- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
Tudna valaki linkelni Flickr-ről 925-el készült képeket? Esetleg valakinek van saját albuma? Gondolkozok egy 925 vételén (Edigitalban 89e), 1520 vagy 930-ot szeretnék de horror áron vannak... Mennyire vagytok megelégedve a vele készült képekkel? 820-ról váltanék... ezért szeretnék meggyőződni arról, hogy sokkal szebb képeket csinál mint a 820....
iPhone 12 128GB Black
-
Rob700
senior tag
válasz McDoug6lak #6907 üzenetére
Köszi! Ha esetleg van még valakinek ilyen albuma azt szívesen megnézegetném...
junior11: Na igen más... csak azon is gondolkozok, hogy lehet egy frissebb hardverrel rendelkező telefont jobb lenne venni... ilyen árban Lumia 735 van, de nem vagyok hasra esve tőle. (a Lumia 925-öt jobb telefonnak tartom)
iPhone 12 128GB Black
-
DearMan
tag
Használja valaki az IM+ Pro chatprogramot? Nem engedi magát lefrissíteni, mindig megáll hibaüzenettel. Tapasztalta más is?
-
spider80
őstag
válasz DearMan #6915 üzenetére
Én használom. És a napokban frissült hibátlanul.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
santa clause
aktív tag
Ti hogy szoktátok indítani a GPS-t, mobilnettel vagy nélküle? Kérdezem ezt azért mert tegnap (igaz kocsiban) 5 percig sem talált műholdat, ahogy rányomtam a 3G-t egyből pepoziciónálta!!! Régen a 620-am nem csinált ilyet,
-
őstag
válasz santa clause #6918 üzenetére
Legközelebb ne a tankodban indítsd Viccet félretéve, offline használom és van olyan autó, ahol nehezebben talál jelet.
-
bajaki
őstag
Valahogy most nagyon elgondolkodtam, hogy benevezek egy 925-ös Lumia-ra, pedig van egy csúcs androidos telefonom, de valahogy az utóbbi időben meguntam a droidot.
Egyszer volt már WP-m, de az régen volt már - egy Lumia 710 személyében. Utána gyorsan visszapártoltam androidra. Tetszett a rendszer végülis, de nagyon kevés app volt.
Most mi a helyzet ilyen téren? A fontosabb dolgokra van applikáció? Filmezéshez például valamilyen lejátszó? Ha emlékeim nem csalnak régen elég macerás volt filmezni WP-n, -
spider80
őstag
Moli player van. Fizetős,de visz mindent. Mkv-t,feliratokat,stb.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
hroberto
veterán
A 710 és a 925 között már jó nagy ugrás van. És itt nem is elsősorban a telefonra gondolok, hanem a rendszerre.
A WP7-hez képest jelentős az alkalmazások mennyiségének a bővülése is.
Egy átlag felhasználó szvsz mindenre talál megfelelő alternatívát.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
tibike8
őstag
Sziasztok!
Jó hete van meg nekem a 925 és igazából nincs vele gond (1020-ast szerettem volna, de képtelen voltam beszerezni normálisat így ez lett). Drodról váltottam mert azzal besokalltam. Kb már belaktam a készüléket és a megfelelő appokat is beszereztem/megvettem, de a multimédia eléggé nehézkes. Filmezni nem nagyon szoktam rajta, így a gyár app megteszi, de a zenejátszó nagyon fapados. Sztereo BT fülest használok évek óta zenehallgatásra és eléggé hozzászoktam a JetAudiohoz. Nem nagyon kell millió fícsör, de jó lenne, mappából játszani, EQ-t használni pl. A mappa játszó appot próbáltam, de az csak egy mappába lát bele és az almappákba már nem, EQ meg mindenhol csak a vezetékes kapcsolatot támogatja és BT-nél inaktív. Mindenhol a Moliplayert ajánlották, de az meg nem lát semmilyen zenét és videót a telón. Valaki mondta, hogy wifi transzferrel kell mókolni amit megint nem vágok, de ha ha így megvariálják a zenék elérhetőségét, akkor az is felejtős. Vagy csak én nem csinálok jól valamit. Ebben tudna valaki segíteni?
Illetve van-e olyan lehetőség WP-m, hogy appok elrejtése meg alapértelmezett app kiválasztása? Kameránál megtaláltam, de pl, ha nem IE-t használnék vagy másik zenejátszót használnék, hogy lehet beállítani másik alapértelmezett appot?
Illetve azt meg lehet-e valahogy csinálni, hogy az Áruházból letöltött, de már törölt appok ne látszódjanak az előzményekben mert eléggé átláthatatlan egy idő után, hogy mi az ami jó, de most nem kell és mi a használhatatlan, fölösleges app?
Köszönöm, ha valaki próbál segíteni. -
tibike8
őstag
Ja és bocs, eszembe jutott még ami 1 hét alatt felmerült bennem mint hiány. Gtalk/Hangouts megoldható valamilyen appal? Nimbuzzat használtam már, de most egy másik gmailes címmel kellene bejelentkezni amit mindig elutasít. A gmail küldi is a biztonságos blablát hogy kivédte a támadást de hiába engedélyezem, hogy ez én voltam, akkor sem tudok bejelentkezni.
-
spider80
őstag
válasz tibike8 #6939 üzenetére
Zenékre próbáld ki a folder playert (ez látja a mappákat), Gtalkra pedig az im+ chat programot használom.
-
tibike8
őstag
válasz spider80 #6940 üzenetére
Köszi, a folder playerre írtam, hogy csak egy belső mappát lát ami nekem nem jó. Olyan kellene ami beljebb lát. Nekem van egy zene mappám, abban van egy rakat előadó mappám amin belül vannak az albumok amin belül meg a zenék. A folder player volt az első amit kipróbáltam, de az csak azt látja, hogy van egy csomó mappa a zene mappában és ennyi.
A im+ -t majd nézem. -
HardyHard
csendes tag
válasz viewdetails #6875 üzenetére
szerintem nem ezt akartad belinkelni...de gondolom ezek szerint nem csak nálam jellemző ez a probléma.
Amúgy köszi mindenkinek a segítséget! A térerő ingadozás még mindig megvan, de tegnap óta legalább van már LTE. Úgy tűnik meghallották a T-nél a felháborodásomat. -
bajaki
őstag
És szerintetek megéri még 925-öt venni? Vagy várjak a 830-ra?
-
amargo
addikt
Hi csak érdeklődés szintjén nem tudjátok, hogy fog-e olyan lumia jönni(de akár más is típus is.. amennyire rossznak gondolom ezt az irányt), ahol nem csak tepsi méretben pakolnak bele megfelelő hardvert. A 720 nagyon tettszett és gondoltam kis kompromisszummal, de legyen 925 a következő, de nekem ez a 4,5 már így is sok a következő típusokban meg még nehezebb és nagyobb készülékek vannak csak.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest