- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
nocsak.
melyik verziót töltötted le? van linked?
mi a verziója a bm-nek?
webtop partíciót formáztad?
a telepítés végig megy? kiír valamit?próbáld úgy, hogy konvertálod a romot,->külső sd-re másolod->újra indítod a telefont->bm custom recovery->átkapcsolsz a másodlagos rendszerre->cache-k törlése->install zip package->betallózod a konvertált "BM_" kezdetű rom-ot a külső sd-ről->nézd végig a telepítést, hogy rendben végig megy e->reboot, ha nem sípol a "byebye bootmenu"->bökj a másodlagos rendszerre. miui-nak kellene bootolnia.
más trükk nincs.
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Laca0
addikt
miuiandroid_umts_spyder-2.10.12.zip
BM 0.2.7
Formáztam a webtop-ot.
Végig ment a telepítés.Az gond lehet, hogy belső kártyán konvertáltam és onnan telepítettem a zip-et?
Ezt még kipróbálom, hogy kívülről telepítem és külső sd-ről, nem oprendszer alól.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
kokler146
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni olyan gondom lenne egyik napról a másikra nem indul el a telcsim kamerája mindig visszalép az indító ikonra 1x volt hogy elindult de ki is fagyott a telcsi, egyszer olvastam valakinek volt ilyen gondja de már nem találom a hozzászólást válaszotokat előre is köszi üdv laci
-
kokler146
tag
szia ez van fenn SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTGB_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip mielött baj lett volna kifagyott a telcsi újraindult de az mototola logo világított folyamatosan 10 percig én nyomkodtam össze vissza az oldalsó gombokat és nagy nehezen elindult utána 2 nap múlva kikapcsoltam és nagyon nehezen indult el megint én arra gyanakodnék hogy amikor próbáltam elindítani elnyomkodtam valamit ja azóta RSD -vel újra felraktam a leírt romot de sajna probléma nem oldódott meg
-
GGMPC
őstag
válasz kokler146 #3164 üzenetére
Meg mielott szervizbe szaladnal, csinalj egy factory resetet es a kulso/belso sd kartyakat is gyaluld le! (Ami kell roluk, azt mentsd le a gepedre!)
Viszont ne rakd vissza a kartyan levo dolgokat!
Ilyen hiba akkor szokott lenni, amikor szoftverfrissites vagy factory reset utan az sd kartya tartalmakat visszarakod es az elso kep keszitesenel krealando DCIM mappa osszeutkozik a mar ottlevo DCIM mappaval.
Ettol bolondul meg a kamera es remelem nalad is ez lesz...
;-)LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
danaudio
aktív tag
Hi! Régóta szemezek egy RAZR-al, de nagy problémám, hogy nem annyira szeretek ennyit kiadni egy telefonért. Ár/érték arányban mi a véleményetek, mi a jobb vétel: RAZR 82.000-ért, vagy ATRIX 4G 54.000-ért (mindkettő kártyafüggetlen és új). Most az utóbbi felé hajlok, régebben Milestone-om volt és imádtam, szívesen visszamennék a Motorolához Ami szvsz RAZR mellett szól az a AMOLED, a karoszéria : ) meg a gyári ICS, bár utóbbi szerintem nem hoz túl sok extrát, atrix viszont tovább bírja akksival elvileg. Mindkettő bőven erős ahhoz hogy bármit elfuttasson ma és kellően gyorsan.
-
-
GGMPC
őstag
-
hajcsaka
csendes tag
szerintetek milyen micros sd -t vegyek a Razr -ba ... itt valahol hátrább olvastam hogy nem mindet fogadja el és úgy tudtam csak 32 gb ig kezel. Ugyanakkor ma reggel meg ahogy rákerestem látom az egyik magyar cikkben hogy a 64 gb-ot is viszi.
Igazából egyenlőre a 32 is megteszi bőven sztem de kinek milyen kari lett jó bele típus ?
Ha leírogatjátok kinek milyen van, én a végén összesítem és kiteszem ide egybe ... legyen meg így is.Ha ez már régebben volt és megvan akkor sorry a bejegyzést vegyétek tárgytalannak.
-
-
GGMPC
őstag
válasz caverinha #3171 üzenetére
Jaj bocsi - en a 16GB kulso SD-re gondoltam es ahhoz jonne az a 8 amit mondasz!
Most kerdeztem meg szakembert - es azt mondja, ha a (kulso sd) 32GB meg van pakolva, onnantol johet a belassulas!
:-/
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Ma találtam egy üzletben 1 év gyártói garanciás Razr-t 82 ezerért. Jobb ajánlatot tudtok valahol, esetleg valami információtok van róla, hogy visszakerül-e valamelyik szolgáltató palettájára? Előfizetésre is váltani szeretnék feltöltőkártyás csomagról, szóval nekem legjobb lenne szolgáltatónál megvenni.
Az ezüst szín egyébként a feketét takarja jelen esetben, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
Ha hivatalos Motorola gari van ra (amivel bemehetsz a Cordon-ba is), akkor moccanj ra, mert ez az ar jo!
Szolgaltatonal nem lesz. Telenornal volt, de azt inkabb hagyjuk, mert kb. 2 ev husivel kapnad ennyiert!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Sanyi.il
aktív tag
lassan 2 hónapja vagyok büszke tulajdonosa a razr-nek, olyat tapasztalok amikor töltőn van a készülék, hogy az érintő felület "megőrül", lényegtelen hogy hova bökök a menübe, teljesen más alkalmazás indul el, kilépek, megint elindul egy másik, és ezt csak akkor produkálja amikor töltőn van, egyébként pöpec teló, imádom! vélemények?
-
GGMPC
őstag
válasz Sanyi.il #3176 üzenetére
Lattam mar en is ilyet Motorolanal, de azt dock station-nel produkalta es egy ki-bekapcs utan el is mult.
Viszont mas launcher hasznalatanal is elofordulhat ez a jelenseg, mivel a Blur felulet ott fut alatta es ebbol neha utkozes van...Mindig csinalja vagy csak idonkent?
-
DVlad
őstag
Ezt más Moto is csinálja, töltés, blur és dokkoló nélkül.
Urak!
ICS-re váltás után a flash-sel kapcsolatban nincsen változás? -
kacsyx
aktív tag
Ma este 7 fele eltűnt az árlistájukból a Motok nagy része, rögtön gondoltam, hogy vagy elírták vagy el is fogyott. Aztán fél órája újra megnéztem és már ott volt ugyanúgy gyártóival 82-ért. Meg is rendeltem, holnap nyitva vannak, visszahívnak visszaigazolás miatt és akkor kiderül tényleg gyártói gari van-e rá.
Remélem és akkor jól jártam. -
GGMPC
őstag
Amugy melyik nagyszeru gsm bolt az?
Mert az ilyen arak utan jon az - akar minden tartozekaval egyutt, vagy a pont elfogyott, de van egy sajnos dragabb EU-s, bolti, kiprobalasi garis!
Remeljuk ez nem az... ;-)
-
mani17
tag
Sziasztok!Sajnos betört a kilyelzöm, menyibe kerül?Menyire sámitsak?Valaki tudna adni egy linket ebay-en menyibe kerül?Köszönöm!
-
hito
nagyúr
Így ahogy van max. 20-25eFt-ért, mivel horribilis összegekért cserélik a kijelzőt. Most vettem én is egy töröttet és keresek rá megoldást. Kihívásnak jó lesz Aztán egyre inkább úgy fest a helyzet, hogy nem lesz ebből semmi. Cordonban asszem 60eFt-ért cserélik, de lehet, hogy 80, már nem emlékszem. Tök mind1, vicc mind a két összeg érte. Lehet cserélni csak a gorilla glass-t is (ha az AMOLED panelnek nincs semmi baja), de ember nincs aki bevállalja. Én is feltettem egy hirdetést az apróba, hogy ehhez keresek embert. E-bayen pár10$-ért lehet hozzá csak üveget venni, viszont a cseréje tényleg nem egyszerű. Szóval kellő elszántság nélkül jobb lesz ha inkább így adod el.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
mani17
tag
Hát annyiért inkább megtartom!Mos durván 90-100 ezer forint ez a teló, ha levonom ezt a 50 ezer forintot a képernyõ és a használat miatt akkor legalább 40-45 ezer forintot kapni akarok érte, mert azért mégse egy galaxy mini....Ja meg annyit hozzá hogy nem a gorilla glass érintõ rész tõrt be, hanem maga a super amoled panel!Az csak nem kerül ennyibe...Kicseréni kitudom én is..
[ Szerkesztve ]
-
[MGC]Hege
tag
RAZR 910 esem frissítettem android 4.0.4 re. Nem tetszik de nagyon nem tetszik... korábbi verzióra van lehetőségem? A telo garis .... sokat olvasgattam de a tuti megoldást keresem. Köszönöm előre is a segítséget.
06-hetven/411-2265
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest