-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Ez is bírja csak ne használd navigacionak ne játsz rajta ne böngész... Csak telefonalj vele 2G-n.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
syler123
veterán
Tudjátok az okát, hogy a játékok miért töltődnek be gyorsabban egy 200$-os telefonon, mint egy 400$-oson?
Én mondjuk a játékok sebességével sem vagyok elégedett...
-
lacy86
addikt
Most adtam oda noveremnek a telot.
Az ujjlenyomat olvaso kellemes csalodas volt - azt hittem lassabb lesz es nem tudja ugy "felismerni".
Elsore sikerul "neki".
Menu is gyors, nincs lagg.Nem bantam meg, hogy rabeszeltem 😜
-
FNZ
őstag
kezdem belakni a szép új telót.
telepítgetések, folyamatos wifi / mobilnet, 6 óra 45 perc képernyőidő, pár telefonálás és 19%-on az aksi. nekem ez eléggé megfelelő, ha ez lesz. -
syler123
veterán
Akinek Cm13 van a telefonján megnézné, hogy az Asphalt 8 airborne micro laggol-e a telóján, mint oos 3.2.7 alatt? Ha nem akkor én is bevállalom a romolást és váltok. Vicces hogy az ezer éves telómon jobban fut a játék. Igaz hogy medium és csak 720p felbontású a telefon kijelzője, de az a telefon 42k volt 2 éve... (Snapdragon 400!!!!!négy soc)
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Párszor fel lett vetve a téma de azon kívül, hogy le lett u..tva aki kérdezte semmi konkrétum nem hangzott el egy olyan témában ami minden cég számára alap és kötelező lenne.Egy kolléga jelezte,hogy ért el valami részeredményt.Ja és a fórumot a legelső bejegyzés óta olvasom.
-
syler123
veterán
válasz PartyShan #13717 üzenetére
Köszi!
Igen ez a gond, hogy lehet valaki nem érzékeny rá túlzottan (Mint 30fps kontra 60fps), de nálam simán látni hogy nem így kellene futnia. Nem tartom valószínűnek hogy csak én kaptam ilyen speciális kiadást, valószínűleg mindegyiken ilyen 3.2.7 alatt. Hamarosan jön az Android Nougat alapú Community, arra majd váltok és kíváncsi leszek milyen lesz azon a játék.
Nippel: Köszönjük az értelmes hozzászólást...
[ Szerkesztve ]
-
Cabrio
aktív tag
Normálisnak mondható vr játékokat tudtok rá? Párat leszedtem, de sok a gagyi köztük. Inmind 1-2 és a Lamper 1-2 jópofa
-
zhata
senior tag
Mindegyik?
Nem tartom normálisnak, hogy egy ilyen bika telefon 40-45 fokra melegedjen a tokon keresztül is érezve. Ja, és ekkor merül is, mint a huzat.
Ebből a szempontból a Titan Quest a csúcstartó. Ha jól emlékszem 15-20 perc alatt közel 10 százalékot szívott le.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Most biztos hogy igazam van, de ne bosszantson. Mi baja lesz ha 40 fokra felmelegszik, ráadásul passzívan? Annyit tudsz segíteni rajta hogy a tokot leveszed ha van rajta egyáltalán. Egyébként mire baja lenne nem fog érni egy tábla csokit sem már, szóval nyugodtan játssz.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Már több napja látom ezt a wifi témát....megosztom akkor nálam mi van...mert sokan paráznak rajta
Nekem ugye a dash miatt probléma, hogy wifin nem jönnek az üzenetek..beszéltünk is róla..ki is volt mindenhol kapcsolva...az egyetlen megoldás ha a wifit állandóra állítom...ez meg is történt..és most kapaszkodjon meg mindenki ...amióta ez így van nem merül úgy a telefon!
én nem tudom mitől és miért, de így van,tudom hihetetlen,de nálam igaz..
kb 2 hete így használom, kivártam hogy ez állandó dolog vagy csak párszori...de nem merül annyira,
itt nem kell nagy különbségre gondolni kb.3- 5%,körüli de kellemes csalódás,mert azt hittem nagyon merül majd... és az üzenetek is megjönnek.
Szóval ne nézzetek semmit, használjátok...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Rick4
félisten
válasz mjani1172 #13719 üzenetére
Én is olvasom, sőt, én érdemben hozzá is szólok, olvass csak vissza, az unalomig volt ismételve. Augusztusban már oda jutott a dolog, hogy le is lett zárva ez a téma, mert elvitte a beszélgetés fonalát. Menj csak vissza nyugodtan augusztus elejei hsz.-okhoz.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kapcs-R
tag
A gyári tokot hogy lehet a legegyszerűbben leszedni?
-
syler123
veterán
-
törölt tag
válasz silvergod #13733 üzenetére
Nálam is always on a Wi-Fi, mert különben ha kikapcsol a képernyő, akkor a Wi-Fi is lekapcsol, és amikor újra ránézek, akkor gyakran nem találta meg a mentett hálózatot, és maradt mobilneten. De nem merül egyáltalán így, még igazából akkor sem kapcsolom ki, amikor elmegyek itthonról, mert alig fogyaszt valamit.
syler123: Szerintem ebben a nehézség, hogy a Win10-et feltedd a telefonra, hogy az alól telepíts romot... Én TWRP alól szoktam, úgy simán megy. Felmásolhatsz egyszerre több romot is, és ha egyik nem megy, akkor ott van kéznél a másik, nem kell miatta pánikolni.
-
syler123
veterán
válasz #16820480 #13742 üzenetére
Én az adb sideload-ra gondoltam, hiszen ha baj van azzal hozzuk helyre. Az volt a driverek miatt problémás win10 alatt. De szerintem értetted.
Amit nem értek, pl itt van a freedom os:
Make sure you are using the latest official TWRP
- Download and copy the zip file in your OP3
- Reboot to TWRP
- Make a nandroid backup (optionnal)
- Clean flash Wipe data/system/dalvik/cache | Dirty Flash: Wipe System/Cache/Dalvik
- Install > Select FreedomOS zip file
- Enjoy aroma installer
- DoneNa már most hogy én a clean flsht választom, akkor:
Clean flash Wipe data/system/dalvik/cache
Tehát törlök minden adatot, beleértve azt a zip-et is, amit fel kellene tennem Twrp alól vissza tudom valahova másolni, vagy hogy a viharba megy ez?
Korábbi telefonomon egyértelmű volt, hiszen azokban volt sd kártya, azon volt a telepíthető zip. Ezért is utálom, hogy ezt kivették a komolyabb telefonokból...[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Mik a hírek mennyi körül is jön ki a kijelzőcsere szállítással együtt?
40-50k?
-
kano
nagyúr
válasz ittakary #13747 üzenetére
Ajjaj, egy pofára esés volt?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest