- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
válasz nemtomivan #1503 üzenetére
A Tmobil oldalán nincs fent még a frissítés..
Egyébként a hivatalos LG szoftverrel.. Frissít is de ugyanazt a 2.2es droidot hagyja fent..
-
nsrking
senior tag
válasz norbi93 #1452 üzenetére
igen van! pont egy órája értem haza. jött az sms hogy elehet menni a telóért. És megcsinálták hogy konkrétan mit azt nem tudom , mert a papírra nem írtak semmit... el sem akarom hinni hogy 40 nap és rengeteg küzdelem után, ismét van egy működő Optimus 3D készülékem új szoftvert is dobtak rá, 2.3.5-öt.
-
spuros
őstag
válasz nemtomivan #1508 üzenetére
Igazad lehet. Remélem hamarosan valaki Tmobilos is írja, h kijött a friss..(:
-
Tabika
tag
Üdv. Hol tudom megnézni hogy milyen verzió van a telón?
-
Tabika
tag
v10d erre gondoltam nem android verzióra
-
Tabika
tag
Köszönöm megvan.A v10k a legújabb?
-
Tabika
tag
Lg smart worldre h lehet regelni ha nincs benne Magyarország?
-
pook20
aktív tag
factory resetet hogy érem el?
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
pook20
aktív tag
nyomtam egy factory resetet a telomon de most meg eltünt a magyar nyelv!azt hogy tudnám vissza hozni?
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
spuros
őstag
(#1523) pook20
Bekapcsolás után ki lehet választani első indításkor..
[ Szerkesztve ]
-
Tabika
tag
Ha konvertálni akarok telóra akkor milyen formátumba tegyem azt milyen legyen a hangformátum?mert eddig egyszer sem volt hang
-
sirály12
őstag
Nemsoká én is beállok a táborba, 20.-án érkezik meg a telóm.
Már alig várom!
Addig is gyűjtöm az infókat, mit-hogy érdemes majd.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
torrrent
aktív tag
A következő a helyzet: most jöttem T-szervízből (vidéken lakok) Pontosan a mai napon azaz december 14.-én érkezett egy frissítés optimus 3d-re
Ami nekem hátrány, Pestieknek előny: A szervizes azt mondta, látja, hogy megjött az új szoft, de ide vidékre még nem küldték le a szoftver kulcsot ????
Sajnos csak azt látta, hogy frissítés jött (ma) nem vágta, hogy mi mert ő kódokat lát nem oprendszer verzót, de gyanítom hogy 2.3. Annyit mondott, hogy egy biztos Pesten az Oktogonnál lévő Lg szervízbe ingyen felrakják a T-s ma megjelent szoftját garanciapapírt vinni kell.
Amúgy valsz. hogy a Pesti T mobil szervízekbe is van már szoftver kulcs.
Ennyit tudtam, megtenné valaki Pestről, hogy szervízbe megpróbálja frissíteni a telóját?[ Szerkesztve ]
-
Tabika
tag
Valaki help pls.Konvertálásban szeretnék segítséget kérni.
-
Tabika
tag
Esetleg azt nem tudja valaki ,hogy amiket letöltök apk formátumu pl.játékokat azok ilyen pár mbosak és van amelyikhez le szed még 2-300 mb cuccot azt a plusz 2-300mbot honnét kell törölni, hogy ne foglalja a helyet ha már a játék sincs fent?
-
berbatov2
senior tag
Haver (de tényleg nem én) elrontotta sokszor a képernyő feloldó mintát, de nem emlékszik a gmail acc jelszavára. Van valami megoldás?
-
BloodRay
veterán
Totalcommanderben pl nyisd meg a telefont és nyomj egy alt+shift+enter-t. Ezután pedig valóban a méret szerint legnagyobb könyvtárakat nézd át. Attól függően mit töltögettél le bárhol lehetnek maradványok...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Pervitle
csendes tag
LG updaterrel már van 2.3 frissítés :-) T-Mobilosoknál!
[ Szerkesztve ]
-
Pervitle
csendes tag
Sajnos megtévesztés volt, mert elsőre új verziót írt , ki de aztán megállt a frissítés. Utána meg már csak a 2.2k-s verziót jelezte a legfrissebbnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest