- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Srácok, el kellett adnom a telót, mélyen ár alatt, közölve a vevővel a hibákat, ugyanis:
- a közelségérzékelő egy nap után mindig bedobta a kulcsot
- giroszkóp szintén
Ezeken segitett a restart, de kezdtem nagyon unni. Volt hard reset többször is, semmi sem segitett. gariztatni sajnos nincs időm, majd az új tulaj ha gondolja...Amit viszont sajnálok, hogy az új Huawei P20 Lite-om nem fotóz úgy mint az M6 Note...
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Apropó, Komáromban ingyen átvehető vadonatúj sosem használt átlátszó minőségi szupervékony Nillkin szilikontok a telóhoz.
-
mzsombor
tag
Egy fura kérdésem lenne. Újra lehet valahogy indítani a telefont az oldalsó gombok használata nélkül? Nincs root, alap Flyme 7 van rajta.
Köszönöm!
-
mzsombor
tag
válasz aprokaroka87 #1757 üzenetére
A kikapcsolás is elég lenne, este megnézem.
(A háttérről: Kijelzőt cseréltem a feleségem M6 Note-ján, de sajnos az oldalgombokat tartalmazó kis áramkör megsérült az átrakásnál. Most a hangerő fel és a bekapcsoló megnyomását is úgy érzékeli, mintha egyszerre nyomnám meg mindkettőt. Így bekapcsolni be lehet a telefont, bár elsőre recovery jön be, de onnan tovább lehet lépni. Kikapcsolni viszont nem tudom, mert a bekapcsoló gomb nyomkodására csak képernyőfotók készülnek... Úton van már kínából a cserealkatrész, de pár hét után lassan jót tenne a telefonnak egy egészségügyi újraindítás, gyorsan merül, valami beragadhatott a memóriába.)
-
dreko
aktív tag
telefon zárolva üzenet esetén, ha nem működik a kód, van lehetőség a telefont resetelni?
-
blueMerle
veterán
válasz #27216896 #1755 üzenetére
Nem EUstock hanem hivatalos Szlovákiai (én ugyanis itt élek) garis (eD Systems nálunk a márka hivatalos forgalmazója), egy itteni nagy elektro-üzletlánc boltjában vettem. És mivel nálunk nem 1 év a kötelező gari hanem 2 év igy két év garis ráadásul. Csak sajnos nem tudom teló nélkül kivárni a javittatást és hogy őszinte legyek se időm, se kedvem nem volt vele szórakozni, szóval az első két kamerás Huaweit leszedtem a polcról ami a legközelebb volt (P20 Lite), és megvettem, szerencsére Black Friday keretein belül, igy gombokért (190 Eur)
[ Szerkesztve ]
-
oroby
újonc
Sziasztok! Következő probléma merült fel (a telefon 2 hetes gyári beállítások): Mobilinternet használatakor bármilyen csevegő programot használok (Messenger, Telegram, Viber..) megszakítja a beszélgetést abban az esetben, ha valami mást nézek meg (pl nyitok egy Chrome-ot, vagy google map vagy akármi...), gyári beállitások visszaállítása után 1-2 napig jó, majd újra kezdődik... Találkozott ilyennel valaki? Mi lehet a gond? Köszönöm a segítséget előre is.
-
Gabe81
tag
Sziasztok!
Kb 1.5 hónapja viszonylag elégedett M6 note tulaj vagyok.
Azt hogy a telefon és a záróképernyő órája nem egyezik (egyik am/pm a másik 24 órás) már kezdem megszokni, de mostanában a következőt csinálja:
- Kb egy napja, random időközönként újraindul.Eddig nem volt vele más bajom. Valaki találkozott ezzel a problémával?
Üdv,
G.A legszebb sport a kétszáz női mell
-
Pippen
csendes tag
Ez csak nekem új hír ?
[link]Kipróbáltam,működik a 7-esen is.A kisegítő lehetőségekben lett egy fejlesztői beállítások menüpont,azon belül egy csomó beállítási lehetőséggel.
-
cinemazealot
addikt
Ezt a megoldást kb. már a Windows 9x-nél alkalmaztam 20 éve. Sajnos sosem volt csúcsgépem, ezért az idióta vizuális effekteken kellett spórolnom, hogy elviselhető reszponzivitással tudjam használni az aktuális oprendszerek. Közben meg fogtam a fejem, hogy ezekért az animációkért kell mindig újabb gépet vásárolnom?
-
irostas
újonc
Üdv, gondja van a telefonomnak a simkártya felismerésével. Eléggé ritkán indítom újra a készüléket, amikor legutóbb ezt tettem, bejelentkezéskor a rendszer nem kért SIM pint (pillanatra felvillan majd továbblép) és hálózati kapcsolat nélkül áll fel a rendszer. Ezt utána szoftveresen képtelen vagyok felépíteni (hálózati kapcsolatok, sim kártya engedélyezése, ki be kapcsolása, repülőgép üzemmód ki be kapcsolása) az újabb újraindítás vagy ki bekapcsolás sem segít. Egyetlen módon tudom feléleszteni, ha a simtálcát fizikailag kiszedem, majd visszarakom - ekkor azonnal felismeri. (Próbáltam a másik slotban is - ugyanez a jelenség.) Nem tudom mióta áll fenn ez a bibi, de biztos nem a kezdetektől, mert volt egy időszak szeptemberben amikor 2 simmel használtam gond nélkül.
Ez azért eléggé nagy probléma tud lenni, ha az ember véletlenül újraindít és nincs egy sim tű a keze ügyében - megmondom őszintén, én sem hordom magamnál és először eléggé nagy para volt, mit csináljak.Mi lehet ez, valami szoftveres bug, vagy elromlott valamim a készülékben?... Másnak ez csont nélkül megy? Nincs hasonló jelenség sehol? Flyme (7.0.1 OG)
[ Szerkesztve ]
-
benzol
aktív tag
válasz irostas #1778 üzenetére
Ilyen nálam is fordult már elő.
Sőt olyan is, hogy a biztonsági kód, ujjlenyomat, vagy arcfelismerés helyett teljesen feloldva kapcsolódott be a teló, majd egy fél perc elteltével jutott eszébe azt kérni.
Addig megtudtam nyitni a telefonkönyvet, galériát stb...///\oo/\\\
-
Perennis
tag
Sziasztok, a Viber üzeneteket jelzi a telefonotok? Nekem csak akkor jelzi ha megnyitom az alkalmazást, akkor pityegi végig az összes üzenetet.
-
aXXon
őstag
-
Dovloran
senior tag
Van egy app, hogy biztonság vagy security. Annak egy esernyő az ikonja és ilyen zöldes színű. Azon belül van egy olyan rész, hogy permissions vagy engedélyek, azon belül, pedig egy olyan, hogy háttérfolyamatok vagy background processes és itt annál az appnál, ahol fontosak az értesítések állítsd át futni hagyni-ba vagy valami ilyesmi a neve.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
FNZ
őstag
sziasztok!
hol lehet megnézni a sim internet forgalmi adatait a telóban? néztem a sim kártya beállításainál, de nem találtam.
-
chopin42
addikt
Üdv!
Egy kérdés: a telefon mobilnetről miért akar frissíteni alkalmazásokat? Wifiről oké, de ne az adatforgalmam bánja a frissítést...
Van erre beálltás, hogy frissítés csak wifin? Köszi.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
iMaverick
addikt
Közben nézem a hivatalos fórum oldalt és az egyik felhasználó hozzászólásában:
Flyme 7.0.1.1G. https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1E8AVFWo2bBlON_h7kwNrrqChgxgx1Yv7
Ugye a hivatalos letöltő oldalon Flyme 7.0.1.0G a legutolsó...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Készülék fagyást tapasztalt valaki? Az utóbbi 2-3 hétben többször előfordult, hogy semmire nem reagált. Úgy kezdődött, hogy kivettem a zsebemből és kikapcsolt állapotban találtam a készüléket. Ötlet? Flyme 6
-
Dovloran
senior tag
válasz iMaverick #1792 üzenetére
Most néztem meg én is. Szerintem trollkodik a csávó. Lenne róla topik a Flyme fórumon, ha akárcsak már egy béta is létezne, de nincs.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
galervin93
őstag
válasz feka0118 #1794 üzenetére
Yep, nekem is összefosta magát minap a kártya. Amikor olyan műveletet csináltam, ami érintette a kártyát is, akkor időnként, majd egyre sűrűbben rosszalkodott a gép (karikázott pölö), aztán egyszer csak kiírta, hogy "blank card", nem is tudom már semmivel életre kelteni. De igazából nem is kell, csak azért használtam, mert volt elfekvőben, amúgy elférek a belsőben is, nem veszek újat.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
melodie
tag
Üdv. Mindenkinek! Feltettem az alábbi update-et:
Flyme 7.0.1.1G:
https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1E8AVFWo2bBlON_h7kwNrrqChgxgx1Yv7
Konklúzió: Eltüntek a hibás fordítások, angol szövegek a menüből, október 1-re frissült a biztonsági csomag, hibát nem tapasztaltam! Az persze fura, hogy a hivatalos oldalon nincs fent csak a régi firmware: Flyme 7.0.1.0G
Vajon honnan lehet ez 7.0.1.1. az jó kérdés? http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=94&type=1
Viszont ami a lényeg, hogy hibátlan, bátran ajánlom![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest