Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
válasz Onizuka #19600 üzenetére
Az alapböngésző megjegyez jelszavakat, van hogy én is onnan jövök fel ph-ra. Nem rossz teló csak megfelelő fw kell hozzá. Bookmarkolni lehet, a mobilnet wifi váltás pedig automatice ha be van nyomva a wifi. Ha talál wifit a közeledben arra megy fel ha nem akkor szedi a zsét a kártyáról.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
RC9
tag
válasz haxxika #19602 üzenetére
Hali
Nekem van egy LG KM900 Arenam. Tótál karc mentes a készülék viszont leejtettem és a hátlap karcolódott. illetve bal also sarkán a krom felületen egykét mini pont van de nem észrevehtö csak ha nagyon megnézed. Szoval hátlapot lehet valahol beszerezni ha igen mennyiért? vagy ha igy érdekel valait akkor megválnék tőle ugy 27k körül. Am hibátlan a telefon nekem is fagyott már meg de ujrainditás után ment is gond nélkül. Nekem hozta azt amit vártam tőle de már váltanék. HTC Hd v. HD2 re. t-s volt a telo de már független doboz tartozékok kiv füles. Android viszont engem is érdekelne, hogy lesz vagy nem lesz.
vagy valami frissités bár igy eladás elött nem nyulok már hozzá.[ Szerkesztve ]
-
-
Dusee
őstag
hali!
mi újság van most szoftver téren? van már vmi hiper szuper szoftver arénára?
régebben én is aréna tulaj voltam, de sajna meghalt az enyém, aztán most lehet megint beállok a használók közé
érdekelne, hogy történt-e vmi drasztikus változás tavaly december óta.
köszi -
Thauglor
aktív tag
Sziasztok!
Én konkurens táborból írok de függetlenül
Talán segít talán nem hozzászólásom!A készülék jó, ár - érték mutatóban is elöl van, 50 000 körül jó vásár aki nem akar nagyon maszatolni az oprendszer lelkében. Jó speci, Jó körítés, szép kivitel DE:
Lehet szídni, de a kiviteli arányhoz képest nagyon sok jön hozzám vissza garanciába.
10/2, de inkább 10/3 arányú hiba 1 éven belül a kijelzőnél... Remeg, csíkozódik, touch-halál.
Ha rizikofaktort kell alkotnom, a Samsung régi i900 touch szintje, kb azonos mennyiségű gariztatás.Ez miatt én kb 3 csillagosra értékelem, jó telefon DE nem ajánlom túlzottan.
Természetesen ez nem tántorítja azokat akik nem félnek gariba járni(jelenleg már nem számít frissnek a készülék, így aki teheti már ne őt válassza!)
További Jó fórumozást
-
Sorcery
tag
válasz Thauglor #19608 üzenetére
Biztos igazad van DE, Ennyi pénzért mit lehet venni ami ugyanilyen sokat tud??? Mielőtt megvettem én is nézegettem a telcsiket és tudásban illetve árban ez a telcsi volt az egyetlen választás!!! Persze HTC-Desire, nade bakker 120.000-Ft-ért naneee azért annyit nem ér!!!!
-
krisz12071
aktív tag
Én most váltottam Km900-ról Xperia X1-re és el kell mondanom,hogy a játékokat leszámítva az Aréna szerintem sokkal jobb teli volt!
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
DjKoxi
senior tag
Nemcsak Neked tetszik. Nekem sincs semmi bajom vele.
Sem azzal, hogy nem tudok háttérképet cserélni. Vagy filmet nézek rajta, vagy zenét hallgatok, sms-t írok, telefonálok, netezek. Mindeközben nem sokszor látom milyen a színvilág. 1 éves most, de nem bántam meg a vételt. Lehet hogy ma 70e-ért van jobb telo, tavaly ilyenkor nem volt. Voltak eszközök amiken sokkal többet veszítettem az árcsökkenés miatt, de az élményt amit okozott nem lehet pénzzel kifejezni.
-
dani_model
csendes tag
Hát, én még csinálom a Crystal Water FW-t, de ha szükségét érzi valaki, a Topmenü, az interface 4 oldala már megvan, készen. Esetleg azt fel tudom rakni,csak VUI fájlok, V10F-en tesztelve, azt használom most is.
Ez az alap verzió, az összes ikon még nincs kész, igazából azok maradtak, csak az FW-be akarom már csak beletenni.
De ha valaki akar benne most gyönörködni, szívesen felrakom. Mert tetszetős már most is, nem veszít a szép eleganciájából.Valaki használta már ezt a V10H fw-t? Azt olvasgatom, hogy már egyre többen. Vagy ezt eddig is hazsnáltátok? Mert én rögtön a P után az F-et raktam és hazsnálom.
A voda kidobott egy androidos telót. Kérdem én, ha az a "szar" megy vodás telón, akkor miért nem tudják már az aréna hardwerét megtalálni? Nem is értem, hogy sehol nincs erről semmi, már rég kés lehetne
-
geosz
tag
válasz dani_model #19614 üzenetére
"akkor miért nem tudják már az aréna hardwerét megtalálni? Nem is értem, hogy sehol nincs erről semmi, már rég kés lehetne"
Nem tudom milyen megtalálásra gondolsz, de 19590, 19599, hogy csak ezen az oldalon pár hozzászólást említsek.
LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
haxxika
senior tag
Úgy látszik nálam megáll a v10v élete. Viszem megint a t-mobileba. Elinditom ma a kamerát vagy a zenelejátszót... erre háttér: a kezdőablak és tudtam oldalra forgatni a kockát. Pedig semmit se tettem a mobilra, minden úgy volt ahogy elhoztam a t-ből.
-
Thauglor
aktív tag
válasz Sorcery #19609 üzenetére
Hát bocs
De pl i5700 többet tud, 2.1-es androiddal a kijelzője is nagyon jól pörög, és 60 alatt is dobálták már sok helyen, a régi gagyi 5800-ás pl olcsóbb (bár tény hogy csunyább gagyibb kijelzős) de nyilt oprendszer, és én márkafüggetlenül írtam a tapasztalatomat, azért, hogy aki esetleg olvassa, számítson ezen meglátásokra is.
nem riogatás, tapasztalat amit írtam. S ha véletlen neked is meghal garin kívül és fizeted a 1x 000 ft-os Touch-cserét, nem így reagálsz az írásomra persze ez 10/3. De ha közte vagy? -
Sorcery
tag
válasz Thauglor #19618 üzenetére
Kinek a pap kinek a papné!!! Már írtam korábban, hogy a kollégámnak is galaxy spica-ja van nekem nem tetszett! Arról nem is beszélve, hogy 65.000Ft-ért volt a legolcsóbb! Én az Arénát 50 misiért vettem! Van benne 8gb memoria, FM-rádió, FM-transmitter és szerintem a menürendszere is szebb és jobb!
[ Szerkesztve ]
-
Fooler89
őstag
válasz Sorcery #19619 üzenetére
"50 misiért"
Azaz 50 millióért?
Amúgy multimédiában elég erős ez a telefon. Zene nagyon jó, kamera bizonyos határokkal használható. De ez nem egy okos telefon.
Androidról meg ahogy olvastam a fentebb linket oldalon, a legtöbb ember már túladott ezen a telón, nem hiszem, hogy lesz de ha lesz is akkor olyan jó lenne.
Sajnos gyenge ez a proci.Ha most vennék telót 30k körül, én egy samsung i900-at vennék, majd rá tennék egy sector's szoftott. video
[ Szerkesztve ]
-
$lim*$hady
csendes tag
Érdekes mert én is most vettem ilyen telefont pontosan az ár-érték ránya miatt és gsm-es ismerős mondta hogy sokat vittek el tőle de szinte egyet sem vittek vissza panasszal.Am valaki tudna mondani egy bevált megbizható oldalt ahonnan lehet rá letölteni cuccokat??
[ Szerkesztve ]
HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
-
Fooler89
őstag
válasz $lim*$hady #19621 üzenetére
Nézd meg az első hszt! Ott megtalálod a LG arena FAQ is. Nagyon jó kis írás.
-
RC9
tag
Na megváltam az Arenámtól. Nekem nem volt vele gondom HTC Touch HD-ra váltok majd meglátjuk h, ö mit teljesít. Nekem nem volt a készülékkel gondom én nem rohangáltam vele szervizbe és én nem frissitgettem. Nekem ugy volt ahogy vettem annyi gond volt vele h, nagy ritkán megfagyott. Ennyi pénzért én csak ajánlani tudom az Arenát.
Üdv!
-
haxxika
senior tag
Uncsimnak is HD-ja van ha még megvan(rég találkoztam vele), neki nem volt vele baja és meg volt vele elégedve, sztem akkor te is az leszel. Amúgy utánanéztem megint a hátlapnak, nem tom milyen állapotban voltam amikor láttam de most vmi 11ezer volt.... tehát nemhiszem hogy hátlapot fogok venni énis
-
RC9
tag
válasz haxxika #19624 üzenetére
Igazából a hátlapnak sem volt nagy baja. Ha megtalálom majd a képet akkor feltöltöm ezen a linken volt feltöltve nemt udom bejön-e nektek: [karc].
Ha látod akkor tiszta karcmentes a hátlap is egy kis sérülés van a tetején. De hát aki megvette az azt mondta, hogy az szinte semmi. Nekem meg már túl sok is volt. -
RC9
tag
válasz haxxika #19626 üzenetére
Az komolyan festhet. Amugy nekem azt mondták, hogy az l és a g betü leesése típushiba. Én ebböl sem észleltem semmit Pedig már 1éves volt a telefon. Egyébként még nincs meg a HD egyenlőre várok mert ha ugy lesz pénzem jöv hónapban akkor inkább HD2. Ugyhogy amikor biztos lesz a pénz csak akkor keresek majd telefont.
[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
Ha most váltanék akkor nálam minimum egy Legend vagy egy Hero, de szemezek a nexus onenal és a desire-el. iPhoneban nem bizok, mindenki mondja milyen hiper szuper, de hát akkoris, és a másik hogy nagyon drága számora, sznob meg nem leszek.
-
Biqci
aktív tag
válasz krisz12071 #19610 üzenetére
Hali! Én épp most gondolkodom készülékcserén és szóba került az X1-es és az Arena is. Neked mi a véleményed a gépekröl, így, hogy már mind a kettöt sikerült nyomkodni?
[ Szerkesztve ]
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
GonoszkaBM
csendes tag
Hello!
Nemrég vettem egy Arena-t. Nagyon bejön meg minden, de egy bajom van vele, lassú néha-néha. Általában mikor a médialejátszóban vagyok, akkor. Szoftvert szeretnék cserélni rajta. Tudnátok ajánlani valami jó, stabil szoftvert? (letöltési linkel együtt)
Jelenleg KM900AT_V10P van rajta. -
krisz12071
aktív tag
Aréna:
-nekem a szoftverfrissítés után (v10P) nem volt vele semmi gondom!Nem estek le a betük,nem fagyott.....!Hihetetlen szép kijelző,filmekre tökéletes!Bár az fm transzmitternek kicsi volt a hatótávolsága,de ez még elmegy!Igazából nem tudok rosszat mondani róla!Meg kell találni hozzá a jó szoftvert!
Menürendszere nem rossz,bár nekem nagyon Iphone-os!
Jó kamera!X1:
-más kategória
-ami jó benne a gps,qwerty,játékok minősége
-aki windows-os annak ezen sem lesz nehéz dolga
-rengeteg extra program rakható rá,ez nagy előny
-viszont közel sem olyan szép a kijelzője mint az Arénának
-filmnézés az Arénához képest nulla
-nehéz és vastag
-gyenge kameraSzerintem az Aréna egy tökéletes telefon annak aki nem akar nyilt oprendszert!Persze vannak jobb telefonok de ebben a 30000-es kategóriában szerintem a legjobb!
Az X1 pedig nem nagy szám a saját kategóriájában,tapasztalatom alapján.Közel nem hozta azt a teljesítményt amit vártam tőle!Mindez azonban a felhasználástól függ!!!!
Mivel az X1 is eltávozott tőlem,most egy Omnia a soros!
[ Szerkesztve ]
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
válasz GonoszkaBM #19631 üzenetére
Nekem is ez a szoft volt rajta.de gyors volt!
-
krisz12071
aktív tag
válasz krisz12071 #19632 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
krisz12071
aktív tag
Ha csak a pici lassulás a médialejátszóban zavar,akkor inkább fogadd el így szerintem!
Kicsit visszaolvasva láthatod,hogy más szoftverekkel más emberek mit szívnak!
Mindenki keresi a jó szoftvert és szerintem a Tiéden az van.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
haxxika
senior tag
Egyik legstabilabb és leggyorsabb szoft vana tieden, ahogy van fogadd el és kész Most kaptam cseremobilnak megint egy samsung omnia-t a t-mobiletól de sztem kicseréltetem más mobilra az arenat mer már meguntam h szervizbe kell vele járnom.
-
meztelenfiú
csendes tag
sziasztok!arenahoz lenne egy két bontott alkatrészem ha érdekel valakit!: kijelző 6000ft
-érintő 3000
-akksi lg 2000
-töltő lg 2000
plusz egyéb apróságok,alaplap kivételével minden van.Alaplap nekem is kellene!! -
haxxika
senior tag
válasz meztelenfiú #19637 üzenetére
Hátlapod nincs esetleg?
-
Biqci
aktív tag
válasz krisz12071 #19632 üzenetére
Köszi a választ, akkor lehet, hogy az Arena lesz a befutó, bár most is WinMo-s telót nyomok, a leírások alapján jobbnak gondoltam az x1-et. Mivel a filmnézés és a zene fontos szempont ebben király lesz az LG. Még annyit, hogy a wifi és a net mennyire okés az Arenan?
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
krisz12071
aktív tag
Hát sajnos én is a leírások alapján vettem meg az X1-et és ezért csalódtam benne!
A wifit csak kipróbáltam az Arénán,gyorsan talált hálózatot,viszont mivel én nem netezek rajta sosem,így ennél tovább nem is mentem!Ebben sajna nem tudok segíteni!
Ha filmnézésre és zenére kell az Aréna,akkor nem fogsz csalódni benne!A zenéről csak annyit még,hogy jól szól,de nem egy Walkman-mobil!!!!!
A filmről meg: bár Divx támogatású,de konvertálni kell hozzá a filmeket!Viszont ilyen minőség telefonon szerintem több mint elég!Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
bubba95
csendes tag
válasz krisz12071 #19640 üzenetére
Nekem is Arénám van, a filmeket melyik progival lehet konvertálni?
a telepítő cdn volt egy divx converter de az olyan lassú volt, nincs vmi más?[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
A wifi nem mindegyik routernél megy, ez le van irva az arena faq-ba, mármint úgy nem mindegyiknél hogy van amin van és youtube nincs vagy pont az ellentettje... most adtam be az arenamat szervizbe és nkem meg winmo-s mobilt adtak cserébe addig... kezdek hosszászokni, lassúság ugyanott van kb.
-
krisz12071
aktív tag
válasz bubba95 #19641 üzenetére
A Format Factory-t tudom neked ajánlani!Sajnos a konvertálás időigényes szinte mindegyik proginál.Ezzel viszont tudsz feliratot is ráégetni illetve ezekkel a beállításokkal szerintem tökéletes minőségü filmet csinálsz!
-
haxxika
senior tag
válasz krisz12071 #19644 üzenetére
hát kb.... ez az omnia 1... mikor megnyomom a bekapcsolót kell neki 1 kis idő mire feleszmél hogy mivan
-
bubba95
csendes tag
válasz krisz12071 #19643 üzenetére
köszi
-
Biqci
aktív tag
Az átkonvertálás nem lenne gond, mert már megszoktam, hogy eddig is át kellet kovertálni az avi filmeket a pocketdivxencoderrel(winmon), de a wifi fontos lenne, főleg, hogy boldoguljon a WPA2-vel
-
LifeStyles
csendes tag
Sziasztok
Már sokaknál olvastam de nincs kedvem végigolvasni 20000 hozzászólást
Nekem is van egy Lg Arena-m T-moilos nállam is jelentkezik ez a beégés vibrálás dolog néha
V10v-s szoft van rajta lehet hogy ez a hibája?
köszi
üdv:LS
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest