- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Használ valaki okosórát? Ha igen milyet?
-
veterán
Xiaomi MiBand .
Olvasom a tulajdonságokat,a párosítást androidra írja.
Most akkor megy windows telefonnal is? -
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
Hmm..uj felfedezés számomra..be lehet zárni a megnyitott alkalmazásokat..ez jo..
GO Gunners!!!
-
Ricardo
titán
Köszönöm. Ebből is látszik, hogy a felhasználási szokások mekkora szórást eredményeznek.
-
Ricardo
titán
Van valakinek összehasonlítási alapja a fényékep minőségéről? Javul a Win 10 en a 8.1-hez képest?
-
bali73
tag
válasz old rocker #7567 üzenetére
Neked kijelzi a hívó nevét vagy csak a számot?
-
old rocker
veterán
Csak a hívó számát. Egyébként mióta megvettem, hezitálok rajta: megtartani, vagy eladni... mert tképpen olyan, mint egy blútúsz fejhallgató, csak van óra, dátum kijelzés, meg lépést számlál, mifene, amit nem használok.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
xhege
veterán
Én egy Pebble Steelt használtam korábban (ha jól tudom winnel nem kompatibilis, de lehet tévedek). Csak olyan óra jöhetett szóba, amit nem kell naponta töltögetni, mint a telefont. A Pebble 5-7 napot simán tudott nálam.
Az igazat megvallva egy év alatt ráuntam, és eladtam. -
törölt tag
Pedig azt hittem, hogy idén még megjelenik...
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz Ricardo #7555 üzenetére
Gyengébb sajna w10 el, bár most úgy tűnik nekem, hogy az esti frissítés sokat javított rajta, már majdnem tudja azt mind 8.1 alatt tudott...remélem pár update és megint tudja majd (nekem xl van)
(#7565) Ricardo
Szerintem sokkal jobb lett, nem annyira zajos a kép zárt térben
"Oh my Goa'uld!"
-
Nooeca
senior tag
Jövőév elején (elvileg Januárban) jön a végleges Windows 10 Mobile a telefonokra.
-
Toma
tag
Üdv mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy a glance screen alkalmazást, hogy tudom elővarázsolni Lumia 640 Duo sim telefonomon? Létezik, hogy nincs rajta ez a funkció?
Köszönöm válaszotokat! -
Toma
tag
válasz spiderpig820 #7579 üzenetére
Köszi,sajnos itt én nem találok Glance bekapcsolási lehetőséget..esetleg másképp nevezik?
-
Toma
tag
Az miért lehet, hogy az Áruházból való bárminemű program letöltésekor nem engedi azt letölteni, csak a családszolgáltatásba való belpés után, ki lehet ezt iktatni valahogy, vagy egyáltalán, miért került bekapcsolásra? Tegnap még ezt nem kérte?!
-
Toma
tag
válasz ToniSoprano #7582 üzenetére
Köszönöm!
-
Ricardo
titán
válasz Peaceliker #7576 üzenetére
Köszönöm. A rendszer tetszik. Eddig egy appot nem találtam meg wp-re ami kellene, és ez a pécsi menetrend.
-
tamika1982
újonc
Sziasztok,
MOstanában olyat csinál a telefon, hogy 2 naponta egyszer csak nem frissíti üzeneteim. Bemegyek a Messengerbe, viberbe, vagy yahoo mailbe és akkor kapom csak meg az üzeneteket egyébként semmi értesítést nem kapok. Ilyenkor mindig újraindítom a telót és akkor 2 napig jó. Másnak is volt ilyen gondja?
Illetve van egy indamail fiókom, hogyan tudom beálítani külön emailként az outlook mellé?
köszönöm
-
JamesFinn
senior tag
válasz tamika1982 #7589 üzenetére
Állítsd be a mailekben, hogy ne fiók használat szerint, hanem elemek érkezésekor frissítsen. Nekem így szinkronizál 2 Outlook, és 1 gmail fiókot.
-
mdraco
őstag
Valaki használja a .36-os buildet?
Elég gyors a rendszer... egy bajom van, melegedik a telefon, gyorsan merül. Olyan mintha az órajelek max-on pörögnének, cserébe gyors... -
klogw
aktív tag
Üdv!
Nem tudja valaki esetleg, h a Ténél most akciós Lumia 640 krtyafüggtelen-e? Az adatlapján nincs ilyen rubrika. (Sok más készülékeknél írják, hogy az vagy nem.)
-
veterán
Full resetet hogyan kell csinálni?
Vagy Elég a gyári visszaállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest