Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radioactive
tag
válasz risnos #19050 üzenetére
Köszi mindenki! A GW620 még tetszik is valamilyen szinten, bár az Aréna jobban tetszik, de tudásban nyilván a GW620, bár az a rezisztív kijelző... meg végülis mit kezdek én egy qwerty-s telóval Én is arra gondoltam hogy ha nem jutok döntésre, akkor megvárom az X8-at, aztán hátha, sajnos 100k fölött nincs zsém feleslegben. Gyanítom, hogy én se használnám ki teljesen az arénát, de azért ilyen facebook, wlan meg ilyesmi kéne, amiben elég jók az androidok. Azt írtad találtál sok progit arénára, tehát akkor van lehetőség meg program rá bőven? Mert ugye az ilyen érintős, zárt rendszerekkel az szokott a baj lenni hogy nincs rájuk elég progi. Milyen programokat találtál rá? Szótár mondjuk? Esetleg értelmes böngésző? Meg hát valami értelmes játék, mondjuk Sudoku? )
A választ előre is köszi!
"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
Tocska
tag
válasz Detros12 #16200 üzenetére
Ha a telót szolgáltatótól veszed nem igen fogsz kapni újat most már!!!
szóval inkább függetlenbe gondolkozz vagy használtba de elég lassú a kezelőfelülete az Arena-nak!!!Nekem voltak panaszaim a készülékkel mondjuk a felvevő és letevő gomb persze az LG nagyot akart alakítani oda is tettek 2 érintőgombot de nekem egyik sem működött!!! -
Ronin-
senior tag
nézegettem ezt a galaxy spica -t.. de nem nagyon tudom eldönteni,hogy ilyen 50-55 ezres határon belül milyen androidosra lenne érdemes váltani, melyik lenne a legjobb vétel..
-
JustSimple
tag
válasz Radioactive #19052 üzenetére
Üdv!
Engem is a rezisztív kijelző tartott vissza minden olyan telefontól. Azért félreértésekbe ne essünk, olyan marha sok program nincs a telefonra, de az általad felsorakozatott kérdésekre a válaszom az, hogy van!
Böngésző: Opera mini 5 magyar
Szótár : Java ( akár ~15 nyelven is )
Játék : A sudokut nem szeretem, ( Biztos hogy van rá, mert összefutottam vele, de ki azért nem próbáltam )
Személy szerint 3 komoly játékot találtam rá. Million Dollar Poker, Assassin's Creed, meg egy GTA hoz hasonló cucc, ami nekem nagyon bejön[ Szerkesztve ]
TÖRÖLT ACCOUNT
-
bizniszelek
csendes tag
Volt ilyen kis telefonom,a mai napig bánom hogy eladtam.Sajna még mindig horror áron adják.A gyári headszettel eszméletlenül jól szólt,de mindegyik más headszettel nem volt valami fasza.De azért aki akar venni ilyen telót,ne filozzon rajta,mert tényleg nagyon jó!!!
-
JustSimple
tag
válasz bizniszelek #19056 üzenetére
A hangzás még a SE telókat is üti! Persze nincs benne annyi mély, de ez csak a látszat! Vannak olyan jól eltalált zeneszám/equalizer beállítások, amivel nagyon élvezhetővé varázsolható a zene!A dolby-t főleg film és inkább hangszereket használó zeneszámoknál ( klasszikus zene ) aktiválom, amivel aztán tényleg a mennyben érzi magát az ember
És tényleg ennyire kevésbé jó más fülessel használva ???
Milyen fülest használsz ???http://mobilarena.hu/tema/re_lg_km900_arena_az_arenan/hsz_19043-19043.html
Erre valaki?[ Szerkesztve ]
TÖRÖLT ACCOUNT
-
fiktív1
tag
válasz KennyONE #19044 üzenetére
Kennyone!
Nem, a helyzet változatlan nálam, pedig ez a 3. arenám. Soxor fagy, újraindul, porfilokat veszt, wifit veszt, lassú. Hangos. Napi, 2 napi töltés. Néha nem ébresztés. De már nem érdekel. Van pár jó dolog, pl videokamera, transzmitter, filmek, ami némileg kárpótol. P-szoft. Kár, hogy így elhanyagoltak minket a támogatással...:-( Mostmár marad, de tudom, hogy teljesen megbízhatatlan. -
RaveForce
veterán
válasz bizniszelek #19056 üzenetére
nagyon gagyi fülesekkel probálhattad akkor vagy csak azok nem voltak intraaurálisak, én most egy koss-al hallgatom, és az azért leüti a gyárit, egyetlen bajom, h ha a jack ugy mozdul, akko belép a hivásnaploba aztán van h felis hivja az utso számot, mintha a gyárin megnyomnám a gombot...gondolom a 3eres jack csatlakozó átka, nade nehogymár ez így legyen megcsinálva, mer akko naon gáz
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
risnos
tag
Az LG Arénára minden java-s program jó (felbontás 240x320). Abból meg van lehetőség bőven válogatni (getjar, umnet, mobile9 stb) ezeken és más helyeken! Használd a Google -keresőjét! Szótár program itt [link] van bőségesen. A nagyobb méretű (kb 1Mb feletti) progikat PC Suite-vel kell telepíteni .
Van navigációs progitól játékig minden a neten. Ebbe a fórumba is találsz sok linket, ha rákeresel. A Sony- Ericsson Portálon is rengeteg holmi van java-s.
Az Aréna telepítés szempontjából azért korlátozza a feltelepíthető progi mennyiséget, de ez FW hiba szerintem. Azért ennek ellenére elfér pár dolog rajta amit játékként , alkalmazásként futtathatsz rajta.Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
jooker82
nagyúr
Az alattam levő linkbe találtok mindenféle játékot programot hátteret az arénára...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
sagesz93
addikt
válasz Ronin- #19063 üzenetére
Vagy spica vagy pulse.
De annyiért szerintem cseréld le, ha a multimédia butulását eltudod fogadni. Minden másban jobb lesz az android.
Menürendszer is ezerféle lehet, megtalálod azt ami neked tetszik.
Gondolom spicára is van, úgynevezett framework-ök. Ezek a színeket változtatják meg, meg a fennt található kis ikonokat. Nagyon dúrván tudnak kinézni. Meg a home app-ok is király dolgok. Meg 1000féle apróság.[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
válasz sagesz93 #19066 üzenetére
aha, köszi, meg neked is Nordic.
Az az igazság,hogy én még talán sose néztem az arenamon filmet meg ilyesmi, zenét szoktam nagyritkán,aztán ennyi, úgyhogy akkor szerintem ez nem lesz probléma.a videó meg a fénykép viszont arenaval elég kemény, de végülis azt is kibírom lehet akkor beleugrok valami ilyesmi üzletbe.
a pulse az csak t-mobilos, nem ? djuice-os vagyok,úgyhogy az kilőve[ Szerkesztve ]
-
risnos
tag
Bocsi, de nem ismerem a Galaxy-t eléggé. De nem lesz akkora veszteség, ha váltasz. Én még 79 ezerért vetem az Arénát, most azért a pénzért már normál Androidost lehet venni. Állítólag a Xperiák korábbi Androidján sokat kutyultak a japánok és meglepően jók lettek ennek ellenére (androidos oprendszer )a multimédiás tulajdonságaik. Mire "megunom" az Arénát és lesz némi lé is újabb telóra, akkorra csak megoldódnak az Android gyermekbetegségei.
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
RaveForce
veterán
13at rádobni...hááááát, sztem az kicsit bukós
kb 55töl 87ig kapsz spicát, 51töl 130ig meg arenat
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Maxtreme
addikt
válasz RaveForce #19059 üzenetére
Háát. Tény hogy az arenanak viszonylag jó hangja van, de gy normálisabb mp3 lejátszót azért meg sem közelít. A kb 2 éve használt samu k3-mam ég és föld hozzá képest (senh. cx500-al használom. Természetesen az Arenat is azzal próbáltam)
De tény hogy az átlag telefonoknál jobban teljesít (pl az előző samu 5230-am, vagy a d900-am az valami katasztrófa volt hangzás téren) -
freaghill
őstag
Hááát fiúk...
Én a plecsnit szeretném csak felhozni.... Samsung i5700 Spica egy Tetszett- et kapott...
Mire az Aréna egy Különösen Ajánlott-at...
Igaz tudom... Az Arénát nem most dobták ki, de én akkor is maradok az Aréna mellett...(Nem csak a plecsni miatt....)
-
haxxika
senior tag
Sziasztok, rég jártam errefele. Van már vmi megbizhato és normális fw a vadm_03 óta?
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
freaghill
őstag
Milyen oldalt ajánlotok ahonnan érdemes megvásárolni? Nekem a gsmtakacs-ot ajánlották...
-
törölt tag
szerintetek aréna vagy omnia? (i900)
-
risnos
tag
válasz sagesz93 #19081 üzenetére
Jön a Samsung Galaxy 3 100 ezer körül nem sokára. De gagyi a fényképezőgépe. Szóval telefonok ide-oda, meg oprendszer meg satöbbi-mindegyiknek van valami kehe.
Azért vitatkoznék veled sagesz93. Mert két (vagy három) komoly díjat is bezsebelt az Aréna. Igaz, nem mi pontoztunk, csak hozzáértőbbek. A teszt most más eredményt hozna ? Lehet, de ennek a hihetetlen fejlődés és a kínálat bősége az oka. Kategóriájában az Aréna akkor is a legjobbak között marad. Ha azt mondod, azért a pénzért ma sokkal jobb telcsit vehetsz, ezt elhiszem. De e a világon minden elektronikai eszközre (technikaira) igaz.
És ez nem is baj. Ha van lehetőségünk vegyünk még jobb telcsit ugyanannyiért. Nem vagyok elvakult Arénás- de tartom- jobb telefonom lehet ennél, de rosszabb sose legyen![ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
sagesz93
addikt
válasz risnos #19082 üzenetére
Teljesen igazad van.
A legjobb zárt. rendezerű telefonok egyike az aréna.
De a spicát és az arénát, teljesen más szempontból tesztelik/ték, ezért kár is összevetni a két plecsnit. Na meg a teszt ideje nemkicsit eltér.
Szóval 1 éve csúcs volt a teló, de eljárt felette az idő, akkor még gyorsnak számított, mostanra már nem az. De a multimédia mai napig n1, főleg amennyiért adják. Akinek csak ez kell, és együtt tud élni a kicsit nyögvenyelős rendszerrel, vegye.[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz Ronin- #19071 üzenetére
nem vaterat néztem,hnem boltokat. vatera használtpiac
argep.hu„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
sagesz93
addikt
-
NEGA
csendes tag
segítséget szeretnék tőletek kérni.kilehet kapcsolni azt, hogyha föltöltődik akkor abbahaggya töltést és kiírja azt az üzenetet hogy "az akku föltöltve huzza ki a töltöt..." ?ha egyáltalán kilehet kapcsolni.
-
risnos
tag
válasz sagesz93 #19086 üzenetére
Igy OK, teljes az összhang közöttünk!
Mai választékban én is az Androidos rendszerre voksolok, a gyorsabb procira, meg a kajakosabb akksira. Az Aréna belső, külső memóriamérete, kijelzőfelbontása és tudástípusai a készülék kivitele elfogadható és vállalható paraméter egy korszerűbb készüléknél is. A teszteket, specifikációkat nézegetve -itt azért jó úton jár az LG.
Már csak a váltáshoz szükséges anyagiakat kell előteremteni. Szerencsére a kínálat egyre jobb.Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Radioactive
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek! Annyira durva hogy ennyire lassú az Arena a mai androidos telókhoz képest. Nekem bevallom nem volt még a kezemben androidos teló, nem használtam, csak tesztekből ismerem, bár azokat szorgalmasan olvasgatom. Szóval nekem továbbra se tünik fel, hogy lassú lenne az Arena, de ha ennyi embernek lassú, akkor igaz. Úgy tűnik, meg fogom várni az X8-ast, vagy ha megtapicskolok egy X10 minit, és szerelem lesz első látásra, akkor azt fogom választani. De azért még a médiában ránézek erre az Arenára is, mert nekem fontos lenne a multimédia. A menüje egyébként alapból lassabb, mint az androidos, vagy főként akkor látszik, ha egyszerre akarok csinálni több mindent?
Bocs ha hülye vagyok. Remélem mihamarabb jön az X8, vagy egy x10 mini a médiába kipróbálni, és akkor tudok majd dönteni.
"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
sagesz93
addikt
válasz Radioactive #19089 üzenetére
Legjobb, ha a kiszemelteket megnézed.
Jobb az ilyet megtapasztalni, bár egy 10perces tesztelésből nem derülnek ki a teló betegségei.
Nekem egy kezdő androidom van, de ez is megdöbbentett, hogy mennyivel jobb sebesség terén, és mennyire jól van optimalizálva az android. -
JustSimple
tag
válasz sagesz93 #19091 üzenetére
Szerintem nincs semmi értelme összehasonlítani a két telefont, már csak abból a szempontból persze, hogy az Arena egy zárt oprendszerű telefon.
Különben is, mikor jelent meg az Arena? 2009 március? A galaxy meg 2009 november. Eleve technikailag ez az időszak is egy nagy feketet tátongó lyuk, mert valljuk be ennyi idő alatt bőven hozható nagyon sok újdonság!
Félrene értsetek, nem vagyok elvakult, a Spicát is elfogadnámAndroid...
Sclass...Szerintem nem egy oszály a kettő, multimédiában meg rommá veri a Spicát az Arena.
Végszóként:
Akinek az fontos ,hogy legyen jó hangzás + jó kamera + videólejátszás + ár --> Arena
Ha meg az, hogy legyen testreszabhatóság + használató gps + nem kell konvertálni videókat --> SpicaTÖRÖLT ACCOUNT
-
Vovi1
aktív tag
válasz sagesz93 #19091 üzenetére
Csak belebeszélek a fórumba, mert kb egy év Aréna után váltottam Androidra.
Nem egyértelműen fekete vagy fehér a helyzet. Az Aréna még mindíg üti 2.1-ig multimédiában az Androidot, mert arra van optimalizálva. Konvertálva igen jó az egérmozi, igen szép a kijelzője, a hangzása telefonok között verhetetlen. Kamerája igen jó! AZ FM transmitter mint olyan nincs a robotban és sokban rádió sincs. Hangszínszabályzó nincs, ugyanúgy kell filmet konvertálni. ( Most jelent meg az első DIVX player X10-re, itt már nem kell konvertálni, de kell az 1 Ghz)
Androidra rengeteg program van, de többsége felesleges, megúnható. Játszani szgépen kell nagy monitoron. Viszont már számít a képernyő méret, a csúcs Andrioidok valóban élményt nyújtanak látvány terén. Tényleg gyorsabbak mint telefon, bár néha összeakadnak programok telefon használat közben. GPS, WiFi, Net, képfeldolgozás valóban jó, az Aréna gyenge ehhez. Jobb a szöveg feldolgozás, az Office programrészek. Sok beállítási és választási lehetőségük van, de hát ezek okostelefonok. Kamerában még van mit fejlődni, láttam és csináltam több telefonnal Androidos videót,az átlag gyenge volt, itt is jobb az Aréna. 2010-ben az Androidnál várok jelentős multimédiás fejlesztéseket, van mit.
Ja és az Aréna szebb mint a többi Androidos.
-
sagesz93
addikt
Egyetértek mindkettőtökkel.
Nem is akartam összehasonlítani, de akkor más se akarja összehasonlítani az ennek és a spicának adott plecsnit. -
risnos
tag
Köszi Vovi1! Ez tárgyilagos vélemény és hiteles. Külcsínre a mos majd dupla árú HTC - hasonlítanak. Letisztult formavilág- fém (fémezett )ház edzett üveg 16 millió szín (jobb az AMOLED persze). Apropó Xperia X10 mennyi szín is? Én kevésre emlékszem, de lehet-hogy rosszul. Szóval az Aréna képességeiben most is nyerő, de -mondjuk így- hardware, software-gyengeségei miatt rosszul teljesíti azokat.
Az Android meg multimédiás téren belehúzhat- olvasmányaim szerint-sajna még nem tapiztam ilyen telót még.Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
sagesz93
addikt
válasz risnos #19095 üzenetére
2.1-el már valamilyen fejlődés elindult multimédia terén, de az android nem erre lett kitalálva. Azért nem olyan szörnyű a helyzet.
Viszont amire ki lett találva, abban nagyon is jó.
Az LG meg mindig jó volt a szép külső megalkotásában. Szerintem a mini is atomjóra sikerült, az első lg-m (secret) is ezért fogott meg. -
risnos
tag
Köszi Vovi1! Ez tárgyilagos vélemény és hiteles. Külcsínre a mos majd dupla árú HTC - hasonlítanak. Letisztult formavilág- fém (fémezett )ház edzett üveg 16 millió szín (jobb az AMOLED persze). Apropó Xperia X10 mennyi szín is? Én kevésre emlékszem, de lehet-hogy rosszul. Szóval az Aréna képességeiben most is nyerő, de -mondjuk így- hardware, software-gyengeségei miatt rosszul teljesíti azokat.
Az Android meg multimédiás téren belehúzhat- olvasmányaim szerint-sajna még nem tapiztam ilyen telót még.Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
risnos
tag
Bocsi elbénáztam és kétszer ment fel
Nekem igazából a Samsung külcsín nem jön be mindig, meg a Nokia. Amikor 1 év alatt láttam, hogy pusztul le az N95 eleje -elszörnyedtem. Az Arénán-1 év után folia és teljesen záró tok nélkül is erölködnöm kell a használati nyomok megtalálásában. Igaz a hátlapon rajtamaradt az eredeti fóliaréteg fele.Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Vovi1
aktív tag
válasz risnos #19098 üzenetére
Néhány hete X10-el működök. A képernyő felbontás talán nem sokat számít, mert néztem néhány filmet rajta - SG Atlantisz sorozat utolsó évadból, fogorvosnál, hétfőn - valami eszméletlen jól működött. Konvertálás nélküli, HDTV-s avi. Nagy képernyő, brilliáns színek, kiváló fényerő, látványosabb volt mint az Aréna. Persze az ára is ott van. Egyébként sokkal jobban látható napfényben mint az Amoled képernyők. Lásd a fórumát, ott van erre egy jó link, X10, vs Desire vs Galaxy.
Bocs, ez Aréna fórum Off.
Viszont zavar, hogy nincs rádióm, és FM transmitter, mindkettőt gyakran használtam, valamint hogy a zene bár sokkal jobban szervezett, mint a Aréna, gyengébb minőségű, és hiányolom a Dolby-t ami a kedvencem volt. GPS-em van, az otthoni WiFi hálón csak a marketről töltök, nyitott hálóhoz meg ritkán jutok, a munkahelyen semmilyen net nem lehet, ami WiFi-t látok az meg védett.
[ Szerkesztve ]
-
kroenen
csendes tag
hello
akatt egy ksi gondom az e2flash-es frissítéssel
7 fájlt szépen feltesz, de 8.-nál ezt a hibaüzenetet dobja ki
Start downloading item 'CUST:a250_bl1.fls'' from file 'C:\firmware\FlashTool_E2\FlashTool_E2\08_a250_bl1.fls''.
Sending sec-pack.
Process time was 30.1 sec.Timeout occured during packet reception
Channel 1 is succesfully closed.eddig nem volt ez a hiba
köszi a segítséget!
üdv: kroenen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest