Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • risnos

    tag

    válasz Radioactive #19045 üzenetére

    Nem egy kategória az LG KM900 Aréna és a Xperia X10. Az utóbbi egy okostelefon-operációs rendszerrel.
    Az előbbi (Aréna) egy szép kivitelű, olcsóbb, nagy tudással felruházott( végrehajtásban már nem mindíg jeleskedő) java-s teló- amit majdnem ugyanarra lehet használni mint az X10-et- de mégsem és nem úgy!
    Ha van 100 feletti zsé-d akkor XpriaX10, HTC Desire! Ha csak ötven körül, akkor várd meg az X8-at vagy többért ott az X10 mini. Azt kell eldönteni, ki tudod-e használni a gyorsabb -de drágább telót, vagy fél áron egy szerényebb tudású, lassúbb. nem korszerű szoftwerű telefonnal is beéred. Tökéletes választás nincs- mert a következő pillanatra a mostani jó választás is elavulhat. Ár-érték arány, a strapabíróság és a könnyű használhatóság azért nem hagyható figyelmen kívül kevesebb pénz esetében sem.
    13 hónapos múlt az Arénám, kedvelem is- néha szidom is- s tudom -vennék - mondjuk X10-et is- ha lenne pénzem. De az igazság az, -annyira nem használtam ki teljesen minden szegmensét az Arénának, sem, bár sok progit nyomtam rá és kísérletezgettem. No és vannak gyerekbetegségei , amikkel együtt lehet élni, de nem mindenki türelmes. Persze ki is kell fogni a készüléket, bármilyen márka is legyen az, s mindegyiknek lehet valami kevésbé nyerő tulajdonsága, hibája. Szóval nehéz a választás. Olvass teszteket és hasonlítgass vásárlás előtt- a gyakorlat persze kicsit másabb lesz , mint az elmélet. Nekem bejön a kapacitív kijelző, másnak nem biztos- hogy csak egy példát mondjak a lehetséges sok közül. :K

    Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

Új hozzászólás Aktív témák