- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A "sima" CM10-et (nem a sakura) próbálta valaki ?
Mennyire gyors, milyen bugok vannak a kamerán kívül illetve mennyire meríti az aksit ?[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz baitsee23 #6001 üzenetére
szia! THL W100 és 110%ban elégedett vagyok vele. páromnak elötte alcatel ot 993d je volt, mert neki kell a két sim. össze nem lehet hasonlítani a két készüléket. arról nem is beszélve, hogy a samura is köröket ver rendszersebességben és stabilitásban. összeszerelési minősége meg ugyanolyan mint a samsungé. szóval odabasz rendesen és még csak nem is HD. sima qHD 4,5"-on, de így szebb a képe mint az ace2 nek. jah és a lényeg: ANDROID 4.2.1.....és várható rá a key lime pie, nem úgy mint samsungnál, itt 90% hogy meg is kapja, mert a gyártó foglalkozik a telefonjaival. mondju nem nehéz neki, mert szinte minden telefonjában ugyanez a SOC van és így könnyű fejleszteni. csak EGY jó kernelt kell megírnia és kész.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
ronin79
addikt
Üdw mindenki. Egy gyors kérdés, hozzámkerült egy Ace2 amit frissíteni kellett 2.3-ról 4.1-re. Ezzel nincs is gond, odinnal megvolt csak még a recovery érdekelne. Xda-n találtam 6.0.2.8-at aminél temporary szerepel és valami olyasmit vettem ki hogy reboot után ismét a gyári jön vissza.
Az érdekelne, Ace2-re nincs normális recovery amivel ha lecserélem a gyárit meg is marad és lehet vele mentést és visszaállítást csinálni? -
ronin79
addikt
-
félisten
Eddigi mai adag:
Bulgaria GALAXY Ace 2 (GT-I8160) update I8160XXMF1/I8160GBLMF1
Greece GALAXY Ace 2 (GT-I8160) update I8160XXMF1/I8160OXXMF1
Austria (Orange) GALAXY Ace 2 (GT-I8160) update I8160XXMF1/I8160ONEMF1
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Olyan kérdésem lenne ha átállítom a product kódot EUR-ra ami a görög és úgy frissítem JB-re az mennyire lenne hivatalos vagyis gari ugrik e?
-
tolvaj!
őstag
válasz szabonagyur #6011 üzenetére
sajnos a készüléket itthon vásároltad. magyar PC kell neki ha szervízbe viszed. elvileg nem ugorhatna a garancia, de amilyen jófejek a magyar szervízesek simán megvonhatják a garit erre hivatkozva.
-
félisten
-
Danielsson
tag
válasz szabonagyur #6010 üzenetére
Ebből arra következtethetünk, hogy lassan lesz magyar update is?
Amúgy egyáltalán érdemes várnom a JB-t, vagy nem lesz jobb tőle a telefonom? Tele van már a hócipőm az állandó lassulással, a telefonkönyv szarakodásával.
-
félisten
válasz Danielsson #6014 üzenetére
Én személyes véleményem szerint most azt mondom, hogy jobb lesz de ez szubjektív. Másrészt a magyart már egy jó ideje várjuk, talán annyival vagyunk most közelebb, hogy múlt héten eléggé sok régióra megjelent 1-1 JB kiadás. Lehet most jön a magyar is lehet nem túl sok fogadást fesztettem volna már el ha erre fogadnék
-
tolvaj!
őstag
válasz Danielsson #6014 üzenetére
ha ugyanaz lesz a build mint a ruszkinál, akkor érdemes. ez egy stabil(abb) rendszer mint a többi. pörög- pörög, de valahogy akkor sem az igazi. egy jó luncherrel viszont csodákra képes.
-
félisten
-
tolvaj!
őstag
válasz Danielsson #6017 üzenetére
pl a holo luncher nem rossz. stock androidnak néz ki. f@szán van optimalizálva, de a kernel hibája miatt( köszönjük samsung) ott is előfordulhatnak hibák.
(#6018) szabonagyur
a ruszki piac kurv@ nagy és kicsit bajos lenne hibás rendszert kiadni mert ott tényleg nagyot bukhatnak.
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #6020 üzenetére
Szerintem attól függ, hogy mikor kezdik el az adott országba a terjesztést és akkor épp milyen stabil rom érhető el.
-
félisten
-
[P]laci
senior tag
válasz szabonagyur #6022 üzenetére
I8160XXMG2 -> Changelist: 1106830
I8160XXMF2 -> Changelist: 1106830
I8160XXMF1 -> Changelist: 1106830szűrd le a megfelelő következtetést ebből.
-
tolvaj!
őstag
amit odinnal csinálsz az is hivatalos frissítés! a kies azért nem ajánlja fel neke a frissítést, mert a product kód alapján nincs a régióra kiadott frissítés. de ha ide is mg2 build jön és majd kiessel rakod fel vagy ne adj isten OTAval akkor ugyanolyan lesz mint amit most odinnal heggesztettél fel.
-
félisten
-
törölt tag
Valószínűleg azért mert akkor kezdték el ezeket amikor még csak MF1 volt.
A kiesre is elkészülés után kb. 2-3 héttel kerül ki és nyilván nem is kezdik elölről ha kijön egy új verzió...[ Szerkesztve ]
-
Scrym
tag
Üdv Androidosok!
Most készülök egy ilyen csoda okoskát vásárolni, jelenleg még symbianos vagyok. De nem tudok dűlőre jutni. Ace 2 vs. S Advance. S Advance-nek kicsit soknak az árát, nem szívesen adnék annyit telóért, viszont azon új szoft. van. Ace 2 jobban is tetszik, ára is kedvezőbb, ennyit még nem sajnálnék annyira telóra, viszont azon a régi szoft., félek utólag megbánnám, ha esetleg nem készülne rá, valami stabil JB szoftver és nem tudnék használni új appokat. Igazából valaki össze foglalná pár mondatban, miért is jobb az új szoft., milyen előnyeim, hátrányaim lennének. Várjak türelmesen hátha lesz egy fasza JB Ace2-höz!?!
Előre is köszi!
U.I.:
Amúgy kezdő androidos mivoltomra lehet elegendő lenne a 2.3?! -
bizke
csendes tag
Nyugodtan vegyél Ace 2-t, ha neked az jobban tetszik. Erre is lesz magyar JB. Egyébként a 2.3-as androiddal is jó a telefon. Az alkalmazások többségét le tudod tölteni, nem sok olyan van, ami csak 4-es fölöttire jó... Én is kezdő androidos vagyok és nekem megfelel ez a készülék.
-
félisten
Én csak annyit mondok, hogy pár országban, köztük Magyarországon még nem jött ki a JB de a környező országokra már igen, szóval nem kérdés, hogy lesz e.
Különbség nem nagyon van max a kijelző típusa meg a fizikai méretek között. A JB előnye az amit te is írtál, hogy sok szoft van ami nem megy a régin, pl a Chrome vagy az új Gmail. A 2.3-al pedig ne elégedj meg kezdőként nagy csalódás lenne neked hamarosan az android. Annyi, hogy itt mivel tuti van/lesz JB megvehető az ACE2 ha tetszik. Szerintem csak szimpátia kérdése, hogy ACE2 vagy S Advance.
De kapsz majd a többiektől is választ szerintem.
-
Fleed
aktív tag
Ebayrol vki rendelt már fóliát? Melyiket rendeljem?
-
félisten
Én rendeltem 2szer is, hirtelen nem tudom a nevét de próbálj meg mattot rendelni nekm az nagyon bevállt. A 3 db volt kb 3 euró. A 2. rendelésnél nem figyeltem sajna arra, hogy matt legyen és amit küldtek elég gyenge minőségű volt, egyet felraktam de ment is a kukába, vékony gagyi volt.
Más: felraktam a Bulgáriába szánt ROM-t erre míg írtam a fenti kommentet látom a teló újraindult magától. Ilyet a Britnél láttam talán utoljára :/ Remélem MF1 nem jön ide
-
Peat;)
veterán
Kollégák elfelejtik megemlíteni hogy Ace2-nek kevés a belső tárhelye ami a játékoknál okoz gondot, pl gigás körülieket el lehet felejteni (sd kártya samsungban nem programok, hanem médiatartalom tárolására szolgál, gyártói sajátosság). Játékra jobb az Advance mert abban kétszer annyi tárhely van. Felmérések szerint a játék a legkeresettebb softwarekategória az okostelefonokon így én azért megemlítettem, lehet téged is érint.
A telefon már rég megjelent és az új verziós android rendszer ígérete is nagyon régi. Ennek ellenére itthon máig nem érkezett meg a frissítés. A telefonban (ace2 és advance s-ben is) található processzor gyártója nem a Samsung, hanem egy másik cég volt. Ez a cég megszűnt és megszűnt a támogatás is ezzel a Samsung felé, ennek tulajdonítják sokan hogy a Samsung fejlesztései is késnek. Ebben az is könnyen benne van hogy hibátlan készülék sosem lesz ezekből a telefonokból.Én ezek miatt nem vásárolnám már meg egyiket sem, de ettől függetlenül használható telefonok, kezdőknek is. Ace 2-nél a jelenlegi utolsó hivatalos magyar rendszerrel egyetlen komolyabb hiba van a lassúság, beakadások mellett, az hogy az iránytű sokszor nem működik, ami gyalogos navigációnál kellemetlen. Arról nincs hírem hogy ez korrigálva lett-e az új, itthon még nem elérhető frissítésekben, a fórumban nem kaptam választ rá, valószínű kevesen használják navigációra, pedig jó a gps vevő benne.
-
-
félisten
-
Peat;)
veterán
válasz szabonagyur #6036 üzenetére
Azzal semmi baja, csak az iránytű az ami nem hajlandó sokszor forogni. Utcán zavaró, nem tudod merre kell menni, elindulsz egy irányba akkor persze a mozgásból már látod merre mész.
-
ronin79
addikt
Második napja van ez a telóm de a tárhely nem annyira gáz hisz elég lecserélni a vold.fstab-ot és van hely bőven a játékoknak Persze ilyesmihez root kell, de az meg már szinte természetes, hisz ki használna rootolatlan telót Az iránytű meg működik, épp KYRILLOSv8 **Fast n' Lite van fenn, de lehet holnap visszateszem valamelyik stock 4-est, a ruszki egészen bejött, mert ez valahogy semmivel sem tűnik gyorsabbnak.
-
rozsi71
tag
ÉS IGEN!!!
2013-07-24 XEH - Hungary GT-I8160 I8160XXMG2 I8160OXXMG1 Downloading 67%
Queued -
rozsi71
tag
válasz szabonagyur #6042 üzenetére
Fent van! Tölthető.
Jó lenne, ha jönne Telenoros is...
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
-
harpov
csendes tag
Telenoros? Honnan lehet tölteni?
Frissítéssel még nem érhető el...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest