- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz AndrewBlase #3800 üzenetére
Múltkor nálam is csinálta ezt, egy csonttá fagyás után. Csak a gombos reset segített. Utána nálam is visszaállt a dátum valami márciusi időpontra és össze vissza rakta be az smseket (az sms folyam tetejére rakta az újakat nem a végére pl) meg a hívások nálam sem látszottak. Én akkor újrahúztam NSU-val az egész rendszert és utána kezdtem el gondolkodni, hogy lehet a dátumot nem állítottam be jól és azért rakta össze vissza a dolgokat. De akkor mégsem.
-
vipnolf
aktív tag
srácok, lányok,
úgy látszik én is hamarosan belépek a tulajdonosok sorába. nagyon kíváncsi vagyok rá, nem volt még WP telefonom. a fotós képességei nagyon megfogtak. a korábban linkelt mintaképek nagyon szépek. mobilos berkekben meg főleg. továbbá ez hogy a telenor függetlenül adja, csak hab a tortán. én pedig pont a kékeknél vagyok ha valaki le akar róla beszélni, most szólaljon meg, vagy hallgasson örökreXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
laracroft
aktív tag
Használ valaki közületek vmilyen nem gyári twitter programot?
Kipróbáltam a gleek-et, mehdoh-ot, tweet it-et, peregrine-t de egyik sem tud csatlakozni a twitter-hez, connection error, vagy más hibából elszállnak már az elején!
Egyedül a hivatalos progi megy, de az nagyon gyengusz!
WP8.1!köszi!
-
miatta
csendes tag
Üdv!
Meg tudnátok mondani, hogy ha egy email-fiókot automatikusan szeretnék pl 15 percenként szinkronizáltatni, akkor megoldható-e, hogy a szinkronizálás idejére automatikusan bekapcsolódjon az 'Adatkapcsolatok'?
Vagy csak akkor megy a dolog, ha az mindig bekapcsolt állapotban van?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
SsPL711
őstag
Ha nem engedélyezed a mobilnetet és vannak olyan alkalmazások amiknek szükséges a mobilnet, pl időjárás, email, akkor ezeknek a csempéje nem fog frissülni.
Akkumulátorra pedig természetesen van negatív hatása, úgy hívják merülés[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
panpeter92
tag
Sziasztok. Biztos volt már párszor, de 8.1-re hol tudok es hogy tudok frissiteni? Ezzel nem ugrik a gari vagy ilyesmi. A rendes, vegleges verzio automatikusan megerkezik a telefonra?
-
savoo
addikt
válasz panpeter92 #3814 üzenetére
Nem ugrik a garancia, lehet majd frissíteni a cyanra. Ez a végleges. A többire keress rá a szakmai topicban.
-
Tond
tag
Ma megtörtént a jack-aljzat csere.Mintegy 2 órát volt bent a készülék,a 8.1 miatt nem volt gond.
-
Emilchen
tag
Régóta nézegetem a WP telefonokat, leginkább a 925-öt. Az a gondom, hogy gyakran használok napközben angol és német szótárat az Akadémiai Kiadótól, de ez csak Androidra van. Lumia 925-re lehet jó szótárakat letölteni? Ha igen melyik kiadótól?
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Nagyon szemezek ezzel a telóval, de az a 16GB-os belső tár kissé visszariaszt. Nincsen semmilyen mód arra, hogy külső eszközrő, legyen az akár egy másik lumia, amibe sikerült mikrosd-t bővítést rakniuk, filmeket pakoljak át pc nélkül? Mármint a mobilneten, meg a bluetooth-on kívül, mert az előbbi drága, az utóbbi meg igencsak lassú néhány filmet átvinni.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
sirály69
őstag
Lassan 2 hónapja használom a telót.
Eddig nagyon meg voltam elégedve vele, de kb 1 hete óránként 3%-ot merül úgy hogy hozzá sem nyúlok.
Semmi nincs rá telepítve, nincs adatkapcsolat sem, sem Wifi, sem ....
Előzőleg 1-1,5% volt a merülés mértéke...Mi lehet a gond?
Szerver Hosting Debrecenben
-
Fernet
senior tag
válasz sirály69 #3820 üzenetére
Nekem is hasonló gondom van, szintén kb. egy hete. Ha nem használom a telót akkor is elég gyorsan merül, most éjjel pl. 6 óra alatt repülő üzemmódban 8% ment le. Eddig rep. üzemmód nélkül sem merült ennyit éjjel. Kikapcsoltam minden háttérben futó alkalmazást, lemerítettem nullára a telót, majd feltöltöttem 100%-ra, de nem javult semmi. Szinte nulla használat mellett (csak kíváncsiságból, hogy így mennyire merül, addig a régi telót használtam) bír ki bő egy napot. Mi lett volna ha még használom is? Nem emlékszem, hogy telepítettem volna bármit is, max régebbi alkalmazások frissítései mentek fel, de nem tudom melyikek. (Talán insider, here, ilyesmik)
(#3827) savoo
Kikapcs-bekapcs igen, meg ugy lemerítésnél is nulláról indult. Hard resetet nem próbáltam, azt a legvégső esetre tartogatnám.[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz petya1495 #3824 üzenetére
Az a 16 az kb 12, mert a rendszer is ott van. Feleségemnek most vettünk egy 520-at, abban 8GB van és csak a telepített alkalmazások 1GB-ra csökkentették a szabad helyet, semmi videó, semmi fényképezés, semmi mp3 nincs rajta. Illetve bocs, abból van egy darab, a csengőhangja
Szóval én úgy számolom, hogy 8GB simán elmegy a rendszerre és alkalmazásokra/játékokra. Akkor a másik 8-ra mehet minden más: mp3, filmek, telóval lőtt fotók, videók, temporary internet files... stb..., na azért ez nekem meglehetősen szűknek tűnik.Arra gondoltam, hogy az ő 520-ába teszünk egy 32GB-os microsd-t, és valahogy a két wp között át lehet másolni filmeket, ha kell.
SsPL711: ez jó lehet, ha működik.
-
Ricsi141
csendes tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy másnak is a hátlap tetejénél a két széle kicsit "kiáll"?
Úgy értem hogy be lehet nyomni és én úgy érzem nem tökéletesen illeszkedik. -
ldave
félisten
A Data Sense-ben az Online médiatartalom mit takar? Mert pár nap alatt lehúzott 150 MB adatot mobilneten, pedig alig használtam a telefont az utóbbi napokban...
A Slime draws near! Command?
-
panpeter92
tag
Sziasztok. Vettem egyet telenortól, Amber van rajta. Megtalálja a frissebbet, de 100%-ig eljut a telepítés előkészítése majd nem történik semmi. Kb fél órát vártam, ujraindítás, utána ugyanez. Manuálisan fel tudom rakni valahogy?
-
SsPL711
őstag
válasz panpeter92 #3836 üzenetére
A türelem, sikeres frissítést terem.
De lehet, hogy már elszexelted, a frissítés közbeni újraindítással.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
viewdetails
addikt
válasz panpeter92 #3836 üzenetére
Hibakód van?
Egy olyan volt a fórumban eddig, akinek megállt a frissítés letöltése közben 3%-nál és az istennek sem akart továbblépni, ő úgy emlékszem, visszavitte.
Esetleg NSU-val megpróbálhatod rátenni a legfrissebbet, célszerű, ha még nem laktad be, mert mindent nulláz.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
panpeter92
tag
válasz viewdetails #3838 üzenetére
Nokia software recovery tool-al felraktam a Black-et, most a 8.1-et szeretném. Fent van az ehhez szükséges app, de 10 perce keresi a telefon a frissítést. Ez normális? Az általad linkelt programmal a 8.1-et is fel tudom rakni?
-
viewdetails
addikt
válasz panpeter92 #3839 üzenetére
A legfrissebb változata már támogatja a 8.1-et, de guglizd meg a linkjét, nem tudok adni.
8.1 telepítés passz, nem vagyok hajlandó bétateszterkedni éles telefon.[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz viewdetails #3840 üzenetére
Továbbra sem béta. Valaki írta, hogy nem lehet az NSU-val még mindig felrakni a 8.1-et.
-
spider80
őstag
válasz panpeter92 #3839 üzenetére
Múltkor én is így jártam,hogy csak kereste a frissítést. Újraindítottam a telefont,és egyből jó lett.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Lalikirály73
csendes tag
3 hete Én is boldog tulaja vagyok ennek a készüléktípusnak.....bár a boldogságom egy kicsit alábbhagyott...a Gorilla Glass 2 üveg tele van apró karcokkal ! Ez normális? Nem gondoltam, hogy zsebben hordva, ügyelve, hogy más így össze tudja karcolni.....
"a jó pap is holtig tanul"
-
RMZ250
senior tag
válasz Lalikirály73 #3843 üzenetére
Aztán milyen zsebben hordod kőműves, majteros, kantárosban? Az enyém kb.: 2 hónapos és mindenféle védő kütyü nélkül is tökéletes újszerű állapotban van. Egy mikro karcot se látok rajta.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék néhány feladót beállítani akitől ha levelet kapok jelez a telefon, egyéb esetben pedig nem. Megoldható a gyári levelezőben? Esetleg másik programmal?
-
viewdetails
addikt
válasz hitman77 #3845 üzenetére
savoo
Bétateszter a szó annak az értelmében, hogy ez egy önként vállalt, feliratkozós sz*pás, lásd rejtélyes merülések, egyéb bugok. 8.1 újrahúzásról volt szó WP on topikban.hitman77
Próbáld ki, outlook/gmail/egyéb rendezős imap fiók esetén, hogy csinálsz a szerveren egy szabályt, miszerint a nem attól a pár feladótól érkező levelet a Beérkezett üzenetek mappából rögtön egy Nem fontos nevű mappába rakja át, ha szerencséd van, almappára nem jelez.[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Beugrottam hazafelé egy T pontba, megfogdostam a telefonokat. Olyan beégés volt az összes 1020 és 925-ös telefonon, hogy azt hittem a 8.1 van rajtuk átlátszó csempékkel. Pedig mozgó reklám futott rajta, nem állókép. Ez ilyen? Illetve ilyen lesz? Eléggé visszataszító. Itt mi a helyzet a tulajok körében?
[ Szerkesztve ]
-
Lalikirály73
csendes tag
Nos..erre a válaszom csak az lehet...hogy....minden nap kiporszívóztam és szilikagélt tettem bele ...azaz nem egy marék sóder vagy homok társaságában hordtam....azért ezért egy kicsit morci vagyok, pedig megbízható helyről vettem stb. Annyira nem zavar (dehogynem), mert csak bizonyos betekintési szögekből látszik és a vizuális élményt nem befolyásolja, de......
"a jó pap is holtig tanul"
-
meszipeti
aktív tag
válasz Lalikirály73 #3849 üzenetére
Nekem is 2 hónapos a telefonom és én is azt vettem észre, hogy ha nagy szögben nézek rá, akkor mikrokarcok látszanak rajt. Én a telenornál vettem, nem zavar a mindennapi használatban, de bosszantó. Já, és én farmerzsebben hordom, csak egy töltős hátlap van rajt, a kijelzőn semmi,és nem kőművesként dolgozom én sem. Vigyázni szoktam a telefonjaimra, de ennél úgy döntöttem, hogy nem rontom a kijelző képét fóliával.
"A játék az nem játék"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest