- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasurosenpai
tag
"hiba történt a google szervereivel való kommunikáció során" hibaüzenettel nem tudok a Google-höz csatlakozni. Mit rontok el?
-
kp78
addikt
válasz Haugland #27349 üzenetére
Nekem olyan kellene, hogy egy érintésből tudjak kapcsolgatni 3G/2G között
Ami most play-ből elérhető, annál 3 érintésből megy.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Chris1014
újonc
válasz nünüke1975 #27046 üzenetére
Ezek tényleg jók. Én is ilyet rendeltem kék színben, tegnap jött meg, csak más eladótól. Élőben sokkal jobban néznek ki. Kolléganőim győzték dícsérni Nem is tudtam, hogy van zöld színben is.
-
Aryon87
félisten
válasz nünüke1975 #27046 üzenetére
Enyem is uton, igaz wn aliexpressrol rendeltem.
Mas: megnyomkodtam a G5-ot. Hat nem gyozott meg, nem mintha tudnek valtani..
Jobban illene egy masik szeriakent..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Az FM rádió működik fly / repülő üzemben is, vagy csak akkor, ha aktív a hálózat?
Köszönöm -
toto0569
addikt
válasz blt.62 #27338 üzenetére
"szín invertálása" beállítás a lenyíló menüben.Fent az értesítési sávot lehúzod és abban.(lehet,hogy alapban nincs bepipálva ,hogy az is megjelenjen azok között.De semmi vész,mert annak a sornak a legvégén van a szerkesztés gomb,ott kikeresed és pipa...)
Az eredeti képet inverz színekre állítja át,magyarán...negatív.ha olyan a háttér akkor éppen jó. -
blt.62
őstag
Tudnátok olyan linket küldeni ahonnan külföldről megtudnám rendelni a 6500-as aksit a hátlappal? Nálunk 7000 ft kint állítólag olcsóbb. Előre is nagyon köszönöm.
MegtorloXp
-
Nikaré
őstag
válasz LaliPapi #27369 üzenetére
Ezt én értem csak azt nem hogy miért kell egy FM rádió vevőt letiltani.
Mondok egy példát, valamilyen oknál fogva a GSM és hálózatai bekrepálnak (pár éve volt ilyen)
esetleg valamilyen vész helyzet adódik akkor az FM csatornán lehetne fogni a "külön vész jelzést, felhívást, tájékoztatást".
Amúgy még mindig ott tartok, hogy ha kilövöm az elérhetőségemet akkor miért nem hallgathatom a rádiót??? -
nünüke1975
aktív tag
válasz rasurosenpai #27342 üzenetére
Akkor egy ívásu a telefonunk.Kijelző védő fóliát raktam rá és tök jó.
-
Brain75
senior tag
Iszonyatosan nagy piros pont a Váci úti LG szerviznek.
Tegnap reggel a telefonom kijelzője (H818P) elkezdett hülyülni. Vibrált, dobálta a színeket, csíkokat húzott a képernyőre. Reggel még alig csinálta, de délre eljutott odáig a dolog hogy a kijelző többet vibrált, mint nem.
Fogtam bevittem az LG szervizbe a Váci útra.
Hozzá kell tennem hogy Partnero GSM-től vettem a telefont, de számlát kértem róla amire ráírták a szériaszámát a telefonnak. 0%-os számla volt, de számla.
Ezzel a papírral adtam le a szervizbe.
Azt mondta az ügyintéző (aki meglepően kedves volt egyébként), hogy le kell kérdezniük az LG-nél mielőtt nekiállnak, mert ha nem EU piacra szánt készülékről van szó akkor csak az LG engedélyével javíthatják.
Nem tudták megmondani mi a hiba előre, de átvették korrekten és mondták hogy azonnal hívnak ha az LG válaszolt.
Ma 15 óra körül csörgött a telefon, hogy az LG nem problémázott a javításon, ezért gyorsan neki is álltak és kicserélték a kijelzőt (komplett eleje) és mehetek is érte.Ilyen gyors márkaszervizzel még nem találkoztam. 24 óra alatt meg is javították és el is tudtam hozni.
Hozzátették hogy idáig annyi kijelzőt cseréltek csak G4-ben, amit a két kezén meg tud számolni, tehát nagyon keveset.
Azt mondta a szervizes aki ki is jött hogy együtt ellenőrizzük a telefont, hogy valószínűleg a kijelző szalag kábele adta meg magát.Szóval ORIÁSI köszönet nekik. Maximálisan meg vagyok velük elégedve. Korrektek, gyorsak és nagyon normális az összes ügyintéző ott.
Mindenki bátran vigye hőn szerett G4-ét a Váci úti LG szervizbe mert maximálisan ügyfélközpontú a társaság.
[ Szerkesztve ]
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
ctvagyok
őstag
válasz Brain75 #27375 üzenetére
Nekem is kellene egy csere, sajnos egyedi lett a képernyőm. Szegényke megcsókolta a betont. Akartam venni egy másik telefont (valószínűleg Mate 8), maradt volna mellette törötten a G4. Nem vészes, csak a sarkánál repedt meg a kijelző. Más baja nincs. Az aksi jó, a MM sem csinál hülyeségeket. Szóval alapvetően boldogság van.
Most már azonban parázom, mi lesz ha nem viszem be, és alaplapos lesz. Akkor tuti nem cserélik az alaplapot gariban. Az enyém 505-ös, szóval nem új már.[ Szerkesztve ]
-
Sty01
tag
Srácok nem értem a mobilarena tesztben kb 4 óra kijelző időt jósoltak a G4-nek én ma 1,22 percet értem el 50% fényerön,volt benne egy kis internet de leginkább csak nyomkodtam a telefont ja és kb 2 óra Musik Fm app kihangosítva fél hangerőn,délután 4-re 15 %-ra merült reggeltől a telefon.Ez elég harmatos nem?
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz szaszaboy0 #27311 üzenetére
Nálam is ez a helyzet.
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
szaszaboy0
tag
válasz Pistakiss #27380 üzenetére
Már most nem izgat a dolog ha beszarik akkor viszem a szervízbe mást úgysem tudunk tenni.
De azért vicces téma hogy egy flagship telefonnal azon izgulunk mikor lesz meg az a hiba amit tudunk is hogy bekövetkezik.
Igazából imádom ezt a telefont nem tudok olyan alternatívát ami helyettesíthetné.Üdv Szabi
-
Quqesz
nagyúr
Uraim! Mi ez a rinya itt! Mit kell előre beszarni egy lehetséges hibától?!?! Én az asszonynak szlovákban vettem egy asus zenpad7 tablettet és az is alaplapos volt(ugyan ilyen hibajelenséggel). Bevittem, és 1 hét alatt mehettem érte, pedig a márkaszervíz tuti nem abban a városban volt! (Azóta vettem még egy asus tabot(zenpad 10.1 ami volt akinek 3 nap után beszart) és ezzel sincs baj, így most 3 asus tab van a családban jó állapotban)Itt meg egy seggünket is kinyaló szervíz van(mély tiszteletem minden egyes dolgozójának, mert korrektek nagyon). Jobb lenne egy cordonnal a hátunk mögött?! Ilyen hiba v hasonló máshol is előfordulhat.... a rev 1.0 dolgot hagyjátok már a francba, nem egyszer ki lett tárgyalva, hogy nem mérvadó! Inkább használjátok,élvezzétek a telefont, ne a sarokban szorongjatok. Tiszta 2-es pszichológiai osztály lett a fórum...........
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
vigyori78
őstag
Lehet aminek a dobozán 1.1 szerepel de a telefonon a matricán 1.0 van és a szoft is 1.0-át ír az valójában 1.0 volt a gyártás folyamán csak már 1.1-re flashelték, lehet valami rossz ic programozás miatt voltak bootloposak az 1.0-ák és ez náluk derült ki. Nálunk is volt már ilyen ezért gondolok erre.
-
senior tag
Menyasszonyom 10 nap, es 85 napra az USA-ba megy. Nincs, nem visz fenykepezogepet, kamerat, GPS-t, zsebradiot, zseblampat, notebookot. Erre van a G4, amit ajandekba kapott. De ha kint lesz bootloopos (nem sok esely van ra, dobozon 1.1, 511* a serial), azt gondolom hogy Korea kaphat egy fsogorcsot
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Kartomas
csendes tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy a váci uti szervizben árulnak g4 hez gyári töltőt kábellel? Menyibe kerülhet vagy esetleg tud valaki megbízható alternatívát mindenképpen kábelos kellene nem qi.
-
kentucky
őstag
válasz vigyori78 #27390 üzenetére
Már többször ki lett tárgyalma, hogy a vas hibás, az egyik áramkör forrasztása nem volt megfelelő, és bár csak mikronokkal, de megszakadt az összeköttetés valahol, és ez okozta a hibát.
(#27384) Quqesz Hát, volt egy Nokia 5310-em, egy ZTE Bladem, egy i9300-am (amit most is használok), van a családban egy HTC Desire C, és egy G2 Mini (több mint két évesek), egy iPad 2, és egy Nexus 7, és mindegyik legalább 2 évig használtam (vagy használom). Nekem ne mondja senki, hogy az elfogadható, hogy egyik pillanatról a másikra cserben hagy a telefon, semmi előjel nélkül, és még én kérjek bocsánatot, hogy tönkrement. Pár hónapja is leállították a népet, hogy mit rinyálunk, aztán tessék.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz kentucky #27395 üzenetére
Nem elfogadható, de ha mindenki rinyál attól még elő fog fordulni.....25 hónapos a G2-m és ott meg a sárguló kijelző miatt ment a rinya,oszt mégis sokaknak nem jött elő a hiba(nekem sem). Szal ok baj van, de meg kell javíttatni oszt csókolom....asus memopad hd7-es tabom meg lassan 3 éves és szerelő nem látta......nem az a bajom, hogy neked megibásodott és zavar, hanem hogy itt többen már lassan katasztrófa turizmust indítanak az lg szervízbe, hogy jaj mi lesz az én telómmal.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest