- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peathee
aktív tag
Lefagyott a telefonom életében először.
Hogyan kell HR meg adatvesztés nélkül újraindítani?
Töltőre sem reagál... -
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Van nálam egy ilyen telefon. 925.1 Ismerős adta, hogy nem tudja használni mert állandóan újraindul, lefagy, túlmelegedik és össze vissza érzéskeli az érintést. A kérdésem a lenne, hogy van e valami módszer, amit itthon elvégezhetek rajta, vagy szervízbe kell küldeni?
Köszönöm
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
tonyi
tag
válasz viewdetails #6457 üzenetére
Sziasztok!
Hétfőn elvittem a Telekomhoz a telefont. Elsőre nem igazán akarták érteni, hogy mi a problémám, de aztán még is átvették a telefont és elküldték szervizbe. Kíváncsian várom, hogy ott mire jutnak vele."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)
-
kiskakas
senior tag
sziasztok,
uj tulaj a fedelzeten
Hogy alltok a melegedessel? Eddigi tapasztalatok alapjan iszonyuan melegszik a tel, ha gps-t hasznalok, vagy jatszom rajta.
Ill tudtok vmi olyan forumot, oldalt, ahol dev. cuccok tolthetoek le a telefonra?
-
kiskakas
senior tag
A Pro Cam elkepzelheto,hogy mar Nokia Camera neven talalhato meg?
megvalaszolva magamnak, igen
http://www.wpcentral.com/nokia-camera-now-available-combines-pro-cam-and-smart-cam-one-photo-app
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Más telefon is melegszik, ne törődjetek vele. Amilyen idő van nálunk... szinte örülök neki
Fémházas kis Canon fényképezőm van, az is. Ja meg képzeljétek a kocsink motorja is bemelegedettMi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
SsPL711
őstag
Azért ilyen durván még egy telefonom se melegedet, pedig volt egy pár, meg van is még.
Nyáron navigálás közben újra is indult....nézem, hogy mi a fenét művel ez?
Megfogtam, nem tudtam kézben tartani, pedig qi töltős hátlap is van rajta, de a fém része durván meleg volt.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
kiskakas
senior tag
-
kiskakas
senior tag
urak,
letoltottem 2 file-t a telefonra (mkv), moliplayer listazza/jatsza is oket, viszont semmilyen file managerrel nem talalom oket,pedig torolnem hol lehetnek?
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha LTE hálózaton használom a telefont akkor nincs hívásvárakoztatás, ez WP/Nokia vagy a hálózat miatt van? Telekom hálózat egyébként.
Előre is köszönöm a segítséget!
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #5025 üzenetére
Nos, megérkezett a készülék.
Első láma kérdés: a billentyűhangokat (kis kattogás) hol lehet kikapcsolni?
-
őstag
válasz BomiBoogie #6534 üzenetére
8.1 esetében: Beállítások - Hangok - a hangjelzéseknél a Billentyűérintés elől pipa ki.
Előremegyek: a rezgést pedig a Beállítások - érintés menüben a navigációs sáv résznél.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszönöm, megvan!
A másik dolog: miért van az, hogy hiába próbálom elindítani a navit, csak visszaugrik a kezdőképernyőre (tehát nem történik semmi).
Oké, ki van kapcsolva a location access, de azért felajánlhatná, mint mondjuk az Android, hogy "hahó, te marha, kapcsold be a GPS-t".
-
DearMan
tag
NSRT-vel feltettem a hivatalos cyan-t, eddig a PFD verzió volt fent. Minden szép és jó, viszont összekeveredtek a névjegyek fényképei. Hiába állítom át, visszaáll a rosszra. Tapasztalt valaki ilyet?
-
őstag
válasz BomiBoogie #6536 üzenetére
Térképet töltöttél le a navihoz? Ha nem, akkor úgy gondolja úgysincs világ, ahol navigáljon és szomorúságában kilép.
-
davidj92
tag
válasz BomiBoogie #6536 üzenetére
ápdételd le a navit, nekem egy másik programnál csinálta ezt, és frissítés után jó lett
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve. A medve az megöl.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #6540 üzenetére
Leszedtem, újra is indítottam a telefont, de hiába, továbbra sem indul el a navigáció...
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #6541 üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz #03372544 #6542 üzenetére
Uhh, köszönöm szépen.
Akkor majd törlöm, amit most letöltöttem, majd megint feltelepítem (bár nem tudom, ez miben változtatna...) és akkor hátha jó lesz.
Ja, igen, ezzel kapcsolatban a másik dolog: barátomnak 520-asa van, és mondta, van már gyári fájlkezelő alkalmazás, Files a neve, a listában megtalálom.
Ehhez képest nekem nincs ilyen appom, a Store-ban meg csak egyéb fejlesztők ilye nevű appjai szerepelnek.
Akkor most hol van ez?
-
spider80
őstag
válasz BomiBoogie #6543 üzenetére
8.1 van a telódon,vagy 8.0?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #6543 üzenetére
Egyébként hol vetted a telefont?
Kerestem a szolgáltatóknál de már sehol sincs. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz spider80 #6544 üzenetére
8.1.
(#6545) ujjobbagya
Tudom, céges beszerzés volt, azért is telt ennyi időbe, mert a Telenornál már nincsen.Egyébként ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a telefon alapjaiban olasz lokalizációs, nincs is benne magyar nyelv, és indításkor Tre.it logóval indít...
Ugyanakkor nem ez a gond a navival, mivel látom, másnál is jelentkezett már ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
nem tudjatok, hogy lehetne kirakni főképernyőre 1 csempére a GPS-t,h könnyebben lehessen ki/be kapcsolni?
-
spider80
őstag
válasz kiskakas #6547 üzenetére
A fentről lehúzható menüben a 4 kapcsoló közé be lehet tenni.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #6546 üzenetére
Na, ez a Files.
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/f%C3%A1jlok/762e837f-461d-4847-8399-3526f54fc25e
Azt írja:
Ez az alkalmazás nem telepíthető telefonja Windows Phone rendszerére.Ugyan, miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest