Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz Stauffenberg #98 üzenetére
+1!
-
dreamdancer
őstag
Ja, a Google megteheti, hogy haszon nélkül adja a vasat, a gyártók azonban nem, nekik ebből kell megélniük. (A profit nem valamiféle bűn vagy lopás, hanem szükségszerűség, ingyenmukából senki sem él meg.)
Igen, rövid távon lehet örülni a jó áraknak, de a gyártók eddigi zéró nyeresége vagy vesztessége (kivéve Samsung) csak nőni fog. Vajon meddig bírják ezt? Az Ericsson már kiszállt a bizniszből, az Alcatel kínai lett, a Motorolát ugye pont a Google vette meg (kérdés, mihez kezd vele) - még 2-3 év és a Samsungon kívül csak a kínaiak lesznek. A Google a saját partnereit nyírja ki.
Nem a lényeg a fontos.
-
youngboy
senior tag
válasz dreamdancer #105 üzenetére
"A Google a saját partnereit nyírja ki."
Időnként 1 db referencia modellel nem nagyon. Amiért a Google talán még fizet is.
-
arn
félisten
válasz dreamdancer #89 üzenetére
valszeg epp ezert csinal minden referenciakeszuleket mas, es nem a google tulajdonu motorola. a nagyobb gyartok szajat betomik ezzel.
irtam korabban a n7 megjelenesekor, hogy szvsz az a google celja, hogy terjeszedjen agressziven arazott modellekkel, aztan utana elereszti a gyeplot, es megszaladnak az arak. ezen vagy nem keresnek, vagy a google szimplan bealdoz egy kis penzt a piacert. vegulis hosszabbtavon olcsobb es celravezetobb egy ilyen tamogatasa, mintha mas eszkozzel akarna hosszu eveken keresztul reszesedest szerezni.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz FuRiONight #109 üzenetére
adj ki egy nepszeru termeket joarasitva, tegyel bele egy apro hibat. add ki a javitott verziot joval dragabban. ha az arat nezik az emberek, az olcsobbal fognak peldalozni, igy vonzova valik, es kifizeti az aranytalanul tobb penzt a meg mindig olcsonak tartott dragabbert.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
musculus
tag
Ha minden jól megy a következő negyedévben, ilyet fogok venni, az fix.
Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
-
Uzi74
senior tag
válasz Stauffenberg #98 üzenetére
(#96) youngboy: Na igen, nekem is túl nagy ez a méret. Nekem egy 4" - 4.3" közé eső méret lenne az ideális. Úgyhogy szegény, gyártója által az elejétől fogva leszart Motorola Defy készülékem még mindig nem talált méltó utódot ami szintén kitartana legalább 2 évig.
Én is pont innen jövök, Defy-nek nincs utódja. Razr i legalább splash proof és kompaktabb mint a többi teló, bár ez a nexus 4 is relatív kompakt, kb 1cm-el szélesebb-hosszabb mint a razr i...
-
FuRiONight
őstag
Sztetek idén lehet már kapni a szolgáltatóknál a Nexus 4-et?
-
bagaba1
tag
Honnan lehetnr majd beszerezni 2hét múlva? Gondolom legközlebb Némegországban lesz elérhető.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #30 üzenetére
Mi bajod van az LG-vel???Lehet,hogy régebben voltak bakik,de a 4X HD(ami szinte ugyan ez a hardver,csak tegra 3-as procival és 1 GB rammal) nem ilyen már.Jelenleg még senki nem vitte vissza szervízbe,hogy ez v az lenne a baja.Sőt az LG a saját szoftverfejlesztéseivel még a tegra melegedését is kieszközölte.
Nexus s tulajként úgy érzem ez a frissítési elsőbbség előny,de van amikor hátrány is hiszen rajtunk tesztelik a rendszer hibáit(lásd 4.0.3 esete,amikor 2 nap után leállt a frissítés mert xar volt a rendszer).
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
HuMarc
veterán
válasz Stauffenberg #30 üzenetére
Tévedsz! Ez nem azért olcsó, mert az LG gyártja! Ajánlom figyelmedbe EZT a hozzászólást, ez az én véleményem a Nexus 4 áráról. Egyébként sem a Nexus 7, sem a Nexus 10 ára nem túl borsos, pedig egyiket sem az LG gyártja
[ Szerkesztve ]
-
saintex72
aktív tag
Alapokon nyugvó jövevény. Ezek tényleg minden cikkben benne kell, hogy legyenek?
Abszulút olyan hatása van mintha valamilyen futószalagon jönnének. -
jooker82
nagyúr
válasz FragMaster #122 üzenetére
Én meg úgy tudom,h ugyanaz van mint ebben Az LG Innotek gyártja..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Xero
nagyúr
Kifejezetten tetszik ez a 4. Kár, hogy ekkora (tudom-tudom én vagyok a hülye).
Ha valóban megáll 100e alatt függetlenül, akkor kénytelen leszek megvenni második telefonnak és nyugdíjazni a 6310-est. -
jooker82
nagyúr
válasz #16820480 #125 üzenetére
Az LG is gyárt BSI sensort..[link]
"A 13 megapixel sem hangzik rosszul (bár ez egyes piacokon csak 8 lesz, de erről még nincsenek konkrét információk), de az LG szerint a lényeg az LG Innotek által fejlesztett apró kamera (mindössze 1,1 mikronos képpontokból áll), amely a legjobb minőségű kompakt képkészítést nyújtja majd a felhasználónak számos érdekes és innovatív fukcióval, valamint hangvezérléssel aktiválható fényképkészítéssel egyetemben."
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
protko1
csendes tag
Természeten nemet címre!
-
törölt tag
válasz jooker82 #126 üzenetére
itt a videót nézd meg, mondják benne, hogy Sony BSi sensor.
-
daniel909
addikt
ezután ki fog wp8-at venni? szerintem azok még drágábban is kezdenek majd...
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
félisten
válasz daniel909 #133 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam én is.
Én a WP9-re leheszk kiváncsi, mert ott valószínűleg a MS már kijavítja a WP8 mostani ingerszegény kezelőfelületét.
Már az is hatalmas előrelépés lenne, ha átlátszó übegszerű csempék lennének, alatta meg valami egyszerű elegáns textura. A Wp7 megjelenézekor még tetszett a Metro UI, de a 4.0-s Android óta már nem - túl egyszerű.Titokban reméltem, hogy a Nokia csinál majd valami extrát a kezelőfelülettel az exkluzív partnersége révén, de ennek egyelőre sajnos semmi jele.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
FragMaster
addikt
válasz jooker82 #123 üzenetére
Rosszul tudod. Ebben a bemutatóvideóban mondják: 6:18 körül. A saját készítői meg csak nem tévednek
Szerk. megelőztek.
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
jooker82
nagyúr
-
knyitogato
őstag
Leendő telefonom. Yeah
-
margithid
veterán
válasz daniel909 #133 üzenetére
Az biztos, hogy én nem
Pedig nagyon a wp8 irányába akartam menni, de ez egyszerűen csúcs amit a google és az lg összedobott, persze kérdéses az ár is. 80k-s feltöltős ár jó lenne
A wp8nak majd akkor lesz esélye ha kijön a nokia 2 magos fél GB Rammal szerelt telója, tudom, specifikációk alapján nem veszi fel a versenyt, de akinek wp8 kell annak jó lesz.
Akkor lesz itt nagy kánaán ha a többi gyártó is elkezd nexus készülékeket kiadni!
Mondjuk nyárig valószinű, hogy nem cserélném le a mostani telómat, addigra meg remélhetőleg beállnak az árak mind nexus 4 mind wp8. -
margithid
veterán
válasz jooker82 #144 üzenetére
Nem lett elcseszve, félreértetted amit írtam, pont, hogy nagyon jó lett szerintem.
Viszont felbontásban, hardverelemekben egyszerűen nem tud lépést tartani ezzel a készülékkel. Jó, 920 nyilván jó lesz, de szeritnem iszonyat áron kezd majd.
Azért felbontásban, kijelzőben az LG felveszi majd a versenyt vele, persze várjuk meg a teszteket.
Ram mondjuk wp8nál bőven elég 1 GB, de talán még fél is, viszont androidon lassan-lassan az 1 GB kell, hogy az alap legyen.
Mondjuk az üzemideje nem lesz kiemelkedő nexus 4nek szerintem, hiába a 2100as aksi, nagy a kijelző, csodák nicnsenek. Pedig az lett volna még brutál ha belepréseltek volna egy 3000es aksit -
HuMarc
veterán
válasz jooker82 #144 üzenetére
Én nem írtam ugyan ilyet, de az én véleményem a következő:
Nekem nagyon tetszik a WP8 (mint ahogy a WP7 is tetszik/tetszett) csak sajnos vannak olyan hiányosságai, amik miatt nem használnék Windows Phone-t (ezeket most nem részletezném)
A lényeg az, hogy nem a WP8-al van gond, hanem a gond ott van, hogy
- a tegnapi (okt. 29.) event egyenlő az abszolúte nullával. Alig mutattak újat a rendszerről, és az egész úgy összességében béna volt.
- Túl kevés az újdonság a WP7 -> WP8 lépcsőfokon. Android-on ez kb. 4.1 -> 4.2-nek felelt volna meg. Egy Ubuntu-nál, ahol félévenként van újdonság, nem baj, ha csak 4-5 főbb újdonság van és amúgy főleg hibajavításokból áll az új rendszer, de egy WP8-nál, amit több évre (3-4) évre terveznek, nem elég ennyi. Remélem Service Pack-rendszer lesz (mondjuk félévente jön egy SP, amiben van 3-4 újdonság) és folyamatosan fejlődik a WP8, mert az, amit tegnap megmutattak, nem elég 3-4 évre. (ld.: A Killer Hardware szlogen már tegnap sem volt igaz, hiszen a Google bejelentte a Nexus 4-et, ami nem kevéssel erősebb, mint akármelyik Wp8-as készülék.
-
margithid
veterán
válasz jooker82 #146 üzenetére
Persze, én azért jobban örülnék ha az átlagtosnál jobb lenne az üzemidő, de ugye ez sok midnentől függ, a kijelző pl mennyire energiatakarékos, stb.
egy szó mint száz jó kis telefon lesz ez, akárcsak a wp8as készülékek is.
Én már azt várom, hogy mikor lesznek olyan hardverek a telefonokban hogy ugyanazt az operációs rendszert lehessen telepíteni rájuk mint az asztali géprekre
Na de ez tudom, hogy még jó sok idő, de reméljük 2-3 év és meglesz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest