ( google+,play könyvek stb..)
-
aelod
veterán
válasz Gyula196906 #11523 üzenetére
Az auto hibernálás nem megy. És ezt írja ki. Kézzel kell mindig hibernálni a dolgokat.
-
aelod
veterán
válasz ronin79 #11529 üzenetére
Meglépem majd köszi. Régebben írtam, hogy a zárt kijelzőnél beérkező hívást jó későn jeleníti meg a CM11. Át lehet ezt valahol írni hogy hamarabb felvillanjon? Írtad is hogy hol de mér nem találom...Ez jobban bosszant mint a greenify hülyesége.
-
aelod
veterán
válasz ronin79 #11533 üzenetére
Tehát akkor
Fogom a kis build.prop fileomat, kiegészítem az általad írt skriptel, rámentek. Es file managerrel berakom a helyére, (gondolom megkérdi, hogy írjam e felül vagy ne) yes és esetleg egy restart? A zip me-s dolgot nem tudom hogyan kéne...Ha valami geb@sz lenne akkor csak simán felülírom az eredeti file-al a moddoltat?
Sorry noob vagyok na"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
ronin79
addikt
Nagyjából stimm, de build.prop módosításra van egy csomó megfelelőbb módszer.
ZipMe - ezt telepíted playről majd klikk a plusz gombra és a system alatt build.prop majd create, superuser kérelem engedélyezése és a végeredmény egy update.zip amit recoveryből telepítesz. Ezt a zippet pc-re másolod, winrarral megnyitod (nem kell kicsomagolni) majd a system mappában lévő build.proppot notepad++-al szerkeszted, update.zippet átnevezed akármire telefonra másolás után recoveryből install. Ha valami gubanc lenne, telepíted az eredeti módosítatlant.
Másik tök egyszerű módszer Dynamic automated build.prop editing ahol az example.txt-be adod hozzá a módosítást majd ezt és a telepítőjét sd karira másolod és install zip recoveryben. -
aelod
veterán
válasz ronin79 #11536 üzenetére
Megcsináltam a Zipme-s módszerrel. Hát nem tudom, hogy lett e hatása. Kettőt rezeg és mire felvillan a képernyő a bejövő híváskor. De thx a tippeket...
De találtam egy ilyen sort az eredeti build.prop file-ban
ro.telephony.call_ring.multiple=falseEz mi lehet? Valami csengés a ring alapján...
-
nothin
tag
Sziasztok fel szeretném rakni a TC -s romot de nem találtam teljes leírást amiben benne van hogy:
- mivel érdemes root -olni
- honnan kell letölteni működő clockworkmod -ot
- és hogy szolgáltató függő telefonon is működik e?Köszönöm.
-
emre
veterán
hmmm, akkor most ez az ACE3 topikja (GT-S7275R) vagy az olcsó s ágas?
Csak mert ott (is) érdeklődtem, hogy valaki próbálta-e már ezt az akkut?
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
aelod
veterán
válasz sebestyen93 #11543 üzenetére
A tulajdonosok fele eladta a telefont kb...
Tudod jöttek a 8 magok"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Gyula196906
senior tag
Nekem az utángyártott aksik nem jöttek be egyik készülékhez sem, pedig volt egy pár , és nem bírják a gyűrődést
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest