- Yettel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem örülhetünk, ha a következő iPhone megjelenése előtt megjelenik itthon...
Magyar nyelven meg szerintem addigra sem lesz.. -
Mr.Silkó
veterán
Igazán remek hír. Ja, nem.
-
törölt tag
Pedig az iPhone tükrözés Mac-re jó lett volna.
-
kchris78
veterán
Sajnos én azt látom, hogy azt keresik honnan lehetne minél több pénzt beszedni.
- Mert ezek a cégek aztán qurva sok adót fizetnek ugye? (és most ne összegszerűen nézzük hanem arányosítva a bevételhez képest...) Évekkel ezelőtt volt egy tényfeltáró címlapsztori a Der Spiegel-ben, szerintem nem sokat vesztett az aktualitásából...
-
MMiklos86
csendes tag
Szerintem ez egy taktika. Az EU versenyhatósága épp most folytat eljárást az Apple-lel szemben a DMA megsértése miatt (mivel aránytalanul lekorlátozza az app-fejlesztőket abban, hogy mit jeleníthetnek meg a saját appjukkal kapcsolatban), továbbá már meg is bírságolták a rivális szolgáltatók (pl. Spotify) szolgáltatásait igénybe vevők megkülönböztetése miatt.
Az Apple lebegtetni fogja az iOS kérdéses funkcióihoz való hozzáférést a fenti eljárásoktól függően. Ha úgy érzi, jól mennek a dolgok, akkor hitelen megtalálja majd a módját, hogy bevezesse az EU-ban. Ha nem - akkor várni kell.
Túszul ejti az Apple az európai felhasználókat? Zsarolja az Európai Bizottságot? Az EB az Apple micsodájával veri a csalánt? Nem tudom.
-
-
moleculez
veterán
Asszony payslipje… ilyenkor komolyan megkérdezném hogy mégis mi jár a fejükben amikor a sávos adózást élhetőnek tartják?!
-
Ádám16
addikt
Elolvastam. Meglátásom szerint az EU itt is csak lóvét akar húzni az Apple-ből egy kis büntivel. Csodás, hogy védeni akarnak minket, csak szerintem ez ismét nem erről szól. Meglásd, át fog menni az összes újítás pár hónap múlva, sikerülni fog "megegyezni" némi "módosítással". Addig pedig kerüljön hátrányba több millió Apple user, mit számít.
A többi NER-hülyeséged érthetetlen, hogy jött ide.
-
niof
veterán
válasz
adamklark #14 üzenetére
Alapvetően meg tudná oldani. Itt az a lényeg, hogy az EU rendben van, hogy bizonyos dolgokat szabályozni akar, pláne, ha a felhasználók adatait, jogait védi, ez rendben van. De átléptek egy határt, és kikényszerítettek egy helyzetet, ami senkinek sem jó. Ezért, most kvázi 2 operációs rendszert kell fejlesztenie az Apple-nek, EU-s és nem EU-s verziót. Bár nem vagyok programozó, de sejtem, hogy ez az egész nem annyiból áll, hogy a menüben átbillentesz egy kapcsolót. És ez a válasz, hogy az EU verzió majd egyszer megkapja ezeket a fejlesztéseket. Más hátrány is van, ugye a 30 napon túli EU-n kívül tartózkodás. Mondjuk ez azért nem tömegeket érint, de bosszantó lehet. És ugyebár, ezek rohadtul nem érdeklik a döntéshozókat. A hosszútávú hatásokkal sosem foglalkoznak.
-
-
adamklark
senior tag
Szóval vannak szabályok amelyeknek nem akarnak megfelelni, vajon miért. Csak felszínesen átfutottam ezt a DMA dolgot. Aki ért is hozzá le tudná írni röviden hogy ez miben gonosz dolog és szegény Apple miért nem tudja ezt megoldani?
-
moleculez
veterán
Most kivételesen örülök a BREXIT-nek
-
snorbi82
senior tag
Szerintem ebbe ne menjünk bele! Nem mondom hogy jobb lenne EU nélkül, de EUval sem sokkal jobb.
Sajnos én azt látom, hogy azt keresik honnan lehetne minél több pénzt beszedni.
Apple: én sajnálom efelé megyunk! Elérunk oda, hogy HUAWEI sorsára jutt! Utána majd lesz másik cég akit elnyomnak! Samsung sem és Xiaomi sem éppen jó kis fiú! -
niof
veterán
Köszönjük Emese!...
Vagyis kib....tt EU bürokraták... -
tms+
aktív tag
Tipikus Apple húzás.
#3 +1
#5 +1
#7 +1 -
bollokcs80
Korrektor
Pedig ez a távvezérlős-tükrözős cucc teszene, az iOS 18 egyéb frissítései (testreszabhatóság) és a USB-C megléte kicsit vonzóbbá tették az iPhone-t....
Köszi EU, köszi Tim! -
Lojkus
csendes tag
Magukkal szúrnak ki. Nem az EU-nak fontos, hogy az Apple készülékeket adjon el. Remélem az EU-s fogyasztók részéről érezni fogja ezt az Apple és esik majd a kontinensen az eladás.
-
janeszgol
félisten
Ez sima bosszú.
-
buherton
őstag
Vajon honnan tudja az Apple, hogy EU-s vagyok? Az eszköz sorozatszáma?
-
Ádám16
addikt
Legalább színesek lehetnek az ikonjaink?
Egy ilyen Alienest nagyon adnék.
Gondolom, átlagos EU hozzáállás. Szívassuk magunkat, ahol csak tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Matematika topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest