Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darkness1

    aktív tag

    válasz fradimil3 #6300 üzenetére

    Én egy Lumia 620 helyett vettem 925-öt. Nekem a 620 is megfelelt, de volt mellette egy tabletem, ami bekrepált nemrég és némi agyalás után arra jutottam, hogy nem veszek új tabletet (drága lett volna, mert az enyémben volt 3G modul és nem mondok le róla), hanem inkább egy nagyobb képernyős okostelóra ruházok be. Szóval, tablet helyettesítés a cél. Egyelőre erre teljesen alkalmasnak látszik, de mivel még friss a dolog, azért kissé később fog majd igazán látszani, mennyire jó erre.

    Amúgy én a legnagyobb előnynek és hátránynak a WP8-at tartom. Ha valakinek megfelel, amit nyújt tudásban, akkor igazán jó szoftver, szerintem. Nekem nagyon bejött, meg kell mondjam. Gyors volt már a 620-on is, de a 925 meg azon is túltesz. A régi Samu Galaxy Tab nagyon lassú mellette (4-es Android volt rajta). Az is fontos érv az én szememben, hogy folyamatosan van hozzá szoftverfrissítés, amik ténylegesen meg is oldanak problémákat. A 620 pl. régebben rendszeresen újraindult. Csak úgy magától csinálta. Elővettem a zsebemből, hogy telefonáljak és kérte a PIN kódot... De aztán jött egy frissítés és megritkult ez a hiba, majd még egy és teljesen el is tűnt. Ez a topic nem az Androidról szól, de a Smasung nem erőltette meg magát tabletfronton ebben az ügyben. Konkrétan, egy db apró drissítés volt hozzá 3 év alatt, ami semmi látható változást nem hozott. Kézzel kellett ráhegesztenem a 4-es Androidot.

    Szóval a terméktámogatás elég jó, szerintem. Azért írom ezt le ennyiszer, mert engem a hibás működés jobban idegesít, mintha valami hiányzik. Azt tudom, hogy nincs, megoldom vagy lemondok róla. De ami van, az menjen rendesen.

    Szoftver oldalon a legnagyobb hátrány, hogy sok dolog nem készül el WP-re. Ez van, pár dolgot nekem is ki kellett hagynom így, de egyébként sokminden megoldható a Store-ból. Persze vannak bugok most is a rendszerben is, ez tény.

    Na, ez kissé hosszú lett, meg csak lazán kapcsolódik a kérdésedhez, de gondoltam leírom.

    No stress, no work Today!

Új hozzászólás Aktív témák