- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz Rob700 #11897 üzenetére
na, van az két hetente is... egyébként két és fél hónapig klinikán voltam április közepétől, akkor lóf@szt se írtam.
A többi versenyzőnek: nekem egyébként valóban tetszik, az akksi valóban lehetne combosabb, de ettől függetlenül határozottan jó telefon.
A szövegemben meg pont a permanencia a favicc: amikor az E52-es topikban a Joe bácsi nevű nick szinte eszementként minden nap gyalázta az E52-est, de általában a Nokiát, - fostalicska, hulladék, soha többet nem veszek, csak Nokiát ne stb - már annyira fárasztó, szinte ízléstelen volt a dühöngése, hogy 5-8 naponta megeresztettem ezt a szöveget... arra kell nagyon vigyázni, hogy ennek a telónak van egy nagy hibája: sajnos qrvajó és heves érzelmi függést hozhat létre....
Csak azért, hogy képben legyenek, akik nem ismernek a kezdetektől fogva... minél jobban unod a hülye osztinátót, annál viccesebb.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
hülyegyerek
addikt
válasz old rocker #11901 üzenetére
Amúgy tényleg poén, de egy pillanatig azt hittem, hogy kezdesz szenilis lenni . No offense.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
old rocker
veterán
válasz hülyegyerek #11900 üzenetére
a másik az öthuszas. Azt - igaz, kompromisszumokkal - de ár-érték arányban nagyon eltalálta a Nokia.
Mellesleg, a feleségemnek is 620 van, nekem a másik előfizetésemhez szintén. A 820-hoz viszonyítva a legfeltűnőbb különbség a lassabb működés és az időnkénti fagyizás, ami csak az akksi ki-berakásával orvosolható.
ad szenilitás: néha én is gyanakszom, de szerencsére eddig mindig rájöttem, tévedek. Későn érő típus vagyok, az infantilitásomnak az a gyakorlati előnye, hogy szellemileg teljesen fitt vagyok, csak szeretem a hülyegyereket játszani. Most írom a harmadik könyvem, meg a fészbükkön "ujjgyakorlatnak" szoktam - főleg a klretlen reklámokkal kapcsolatban - kis pamfleteket posztolni. Tegnap írta hozzá az egyik ismerős, írjál még, Miki, mindegy, hogy mit, csak írjál. De elég sokan lájkolják a szösszeneteimet, a maguk ironikus-vicces, kilométeres körmondataival.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
hülyegyerek
addikt
válasz old rocker #11903 üzenetére
Nálunk a családban egy 820, egy 1320, és egy 625 van. Mind jó telefon, de a 820 40 ezres árával egyik sem versenyezhet. Ezeken kívül használtam 620-at, 930-at, és 1520-at.
Szeretem az írásaid, el is olvastam párat a logouton, ezért is ijedtem meg a hetente-kéthetente rendszeresen érkező "qrvajó"-s hsz-eidtől
Amúgy milyen könyveket írtál ?[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz hülyegyerek #11904 üzenetére
Én is valami ilyen áron szereztem be, meg vagyok vele elégedve. Vettem neten hozzá egy névleg 2500 mAh-s akksit, azzal se bírja sokkal tovább, de legalább olcsó volt. (Általában másfél, két naponta töltöm a telót.)
-
félisten
Akkor az én telefonom még jobb, mer 31e be került.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
old rocker
veterán
Volt egy az orvosi élet másik oldaláról, Mi is emberek vagyunk címmel. Aztán megírtam az önéletrajzi ihletésű Az ezerarcú kór-t; ez olyan tökös-mákos rétes elbeszélés kötet. Van benne szomorú, vidám, vicces, szociológia, filozófia, minden. Aztán elkezdtem írni az ápolókról egyet, de a mostani két és fél hónap tapasztalatait bele akarom venni, ezért kukáztam és újra kezdtem, más koncepcióval.
-
old rocker
veterán
Nem volt elég a gerincműtét, összeszedtem egy E-Coli baktérium fertőzést, innen kezdve vagy ment a vizelés, vagy nem. Egyik este már majd szétfakadtam, de nem... Szóltam az egyik ügyeletes ápolónőnek, basszus, nem megy, jöhet a katéter. Marika - kb. 180 magas, idősebb, szikár nő, nagyon jópofa, de kinézetében kommandósara emlékeztető, felgyűrt ingujjal járó ápolónő - azt kérdezte: - Van még két beteg, akit le kellene fürdetnem, addig kibírja? - Kibírom, Marika, csinálja... sóhajtottam. - Gyorsan elintézem őket, aztán jövök és megdugom magát - majd kifele menet félhangosan még hozzátette: bár fordítva kéne, hogy legyen... A keserves helyzetem ellenére elröhögtem magam. A derült hangulat meghozta az eredményt, a "megdugás" elmaradt...
[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
válasz old rocker #11901 üzenetére
Én E52-ről váltottam 820-ra. Imádom mai napig azt a telefont.
Mondjuk azután szokatlan volt, hogy srűbben kell tölteni a telót (az e52 7-8 napot simán kibírt.)
Az az egy ok van, amiért lecseréltem, azon már nehézkes volt a netes cuccok böngészése. Arra meg szükségem lett miután a pc-t nélkülöznöm kellett hosszabb időkre is.
De mai napig nagyon szeretem az e52-t és egy nagyon jó telefonnak tartom. -
hülyegyerek
addikt
válasz old rocker #11908 üzenetére
Szeretem, ha valaki az ilyen ultraszar helyzetekben sem veszti el a humorérzékét. Remélem, már jobban vagy, a könyveidnek meg utánanézek, ha lesz egy kis időm a melókeresés mellett.
-
old rocker
veterán
válasz brickm #11909 üzenetére
Igen, meg a kis belső tárhely... amúgy sokszor visszasírom, mert amikor fél kézzel kitapogatózva kellett egy hívást indítani, az E52-sen simán ment. Tapi telefonon nem lehet billentyű pozíció szerint nyomkodni.
Hülyegyerek: nem én, a másik... eredetileg priviben akartam a nem éppen ide tartozó sztorit megosztani, de melléklikkeltem, mást csináltam, mire észrevettem, lejárt a szerkesztési idő. A könyve(i)met a Libriben vagy a Medicinánál találod meg. [link]
-
this is life
Ármester
válasz old rocker #11905 üzenetére
Te hogy csinálod hogy 1.5 napot elmegy? Ha nyustolom jo ha fel napot kibir,lassan powerbank kellene melle, de lehet hogy az akksi is betegeskedik,mar lassan két éves.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
brickm
őstag
válasz this is life #11913 üzenetére
Szerintem neked már hajlik az akkud elfelé...
Én szinte minden netes dolgomat a telefonról intézem, folyamatosan megy a wifi, a helymeghatározás is legtöbbször, mindig frissíti onedrive-al a fotóimat...van whatsapp, 3mail fiók folytonos szinkronban( ha emailem jön azonnal letölti) meg mellé elég sokat telefonálok.
Nem emlékszem, hogy 90%-ig, vagy teljesen 100%-ig töltöttem,de azt hiszem 100-ig. Ha nem megy a gps, és kiveszek 2 mail fiókot, meg nem telefonálok annyira sokat, akkor megvan a 2nap. Annál többet még nemigen bírt.
screen -
Rob700
senior tag
válasz this is life #11913 üzenetére
Ha csak telefonálni meg minimálisat netezni használom akkor nekem is elmegy 1,5 napot... Viszont ha "nyüstölöm" (állandó netezgetés, fb Messenger plusz zenehallgatás és skype) akkor 16h-tól 22h-ig bírja kb
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
old rocker
veterán
Re: hogy csinálom...
Játszani nem igen szoktam rajta, abból már ki is nőttem. A 2 emil fiókomat fél óránként nézi, van-e valami. Netezni annyit szoktam, hogy az Indexet rendszeresen ezen olvasom, meg minden nap szörfözök egyet az áruházban. Insider pro és Bing időjárás, meg naptár élőcsempém van. A többi ne trillázzon nekem. Naptár a gyári + a True calendar van kirakva, utóbbi belépéskor frissül.
Beállításokban be van kapcsolva a takarékos üzemmód, ha 20% alá szottyadna a delej, bekapcsol. . 10-15 kapásom van naponta, a fiam szokott 20 perceket diskurálni velem. A volt könyvelőm most áriázott velem vagy 18 percet, 25 órát volt folyamatosan üzemben, 32%-on van, az éjszakát holnap reggelig kibírná, de 21 óra táján megetetem és büfiztetem. Ja, 20 percet zenét is halgattam. (Ha éjszaka luftwaffe üzemmódban van, valamivel jobban bírja.Időnként érdemes csekkolni, nem fut-e valami orvul a háttérben. Mást mondani nem tudok, kivontam belőle a zoxigént, kérem, kapcsolja ki.Akinek 5-6 óránként kell töltenie, annak vagy valami combos progi fut a háttérben, vagy az akksija eutanázia előtt áll. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz old rocker #11917 üzenetére
hallgattam a zenét, csak kifutottam a szerkesztési időből. Két ellel, AKGvel meg 2 füllel.
-
this is life
Ármester
válasz brickm #11914 üzenetére
Nalam az atlag hasznalat , kb 4 hosszabb email, kb 1.5 ora net , neha egy kis jatek, es mar sipitozik is a toltoert, ha nem piszkalom es csak telefonkent uzemel akkor megvan a 1.5 nap. De terhelesnel hamar log az akksi nyelve .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
brickm
őstag
válasz this is life #11919 üzenetére
A játék meríti a legjobban igazából.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Újratelepítés után a biztonsági mentés visszaállítása előtt igazolni kell magam. Ehhez a regelt e-mail címem kell megadni. Megadom az e-mail címet, de válasz e-mailt, kóddal, azt már nem kapok. többször próbálkoztam. Mi lehet a gubanc?
Lehet, hogy a freemail.hu-s account?Köszi
-
Khan13
senior tag
-
somi16
csendes tag
válasz zsoltip #11921 üzenetére
Nem tudom, hogy neked hogy van de nekem a regisztrált e-mail cím mellé egy biztonsági e-mailt is meg kellett adnom a regisztrációnál és a kódot erre a címre küldik.Tehát ha a rendszer pl. "sa****@gmail.com"-ot kér a kód elküldéséhez, akkor ezt kell megadnod nem a regisztráltat.Ha nem emlékszel a biztonsági e-mail címre, csinálhatsz újat de akkor ez csak 30 nap múlva lép életbe addig sajna a biztonsági dolgokhoz nem férhetsz hozzá.
-
Kbali
nagyúr
Jöttek új frissítések, pl.: glance már többmindent tud mutatni
-
Rob700
senior tag
Sziasztok! Tragédia történt.... ma kicsúszott a kezemből a telefon és kb 30cm-ről hátlappal a csempére esett... Megnézegettem, de semmi baja nem lett (nem is esett nagyot) aztán láttam, hogy kívül ugyan semmi baja a képernyőnek de belül egy hajszálrepedés húzódik végig átlósan a képernyőn... kis idő múlva elkezdett kékülni a repedés, aztán megvastagodni... Szerintetek van rá esély, hogy Nokia Care-ben gartanciában cseréljék?
iPhone 12 128GB Black
-
Rob700
senior tag
válasz old rocker #11930 üzenetére
Én sem sok esélyt látok rá... de arra sem, hogy érdemes megcsináltatni... lehet veszek egy Lumia 925-öt... sajnos a 930 és az 1520 nagyon drága...
iPhone 12 128GB Black
-
old rocker
veterán
válasz Rob700 #11931 üzenetére
Miért ne lenne érdemes? Kb. 16 rugó a javítás... Javaslatom: vegyél hozzá szilikon tokot, ami csak a hátlap felől burkolja be és csak az éleire hajlik rá, kicsit kényelmetlenebb a billentyűk nyomkodása az oldalán, de ha leejted, nagyon sokat felfog az ütődésből, rázkódásból.
Egyébként meg: ezt a telefont kell megcsináltatni, nem másikat venni, mert ennek a telefonnak csak egy nagy hibája van: vigyázni kell vele, mert sajnos qrwajó...
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
-
ecology_83
tag
Sziasztok!
Beléptem én is a Lumia klubba 4 év iPhone után.
No, a kérdésem az lenne felétek, hogy a Cortanat, hogy kell előhívni? Átállítottam a régiót USA-ra, de ugyanaz a beszédfelismerő jött elő, mint a magyarnál. Továbbá a felsorolásnál sem jelent meg a C betűnél.
Ez a beszédfelismerő nem is úgy néz ki, mint a Cortana. -
hülyegyerek
addikt
válasz ecology_83 #11934 üzenetére
A nyelvet is át kell állítani.
-
Rob700
senior tag
válasz old rocker #11932 üzenetére
jaja szerintem megcsinátatom... gondolkoztam egy 925-ön de nem biztos, hogy megéri... Ma már ki is kapcsoltam a telefont, mert teljesen elsötétült a képernyő...
iPhone 12 128GB Black
-
Heller2
aktív tag
Mi a jó ebben a Cortana-ban? Beszélgetni akartok a telefonnal? Már itt tart az emberi faj?
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
tisti1965
aktív tag
Amennyiben elhagynád ezt a topicot,igényt tartok a beszólásodra,mert sztem is qrwajó
[ Szerkesztve ]
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
m1lan
őstag
Eddig az 520 volt az, aminél vigyázni kellett, nem?
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
ecology_83
tag
válasz hülyegyerek #11935 üzenetére
Átallitottam, de akkor sincs. Töröljem a magyar nyelvet a listáról?
-
tkesy
őstag
Azt nem írtad, hogy mi van rajta jelenleg... Black vagy Cyan?
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
ecology_83
tag
Sikerült, csak a magyart kellett kitörölni. De ez igy olyan béna, hogy csak ugy lehet hasznalni. Mar nem,mintha olyan gyakran kellene, de jó móka😊
-
Khan13
senior tag
válasz ecology_83 #11944 üzenetére
USA régió, angol (USA) nyelv és van Cortana, nem kell semmit törölni.
-
old rocker
veterán
Az, sőt, eredetileg az E52 Joe bácsi fikahadjáratára válaszul. Egyébként ár-érték arányban talán az 520-as a legjobb, azzal is vigyázni kell, de a 820-as... az sajnos qrvajó és ez nagy hibája...
tisti965: nem igen hiszem, hogy hűtlen leszek.... kivéve, ha nyerek a lottón. Nekem nagyon bejött a 820-as. jól "belaktam", egy 16 gigás sd kártyát nyomtam bele a jobbik fajtából... üzembiztos, jól szuperál, ha nem b@szódik el, kitartok vele/mellette. Az az egy zavar csak, hogy sajnos qrwajó, ezért nagyon vigyázni kell vele...
Rob 700: szvsz jól döntesz...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
tisti1965
aktív tag
válasz old rocker #11946 üzenetére
Ok,nekem is nyóchúsz van,most lesz egy éve.nagyon szeretem,viszont van egy nagy hibája ......
[ Szerkesztve ]
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
egykori
őstag
válasz hülyegyerek #11949 üzenetére
Ja igen, amíg nekem is majdnem egyéves volt, addig teljesen egyező véleményem volt a tiétekkel... ez nem ijesztgetés volt, mert hiszem, hogy igen ritka kivétel az én esetem. Kiváncsi leszek, mi lesz az ügy kimenetele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...