Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JustSimple
tag
válasz haxxika #19701 üzenetére
Nekem is elég volt, amíg el nem tört benne teljesen a huzal. Saját tapasztalatomból kiindulva sem próbálom meg megjavítani, az előző telefonom fülese is így járt, és igen csak a kukába landolt a cucc .
Steelseries az pro cucc, de én nem bírnék akkora fülessel szaladgálni az utcán! Otthon viszont biztos adná a dolbyTÖRÖLT ACCOUNT
-
haxxika
senior tag
válasz JustSimple #19703 üzenetére
Én birok ekkora fülessel, metroban is simán elnyomja a zajt ha pesten járok bár már ink nem metrozok mer ott mindig van ellenőr a 7esen meg nem láttam xD multkor elég volt az a 15 perc ami alatt átértem a keletiből a nyugatiba úgy hogy vonaton voltam..
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
JustSimple
tag
-
đe$|re
senior tag
Szép napot!
Érdeklődnék, hogy kinek volt tapasztalata az alábbi két WLAN routerrel:
-Asus RT-N16
-Netgear RangeMax WNDR3700 -
haxxika
senior tag
válasz JustSimple #19705 üzenetére
Még akkoriban mikor kintjártam tavaly angolba néztem cx 400 game-t vagy cx300, nem emlékszem. Na szal elektronikai bolt és átszámolva volt olyan 11ezer. Megért volna annyit csak kellett másra a pénz Nővérkének meg persze most kell az arena füles mert nincs más az ipodhoz, haver meg nem hozta vissza a másikat szal marad a siberia v2 egy ideig de nem jönne rosszul egy neckband
-
dtigersas
csendes tag
válasz risnos #19050 üzenetére
én kb fél éve vagyok boldog tulajdonos sajnos néha fagy és mindig be ég és vibrál de nekem igy is jó majd a 2 év gari lejárta elött vissza viszem mert engem nem zavar túlságosan.....
ige vannak job telók de ilyen felbontásba ? igaz az op rendszer téleg hiányzik mivan ezzel az androidot az arénára programmal?[ Szerkesztve ]
LG KM900 ARENA V10f_00
-
Zool1981
tag
Én szerencsére elég olcsón jutottam egy ilyen telóhoz(vadi új),és igazából ez vigasztal...Ugyanis rengeteg hibája van, a kedvencem az volt amikor betettem a zsebembe,10 perc múlva kivettem és minden angol nyelvű volt...És ez a jéghegy csúcsa:sokszor nem reagál semmire,a zenelejátszója lefagy,néha teljesen mást "hoz" be,mint amire rányomok,a billentyűzár megoldása is egy katasztrófa,a fényképek dátumainál teljes kavarodás van,és még hosszú percekig sorolhatnám.Tudom,hogy szoftvert kellene frissítenem rajta,de akkor is nevetségesnek tartom,hogy ennyi hibával "jött ki a gyárból"...Ha 50 ezret kellett volna kifizetnem érte,a fejemet a falba verném...
[ Szerkesztve ]
-
-
nerine
csendes tag
Hali!
Nekem az lenne a problémám, hogy néha mikor képet, zenét vagy videót akarok a telóra tenni, akkor befagy és újra kell indítani. Ez még nem is lenne baj, viszont miután visszakapcsolom, attól függően, hogy éppen képet, zenét vagy vidit akartam volna feltenni, a mappában fél és 1 mega közötti kiterjesztés nélküli fájlokat pakol föl, amiket aztán nem tudok kitörölni mert azt mondja, hogy nincs meg a fájl. A fájlok így néznek ki: Ú^�, ü^�, Đv�...stb. Persze ezek egymás alatt jelennek meg. Valakinek van hasonló problémája?
Szeretném letörölni ezeket a fájlokat vagy miket, mert marha sok helyet elfoglalnak, de mint már írtam kedves aréna baba nem engedi letörölni. Tudna vki segíteni, hogy töröljem őket?Köszönöm előre is!
-
JustSimple
tag
válasz nerine #19711 üzenetére
Szia!
Nekem akadt ilyen problémám, hasonlóan fagyott a teló, de a gép hibájából!!! ( aprópo, annak is utána kell hogy nézzek - utóirat magamnak )
Tehát annyi történt, hogy film felmásolásba közben fagyott a gép, a teló kidobott, és utána nekem is ilyen kriksz-kraksz nevű fájlok maradtak meg.
Tanácsom: Ha Vistád vagy Win7-ed van, akkor kösd rá megint a telefont ( nem tudom, hogy reveláns -e az, hogy van e memóriakártyád vagy sem ... ha igen, akkor a lejjebb leírtak alapján azon kell a módosítást végezned ... ) adattár módban, és amikor elindul az automatikus indítás azt X-eld ki, menj be a sajátgépbe, jobb egér a telefon meghajtójának ikonjára, és ott válaszd ki valamelyik javítási formát ( Lemezellenörzés, vagy valami hasonló, nem tudom, hogy milyen funkciók érhetőek el, már nem emlékszem ).
Ezután felfogja dobni, hogy talált pár nem használandó fájlt és akkor azt törölni fogja...Remélem nem let túl érthetetlen, éjszakás műszak powa
TÖRÖLT ACCOUNT
-
JustSimple
tag
Új észrevétel, nem tudom, hogy ki találkozott ezzel, de lehet, hogy most ezáltal felfogja ismerni a "problémát" !
Nekem, ha a gyári fülest úgy mozgattam a csatlakozónál, akkor mindig bedobott a híváselőzmények menübe... Onnan csak pár lépés volt neki, és már hívta is a legutolsó számot, persze mindezt zenehallgatás közben! Éppen ezért törölgethettem az előzményeket, hogy ha már bedob, legalább ne tárcsázzon senkit!
Mivel most meghalt a gyári fülesem, ez a probléma nem áll fent... Egy kevésbé minőségi nyitott Sony fülhallgatóval bezzeg nem csinálja ezt! A fejemet a falba fogom verni, ha majd az új fülessel is ezt fogja csinálni, az tuti...
TÖRÖLT ACCOUNT
-
haxxika
senior tag
válasz JustSimple #19713 üzenetére
Nem lehet hogy ráfekszel a füles gombjára? Nekem eddig nem volt ilyen esetem, lehet hogy eddig csak pont te vagy akinél ez előfordult de nembizt
@nerine: Próbáld meg tényleg azt a módszert hogy javitod az egészet, csak törölni fogja, igaz ezt én nem mondhatom el a pendriveomról... de a mobillal csak menni fog
-
hkari
őstag
válasz JustSimple #19702 üzenetére
A CX400-500-95 közül messze a 95 nek van a legszebb hangja. Magas tartományai sokkal jobbak mint a másik 2-nek. Strapát is jobba bírja valamiért,mert nekem 2 éves,és semmi baja,pedig cx400 ból 2 is tönkrement annó egymás után. Ha mégis CX400-at vagy 500-at veszel vigyázz,mert kb minden 2. hamisitvány.
[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
Múltkor összedugtam egy cx500-at az arenaval. Nem egy rossz cucc de a fülesemet akkor se übereli sztem
-
nerine
csendes tag
válasz JustSimple #19712 üzenetére
Köszi a segítséget, de nálam ez nem működik, lehet, h azért mert xp-ém van nem vistám, nem tudom. Csak formázni enged mást nem. Memóriakártyám nincsen, gondoltam nekem elég a 8 giga XD. További ötleteket várom !
Köszi!
-
nerine
csendes tag
válasz haxxika #19718 üzenetére
Igen, igen legvégső megoldásként erre gondoltam én is, de hát mindig mentsek le mindent aztán másoljak vissza formázás után mikor befagy? Elég gyakran megtörténik ugyanis :S. Vmi olyan megoldást keresnék, hogy ne kelljen formázni minden alkalomnál. Hát mind1 ez van, ezt kell szeretni !
Köszi!
-
haxxika
senior tag
válasz nerine #19719 üzenetére
Nekem ilyen esetem utoljára egy pendriveal volt, azt kicseréltettem, ugyanigy nem szeretnék járni a mobillal de lehet megszabadulnék tőle mert csak a szervizelés van vele...
Amit nem kéne de ha nincs más megoldás: Format c:, win7 ftw
[ Szerkesztve ]
-
JustSimple
tag
Olyan eladótól veszem, aki(k)ben megbízom és elismert kereskedő itt a PH-n, szóval nem félek, hogy esetleg belefutok egy gagyiba.
"nekem 2 éves,és semmi baja,pedig cx400 ból 2 is tönkrement annó egymás után."
Ez számomra egy kulcskérdés, szóval most megint fel lett kavarva az én kis állóvizem, de most már az iszap is feljött
Ha lesz rá pénzem, és könnyen betudom rendelni, akkor azt veszem mégiscsak. Most már jöhet bárki mondhat bármit, marad a cx95.
TÖRÖLT ACCOUNT
-
nerine
csendes tag
válasz JustSimple #19723 üzenetére
Köszönöm szépen, működik! ^^
-
z.rigo
csendes tag
sziasztok! olyan problémám van, hogy a km 900 teloba ha be teszem a memoria kártyát a zene mappába nem jelenik meg semmi, tudna -e valaki segiteni hogy mért csinálja ezt, köszi a segitséget
-
msmohaman
csendes tag
Sziasztok. Régi arenások segítsetek,régóta szeretnék venni eggyet,de annyi mindent olvasok róla(jót rosszat),hogy már nem tudom.én nem akarom programozni,ugy ahogy van gyárilag az nekem megfelelne,érdemes belefogni? max egy éveset akarok,mennyire megbízható,már a második viewty-t nyúzom probléma nélkül,nem akarok csalódni.Vagy válasszak mást? samsung pixon,s8300,Jet,nokia 5800,melyik a jobb? előre is köszi
-
CptMisi
őstag
Helló!
DivX/Format Factory segítségével konvertáltam a filmet, de hogy tudom felrakni a telefonra?
Mindig valami Érvénytelen típus hibát ír, amint felraknám a telóra PC Suite/tartalomnál
Mivel rakhatok fel feliratos filmet? Mármint külön van a felirat, meg a film.
Üdv!You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
z.rigo
csendes tag
-
JustSimple
tag
válasz CptMisi #19728 üzenetére
Feliratos film az felejtős, mert nem látod a tartalmat!
Konvertálásnál használd ezeket a beállításokat!Videó - Mindent MP4
Kimenet beállítása
Videó dekódoló : AVC (H264)
Videó méret : 720x576 HD Device
Bitarány : 512
FPS : 30
Képméretarány : Automatikus
Kétmenetes kódolás : NemMintavételi arány : 44100
Bitarány : 128
Audió csatorna : 1Ezekkel felére csökkented a méretet, viszont a minőség az marad!
Ennek jónak kell lenni, mert én is ezzel tolom. Tegnap felraktam vagy 5 új filmetÜdv
JustyTÖRÖLT ACCOUNT
-
CptMisi
őstag
válasz JustSimple #19730 üzenetére
Kösz, majd kipróbálom
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
katalinea
csendes tag
Kedveseim,
tudom hogy előttem 555-en megkérdezték, de meg lehet oldani hogy a bejövő hívásnál fel lehessen venni a telefont? (felvillan, elsötétül, semmire nem reagál, ugyanez a kimenőnél, csak akkor lesz vége a hívásnak ha a hívott fél leteszi a telefont.)
Valaki segítsen léci, mert így a telefon már nem telefonként funkcionál...
Próbálkoznék sw frissítéssel, de lehet hogy én vagyok a béna, de én nem tudom letölteni a FlashTool_E2-t, kiírja, hogy a forrás file nem olvasható. A többi megvan.
Pls,pls,pls...
én csak szeretnék bejövő hívást fogadni....
-
katalinea
csendes tag
válasz sagesz93 #19737 üzenetére
Köszi szépen nagyon nagyon az irányba igazítást, nem volt leírva, vagyis én nem találtam, de bogarásztam kicsit a service menüben, Others->Proximity, ott engedélyeztem, és amikor kalibrálást csináltam kicsit eltakartam a fényérzékelőt. Azt irta ki hogy fail, de így most műxik.
Hátha valakinek még segít ez.
A letöltésben tudtok segíteni, mert nem annyira nyerte meg a tetszésem a T-s sw. Ha lehet inkább vissza tenném a sajátját, de nem tudom letölteni a FlashTool_E2-t a hsz1-ben megadott linkről
én csak szeretnék bejövő hívást fogadni....
-
$lim*$hady
csendes tag
Nekem egy bajom van vele :amikor feloldom a kepernyozarat akkor a hatterkepnek a nyoma neha meglatszik a menuben meg egyeb helyeken.Valakinek volt mar ilyen?Amugyminden megy es szerintem meg most is nagyon jo telefon zart rendszerek kozott.Egyebkent ugy irnak sokan rola mintha os regi lenne kozben nezzunk meg egy k800i-t.Nagyon jo telefon pedig kb 3 evvel oregebb az arenanal.(v10P)
HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
-
-Valinas-
senior tag
Ajajj...
Nemrég adtam el a Nokia 5800mat, mivel kártyafüggetlen telefonra lesz szügségem.
Tavaly, amikor őt vettem nagyon sokat gondolkoztam az Arénán is. Most, hogy elkeztem nézelődni, újra felötlött bennem a gondolat, hogy Arénát vegyek, de amint látom már kissé elavult, vagy nem tudom...
Ahogy olvasom, elég sok gond van vele szoftveresen, illetve sokan csak egyszerűen réginek tartják.
Én durván egy évre /vagy több.../ veszek telefont általában... a kérdésem az lenne, hogy megéri-e még most ilyet venni, vagy esetleg androidban gondolkodjak inkább? Bár nekem nem igazán kell nyílt oprendszer, vagy android market, stb...
Nekem nagyon fontos a zene mobilon /lsd. 5800/, ezért néztem ki újra őt. Asszem az androidnak ilyen téren nincsenek ennyire jó tulajdonságai...
Minden passzol, remek kis teló szerintem, de tényleg nem két hónapja adták ki, és ahogy most a topicot olvasgattam, kicsit elment a kedvem.
Mit gondoltok? Esetleg valami mást tudtok ajánlani?
Köszönöm,
Valinas -
Sorcery
tag
válasz -Valinas- #19744 üzenetére
Hát igen, én is ezért vettem+! Ez a telcsi a választóvonal a mostani full-extrás-androidos készülékek és azok között a telcsik között amelyek bár androidosak de nem ilyen extrásak mint az Aréna!!! Sajnos ez van! Jó ez a telcsi még mindíg de neked kell tudnod, hogy vagy most megveszed 50-ezerért vagy még vársz amíg pl. lemegy az ára a Samsung-omnia2-wave-s-...stb-nek illetve a HTC-Desirenek!
-
-Valinas-
senior tag
válasz Sorcery #19746 üzenetére
Teljesen igazad van.
Nagyon tetszik a telefon, szimpatikus, minőséginek gondolom, de a szoftveres hibák miatt...nemtudom.
Ha valaki meg tud nyugtatni, hogy fagyás nélkül, ébresztéssel, normálisan tudom használni, akkor tovább nem gondolkozok, és megveszem ezt. De úgy láttam, hogy minden szoftban van valami, ami nem működik jól -
haxxika
senior tag
válasz -Valinas- #19747 üzenetére
Nekem most v10p van fent, nincs vele gond, eddig semmi fagyás nem volt..
Amire viszont érdemes figyelni:
Tegnap este jövök haza buliból, persze árkon, bokron szal szervizmenű, device test, camera, flash on(off). Nem sokat világitottam, fullon volt az aku mikor kimentem a buliba, előtte töltöttem. Hazaérek, lerakom a mobilt, ma felkelek és a mobil lemerülve.. Na mondom sirály.. Szal ne nagyon használd azt az opciot csak végszükség eseténOnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
skrabi
senior tag
helo! nem arénám van, hanem minim, de eddig bármilyen játékot találtam arénára, át tudtam alakítani a minire... viszont egy nagy problémába ütköztem: hogy tudom a flash fájlokat úgy lejátszani, hogy a motion sensor-al tudjak játszani? köszi előre is a segítséget, Skraby
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
CptMisi
őstag
tudnátok pár jó játékot ajánlani Arénára? focist, autóst, lövöldözőst vagy bármilyet, ha jó
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest