- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
válasz flatline#2 #9594 üzenetére
Jó opciók vannak neked.
Én 6 éve vagyok telenoros elofizető flottában és vagy 30 ezressel többel adnák a 930-at mint praktikumban. Én meg pont arra gondoltam, hogy kilépek és megyek t-hez korlátlan telefonálással részletre készülékelhozás.
Gyerekek, élőben megnéztem a 930-at de valahogy ez a win olyan furcsa volt nekem. Kicsit bonyolultnak tűnt. Lehet mert csak 20 percet nyomogattam.
Most egy i 5s-re próbál mindenki rábeszélni. És lökik a rizsát hogy nem jó telefon.
A tabomon ios megy. Van annyira egyszerű és gyors ez a rendszer mint az?
A héten meg kellene vennem mert nincsen telefonom de i5s-ert nem igazan adnek 165.000-t. Nekem aránytalanul sok. -
Rosszfiu1981
tag
Én is most tettem le a szavazatom a 930 mellett de még 2 hónapot várnom kell %(
-
gabó
tag
Hol találom a 15MB képekete? Az 5 megvan, de a nagyobb méret az nincs
Nekem8
-
DaveJr
őstag
válasz NomAd_82 #9601 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyivel egyszerűbb vagy gyorsabb mint egy iOS, de baratnőm aki nem valami türelmes a telefonokkal és a számítógépekkel is nagyon gyorsan ráérzett az ízére...androidos telómat párszor földhöz akarta már vágni, de a saját 620-asát nagyon szereti.
Vannak hülyeségei a rendszernek, de hozzá lehet szokni. Sokat a beállítások nem ábécé szerinti rendezését említi, de én speciel olyan ritkán állítgatom a dolgokat hogy abszolút nem zavaró. Tény hogy viszont ha kell valami akkor nem biztos hogy elsőre megtalálom.
Amúgy az új Denim frissítés óta én gyorsabbnak is érzem a telefont. Jól használja az akkut. Szeptember óta van meg és egyszer sem indult újra magától vagy fagyott le. Szóval szerintem stabil.Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
gabó
tag
válasz Seangaijin #9605 üzenetére
A hely megvan, de csak 5MP képek vannak. Pedig a Camera setup-ban 5+15 van megadva. De szerintem én voltam a hülye, és MB ra gondoltam MP helyett. Így a 16MP kép lehet kb 5MB és akkor megvannak
Nekem8
-
iOce
tag
válasz NomAd_82 #9601 üzenetére
Én együtt használok egy iPad Mini retinát egy Lumia 930-al. A rendszer gyors, és átlátható, nincsenek felesleges opciók, és nem kell agyon állítgatni, mint egy Androidot, hogy stabilan fusson. A kijelzős sokat fogyaszt, de egy nap bőven benne van, akár másfél-kettő is, használat függő. Nekem már sok dolog logikusabb WP8 rendszeren, mint iOS-en, de ez szubjektív.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
Nebogipfel
csendes tag
Sziasztok. Nem rég azt vettem észre, hogy a hátlap a hangszóró alatti sarokban nem illeszkedik tökéletesen valamint a mini usb csatlakozó feletti részen sem illetve pár millimétert be is lehet nyomni. (Alig észrevehető egyébként, tényleg csak milliméterek.) Találkoztatok már hasonló problémával?
-
Cheesy
őstag
A Denim frissítés óta nem némult el magától a telefon.
*kopp* *kopp* *kopp*www.vakbelmutet.hu
-
zolee1227
csendes tag
válasz Nebogipfel #9611 üzenetére
Most, hogy nézem, nekem is mozog pár tized milimétert.
Annyira nem izgat, inkább a hátlap, mint az üveg -
Cheesy
őstag
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem furcsa, hogy Lumia 930-at még egyszer sem láttam akciós kínálatban sehol Lumia 530, 630, max 830-ig mennek el.
www.vakbelmutet.hu
-
sszemtelen
őstag
válasz Nebogipfel #9611 üzenetére
Mióta rápasszintottam ezt Nillkin tokot, azóta nem tud megmozdulni ezen semmi
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok.
Tudna valaki valami jó fajta áttlátszós,vékony,a gomboknál kivágott szilikontokot ajánlani?
(igaz késő bánat,mert tegnap sérült meg a kertet)
Előre is kösz! -
Rocsesz79
tag
válasz oldbone'76 #9617 üzenetére
Kösz,meglesem!
-
sszemtelen
őstag
válasz oldbone'76 #9617 üzenetére
0,3mm-nél vékonyabb tok? Tedd bele nejlon zacskóba'..
-
NomAd_82
aktív tag
Köszi a választ.
Én is retina mellett használnám ha nincsen wifi zone.
Nap közben több hívás, sms lenne és mobil megosztás ( de ez ritkábban).
Fényképezőt is használnám rendesen.
Az s2-m azt csinálta videózásnál, hogy időnként belassult a kép felvétel közben. 720-ban vettem fel.
Hiába szoftver frissítés, hiába a gyári visszaállítás, szarul vett fel. Ennél a gépnél remélem nincsen ilyen problem.
Remélem a wint meg tudom majd szokni. -
.LnB
titán
Nem tudom volt már e, pár kép a W10 phone-ról: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bizonytalan
tag
Sziasztok, egy ideje nem tudok levelet küldeni a telefonomról, a levél bekerül a postázandó mappába gmail, illetve outlook esetén is. A google 80072F30 hibakódot ír ki a telefonra.
Tegnap vettem észre, korábban nem történ ilyen.
Ötlet valakinek? Köszi! -
oldbone'76
tag
válasz sszemtelen #9619 üzenetére
Mint némelyek a távirányítót
-
YhOo
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek váltani Lumia 820-ról 930-ra. Mindenképp független telefont szeretnék vásárolni, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Véleményetek szerint a GEOMOBIL-nál vagy egy GSM boltban (jelen esetben Tér-erő.com-nál néztem) érdemesebb megvenni? Előbbinél 138 890 Ft és 2 év gyártói garancia, utóbbinál 113 600 Ft és 2 év magyar(?) garancia a készülék. Megér a gyártói garancia + 25e Ft-ot? Két színben gondolkodom fekete (eddig minden telefonom fekete volt és tetszik is) vagy fehér (szép a fémes keret a fehér hátlappal). Erről esetleg tapasztalatok, kinek miért tetszik?
Köszönöm előre! -
ZÁEL
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Lumia 930-at és érdeklődnék, hogy milyen tokot érdemes vásárolnom hozzá?
Vagy csak elég egy védő fólia hozzá?
Ami szintén zavar, hogy a mini USB portot nem védi semmi sem, így sztem bele mehet a por, kosz.
Vagy nem így van?
Előző telómnál volt egy kis műanyag izé, ami védte és mindig ki kellett pattintanom.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Qukac
tag
Tud valaki olyan tokot, amiben van egy akksi is? Tudom, hogy a Mugennek van ilyene, csak nem találtam olyat amit meg lehetne rendelni itthonra is.
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok.
Be lehet valahogy állítani a 930-on,hogy ha e-mail,vagy sms,vagy bármi amit egyébként ha feloldom a kijelzőt látom,hoy érkezett,akkor azt hangjelzéssel,vagy -és,valamiféle kijelző villogással,felvillanással,jelezze?
Facebook messengerrel csak írni lehet?
Beszélni nem?Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
DaveJr
őstag
nekem automatikusan bekapcsolja a kijelzőt ha az asztalon van amikor érkezik e-mail. Hangot lehet mindegyikhez külön. 3 e-mail-em van mind3 máshogy csipog.
amúgy értesítések + műveletek alatt lehet alkalmazásonként állítani, hogy mit csináljon.
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Integrale
veterán
En kb hetente kivettem a tokbol, es kitorolgettem, de szinte naponta kene, de legalabb ket naponta. Ennek az lett az eredmenye, hogy elrepedt a sarka.
De irta itt valaki, hogy neki enelkul is elrepedt.A belebujtatos tokoknak szerintem nincs sok ertelme, ha kiveszed nincs vedve, tehat amikor a legnagyobb esely van ra, hogy leejted, akkot vedtelen, ezt meg megtoldod azzal, hogy ki kell venned, es vissza kell raknod.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Nergalos
aktív tag
válasz tomboy0013 #9643 üzenetére
Nekem fekete van és egyet értek. Bár eléggé vastagítja a telót..
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Találtam egy szép állapotban lévő 930 amit holnap meg is vennék ha minden ok. Komáromi telefonról van szó.
Imei rendben,Microsoft oldalán megnéztem a garanciát,az is ok. "Garancia időszakon belül (ebben az országban)"
Ezen kívül van lehetőség megtudni,hogy pontosan meddig él a garancia?
Esetleg a készülékből meg lehet tudni,hogy mikor lett üzembe helyezve először,vagy Nokia szervizben megmondják ha beviszem? -
tjokai
senior tag
Sziasztok
Friss Lumia 930 tulaj vagyok, egyenlőre még nagy a káosz a telefon kezelésével kapcsolatban. LG G2-ről váltottam, szóval Androidról.
Sok Lumia modellnél láttam már, h inaktív kijelzőnél is mutatja halványan az órát a telefon. Ez lehetséges a 930 esetében is? Ha igen, hol tudom beállítani? Denim fut a telón...[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Pinyo16689
senior tag
A görgetéskor elúszó (szellemképes) betűk normálisak, vagy panelhiba? Vagy ilyen az oled?
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Huawei P30 pro 6gb 128gb Kártyafügetlen Black
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest