- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
Jó reggelt!
OnePlus 3 Nougat beta due this month, over-the-air update by end of 2016
A lényeg: még e hónapban jön Nougat, community build formájában, év végéig pedig jön a rendes frissítés OTA-n.
Ennél jobb hírre nem is lehetett volna kelni.
Érdekesség még, hogy OP2-re is készülnek kiadni Nougatot, ami ugyan minket nem érint, de azért jó olvasni, hogy támogatják, főleg így, hogy a MM-t is csak nagy küzdelmek árán kapta meg.
[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
t181
senior tag
válasz PowerBuldog #13605 üzenetére
Esetleg még arra tudok gondolni, hogy a napokban bejelentik Nougat-tal, viszont kb csak akkortól lesz rendelhető, amikor kiadják rendesen az új rendszert.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
kano
nagyúr
válasz tibz03 #13598 üzenetére
Pedig legalább 20x leírtuk, hogy hol kell kikapcsolni ezt és az összefoglalóban is benne van.
De egyébként lehet igazság abban amit mondasz. Én a telepítés utáni varázslóban minden ilyet kikapcsolok és csak nagyon ritkán van ilyen problémám. Érdemes lenne kipróbálni, hogy nem-e a varázsló miatt mutatja beragadtnak.Ittakary
Az ok, de félek, hogy csúszik vagy mégsem jön be a rendelt fólia.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Tegnap óta van meg az 1+3 telefonom, nagyon tetszik, szeretem.Van egy olyan gesztus vezérlés, hogy kikapcsolt kijelző mellett 2 újjam lehúzva megállítja, illetve elindítja a lejátszást, tök jó funkció, viszont zsebbe nem működik.
Kikapcsoltam a zseb módot is, de a zsebemben továbbra sem működik ez a gesztus vezérlés.Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy amit szeretnék az nem megoldható?
-
ittakary
nagyúr
válasz PowerBuldog #13614 üzenetére
igaz! viszont a tények mégis azok, hogy mégsem működik zsebben a gesture, szóval ezekre valószínűleg ezt nem lehet kikapcsolni
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz rollerk #13617 üzenetére
Nem mindenki használja az ujjlenyomatolvasót, és ha nincs patterned, vagy valami nagyon egyszerű, akkor korábban simán életre kelt a telefon a zsebedben Már az OPOnál is rengetegszer kellett bocsánatot kérnem emberektől, mert küldtem nekik "afsdjklasda" tartalmú smseket, meg hasonlókat
(A legjobb sztori az volt, amikor barátnőmmel moziba mentünk, és mialatt megnéztünk egy filmet, addig a zsebemben elindította a facebook magát, és bejelölte, hogy ott leszek egy "brazil nagys*ggű csajok" partyn )
-
PowerBuldog
veterán
válasz PiciDikenz #13619 üzenetére
persze persze, kend a telefonra
jó volt a buli?Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
randras_83
addikt
válasz PiciDikenz #13619 üzenetére
" ott leszek egy "brazil nagys*ggű csajok" partyn "
nyílván a telefonod volt....
https://www.flickr.com/randras83/
-
PistiSan
addikt
Köszi mindenkinek a zsebes gesztusvezérlésre a reflektálást.
Ezek szerint mindig be van kapcsolva a közelségérzékelő szenzor, így akármit bekapcsolhatok ami ezt a szenzort használja, többlet fogyasztás nélkül.Nem, tényleg nincs a fülhallgatómon semmilyen gomb, tömegközlekedéssel utazom, ritkán meg kell állítani a lejátszást, ilyenkor előveszem a telefont és így teszem meg, nyilván ha működne zsebben is ez a gesztusvezérlős leállítás, akkor azt használnám erre.
Lassan már 1 napja meg lesz a telefon, 1 röccenéssel sem találkoztam eddig, és a wifim sincs ott kikapcsolt állapotban mint egyeseknek az akku statisztikában.
-
törölt tag
válasz randras_83 #13618 üzenetére
Az igaz, de a kolléga a fa és bambusz tokokat emlegette még, hogy olyat szeretne.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz PistiSan #13622 üzenetére
Ezek szerint mindig be van kapcsolva a közelségérzékelő szenzor, így akármit bekapcsolhatok ami ezt a szenzort használja, többlet fogyasztás nélkül.
Szerintem ez így ebben a formában nem igaz. Csak tippelni tudok, de szerintem amíg nem érkezik a szenzor felé kérés, addig "alszik", aztán amikor valamelyik programmodul lekérdezné magának, hogy mi újság a közelségérzékelővel akkor felébred, és adatot szolgáltat. Ezt Te is ki tudod próbálni úgy, hogy bekapcsolod az ambient displayt és az integetésre felébresztős funkciót. Ha nagyon gyorsan elhúzod a kezed a szenzor felett, akkor semmi nem fog történni, míg ha normális tempóban teszed ezt, akkor rendesen felébred. Tehát nincs állandóan üzemben az érzékelő, legrosszabb esetben csak sűrűn kapcsol ki-be.
-
GéBé
tag
válasz randras_83 #13621 üzenetére
Egyik barátnőm találkozgatott egy sráccal aki egyik napról a másikra nem ért rá. Majd egy hét múlva írt neki: Jó volt látni tegnap este, jó lenne megismételni blabla.
Barátnőm írt neki hogy figyelj ezt szerintem nem nekem akartad, mire a srác:
ez az autokorrekt volt, bocsi
-
dfcwolf
tag
Tegnap reggel írt a support, hogy feladták az új töltőmet. Most kaptam üzenetet, hogy délután megkapom. Mivel hozták ezt?
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
dfcwolf
tag
válasz xenom0rph #13629 üzenetére
Igen csináltam. Meggyőzte őket. Meg is kaptam már az újat. Ez gyors volt. Nehézkes volt a levelezés az időeltolódás miatt, de amikor tisztáztuk a dolgokat akkor begyorsítottak.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
vranyek
aktív tag
-
PistiSan
addikt
Használ valaki valami profil ütemező appot?
Nekem előző telefonomon volt 1 app, ami minden este 11 kor átrakta a telefont repülő módba, reggel meg vissza normálba, ehhez root kellett.
Van esetleg valami, akár fél megoldás, amihez nem kell root?
Egyelőre az alap rendszert használom, mindenféle bütykölés nélkül. -
kapcs-R
tag
OnePlus Pixel
http://pcworld.hu/mobil/rejtely-hogy-mi-az-a-oneplus-pixel-220031.html[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz kapcs-R #13633 üzenetére
Egyrészt értem, hogy a Samsung-fiaskót ki akarja használni az OnePlus, még addig akarja meglovagolni, míg nincs komolyabb hír és pletyka az S8-ról.
De attól tartok, ez már azért túlzás....
Ja, és azt is érdekes (nekem a kép eredetiségét ez erősen megkérdőjelezi), hogy miért a Geekbench 3.4.1-gyel tesztelték a zsírúj modellt, amikor az a 3-as verzió már sehol sem férhető hozzá, elég régóta csak a 4.x van már.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz PiciDikenz #13624 üzenetére
Nezz ra egy fenykepezon keresztul es latni fogod mikor mukodik es mikor nem.
-
Macika66
őstag
válasz kapcs-R #13637 üzenetére
Igen, alighanem így van, de azt belátom, hogy igen komoly űr maradt a Note7 visszahívása után, erre sokan rá szeretnének ugrani, csak hát 1-2 hónap kevés erre.
Így aztán (már ha van igazságalapja az egésznek, ami nem biztos korántsem!) igyekeznek abból főzni, ami van... -
jaysee13
tag
válasz vitezlejszlo #13593 üzenetére
Ez mekkora!
-
Cry0
őstag
Sziasztok
Aicp 12.1 es rom mellet erdemes kernelt cserélni?
Eddig kb 20-30% fényeron használtam es kb másfél óra kijelzoidom van
50% on vagyokIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Looserke
őstag
válasz kapcs-R #13633 üzenetére
[[GUIDE] [UPDATE 3] How to enable Google Assistant on your phone (Android 7.0+ only)]
ez csak egy CM 14.1-et futtató Oneplus 3
-
Bibby
addikt
válasz PiciDikenz #13624 üzenetére
Ezt azért gondold át még egyszer. Ha a szenzor nem aktív, akkor mégis honnan tudná hogy ott integetsz, és be kell kapcsolnia?
Nem hiszem hogy a folyamatos ki-be kapcsolgatás kevésbé meríti. Ez inkább a technológia miatt van így.[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
PiciDikenz
aktív tag
Az utolsó mondatommal kívántam sugallni, hogy legrosszabb esetben, tehát amikor ez a funkció be van kapcsolva (legrosszabb eset, mert ilyenkor dolgozik a legtöbbet a szenzor), akkor is csak mondjuk fél másodpercenként, vagy másodpercenként kapcsolja be a szenzort, ezért ha pont akkor integetsz felette, amikor nem szolgáltat adatot akkor nem fog felébredni. Tehát nem állandóan megy a semmibe az érzékelő, hanem bizonyos intervallumonként van lekérdezve a státusza, a kettő között meg alszik.
-
Tibko8
senior tag
Azoktól kérdezném akik már felraktak a CM 14.1 Nightly-t.
Érdemes a mait felrakni? Hívás GPS egyéb funkciók működnek? "Stabilnak" mondható? Meg úgy összeségében működik a rendszer?[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz ittakary #13647 üzenetére
Igen ezt olvastam csak eltelt azóta 3 nap és 3 új frissítés is jött.
Azért kérdeztem a telefonálást is.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Cry0
őstag
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest