Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mieza

    tag

    Én csak a fanyalgóknak üzenem: miért nem adják el a telefont, és vesznek olyant, ami lefedi az igényeiket???

    Egyébként is a telefon a specifikációban leírtakat simán teljesíti, hiszen pl. van divx támogatás, működő GPS (lásd az első hozzászólást). De aki még arra is lusta volt vásárlás előtt, hogy ezeknek utánanézzen, azt inkább nem minősítem...
    A telefonnak már minden hiányossága és előnye szerintem már hónapok óta ismert dolog, aki ezek alapján megveszi, és mégis olyan dolgokra hivatkozik, amik tudott dolgok, az meg is érdemli!
    Azt meg ugye senki sem gondolta komolyan, egy multimédiára kihegyezett, zárt op.rendszerű telefonban pl. autós navigáció szintű GPS lesz?

    A szoftvertámogatással meg semmi gond, nálam, és sokaknál is simán működik minden funkció még a régi szoftver verziókkal is. Mindig csak csodálkozom azokon, akik olyan problémákkal jönnek elő, amiket én még hírből sem ismerek, és egyre inkább az a meggyőződésem, figyelve a hozzászólók stílusát (amiből azért le lehet szűrni dolgokat), hogy a probléma a felhasználói oldalon van. Persze tisztelet a nagyon ritka kivételeknek!

    Vannak dolgok benne, mint mondjuk a filmnézés, ami igényel egy kis számítógépes "előmunkát", de ugye manapság már alap a számítógépes előképzettség, ahol ezek már nem okozhatnának gondot. Főleg a "mai fiataloknál", csak az a probléma, hogy pont náluk hiányzik ez. Többen vannak a felhasználók között már túl a harmadik, negyedik, sőt az ötödik X-en is, de érdekes módon nekik nem okoz problémát mondjuk egy film konvertálása, vagy az id3 helyes kitöltése. Pedig elméletileg hátrányból indulnak ezen a téren a koruknál fogva. Ezzel nem akarok megbántani senkit, de érdemes lenne, ha mindenki, aki úgy érzi találva van, magába nézne először.
    Szerintem a számítógép felhasználói ismeret nem merül ki abban, hogy elindítom mondjuk a COD-ot, és cheatek segítségével mindenkit lenyomok.

    Én mindenesetre nem csalódtam a telefonban, számomra fontos dolgokat mind hiba nélkül tudja, nem érzem azt, hogy nem azt kaptam a pénzemért, amit akartam!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák