- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
válasz batai15 #49251 üzenetére
@batai15
Írtam nekik mail-t, hogy mi hogy merre...Válasz:
egy kép több termék mellett is megjelenhet, a kép nem feltétlenül a raktáron lévő terméket ábrázolja, minden esetben a termék megnevezése a mérvadó.
A DUO tulajdonképpen csak fantázianév, lényeges különbség a két termék között nincs.Ahogy mondod univerzális...
@Indiant
Van itt marzs kéremszépen... -
Just_Reboot
addikt
Hello srácok lehet a héten csatlakozom hozzátok. A fejlesztők mennyire szeretik ezt a telefont? Van hozza rom kernel bőven?
-
tepenzed
őstag
ha frissiteném a dorimanx kernelt és a cloudy g3-at,akkor vissza kell rakjam a telefont stockra vagy egyszerűen recoveryből ráflashelem a mostanira?
-
Gaabor80
aktív tag
-
Kurzuh
aktív tag
G3 alapú ROM-oknál mi ez az ultra kevés RAM? Cloudy 2.1-nél és OptimusG3 1.4.1-nél is RAM törlése utána is 400 fölé nem megy fel és ha facebookozok meg Chrome-ozok, újratölti ha váltogatom őket.. Arról nem is beszélve, hogy előszeretettel tölti újra a főoldalt, meg az időjárás widgetet, ha kilépek valamiből. Nemár
-
addikt
válasz Just_Reboot #49257 üzenetére
Hali!
Várunk szeretettel!A fejlesztők olyannyira szeretik ezt a telefont, hogy csak dúskálunk a főzött ROM-okban. Eléggé felkapott telefon ez e téren még mindig (szerepet játszik benne az is, bogy ROM-olás baráti készülék ez).
Itt Mélyvíz topikban pl a Lollipop ROM-ok vannak most terítéken (milyen meglepő ), azokból is van már minimum 3 féle és használhatóak is már hétköznapokra.
Én is pont ma, ezen a borús esős időn készülök felcsűrni mingyá egy CM12-t.
-
addikt
válasz tepenzed #49258 üzenetére
Bár ez inkább Mélyvíz téma, de segítek.
Egyáltalán nem szükséges vissza menned stock rendszerre, jelenlegi Recovery-dben mindent elintézhetsz bármikor.
Te esetedben ez úgy néz majd ki, hogy először felrakod tiszta telepítéssel a Cloudy G3 2.1-et, majd utána arra bármikor flash-elhetsz egyéb, kívánt kernelt.Ha valami még nem tiszta ezzel kapcsolatban, kérlek ne ide, hanem a Mélyvíz topikba írd a továbbiakat!
-
-
mark.bajusz
újonc
válasz fery02 #49243 üzenetére
Szia!
Sajna nem sikerült..Próbálgatok mindent de nem akarja az igazságot, úgyhogy lehet szervíz lesz belőle mert az LG sem tud rá mit mondani.
Lehet megvárom az 5.0át és ha azzal sem jó akkor viszem fel Pestre. Városi kis telóboltba meg a faszi elküldött, hogy vigyem szervízbe...meg sem nézte. Teljesen kivagyok segítve -
exelsior1
senior tag
válasz Just_Reboot #49265 üzenetére
Ne aggódj, jobban jártál vele. N5-ről váltottam most, mindent egybe vetve elég nagy a különbség, bár elismerem, nagyon szerethető teló a Nexus is, de az inkább alap telefon, a G2-ben rengeteg okosság, extra van, és ebből elég sok ami tényleg hasznos és értékes. Nem beszélve arról, hogy nap végére egyszerűen nem lehet lemeríteni, míg a N5 sajna nehezen él túl egy napi átlagos használatot. Volt nemrég G3-am is, de inkább a G2 összességében
Galaxy S10
-
Just_Reboot
addikt
válasz exelsior1 #49267 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Első dolgom a gyari rom lecserélése lessz. Csak a távirányítós alkalmazast használnám. Remélem főzött romal is olyan jól bírja mint a gyárival.
G3 is tervben volt de mivel nem nyitható a bootlader így a G2 maradt. Régebben is tetszett, amit szoknom kell az a hatlapi gombok lesznek. Illetve a sim lock az ami zavar.[ Szerkesztve ]
-
exelsior1
senior tag
válasz Just_Reboot #49268 üzenetére
Én imádom a hátlapi gombokat, a két koppintásos ébresztés nélkül meg élni sem tudnék
Galaxy S10
-
1kawarider
csendes tag
Sziasztok!
Azt hol tudom megnézni, hogy mi a gyártási dátuma a G2-nek?
-
Real_Necro
veterán
válasz Quqesz #49273 üzenetére
Igen, ezt a Defy+-omon meg a Galaxy Note-on én is eljátszottam már párszor... könnyen meg lehet szokni a kopogtatást... lassan már a mikrosütőt is így indítom...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
1kawarider
csendes tag
válasz mark.bajusz #49266 üzenetére
Feltöltő kártyás vagy?
Ez a téma engem is érdekelne mert nekem sincs 4G, és egy haverom mondta, hogy a feltöltőkártyások csak 3G-ben tudnak netezni.
Van itt olyan aki feltöltős és megy a 4G a telóján? -
sagit
veterán
Nillkin Premium Matte Hard Cover Case-t Magyarországon tudok venni valahol?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Real_Necro
veterán
válasz #07400704 #49279 üzenetére
Szerintem csak letakarja a hangszórót...
Egyébként azt gondoltam a hátsó gombbal, hogy be lehet fejezni a hívást, fog majd működni úgy is, hogy fülemnél tartom a telefont. Flipes tokban nem kényelmes nyitogatni. Így viszont csak akkor működik a hátsó gomb ha újra aktív a kijelző...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
törölt tag
válasz Real_Necro #49280 üzenetére
Akkor a nyitogatós toknak egyéb más mellett, ez is hátránya
-
Azharel
aktív tag
válasz 1kawarider #49276 üzenetére
Én is úgy tudom hogy a Telekomnál a dominosok nem csatlakozhatnak LTE hálózatra. Nálam be van kapcsolva, hálózatválasztásnál is látszik és hiába megyek rá nem enged fel. Itthon van egy előfizetés is, mikor azt a simet beraktam egyből ment az LTE is.
[ Szerkesztve ]
-
mark.bajusz
újonc
válasz 1kawarider #49276 üzenetére
Igen, feltöltős. Eléggé irritáló, hogy több mint 2ezret kifizetek egy hónapban, higy kitudjam próbálni milyen a 4G hálózat erre tessék...
Valamilyen módon átlehet váltani feltöltősről előfizusra? -
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Urak!
Vásárlási "segédletet" kérnék tisztelettel!
Munkatársam, lányának karácsonyra szeretne egy új, normális garanciás telefont.
Két kiszemelt van, az egyik a G2, a másik a one+one.
Kérdés:
1.)
Van itt olyan fórumozó, aki használt one+one-t, és van érdemi összehasonlítási alapja a G2-höz képest?
(kritikus pontok:akkumulátor - ebben nagyon jó a G2-, fényképező -a G2 szerintem lassú, és hajlamos a homályosodásra- a gps is képes érdekes dolgokra itt G2-nél)
2.)
Hol tudtok most jó áron G2-őt normális garival, és mennyiért?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tepenzed #49288 üzenetére
hát én használtam a g2-őt pár hónapig, sajnos tapasztalatból tudom mondani, hogy a gps, a kamera lassúsága, és a képek homályosodása létező probléma...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Doky586
nagyúr
válasz Real_Necro #49280 üzenetére
"Egyébként azt gondoltam a hátsó gombbal, hogy be lehet fejezni a hívást, fog majd működni úgy is"
Tudtommal így is van, be kell kapcsolni a menüben, mert alapesetben tiltva van ez a funkció. (gyári firm esetén)
-
senior tag
válasz #07400704 #49281 üzenetére
Nekem Nillkin tokom van. A hívást a kis ablakban a zöld gomb elhúzásával fogadom, letenni meg ugyanúgy letudom tenni a hátsó power gombbal. Nem kell hozzá kinyitni a tokot. Elveszem a fülemtől, s mire asztalra rakom, már ki is nyomtam a hívást
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Indiant
addikt
Létezik G2-re Amazing H+ Nanometer Anti-explosion Tempered Glass Screen Protector?
Mert én csak sima H-sat látok az ebay-en. -
Quqesz
nagyúr
válasz HUTCHDB #49287 üzenetére
O+O van speedshopban gyári garis,G2-t meg a btel oldalán láttam 90e volt szintén gyári garis. Én az O+O- t venném kíváncsiságból(veletechen megnyomogattam)...Lenovo Vibe X2,Xiaomi MI3? De ha az ár is fontos,akkor G2 best buy..(csöndben megjegyzem szlovákoknál pl a Nay-ban olcsóbb mint itthon pár dolog)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs