- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz macika69 #6699 üzenetére
namost egy másodperccel később nyílik meg a kamera,ez közel sem tragédia szerintem.valamivel meg kell különböztetni az új telókat.
Akkor tessék majd reklamálni,ha nem kapja meg az emlitett trió a winphone 9-et."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
pengész
csendes tag
Erről bővebben többek között a Padfone 2 topikban lehet olvasni: a bemutatást követően eltelt két év, amikor végre szoftverfrissítést kapott, az pedig, hogy a készüléknek ez használt-e, szerintem kérdéses. A céges készülékem nekem is egy PF2, a koncepció remek, de a kidolgozás hagy kívánnivalót maga után.
Eddig a privát készülékem is robotos volt, de szombat óta én is Lumia 925 tulaj vagyok, az eddigi benyomásaim abszolút pozitívak. A fórumokat olvasgatva az az érzésem, hogy a WP a 8.1-es verzióval ért el oda, ahonnan indulnia kellett volna, hasonlóan a Symbian^3 Belle frissítéséhez: az N8-at és az E7-et már eleve azzal kellett volna kiadni
Olyan strapabíró telefonom, mint az E7, ami most a PF2-t helyettesíti, már soha nem lesz: meglátszik rajta, hogy sokszor esett le, és nem szőnyegre, de bekapcsolom és megy. Persze ha strapabírás alatt a vízállóságot, pormentességet értjük, akkor van jobb választás . Mondjuk, egy IP67-es WP-készüléket azért piacra dobhatna valaki...
-
viewdetails
addikt
Apa kezdődik...
El is olvastad miről van szó? Nem lesz 4K felvétel és HDR fényképezés, mert olyan szinten emelné meg az adatfeldolgozást az S4 chipseteken, hogy a userek lázonganának, hogy desz*rdelassú.
Eddig sem volt egyik sem.Amúgy a sz*r support szinonímája a Sony, amit az Xperiákkal művel, kritikán aluli, nem hogy főverzió frissítések maradnak el lazán, de a patch-ek is olyanok, hogy egy hibát javít, két másikat hoz, aztán egy év után el is van felejtve a készüléked, és persze r*hadj meg a gyári szoftveren, mert bootloadert nyitni és CM-et feltenni (amit nagy arccal támogatni próbáltak legalább egy hónapig) SIM Lock-os készülékre pl. lehetetlen.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kiskakas
senior tag
Moliplayert használ vki? sikeresen megvettem, még talán a leg használhatóbb, de pl az mp3-akat nem látja a telefonon,csak akkor, ha vmilyen file kezelőből nyitom meg őket..
-
Gusztáv
addikt
A hardveres korlátokat még a legnagyobb jóindulattal sem lehet átlépni, a WP8-hoz DX-es GPU kellett, az meg nem nincs a WP7-el kiadott készülékekben. A 4K videót meg nem bírja a 925 SOC-a (így is szeret melegedni a drága), meg a 12GB belső tárhellyel nem is lenne sok értelme. HDR-t talán meg lehetne oldani, de az van más kamera programban is, bár szerintem nem annyira használható (csak statikus tárgyak fényképezésénél).
Szerintem az MS-re pont a frissítések miatt nem lehet nagyon panasz, jönnek szépen, folyamatosan. Nekem már 8.1 Update 1 van fenn, app frissítések meg 2-3 naponta jönnek.[ Szerkesztve ]
Laci
-
Swami
senior tag
Cserélhető a telefon előlapi üvege, ha törött? A kijelző működik, csak amúgy elég csúnya a látvány. Ha igen tudjátok kb mennyiért csinálják meg? Köszi!!!
[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
olahroberto
tag
Sziasztok!Uj Nokia Lumia 925 vettem(gyári Független)! 1: Miert nem jelzi ki a zárképenyőn ha facebook vagy Viber irnak nekem csak ha feloldom a zárképernyőt es megnyitom a csempéket?Beállitási probléma vagy ilyen a 925?
2.kérdésem: Csinált már valaki renszervisszaállitást?Nem lehet velem problémám?[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
válasz olahroberto #6711 üzenetére
Szia,
beállítások/záróképernyő alatt tudod megadni mely 5 app értesítései jelenjenek meg. Ebbe beletartozik a nem fogadott hívás stb is. Nekem pl hívás, sms, gmail, viber és whatsapp van kint.
Visszaállítást én még nem csináltam, de ahogy olvasgatom nincs vele gond senkinél. -
tonyi
tag
válasz viewdetails #6610 üzenetére
Jelentem a térerőt stabilan tartja, tehát továbbra is minden rendben van a készülékkel. Egyébként eléggé megkedveltem a WP-t.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)
-
lumija620
tag
Üdv!
Ti tudjátok a zenéket léptetni ill. pause-zni a dobozban lévő gyári fülessel? Mert nálam nem müködik vele, 620-szal viszont minden rendben. -
őstag
-
lumija620
tag
Amikor benne van a füles restartoljam?
-
zsarkov
tag
Sziasztok. Tudna nekem valaki egy független magyar product codeot fehér lumia 925-höz. Nem találok sehol, csak Telekomos függőt. Köszönöm.
-
őstag
Már megint hívásbeállítási problémám van... A telefonon kell beállítani, hogy ha beszélek, akkor jelezze a bejövő hívást és ne foglaltat az új hívónak? Hol? A régi telefonomon működött, most nem.
-
RMZ250
senior tag
válasz zsarkov #6721 üzenetére
Tessék, neked ez kell: 059T787
Ez telenoros, de független. Én is ezt tettem fel az Ausztrál telómra és működik
Pár hónapja tette fel egy nagyon kedves fórumtárs akinek ezúttal is köszönöm: insomniac
[ Szerkesztve ]
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
zsarkov
tag
válasz viewdetails #6728 üzenetére
Hálásan köszönöm. A CEE mire utal benne? Csak, hogy okosodjak. Muszáj újrahúznom, mert valamiért laggol a rendszer, akkuidő meg minősíthetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
zsarkov
tag
válasz viewdetails #6730 üzenetére
Ma is tanultam valamit. Remélem javít valamit a helyzeten a friss telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz leslieke #6724 üzenetére
"Süti" köszöni. Egyébként ezt bekapcsoltam, de úgy próbáltam, hogy indítottam egy hívást a telefonról az otthoni számomra, majd a másik telefonomról erre a számra, de nem jelezte. Szóval amíg létre nem jön az egyik kapcsolat, addig nem jelzi a másik bejövőt. Ezt nem tudtam és megzavart.
-
zsarkov
tag
válasz viewdetails #6732 üzenetére
Főképernyőre lépéskor, értesítési sáv lehúzásakor van gond. Meg melegedik, gyorsan merül. Szerinted?
-
zsarkov
tag
válasz viewdetails #6735 üzenetére
Pont ezt akarom elkerülni, mert nem gyártói a garancia.
-
Rigiboy
tag
Üdv!
nektek jól szinkronizálja a facebook a kapcsolatokat ,nekem csomó ismerősöm nem jelenik meg a kapcsolatok között miért lehet ez nincs valakinek hasonló problémája?
-
Meridius11
aktív tag
Internet explorerben hogy lehet kikapcsolni a képek betöltését? Mobilnettel képtelenség velük böngészni.
-
őstag
válasz Meridius11 #6739 üzenetére
Beállítások - alkalmazások lap - internet explorer - ott van az adatforgalom csökkentés lehetősége
-
viewdetails
addikt
-
junior11
veterán
Sziasztok. Játszik vki a telón Asphalt 8 Airborne játékot? Viszi simán vagy akadozik? Másik kérdésem, érdemes a telóhoz egy jobb minőségű fülest venni (kb. max 25e. Ft-ig, nem fülbedugós, zárt) vagy megfelel olcsóbb is, mivel a teló nem hozza ki belőle amit kell? Mit gondoltok?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Meridius11
aktív tag
válasz viewdetails #6741 üzenetére
T mobile
Beállításoknál belőttem az adatforgalom csökkentést, de ugyanúgy betölti a képeket.
-
SsPL711
őstag
válasz Meridius11 #6743 üzenetére
Nekem nem olyan minőségben tölti be a képeket ilyenkor.
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
l925
tag
válasz junior11 #6742 üzenetére
abszolút szépen viszi viszont ha már hosszabb ideje játszol vele nagyon feltud tőle forrósodni a telefon.
Fülest én sima nokia headsetet használok amit 620hoz is adtak. Teljesen jó. Ami ehhez jár minőségre sztem szintén jó csak az agybadugós. nekem pl használhatatlanok -
Polllen
nagyúr
válasz junior11 #6742 üzenetére
Egy jobb fülest minden eszköz meghálál. Ha ennyi a keret, nem érdemes rosszabbat venni, mert később máshoz is jobb lesz.
Nyilván egy 50-60k-s fejhallgató, meg erősítő erős túlzás csak a telóhoz, de a 20k keret sztem még nem.
Amúgy nem vészes a 925 hangja, hallgatható.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
viewdetails
addikt
-
junior11
veterán
válasz Polllen #6746 üzenetére
Köszi mindenkinek. Hát nem tudom, ma hallgattam az egyik boltban Koss UR40 fülest (ez volt nekik a legdrágább ), jól szólt, de a telón a hangerőt 22-25-re kellett tenni, hogy hangos legyen, 17-en van nekem alapból, de úgy nagyon halk volt. Most nem tudom a füles volt "gyenge", mert a neten nem írtak rosszat róla, vagy telóról ezek ilyenek.
Amúgy kinéztem drágábbat a neten Sony MDR-1R, nagyon tetszik, de szerintem ez már felesleges a telóhoz (és notebookhoz lenne még). Másik kinézett Sennheiser HD439, az eladó szerint már ez is felesleges ehhez a telóhoz. Nem tudom no...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest