Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Reggel, amikor letöltöttem a frissítést, azt írta, hogy "a stabilitás tökéletesítve lett". Még mosolyogtam is rajta.
Pár perccel ezelőtt, amikor rádugtam a gépre, kiírta, hogy "Kernel panic...." és újraindult
hajrá Samsung
Mi lett volna, ha nem tökéletesítik a stabilitást
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Zsolaf
addikt
T-mobile megint kitett magáért, sehol a frissítése mint mindig.
[ Szerkesztve ]
-
bacus
őstag
Elkészítettem az eredeti független OTA Rom és ezen leirás alapján http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1881964 az eredetivel megegyező de már az SU -t tartalmzó romot. Már csak Odin kell, és mehet fel a telóra. A counter nem változik !
Ha kéri valaki, és meg tudja mondani, hogy tudom tartósan kirakni valahova, írja meg és csinálom..
(A frissítés után nálam a root jog elment a SuperSu alkalmazás fent maradt. Ha valakinek nem volt fent az eredeti kerneles töréssel a SuperSu alkalmazás, azt külön kell telepíteni.)
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
asdf_
veterán
Meg bonuszkent feltelepult a mastercard mobile alkalmazas.
-
Peat;)
veterán
Nálam nincs master mobil alkalmazás, a telefon simábban működik, a gps pedig rengeteget javult. Eddig ha iránytűt és gps-t együtt használtam sztenderd meghülyült a telefon, most tökéletes. És a nagy megakadások sem olyan nagyok már.
Érdekes mennyire különböző dolgokat tapasztalunk, én gyári független, hivatalosan importált készülékről nyilatkoztam.
-
GEPESZ66
veterán
Én napközben sokat használom a telefont.Ha rá kell tölteni, akkor melyiket célszerűbb használni SB vagy a töltő?Előfordul, hogy ilyenkor nem tudom megvárni a teljes feltöltést, mert el kell mennem az íróasztaltól.Nem probléma-e az akkumulátor szempontjából ez?
-
-
Colos1
őstag
Nekem a "Kernel panic..." hibaüzeneten kívül
mégsemmi gond nem volt. Ami feltűnt, az az, hogy 20..30 MB -al kevesebb RAM -ot eszik.UI.: Mi a franc az, hogy Kernel Pánik A kernel összesz@rta magát, mert megijedt az USB kábeltől, vagy mi????
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
norbi964
csendes tag
Telefon frissítésnél minden adat, alkalmazás törlődik?
-
válasz norbi964 #2016 üzenetére
Ha a telefonod frissíted egy újabbra, akkor természetesen neked kell átvarázsolnod mindent a régi telóról az újra. De ha úgy értetted, hogy rom update-et teszel fel, akkor nem törlődik semmi. Persze ideális esetben, mert hibák mindig előfordulhatnak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ZozzHUN
addikt
-
SteveK88
tag
-
Zsolaf
addikt
A gyári rom az a kernelt is frissíti (minden gyári romban benne van és újra húzza), de nem resetel, csak ha prodcode- ot váltasz akkor. Asszonynak van Ace2-je most feltettem az LK6-ot azzal jobb lett de még mindig lassú, jöhetne a JB hátha csoda történik és gyorsabb lesz, S2-re megjött a kiszivárgott JB ott azt mondják kva gyors lett tőle.
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
[link] - Ugye erről derült ki, hogy simán le lehet tölteni a legújabb romot és felrakni, aztán arra még rá lehet pakolni a rootolt custom rom-ot is flash counter növelése nélkül. XDA-n azt olvastam, hogy flash counter csak kernel írásnál növekszik.
[link] - Itt meg azt írtad, hogy rom frissítésnél nem törlődik semmi, csak anomáliáknál. Ha jön a JB akkor törlődni fog minden, mivel az alapjaiban más. Ezt is XDA-n olvastam
Rom update frissíthet kernelt, de nem feltétlenül. Attól függ hogyan rakod fel. Persze ha tévedek, javítsatok ki.
-
válasz ZozzHUN #2025 üzenetére
Akárhány rom update jött nekem OTA-n keresztül, az soha nem törölt ki semmit, minden megmaradt a telóban.
Ne hozz egyenlőséget teljes oprendszer csere, és update között!
Az első esetben meg nem mindig igaz, hogy le tudod vadászni a netről a legfrissebb romot, mert nemm mindegyik kerül ki. Így az egyetlen 100%-os lehetőség a szerviz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ZozzHUN
addikt
2.3.6 es 4.1 is android marad, OTA frissites is lesz belole, megis wipeolni fog.
Te mondtad hogy csak a szerviz az egyetlen ut a rom update-hez. En meg azt hogy nem, proof-fal. Ha azt mondod hogy biztos lehet mashogy is, de a szerviz a tuti akkor egy szavam sincs. Igy viszont engem es mast is felrevezettel. Nem bantani akarlak, csak szoltam hogy nezz korul mielott ilyen kijelenteseket irsz
-
PaFec
aktív tag
Nekem nem sikerült a frissítés. Letöltött valami 17 MB-ot, restart, frissített, failed. Restart, és közölte hogy sikertelen. :-(
PaFec
-
szabeska
addikt
Hé hé, simán le kell tölteni a romot samfirmware-ról, betallózni odinban a PDA cellába és újrahúzni, minden adat megmarad. Feltettem rá aes lite romját, de mégis visszatértem a stock-hoz odinnal a fent említett módon, és minden maradt a régiben, semmi sem tűnt el vagy állítódott át, egyetlen dolog sem!!!
F1
-
válasz ZozzHUN #2027 üzenetére
4.1-re frissítésnél nem csak egy frissítés lesz, hanem teljes oprendszer csere. Tök mindegy, hogy mindkettő ugyanannak az oprendszernek a különböző verziói, mégis lecseréli az egészet.
A másik dologban igazad van, pontosabban leírhattam volna, hogy mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
Nippel
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1952880
Ennél 3 letöltés van plus az ODIN .
aeM_ROM_v1.2_deodexed
I8160XXLK6_I8160OXXLK1_SEB
aeM_ROM_v1.2_deodexed ez a 3 van ahogy nézem 2 ugyan az.PIT be melyik olvastassam be?
Bootloaderbe?
PDA ba mi kell ?
Phoneba mi kell ?
CSC be mi kell?miket kell kipipálgatni?
És ezeket kicsomagolva kell beolvastatni vagy még a meglévő rar formátumban?
Mert az oké hogy telefon beállítások--> fejlesztés--> USB hibakeresés kipipál utána telefon ki kapcs csatlakoztat és az billentyű kombinációs bekapcsolás.
Csak ezeket nem tudom hova kell rakni.NA AKI KIRÖHÖGTE MAGÁT ÉS TUD VÁLASZOLNI ANNAK MEGKÖSZÖNÖM!
Nézegettem a forum ját meg youtuboztam de szeretném hozzá értő emberek tanácsát kérni!
Válaszotok előre is köszi! -
PACAL93
csendes tag
Van olyan aki tapasztalt szoftverfrissítés után olyat, hogy mindenféle érintés és mozdítás nélkül egyszer csak felvillan a képernyő egy pár másodpercre? És ezt rendszeresen csinálja... (mert én igen... )
-
RJocó
tag
sziasztok!
Eladó egy hibátlan állapotú, 4 hónapos, garanciás, fekete ace 2. A telefon hibátlan mind szoftveres, mind hardveres tekintetben. A csere oka: erősebb gép kell . Ha érdekel valakit priviben keressetek. -
ZozzHUN
addikt
Szia
Letöltöd és felrakod a stock LK6-os romot, ha még nem tetted, ODIN-nal, ott lesz 2 fájl, egy sima, amit PDA-ba kell tallóznod, és egy amit a CSC-be. Pipákat nem kell babrálnod, ami gyárilag van beállítva az jó. Ugye USB drivereknek fenn kell lenniük. Bekapcsolod ODIN-t amit linkeltek is XDA-n, download mode-ba rakod telót és csatlakoztatod. A custom rom-nál is ugyan az a dolgod.
-
Nippel
tag
válasz ZozzHUN #2038 üzenetére
Köszi
Akkor fent vannak a samu USB driverek, aztán telefon download módba van kapcsolva és csatlakoztatom ugye, rajta van a gyári LK6 ROM amit múltkor leszedett wifin.
És akkor eképpen tallóztam be ha nem jó szólj. Bocsi hogy szájbarágósan kérem de nem vagyok ebben gyakorlott.
Választ előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Nippel
tag
válasz szabeska #2042 üzenetére
Fantasztikus köszönöm
Csak bezavart hogy 2 nagy fálj van és rájöttem az egyik a gyári rom az 1. letöltés és az utánna lévő 2 letöltés pedig egy odin telepítői változat a másik meg valami más progi.
Ha meg majd gyári ROM ot akarok vissza dobni akkor PDA a ba betöltöm majd amit 1. nek szedtem leKöszi srácok a segítséget 1. androidos telóm
-
maestro1906
csendes tag
Nekem nincs USB Driverek, telefont felteszem felismeri tudok rá pakolgatni.
De Normális USB driver az a KIES? Vagy ha nem hol tölthetem le? -
PACAL93
csendes tag
válasz szabeska #2040 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sajnos én nem vagyok egy ilyen telefon fanatikus, így nem nagyon vágom ezeket az Odinnal pakolgatok jobbra-balra dolgokat...
Csak kíváncsi voltam, hogy csak nálam jelentkezik e ez a probléma vagy másoknál is, illetve hogy lehet e köze az szoftverfrissítéshez..
[ Szerkesztve ]
-
psajti
aktív tag
A pár nappal ezelőtti update után nem észlelte valaki, hogy gyorsabban merülne a telefon? Mostanában vígan elvolt 2 napig úgy, hogy abszolút nem rinyált a telefon, hogy most már tölteni kéne, de amióta update-eltem reggel leveszem a töltőről és másnap reggel már jelez, hogy le fog merülni... :\
-
asdf_
veterán
Ejjel 1-kor 80%-on volt, repulo modban, wifivel. Reggel 10-kor ment ki repulo modbol, 10 percet neteztem rajta, es volt egy 3 perces hivasom, tehat gyakorlatilag szinte nem is volt hasznalva, most 37%-on all :/ De 2-3 napja raktam at gsm only-bol automatikusba, szoval akar az is lehet. Vagy az uj facebook app, mert azt meg tegnap raktam fel. Meg nyomozas targya, de valami tuti nem kerek.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest