- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz Guci001 #5604 üzenetére
Ez alapján nincs VoLTE. Legalább a márciusi update van fent? Ha azt mondták aktív, volt utána egy restart? 4G hívás be van kapcsolva?
A márciusi frissítés óta akinek nem aktív a VoLTE azoknak kivétel nélkül a szolgáltatói oldalról jött a megoldás. Zaklatni kell őket h reaktiválják még ha azt is állítják h él.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Trolee
aktív tag
válasz Gomez1984 #5606 üzenetére
Úgy néz ki nem egységes akkor a gyártási minőség hogy nem mindenkinek kopog.
Azért ebben az árkategóriában már méltatlan szerintem, számomra gagyi hatást kelt.
De persze ez csak apró bosszantó dolog, amúgy nagyon jó teló.
Meg amúgy otthon bütykölős embereknek jobb ez a megoldás, szóval ilyen szempontból még van jó is benne. -
Gomez1984
aktív tag
Én most ugye a Pro verzióról beszélek, a sima 7 ről nem tudok nyilatkozni.
Eddig kb 4db Pro -t hoztunk rendelésre az utóbbi időben, mindegyik ilyen volt.
Mellette szól még hogy szerintem az egyik legjobb kijelző a piacon
Megfordul pár telefon a kezeim közt, látom a difit[ Szerkesztve ]
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
BossBoss
őstag
válasz vadászcsiga #5597 üzenetére
Köszi! Ez ment is a kosárba! Bár te a Pro-t linkelted , de megtaláltam a simára is.
Tegnap este valami 55 MB-os frissítéssel kínlódott 1 órát kb. Frissítések ilyen lassan mennek droidon? Lehet régen is így volt, nem emlékszem.
-
Trolee
aktív tag
válasz Don't Panic #5612 üzenetére
Kinek mi.
A Samsung színei elég túlszaturáltak nekem(candyeye ), Pixel-é sokkal természetesebb. -
cajci
tag
Sziasztok,
tudom ezer kérdés választ volt volte témában, de erre nem találtam példát.
Voda normál sim kártya, volte előtt vidéken kb nem tudtam telefonálni, frissítés után volte bekapcs, vidéken hívások rendben, viszont a lakásunknak egy bizonyos részén állandóan megszakadnak a hívások. Net van ott, ott dolgozunk, de a hívások állandóan megszakadnak. Egy sima 7 és egy 7 pro is van otthon, mindkettőnél ugyanez. Ha 3 lépéssel arrébb állok, akkor minden ok.
Erre esetleg van ötlete valakinek?
Köszi! -
K82
őstag
válasz BossBoss #5610 üzenetére
Nem droidon hanem a két boot slot-os telókon ilyen lassú a frissítés. Volt itt téma korábban, vmit vmiért: lassú a frissítés de használható a telefon közben vagy percekig semmi ha újraindítasz pl. egy Samsung telót.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy úgy be lehet-e állítani az AOD-ot, hogy csak addig maradjon bekapcsolva, amíg van új értesítés?
-
Peter.70
addikt
válasz vadászcsiga #5619 üzenetére
Mert drága
-
Divinity
őstag
válasz vadászcsiga #5619 üzenetére
A hazafiasság vezérli őket
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Petyal
tag
válasz Don't Panic #5585 üzenetére
Köszi szépen!
-
BossBoss
őstag
Mi az ajánlott böngésző itt pixelen/droidon?
iPhone/iPad/Macbook vonalon ugye Safarit használtam, illetve Edge-t windows miatt.
Chrome-al mindig voltak gondjaim és zabálta a RAM-ot mac os és win-en.
Most itt Edge-t raktam fel, nincs vele gond. De ha jobb, gyorsabb, takarékosabb Pixelen a Chrome akkor költözök is akár. -
vacs
veterán
-
Bilux
veterán
Gyári szilikontokot hol érdemes beszerezni? Ahonnan emberi időben is megérkezik? Köszönöm
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is megjött a telefon, nagyon fasza. Viszont van egy nagy szívfájdalmam. Nem igazán van benne double tap to wake funkció. Megmondom őszintén, ennek nem is néztem utána, mielőtt a telefon mellett döntöttem, mert azt hittem, hogy ez annyira alap dolog, hogy biztos van benne. De nincs.
Van erre valami megoldás? Akár plusz applikáció, ami megoldja ezt nekem? Mert ez a "Tap to check phone" egy katasztrófa. Ha csak simán megfogom a telefont és véletlenül hozzáérek a kijelzőhöz már bekapcsolja.Per aspera ad astra!
-
gretzky77
veterán
válasz Capricornus #5635 üzenetére
Szia
Nova Launcher alatt van duplakoppos ébresztés és zárás. Illetve most megnéztem Microsoft Launcher alatt is működik!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
válasz Capricornus #5637 üzenetére
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
bbendre
őstag
válasz Capricornus #5640 üzenetére
[link] Ez segíthet.
BTW a Pixeleknél csak tap to wake van, sima egy koppintásos...iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz Capricornus #5644 üzenetére
Dupla koppal nekem felébred alvó módból, tudja ezt alapból!
A beállítások, Lezárási képernyő, Koppintás a telefon megtekintéséhez kapcsold be!
Nova launcherrel pedig le tudom zárni a főképernyőn!
Lezárt képernyőn viszont nem lehet kopogtatva lezárni, Oneplus-on lehetett, megszoktam, így itt itt kopogtatom a kijelzőt sokszor!"hogy akkor is bekapcsolja a kijelzőt, ha véletlenül hozzáérek"
Kapcsold ki a beállítások, Lezárási képernyő, Ellenőrzés felemeléssel opciót![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Capricornus
aktív tag
"Kapcsold ki a beállítások, Lezárási képernyő, Ellenőrzés felemeléssel opciót!"
Ez volt az egyik első dolog, amit kikapcsoltam.
Szerintem elbeszélünk most már egymás mellett.
Ha bekapcsolom a tap to wake-et, akkor akkor is bekapcsol a kijelző, ha felveszem a telefont és véletlenül ráfogok jobban, vagy csak véletlenül hozzáérek a kijelzőhöz. Ezt nem akarom. Ezért akarom azt, hogy csak dupla kattintásra kapcsoljon be, mint az LG G7-en, amit eddig használtam. Na ez viszont nem működik, mert ha bekapcsolom a tap to wake-et, akkor már egy hozzérés után is bekapcsol, ami a fenti problémákat hozza elő. Ha meg csak a nova launchert használom, akkor a kikapcsolás megy dupla tap-pel, de a bekapcsolás nem.
Per aspera ad astra!
-
vadászcsiga
félisten
válasz Capricornus #5646 üzenetére
Ezt vagy kikapcsolni tudod vagy nem. Minden telefon ilyen, hogy ha be van kapcsolva a tap to wake, megfogod és már akciózik. Pin kód, segély hívás. Idegesítő de ez van. Kijelzőt törölni sem lehet anélkül hogy be ne panokolna.
Apropó, nekem is van ezzel kapcsolatban egy kérdésem. A segély hívást nem lehet valahogy letiltani, hogy ne is letezzen? Van hogy pofaval van a zsebemben, és a combommal érintkezve gyakran veszem úgy elő hogy már beírt vagy 35 számot. Ez nem csak ezzel, az összes érintőképernyőssel így van, volt.
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz vadászcsiga #5647 üzenetére
Erre a Samsungnak volt megoldása de Pixeleknél ilyen nincs sajnos ami valóban jó is lenne
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
komyka
tag
Nos 3 napja esim-el működünk és ma ismét újraindult kezemben. (Mondjuk kb 10mp alatt de ez mindegy) Plusz hétvégén volt egy full fagyás is kocsiban navi+zene alatt, csak a softreset segített... Szóval aquánál a gariztatás kb. mennyi idő szokott lenni? Van valakinek tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest