- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozinho
csendes tag
Az első gingerbreades nap után azt mondom, hogy annak ellenére, hogy 555 mega ramot tud csak használni, sokkal gyorsabb. És tényleg nem kell várni semmire.
Akkor szerintetek nem kéne root-olni ezt a verziót ? Nekem a garancia nem érdekes már. Az viszont piszkálja
a csőrömet, hogy a fölösleges alkalmazásokat letakarítsam, de izibe.
A másik problemám, hogy lehet a mobilnetet közvetlenül bekapcsolni, nem a beállítások menü, wifi almenü utolsó részéből ? Sehol nem találtam rá eddig lehetőséget. Vagy van rá konkrét alkalmazás ? -
bad-Mc2
tag
válasz zozinho #10501 üzenetére
Bekapcsoló gomb hosszan nyomva mintha kikapcsolni szeretnéd, és ott elvileg lenni kell ilyennek... Én úgy emlékszem stock GBn volt ilyen opció..de nem vagyok 100%ig biztos benne...
Root meg akkor mehet, ha nem érdekes már a garancia.. De ha szervizbe vitted downgrade - elni akkor biztos nekivágsz a rootnak?
Szerk.: visszatérve a mobilnetes dologra, van alkalmazás is.. Akár egy 3Gwatchdog is megoldás..Vagy apndroid volt még ilyen cucc de azt a Galaxy3-on használtam még a froyo előtt.. (mert már a froyoban is volt ez a kikapcsolómenűs lehetőség)..[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
zozinho
csendes tag
válasz bad-Mc2 #10502 üzenetére
Találtam egy internet switch alkalmazást az tökéletesen teszi a dolgát. A garancia már nem játszik. A teló új csak kintről van. Pár fölösleges dolgot akarok letörölni róla, nem hinném, hogy ne tudnám megcsinálni Ilyen hülye gyári játékokat, meg reklámos üzleti alkalmazás-vackokat.
-
ronin79
addikt
válasz bad-Mc2 #10504 üzenetére
ennyi erővel fel lehet tenni egy cm verziót is aminél nem csak placebo lesz a gyorsaság, aroma gapps-al nem kell az összes fölösleges cuccot telepíteni és még telepítés közben további haszontalan appoktól is meg lehet szabadítani. Az újabb android verzió és kompatibilitás alkalmazásokkal meg már csak hab a tortán a valódi személyreszabhatóság mellett
-
sebestyen93
tag
EZ a kernel CM-re van?
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #10506 üzenetére
Stockból van 4.4.2? Úgyhogy a válasz talán egyértelmű ha nem is olvasol a topikban csak a képet nézed
-
ViSAS
senior tag
válasz sebestyen93 #10506 üzenetére
Április bolondja.
-
sebestyen93
tag
Hát ezt jól beszoptam XD
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
bad-Mc2
tag
RR Romot feltette már valaki? Vélemeny esetleg?
Maclawék ugylátszik tényleg nem csinálják tovább a cm11et jerkesel meg mással van elfoglalva ugyfest.. rox féle 11 meg nem nyerte el a tetszésem leírás alapján.. Így most keresgélek..New Galaxy Note 9 user
-
Lalikirály73
csendes tag
Ma ránéztem az OTA-ra és feldobott egy frissítést (TMH, I8160XXNB1, 3.0.31.31-1106830)!
Várhatok-e drasztikus változást ettől (+/-)?
"a jó pap is holtig tanul"
-
ViSAS
senior tag
válasz Lalikirály73 #10512 üzenetére
Rosszabb nem lesz.
szerk.: Najó, ezt nem kiabálom el. Viccet félretéve nagy panasz eddig nem volt rá, pár ember inkább pozitívan vélekedett róla.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Telenorfuggore is ajanl a kies nb1-et.
-
aelod
veterán
Tudtok olyan hívásrögzítő appot ami megy az ace 2-vel Gb-en?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
JohnnyX
őstag
Nekem ezt ma frissitette automatice, kb 60mb jott le, es 40 percig frissitett.
Mintha jobban gazdalkodna a memoriaval. De lehet hogy csak en vettem eszre eddig a mai nap._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
JohnnyX
őstag
Kies-el 4.1.2-re való frissítési bugot javították már?
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
b-max
senior tag
Felraktam az NB1-et .. de a GPS nem igazán megy .. másnál is fennáll ez a gond ?
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
Btel
tag
Sziasztok egy nagy kérdés lenne hibával kapcsolatban.
3G eltűnik a térerő látszólag jó és kiderül elérhetetlen az ember,nem kapcsolható.
Ezzel találkozott már valaki? Mi lehet a hiba oka?
Frissebb Jelly Bean gyári független telefonon.[ Szerkesztve ]
-
b-max
senior tag
igen, nekem van olyan probémám, hogy a telefon percekre befordul magába, és akkor nem csinál semmit. Ilyenkor gondolom hivást sem lehet vele fogadni. Sajna összeségében szinte teljesen használhatalan a telefon ezzel az új szoftverrel....
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
félisten
-
bad-Mc2
tag
Én igen.. Viszont nálam a 3G megmaradt (látszólag) meg a térerő is, de netem nem volt, még hívás sem tudtam indítani.. Reboot segített csak... De én ezt CM hibának véltem.. :S De ezekszerint lehet valami szolgáltatói gond.. de passz.. Most jön le új build, hátha ez megoldja a hibát.. Ki tudja..
New Galaxy Note 9 user
-
Btel
tag
Valaki tud segíteni,hogy 3 file-os gyári romot honnan tudok letölteni?
csak mert mire átnézem az oldalt, lemegy a nap,előre is köszönöm! -
bad-Mc2
tag
Ejj, új novafusion (maclaw) féle cm11et ne szedjétek (04.08) mert a feladatkezelőre FC-zik a system ui.. Ergo nincs multitasking.. :s
New Galaxy Note 9 user
-
McDog
aktív tag
Én visszaraktam a 2.3.6-ost ez alapján és minden gondom megoldódott:
-
Btel
tag
válasz sebestyen93 #10528 üzenetére
Köszönöm,időközben megtaláltam,felraktam és dettó.... és nem egy készülék csinálja ezt,kissé idegesítő egy hiba.
Amúgy nincs olyan rom ami stabil,és 4.1.xxx ? -
Gyula196906
senior tag
válasz Gyula196906 #10532 üzenetére
bakker nem mentettem a letöltési oldalt
és ccleaner is futott azóta a gépen[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz Gyula196906 #10533 üzenetére
Milyen oldalt? 4.4.2 az CM11 és xda-n az összes ilyen az első oldalon van, úgyhogy nem nehéz megtalálni
-
bad-Mc2
tag
-
Btel
tag
válasz Gyula196906 #10532 üzenetére
Itt az MG2 frissen rárakva de maradt a hiba,tanácstalan vagyok....
-
aelod
veterán
Szevasztok!
Kezd beszarni az akksim a telefonban.
2x töltöm egy nap.
Pedig nem használom ezerrel, pláne 7végén.Ez valós kapacitás lehet?
A méret elég brutális"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
bad-Mc2
tag
válasz Zotyoo56 #10544 üzenetére
Nem.. Cwm Recovery ből kell feltenni a gappsot.. Meg ami azt illeti a romot is recobol tenném, nem Odinnal mert úgy nem ugrik a számláló és könnyebb visszaállitani gyári állapotra.. De ha már feltetted Odinnal a cm-et akkor sd-re másold a letöltött Gapps zip-et, aztán teló kikapcs és hang le+home+bekapcsoló gomb egyszerre és így belép a recoverybe itt install zip, kikeresed a gappsot amit bemásoltál, és felteszed.. Utánna wipe cache és az advanced alatt wipe Dalvik, ezután reboot system és kész
New Galaxy Note 9 user
-
tomszli11
tag
Sziasztok erdeklödni szeretnek hogy ki milyen launchert hasznal ace2-n??? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest