- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz rozsi71 #10453 üzenetére
Ez a hiba fenáll még:
hívásfogadásnál pár másodpercig nem hallanak engem
itt írtad. Ezt teljesen el akarom kerülni, mert sokszor nálam is előfordult, és ennél idegesítőbb dolog nincs egy telefonban, aminek az lenne a feladata, hogy telefonálunk vele. De még azt se tudja rendesen ellátni...Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
bad-Mc2
tag
válasz TomMusic #10454 üzenetére
Ahogy látom ez a mai buildben megszünt.. De aztán lehet nem ezt orvosolták de hátha.. Hát ma este nemigen lesz időm/energiám feltenni ha hazaérek a melóból.. Holnap meg Szegeden leszek, így sztem csak hétfőn teszem fel.. De ha hamarabb akkor szólok mindenképp..
New Galaxy Note 9 user
-
zozinho
csendes tag
Sziasztok,
Azt mondta a szervizes haver, hogy egyelőre maradjon a 4.1.2 mert az elvileg gyári, többet tud, root-olta, majd azt a tanácsot adta, keressek hozzá olyan alkalmazást amivel optimalizálni lehet a rendszert, fölösleges cuccokat kitörölni - gyári alkalmazásokat - és a háttérben futókat le lehet állítani. Satöbbi.
Kérdés, ti melyiket ajánljátok a sok közül ? Mi a tapasztalat ? Meg fog szűnni a belassulás ? A video szaggatás ? Áttöltöttem gépre a telóval felvett vidit és ott is szakadozik. De gáz. -
hotibi
aktív tag
-
bad-Mc2
tag
válasz zozinho #10457 üzenetére
Alkalmazások eltávolítására, TitaniumBackup.. (ez elvileg jegeésre is jó)
Illetve alkalmazások hibernálására: Xposed freamwork és ehhez Greenify! Ha csak arra az időre szeretnéd hibernálni az alkalmazásokat amikor éppen nem használod!
Hogy mennyit gyorsitanak a stock 4.1.2-n, azt nem tudom,mert elég régen nem használtam gyári 4.1.2-t..New Galaxy Note 9 user
-
bryndza
tag
-
bad-Mc2
tag
válasz bryndza #10460 üzenetére
Akkor gondolom nincs, a beállítások/fejlesztői beállítások menüpontod..
menj a beállítások, eszköz névjegye menűbe, és azon belül, a build számra kell 5x egymásután rányomni, ezzel lesz elérhető a fejlesztői menü, ahol be tudod állítani a fent leirtakat usb debug meg ismeretlen források..
SuperUser-ed akkor van, az alkalmazások között, ugye?Rozsi, TomMusic: no felpattintottam az uj Maclaw féle 11et, a 03.22-est.. sok különbséget eddig még nem tapasztaltam..egy kivételével!! Megszünt a low incall bug!!! Most hivásfogadás-indításnál is azonnal hallom a másikat és ö is hall engem rögtön, teljesen jó hangerővel..
Más: Ezt a Teamnova féle RR romot nézte már valaki? Vagy a Rox féle cm11 is kezd fejlődni ahogy látom..bár szerintem, ha cm11 akkor marad a maclaw féle, ez bevált... De ez az RR-rom mozgatja azért a fantáziámat egy picit..Valakinél valami tapasztalat esetleg?
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz rozsi71 #10462 üzenetére
Hopp,de.. :s ugylátom a BLN nem megy normálisan.. De ezt még megtesztelem..
Az előbb jött egy mailem, jelzett a teló,meg elkezdett világítani az érintőgomb.. és ahogy láttam, folyamatosan világított, amig meg nem nyomtam valamit... Eddig igy időnként világított kb. 1 mp-t, utána elaludt, aztán ujra kb. 1mp és elaludt..de most ahogy láttam folyamatosan ég,de még küldök egy emailt magamnak, hogy meglássam mit müvel..Szerk.:
Jó, zsír, vaklárma volt... megy ez is rendesen.. )
Akkor eddig jónak tünik!![ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
TomMusic
őstag
válasz bad-Mc2 #10461 üzenetére
Szuper!
A névjegyzékre kell várni, hogy előjöjjön? Még egyelőre várom a tesztelésed eredményét... A GPS-t szoktad használni iGO-val? Nekem az fontos lenne, hogy jól menjen. Meg a kamera is. Meg e-mail, wifi.. stb.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
ronin79
addikt
Én sem nagyon, de a tegnapi tragikomédiából már hülye vagyok enyhén. Először maclaw bejelentette, hogy elhagyta marcin (nem is tudtam hogy ezek burnyákok ) és kétséges a további cm verziók sorsa. Aztán megjelent marcin és közölte, hogy a nagy pofája már nem fér el a maclaw név alatt és új cuccot dob piacra kamu changelog meg minden eddigi szokásos átb...szás nélkül majd maclaw nyalizása után belement, hogy továbbra is lehet a csicskája. S3mini cm11 xda-s topikjában rákereshetsz a 629-630 oldalon.
-
bad-Mc2
tag
válasz TomMusic #10466 üzenetére
Igen,kell.. Kb, 1, max 2 mp-t.. Mondjuk nekem csak ilyen 5-600 kontaktot kell betöltenie..lehet ha több van, az tovább is eltarthat..
Wifi, email böngésző eddig teljesen jól használható, semmi hibát nem észleltem..
Kamera nem a leggyorsabb, exponálás sem túl villám, meg a betöltésre is kell várni pár másodpercet.. szóval ezen a téren még lehet fejlődni..
GPS-t én spec wazéval használom, de van egy igo primo is, és megy vele szépen.. Hamar megvan a jel, és stabil is, egy kicsit lassan inditotta el nekem most a primot mondjuk..ilyen 20-30 mp volt mire teljesen betöltött..bár ennek az is lehet az oka, hogy egy Bp-Prága utvonal volt keresve utoljára, és lehet hogy azt számolgatta ujra, mikor most elinditottam és ezért volt lassucska.. ezt passzolom, IGO-t általában külföldön használom.. mert ott no mobilnet..[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
TomMusic
őstag
-
bulek
tag
Sziasztok!
Szeretném feltenni a maclaw-féle CM11-t, a gyári recovery apply update from external srorage pontjában tudom megtenni(kiválasztva a cm11.zip-t) ? Utána factory reset? majd a google apps-t is hasonló módszerrel?
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Valaki tud linket dobni a gyári appokról (.apk) 2.3.6 alá?
Letöröltem valamit amit most visszatennék
Social hub nevezetesen"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Ha Rootolom a telót, elvész róla valami? Képek, beállítások, valami?
Ha elromlik, és vinném szervízbe (még garis) hogyan tüntethetem el a Root nyomait?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz sebestyen93 #10481 üzenetére
Köszi. Ha valamit letörölnék, az asszony kinyiffantana. (Övé a teló)
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
bad-Mc2
tag
válasz sebestyen93 #10481 üzenetére
Én ezer eve nem hasznaltam stock rootolt jb-t de.. superuser-ben nincs unroot menüpont? Mert valóban, a rootolàs után megmarad minden..De az emlitett, felteszel egy gyari romot megoldással valóban eltünik a root a telórol, de ilyenkor az összes többi dolog is elszáll.. úgyhogy akkor marad meg unroot után minden, ha valoban van a superuserben lehetőség a root eltávolítására.. Bár nagyjából lényegtelen is a dolog, mert ha szervizbe viszed a telót, ott nagy valószínűséggel ugyis legyalulnak rola mindent..
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
sebestyen93
tag
válasz bad-Mc2 #10483 üzenetére
JB-ben van unroot, úgyhogy ott nem kell újrarakni a rendszert, GB-ben is van, de nekem ott nem működött akárhogy próbáltam, ott újra kellett húzni a ROM-ot. Valamint a GB-s rootolás megnöveli a flashcountert.
u.i.: lehet én voltam a balfasz, hogy nem ment GB-n...
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
bad-Mc2
tag
válasz sebestyen93 #10484 üzenetére
Én anno a gb-t ezért nem rootoltam.. nem akartam a counterrel szenvedni..
New Galaxy Note 9 user
-
sebestyen93
tag
válasz 7Sony7 #10486 üzenetére
Ha Jelly Bean van a telón akkor rootold nyugodtan, az megoldható, de ha GB akkor ajánlom, hogy ne, mert a flash couter visszaállítás GB-n elég veszélyes, ha az ember nem nagyon ért hozzá..
[ Szerkesztve ]
-
zozinho
csendes tag
Hát én teljesen tanácstalan lettem.
Van aki azt mondja, maradjon a 4.1.2, van aki a 2.3.6-ra biztat.
Nekem is az a problemám a telóval, hogy sokszor lassú, vagyis gondolom, sok kicsi sokra megy alapon az előre feltelepített cuccok foglalják a ramot, amelyeket végképp nem használok soha.
Végiglapoztam, három oldal teli mindenféle alkalmazással én kb ennek a felét ha elindítom.
A Titaniummal kilőttem egy csomót, főleg Google-s dolgokat, de ez annyira jól sikerült, hogy netkapcsolat esetén se megy a Play áruház. Nincs kapcsolat azt mondja. Meg ez a videoszaggatás is idegesít.
Szerintetek ? Inkább downgradelni ? Vagy CM11 ? -
TomMusic
őstag
válasz zozinho #10488 üzenetére
Szia!
Ha gyorsaság kell akkor nálam kb. ez a sorrend, leglassabbtól a leggyorsabbig:
Gyári JB ROM >> JB Minimal ZERO (+ D kernel) >> 4.4.2 CM11 (ezt még nem próbáltam, de a leírások alapján itt helyezném el) >> 2.3.6 GB
Igazi érezhető gyorsulást csak a 2.3.6-os GB hozott, ami kicsit visszalépésnek tűnhet, de animált itt is minden, és nem is néz ki gagyin. És ami a legfontosabb, hogy nem kell éveket várni minden gombnyomás után. A videók/leírások alapján a CM11 is elég gyors, de szerintem a 2.3.6 gyorsabb.
Az meg hogy mennyi alkalmazás megy, tapasztalatom szerint kb. nem jelent semmit. A Minimal ZERO ROM is lassú volt, annak ellenére, hogy alig futott valami (és nem a gyorsítótárba való betöltést miatt).
Szóval ha használható telefont akarsz, akkor szerintem a 2.3.6-os GB, vagy a CM11.
Én attól féltem, hogy majd nem megy rajta ez-az, de szuperül megy rajta a Gmail, IGO, Viber, Youtube ..stb. Persze ez is tud nagy ritkán belassulni, meg bugosodni, de mérföldekkel elmarad a JB h*lyeségeitől.
No elég nagy regényt írtam ahhoz képest, hogy egy mondatban akartam lerendezni az egészet[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
ronin79
addikt
Frissítve
XDA -
rozsi71
tag
Én ma tettem fel 03.22-es cm1-et. Jobb lett valamennyire, de a "low incall volume" bug nálam még mindig megvan.
-
sebestyen93
tag
Hali!
Valahogy be lehet importálni CM-be úgy a nova launcher, hogy ne tudjam letörölni? Mintha rendszer app lenne, arra gondolok
-
ronin79
addikt
Nem próbáltam, de ha feltetted megírhatnád tapasztalataid.
(#10495) Clay
4.4.x rom után telepíted a hagyományos gapps helyett.
(#10496) sebestyen93
Bemásolod a system/app mappába, root jogok és újraindítás után rendszerapp vagy update.zippel ugyanez. Ha rom frissítés után is meg akarod tartani akkor még írhatsz hozzá egy addon scriptet vagy a meglévő 70-gapp.sh-ba is be lehet szerkeszteni.
-
zozinho
csendes tag
válasz TomMusic #10489 üzenetére
Hello,
Hát köszi a tanácsokat, vissza lett téve a 2.3.6. Kicsit húzta az orrát a szervizes, hogy ez már "kalózkodás", mert hivatalosan csak Jelly van rá csak, és olyan mintha a win98-at installálnám fel újra. Mondtam, hogy nem érdekel, a JB rohadt lassú, nem erre optimalizálták, nekem nem kell.
Nem fogok rajta se játszani, se ezer alkalmazást futtatni. Netezni, emilezni, chatelni, rádiót, zenét hallgatni, néha videot nézni, fényképezni, navizni és természetesen telefonálni kell. -
bryndza
tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest