- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Én meg erre mondtam, hogy nem kell külön app, csak egy sima fehér lap pl. a böngészőben. Nyáron én is így vettem észre. Akkor szép sárgásan látszott a beégés. Most olyat látok, mintha a felső értesítési sáv helye szürkés lenne, ill. ilyesmi a böngésző címsora is. Mindegy várok még vele, ha feltűnőbb lesz (bár mintha ezt a szürkés sávot már a kijelzőcsere után is láttam volna).
Egyébként lehet, én vagyok vak, de az insider hol tudja megmutatni, hogy beégett a kijelző? Ahogy én látom, csak a paramétereit tudja diagnosztika címszóval megjeleníteni.Bocs, közben észrevettem, hogy van egy full screen fehér tesztlap a pixelhiba kiszűréshez.[ Szerkesztve ]
-
bibalint
csendes tag
Nekem is Waze, alul még a két ikon is látszik fehér háttérnél . Mondjuk sanszos, hogy a Waze optimalizálatlansága miatt kiemelten hajlamos a beégésre. Alapból is nagyon melegszik vele a teló, ráadásul az ablakban a nap is süti, meg mivel szívja az akksit folyamatosan töltőn is van, szóval elég meleg szokott lenni a helyzet Waze használatkor .
-
Kbali
nagyúr
válasz bibalint #12303 üzenetére
Nekem a waze csak a kezdetekkor forrósította a telefont, az azóta kijött egyetlen frissítése viszont pont ezt a hibát orvosolta - mostmár tölt is az autós töltőm, nem csak lassabban merül Januárban meglepődtem, mikor először használtam a waze-t, hogy a kamera körüli fém olyan forró lett, hogy szó szerint égetett.
-
félisten
A miénkben még mindig ketyeg az akksi ha rázom
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
touchscreen
tag
Ha valakinek van felesleges 1 napja nélkülözni a telefonját, akkor ezt az appot kipróbálhatná! A hozzászólásokban olvastam, hogy valaki 24 órára magára hagyta a telót és meggyógyult tőle. Ha kipróbálnátok, akkor szívesen venném a tapasztalatokat. Nekem 520-am van, nem amoled
Viszont voltak negatív kritikák is, de ők 6-8 órát járatták csak az appot. Azt nem tudom, hogy nem zár-e le a telefon egy bizonyos idő után, de valakinek rendbe hozta.
Wiper[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Khan13
senior tag
válasz touchscreen #12307 üzenetére
Felejthető, és ehhez ki sem kell próbálni.
Plusz mi ez a sok jogosultság kérés? Korábban nagy dolog volt, hogy a MS mennyire szűri a Store appokat mind funkció, mind hozzáférés kérés szinten, erre ilyenekből is van egy rakat -
touchscreen
tag
válasz Plazmacucci #12308 üzenetére
Oda van írva, szerintem el tudod olvasni
Neked bullshit, másnak működött. Nem kell megpróbálnod, viszont más lehet, hogy megpróbálná.
-
anorche1
őstag
válasz touchscreen #12307 üzenetére
Éjszakára úgy hagyom
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
félisten
válasz touchscreen #12310 üzenetére
Na ne Akkor is bullshit. Jó hogy azt nem írják hogy kicseréli a kijelződet.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sazo
tag
Sziasztok!
Két napja az autós kihangosító folyamatosan kéri a jelszót a telefon kapcsolódásakor. Korábban be lehetett állítani az automatikus kapcsolódást, most sehol nem találom. Tudna valaki segíteni?
Köszönettel:
Z
-
Kbali
nagyúr
válasz touchscreen #12310 üzenetére
Kinek működött? Egyetlen komment sincs hozzá a storeban. Ezek a cuccok inkább megelőzésre jók, mint tvknél a pixel eltolás. Ez túráztatja az egész kijelzőt, azaz egyformán öregíti.
-
touchscreen
tag
Még egy dolog!
Én nem akarok senkit sem meggyőzni, sem rábírni arra, hogy használja az alkalmazást! Nem én írtam a programot, pénzt sem kapok a promótálásáért Valószínű, hogy nem fiatalítja meg a kijelzőt, de "lehet" hogy időlegesen eltűntet egy-két foltot, aki ezért cserélteti a kijelzőt, az készüljön fel rá, hogy ugyanolyan használat mellett ismét előjönnek majd a hibák! -
anorche1
őstag
válasz csabi94 #12317 üzenetére
Majden totál eltűnt. Talán ha nem hagyom a fényerőt autamtikuson, hanem nagyra rakom, akkor teljesen eltűnt volna. De így is nagyon picit látszik csak, pedig eddig a billenytűzeten is könnyű volt kiszúrni, most már egy egy színű háteren is nehéz.
Estére megint úgy hagyom, hátha telejsen eltűnteti"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
félisten
-
anorche1
őstag
válasz Plazmacucci #12322 üzenetére
Nem hinném. A színt, illetve az szürke árnyalatot folyamatosan változtatja. Más lumia 820 tulajt nem ismerek, nem tudom leellenőrizni. De annyira nem is érdekel. Majd a gari lejárta előtt "véletlenül" egész este menni fog a waze, aztán meg elviszem kijelzőcserére.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
félisten
-
Peti755
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. 16/32 GB-os memóriakártyát vennék a telefonhoz, mert a régit "kinőttem". Saját tapasztalat alapján tudnátok ajánlani egy jó ár-érték aranyú darabot?
Illetve ha biztonsági mentést készítek akkor a memóriakártyán lévő alkalmazásokat nem kell újra tenni az új kártya miatt?
Segítséget előre is köszönöm!
-
ecology_83
tag
A kapcsolatok csempénél live tile be van kapcsolva, szépen mutatja is az ismerőseim képét, de facebook ismerősöm nincs és mégis néha felbukkan a kék kis kockában a f betű. Ezt ki lehet kapcsolni valahogy?
-
brickm
őstag
válasz ecology_83 #12328 üzenetére
Valamelyik frissítés hozta be annó.
Egy ideig nem mutogatta, utána elkezdte, pedig nincs és sose volt fb-om.
Én nem találtam rá megoldást, hogy kikapcsoljam, de ha valaki mégis tudja hogy kell, az engem is érdekel. -
El Gringo
senior tag
tegnap beadtam kiálló kamera miatt gariba. Érdekes módon a garilevelet is elkérték! Kíváncsi lettem volna, mit mondanak, ha aszondom: NINCS
Azért így egy N80-nal kicsit furcsa mászkálni így visszagondolva, hogy anno mennyire jó telefon volt ez is... Több pénzért vettem, mint a 820-at.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
zozor76
tag
Üdv!
Szeretnék biztonsági mentést végezni, de 100% feldolgozás mellett sikertelen lett, napközben többször is próbáltam. Wifi tele, pfd-t is kikapcsoltam, a régi mentéseket kitöröltem, mégis semmi. Tudom hogy volt már másoknak is ilyen gondja, de nem találom a megoldást. -
Kbali
nagyúr
válasz hülyegyerek #12332 üzenetére
Adni kell, de szervizhez nem kötelező
-
hülyegyerek
addikt
"A jótállás keretébe tartozó javítás esetén az eladó, illetve a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálat a jótállási jegyen köteles rögzíteni:
a) a kijavítási igény bejelentésének és a kijavításra átvételnek az időpontját, gépjármű esetében továbbá a kilométeróra állását,
b) a hiba okát és a kijavítás módját,
c) a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő visszaadásának időpontját, gépjármű esetében továbbá a kilométeróra állását
Kicserélés iránti igény teljesítésekor a vállalkozásnak a jótállási jegyen fel kell tüntetnie a kicserélés tényét és időpontját.
Az új szabályok szerint tehát a 2014. április 9-étől eladott termékek vonatkozásában a jótállás – a kijavítás időtartamával meghosszabbított – új határidejét nem, de a kicserélés tényét és időpontját fel kell tüntetni (amely időponttól a jótállási határideje az általános szabályok szerint újra indul)."
Felhívnám a figyelmet a köteles szóra.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Hínár929
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Cyan-on hogyan működik a mentések visszaállítása?
Frissítve lett a telefon (Nokia care) előtte mindenről lett biztonsági mentés az appok a memóriakártyán.
Induláskor a fiókból visszajöttek a névjegyek, sms-ek de a beállítások a kártyán lévő progik nem.
A tárterületsegédben az sd kártyánál az alkalmazások+játékoknál 0 bite, nincs ott semmi, az Egyéb fájloknál jelez 2Gb-ot, gondolom ide kerültek az appok, de ezt nem lehet megnyitni.
Ilyenkor mi van?
8.1-nél nem kellene mindennek visszajönni? -
Kbali
nagyúr
válasz hülyegyerek #12336 üzenetére
kétfelől közelítjük meg - javításra leadáskor nem kötelező a garjegy, elég olyan számla is, mint írtam, ill. fordítva.
-
MK VII
veterán
Volt már,hogy random egyszer kétszer újraindult a telefonom. Nagy ritkán.. Tényleg csak kb havonta 1x... Viszont tegnap Németországban tartózkodtam és kb fél óránként újraindult... Se szó se beszéd... Leginkább akkor vettem észre mikor határhoz közel voltunk... És állandóan kiírta,hogy nem megfelelő az SD kártya és,hogy indítsak el egy ellenőrzést. Egyszer meg is csináltattam vele és természetesen semmi gond nem volt.. Előtt sem és utána sem..Ja és térerőm alig volt.
Éjjel értem haza és azóta semmi újraindulás... Ki érti ezt?[ Szerkesztve ]
-
czimiék
újonc
Üdv kedves fórumozók! A segítségeteket szeretném kérni, mivel az eddig olvasottak meggyőztek, hogy hozzám képest ti profik vagytok a témában. Szóval megoldást keresek a problémámra. Engedjetek meg egy rövid történetet. A nyár folyamán a megszeretett 820-as tengervízbe esett. Mindegy minden alapon aksi ki csapvízzel kimosva. Szárítás több napon át. Aksi vissza töltésnél jelez, de nem töltött. (Mint kiderült ezt nem kellett volna) Szétszedtem, hazahoztam szervizbe vittem ahol ígéretet tettek, hogy ultrahanggal kitisztítják. Mikor mentem érte közölték kuka. Kérdeztem, hogy másik akksival kipróbálták-e, a válasz az volt, hogy igen. Mivel nagyon hozzám nőt nem akartam kidobni szétszerelt állapotban tároltam. Három hónap után gondoltam egyet és egy másik használt mobil kereskedőt megkértem rakjunk bele egy aksit és lesz ami lesz. Csodák csodájára a készülék működött. Új aksi vásárlás után azt tapasztaltam, hogy az új aksi kicsit szorosabb a réginél de minden működött sim kártya nélkül. Nagy örömöm nem sokáig tartott. Egy idő után folyamatosan újra indult. Hazaérve rájöttem, ha az aksit kézzel benyomva tatom folyamatos a működés. Így sikerült a közben lemerült aksit teljesen feltölteni, a nyaralás képeit letölteni, az elmaradt frissítéseket letöltötte, a sim kártyát berakva simán érthetően telefonálni. Egyedül a hangszórója nem működött, de fülhallgatóval minden rendben volt. Házi praktikaként a hátfal és az akku közé egy kis papírt hajtottam aminek eredményére minden gond nélkül működött a készülék. Kipróbálva a letöltést, letöltöttem egy egyszerű játékot, és utána beütött a krakk. A képernyő elkékült. Kivettem az aksit, majd visszatettem a készülék rezgett, beadta a NOKIA feliratot, majd megjelent a kék a képernyőn.
Szóval az a kérdésem tudtok-e valami praktikát, mi lelhette a készüléket több óra hibátlan működés után. Köszönöm a válaszokat előre is! -
Clemi
veterán
válasz czimiék #12343 üzenetére
Ahogy én tudom, a sós víz okozta korrózió egy alattomos rohadék. Nekem egy fényképezőgép járt így bár az nem esett tengerbe, csak ráfröccsent a víz, ami észrevétlenül belefolyt. Az is úgy kezdte, hogy működött, majd néha nem, aztán egyre többet nem. Végül a szervízben súgtak, hogy tengervíz pusztított az alaplapon, szép lassan alattomosan.
Nálad a beüzemelés után az alaplapra érkező áram beindíthatott még valamilyen további korróziót valami pici hátramaradt lerakódott só miatt és most az csinálhatott valami galibát, ami magával rántott egy újabb alkatrészt.
Szerintem tedd el emlékbe. -
Xantomas
őstag
válasz czimiék #12343 üzenetére
Szedd szét, és nézd meg, hogy mi rohadt el benne. Ha azt látod, hogy zöld réz oxid lerakodasok vannak rajta, akkor tényleg emlék. Ha fehér pacák vannak, akkor isopropil alkoholba kell dobni, áztatni 10 percet, majd egy puha fogkefével átsikálni. (figyelve arra, hogy ne tépj le róla semmilyen alkatrészt. Ha lejön valami, akkor alatta elrohadt a réz fólia) igazából az ultrahangos mosó a jó megoldás, de gondolom az nincs. Ha szerencséd van, akkor jó lesz mikor osszerakod. Ha nem, akkor jobbik esetben valamelyik periféria csatlakozója el, azt kell cserélni.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
ecology_83
tag
Valaki nem akar cserélni hátlapot velem? Nekem vezeték nélküli sárga gyári hátlapom van és kéket szeretnék. Nem baj, ha nem vezeték nélküli. Boltokban nincs sehol kb, neten meg 7000-ért van, annyit meg nem adok ki.
-
tkesy
őstag
-
zazira2
tag
A t-mobilnál most 2 hűséggel 19 ezerért lehet elhozni, megéri megvenni?
A legújabb 8as verzió van rajta, illetve telepíthető rá?
Mostani L800 cserélném le, de androidos telóban is gondolkodom.
Kamerája milyen? -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért