- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
Az a baj, hogy el megy néhány százalékig, aztán kiírja, hogy valami gond van a kommunikációval. Egyszerűen nem értem. 20%-ig nincs gond, csak utána? Nem beszélve arról, hogy előtte ellenőrzi. Ez valami hihetetlen!
Miután az Android ugye linux, csak windows alól lehet frissíteni? Linux alatt nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
sirály12
őstag
válasz torrrent #1834 üzenetére
Nálam is megvolt a frissítés 2.3.5-re, és nem kicsit lepődtem meg!
A frissítés nem egészen 11 perc alatt volt meg mindennel együtt. Jelzem ez volt az első androidos frissítésem! És úgy fogtam hozzá, hogy azt sem tudtam mi kell hozzá! Az lg progiját használtam win7 64 alatt. A legtöbb időt az új rendszer letöltése jelentette!
A véleményem pedig eddig a következő, nagyon jó! A térerőm eddig a szobámban nemigen volt igazán jó, de most egyenesen tökéletes, a telefon gyorsabb lett, bár eddig is nagyon gyors volt, de most még egy kicsit gyorsabb lett! Nem tűnt el semmi róla, minden beállításom, progim megmaradt, mintha a gyári 2.2.2-es lenne rajta, csak több tudással.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
spuros
őstag
Eddig nem találtam megoldást a root-ra 2.3 alatt.. OneClick összes verziója fagyott root közben...
-
bocika1215
csendes tag
Sziasztok,szeretnék a telón HD-s filmet nézni le is szedtem eggyet egy "közösségi" oldalról.
de a telóm nem játsza le
kell hozzá valami külön médialejátszó ami ezt lekezeli 1080p-lenne a film -
BloodRay
veterán
válasz bocika1215 #1866 üzenetére
Egyrészt: Gondolom hdmi-n akarod kivezetni a telefon képét tv-re. Mert egyébként semmi értelme hd szuszakolnod a készülékre...
Másrészt a MoboPlayer amivel le tudsz játszani mindent. De ha hardveresen nem támogatott az adott kodektípus akkor igencsak akadni fog ezzel is a nem kompatibilis 1080p."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Telomanikus
senior tag
Helllllo. Leszedtem marketről egy fényképező programot és nekem (telefonon legalábbis) jobban néz ki a kép. Ez lehetséges? Sajnos most nem tudok géphez ülni, de majd felteszek két képet összehasonlításképp.
-
sirály12
őstag
válasz sirály12 #1854 üzenetére
Az akkuidő is sokkal jobb lett, kb dupla ideig bírja, mint előtte, ez nálam kb több mint 2 napot jelent, mivel a frissítés óta eltelt időben nem volt töltve, és így már másfél napja megy töltés nélkül, és még 64%-os az akku!
Hogy negatív dolgot is írjak, a frissítés után nem működik a beépített akku visszajelző app! Tehát kirakva jelzi ugyan a töltöttséget, de nem lehet megnyitni, mert egy üres fekete valami fogad.
Eddig ennyi negatívum van, amit tapasztaltam. Bár ezt egy másik progival megoldottam, pótoltam. De azért jó lenne ha az alap progit is tudnám használni.Ha esetleg valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet ez, vagy mit kezdhetek vele, hogy megjavuljon, akkor azt szívesen fogadnám.
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
spuros
őstag
Valaki használ custom romot egyébként...? Milyet és mik a tapasztalatok?
-
Telomanikus
senior tag
válasz bocika1215 #1869 üzenetére
Telefonra miért akarsz hd-t? Töltsd le dvdripbe vagy xvidbe konvertáld át a kijelző felbontás méretére (480*800?) aztán adios...
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz bocika1215 #1869 üzenetére
Telefonra minek hd-s filmet pakolni?? Csak a helyet pazarlod.
Nekem mondjuk vannak fent, de csak prezentációra, tesztre.(#1870) sirály12 -> Ez a hiba nálam is megvan. Nem tudom mi az oka, de igazából annyira nem is izgat.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
phonefan
tag
bocsi, de valamiért kétszer rakta ki, nem direkt, nézzétek az időt...
„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
Ck.
addikt
Azoknak, akik gingerbread van, ok hogyan es mivel rootoltak? Melyik rom es hanyas superone?
-
Telomanikus
senior tag
Na beállítottam, hogy füles nyomkodást winampra használja. Nem lehet beállítani valahogy azt is, hogy amikor fentről legörgetem a cuccost ugye ott az alapzenelejátszó van...na ahelyett betenni a winampot? Amúgy nagyon jól szól a füles és jó a gombnyomós zene váltás meg leállítás...
-
pook20
aktív tag
sziasztok!
a menyasszonyomnak felraktam a 2.3.5-öt az lg updaterrel!azóta valamiért kikapcsol!/mindig változó időpontokban általában 2 naponta!az aksi is fel volt töltve!volt olyan hogy este rá rakta töltőre reggelre ki kapcsolta önmagát!/de fel volt töltve maxra az aksi!/factory resetett már nyomtam rajta!/ valakinek van tippje hogy mi lehet a gond?vagy valami tipp?
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
phonefan
tag
Véletlen nem tud valaki valami jól működő kapacitív stylust?
(valami olyasmit szeretnék mint Samu Galaxy Note-on)„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
pook20
aktív tag
hagyományos módon!/csak az lg updatert használva!/van valami tipp?utoljára tegnap délután kapcsolt ki magától azóta nem jelentkezett ez a tünet!
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
spuros
őstag
Nos ha továbbra is csinálja akkor mindenképpen vagy szerviz (mivel az aksi ki/be és gyári állapotra vissza már megtörtént és nem segített), vagy futtasd végig még egyszer a telepítőt, hátha javíthat vmit....
Ha nem akkor szerviz.. Sajnos egyebet ebben az esetben nem tudok mondni. Gondolom nem rootoltad te sem eddig.
-
pook20
aktív tag
nem nem volt rootolva!csak kíváncsi lennék hogy miért kapcsol ki magától!valamilyen program okozhat ilyent?
köszi a segítséget!
-
Telomanikus
senior tag
Karácsony óta használom a telefont és kb. 4x kellett újraindítani apróbb hibák miatt. Most reggel wifit bekapcsoltam de semmit nem csinált, nem talált jelet (max jelerősség szokott lenni itthoni netemen) próbáltam ki-be kapcsolni újra a wifit de meg se rezzent... jó persze kibírom csak egy felsőkategóriás telefonnál én úgy elképzeltem a gördülékeny használatot...(task killert folyamatosan nyomom)
-
arvo
csendes tag
sziasztok
Ma reggel megvolt a 2.3.5 frissites!.
Valoban gyorsabban reagal.
Az enyeny T de nem akartam bemenni annyit olvastalak titeket.
Nagyon kivancsi leszek h az AKKU mennyit fog birni mert en hasznalom a telefont rendesen.
Reggel szoktam levennni a toltorol kb 7-kor es van mikor mar du 3-ra toltenem kell mert mar pirosba van az akksi!!!
Kivancsi leszek.Azt mar latom h mas a rajzolatu lettek az ikonok tetszik
udv
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest