- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Lenne meg egy gondom.Repartos Jb van jelenleg fent,de minden restart utan atvalt a nyelv lengyelre es utana allithatom be ujbol a magyart.Ez mitol van?
Koszonom elore is a valaszokat. -
törölt tag
Sziasztok!
Erre a csodás telefonra szeretnék rávarázsolni egy stabil CM-et, amihez a segítségeteket kérném!
Tudni kell, hogy egy teljesen átlagos felhasználó vagyok, aki nem igazán van elmélyülve az okostelefon és android témában. Ami a telefont illeti: telenor függő, 4.1.2-es androiddal fut, soha nem volt buherálva, amiben mindössze 482 MB RAM elérhető. Ezt kicsit kevesellem, emellett az előretelepített alkalmazások 90%-át nem is használom, amiket ugye nem tudok törölni. Reményeim szerint a CM felrakása után sokkal elégedettebb leszek úgy összességében a telefonnal.
Szeretném, ha valaki közérthetően leírná lépésről lépésre, hogy mit és hogyan csináljak, mit kell letöltenem, telepítenem, stb.! -
törölt tag
válasz #81562624 #11360 üzenetére
Találtam egy leírást: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495541
Ez alapján csinálhatom?Tehát:
1. hangerő fel + home gomb + bekapcsoló gomb
2. wipe data / factory reset --> yes delete all
3. install zip from sd card
3/a. cm 10.2
3/b. gapps
4. rebootKifelejtettem valamit?
-
törölt tag
válasz #81562624 #11363 üzenetére
Elkészültem. Minden nagyon szupernek tűnik első pillantásra azt leszámítva, hogy fogalmam sincs mi történt a névjegyekkel, ugyanis 0 db van... Mindegyik a kártyára volt mentve. Hová tűntek, hogy kell előszedni? Az egy dolog, hogy excelben megvan a nagyja, de örülnék, ha nem kéne bepötyögnöm egyesével...
-
-
bad-Mc2
tag
válasz #81562624 #11371 üzenetére
Hmm.. Simet nem bántja egy Rom csere.. Másik telefonba ha be teszed a kártyát ott sem jeleníti meg?
Ha mentesz egy névjegyet cm alatt akkor rá szokott kérdezni h. hová szeretnéd menteni.. Sim saját mem vagy Google fiók.. Ha excelben meglennének a kontaktok akkor hamar meg lehet oldani a dolgot egy Google címtár importal és szinkronizálással! Cmben a címtárban nézd meg honnan és milyen névjegyeket jelenít meg.. [Névjegyek->menű->megjelenítendő névjegyek->itt jelöld be az összes névjegyet]
Valamint egy Androidos rendszeren nem használni a Google fiókot elég nagy (hogy is fogalmazzak finoman..) őő..Elég nagy felelőtlenség.. Ha már meglesznek a névjegyek, mindenképpen lődd fel a fiókba és soha nem lesz ilyen gondod ezután..New Galaxy Note 9 user
-
-
törölt tag
Meguntam a CM-mel való szenvedést, ezért Odinnal felraktam a független GB-t. Most már elvileg minden oké.
-
bad-Mc2
tag
válasz #81562624 #11375 üzenetére
Hjamm.. Hát Öö Neked ugye importálni kellett volna sim-ről.. Exportálni nemnagyon tudsz, ha nincs a teloban névjegy.. De lehet amugy valami cm-es hiba is simán.. Mondjuk én nem használom ezt a simkártyás funkciót, nekem az üres..
GB alatt is érdemes ám feltolni a kontaktokat a Google fiókba... Ott mindig meglesz..New Galaxy Note 9 user
-
törölt tag
válasz bad-Mc2 #11377 üzenetére
Exportálni azokat nem tudtam, amiket utólag irkáltam be. Csak a belső tárhelyre engedte, sim-re nem. Importálni sem tudtam. Egyik fórumtárs is írta, hogy vele is ugyanez volt, szóval tuti a CM-mel van valami, vagy csak rosszul tettük fel. Én 3-4-szer installáltam, úgyhogy már elegem lett belőle.
Szerintem a sim-en tárolás is elég jó. A google-t azért nem használom, mert az állandó szinkronizációval is lassul a telefon. Alkalmazásokat sem használok, max. 1-2-t. Felmerülhet a kérdés, hogy minek nekem okostelefon? Tulajdonképpen semminek. Talán a nagy kijelzője miatt "szeretem". Az aksi is elég jól bírja, van mikor 5-7 napig is elmegy töltés nélkül (4.1.2-n). -
Muflon
csendes tag
Sziasztok!
Mi történik akkor, ha NT-vel történő memóriacsere után kiveszem az memóriakártyát? Nem hülyül meg a teló? Vagy ha például visszacserélem a memóriákat, akkor csak annyi fog történni, hogy nem fognak működni az alkalmazások amiket időközben a "belső memóriára" telepítettem? Nem áll szándékomban most ilyet tenni, csak kíváncsi vagyok
Továbbá, nektek CM 11 alatt működik az automatikus fényerő beállítás? Csak mert nekem nem nagyon akar. A 07.06.-ai verziót használom.
-
aszti75
senior tag
válasz Muflon #11381 üzenetére
Igaza van ronin79-nek.Nincs szenzor.En a Lux Auto Bright-ot hasznaltam automata fenyero szabalyozasra.Viszont sokszor nem kapcsolt be vegette a kepernyo vagy eppen annyira sotet volt,hogy alig lattam nappali fenyben.Ezert en toroltem.Ja igen.Az altalam emlitett app az elulso kamerat hasznalja a feny meresere.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Gyári GB, rootoltam a telót, viszont nem találok semmi jó megoldást hogy ne legyen mindig tele a ram.
Kivettem egy-két dolgot az autostartból,,de nem sokat jelentett. Hozzá kell tennem, hogy FB, messenger, időkép az fut, mert kell.4.1.2 alatt a fejlesztői lehetőségekben van olyan, hogy háttérfolyamat korlátozás, de itt nem találok. Van valami ilyesmi progi?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
ogy
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogyan lehet megszüntetni, hogy a már letöltött szoftverfrissítést ne akarja a telefon alkalmazni, és ne is figyelmeztessen állandóan. Hol van a telefonban, ki lehet törölni valahogy?
-
bad-Mc2
tag
Nem vagyok benne teljesen biztos, mert elég régen volt stock-rom a telefonomon.. De a beállitások/telefon nevjegye/szoftver frissítés és ott lehet talán ki pipálni az automatikus keresést és automatikus telepítést.. Vagy az alkalmazások között talán le lehet tiltani a szoftver frissítést.. Hátha.. De csak találgatok..
New Galaxy Note 9 user
-
ronin79
addikt
Root nélkül - nem fogadod el,
ha rootolt a teló akkor TB-vel törlöd vagy fagyasztod a FotaClient.apk-t, system/csc-ben others.xml vagy feature.xml-hez hozzáadod
"<CscFeature_Setting_DisableMenuSoftwareUpdate>TRUE</CscFeature_Setting_DisableMenuSoftwareUpdate>" ha el akarod tüntetni a beállítások menüből isvaaaagy
másik lehetőség xda-ról letöltöd a FOTAKill.apk-t amivel egyszerűen letiltod a frissítéseket.
-
aszti75
senior tag
Új TC CM 11 Build,de mint olvasom megint csak probléma van vele.Nincs hang és többször restartol
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest