- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Nem tudom ... ma éjszaka adtam le a rendelést az ügyfélszolgálat 9:00 nyitnak gondolom felhívnak, pick-pack-pontra kértem (közeli benzinkút) szóval 0-24 órában bármikor érkezhet, lehet hogy már ma este / éjszaka, de az is lehet hogy csak holnap, nem tudom pontosan még de biztosan gyorsak lesznek
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
RomiJosy
aktív tag
Annó én is így kezdtem. Volt egy nexus 7 ami nagyon tetszett és olvastam,hogy jön a nexus5. Amikor belemerültem a témába és láttam,hogy az lg gyárt egy a nexus5 mellett kijövő csúcsmobilt elkezdtem vaszilálni és azért döntöttem a g2 mellett,mert van rajta "gyerekmód" A nexus5 kinézetre jobban tetszett de a legkevésbé sem bántam meg a döntésemet!
Ha 10et kéne ráfizetni egy g3ra lehet beleugranék csak,hogy kipróbáljam,utánna szerintem ha nem jön be simán visszabizniszelnék egy g2re de ha jön a g4,tuti kevesebb ráfordítással lehet váltani.
Az se biztos,hogy a g4 kiadásakkor álmatlan éjszakáim lennének,nem lenne szerintem akkora váltás mint annó az i4 ről a g2. -
Mastershifu
tag
Szerintem, akik ilyen telefont szeretnének, ne várjanak, hanem örüljenek, hogy most még van, s mielőbb csapjanak le rá!
Amikor megjelent mennyi is volt?! 130.000+Ft. Most 80k-88k! Mennyit mehet még reálisan lefelé az ára? 2.000Ft-ot max., vagy még annyit sem... Szerintem ennyiért nem érdemes kockáztatni, s várni, míg talán elfogy a kínálatból. Gondoljatok arra, hogy milyen telefont vennétek ennyi pénzből, ha G2 már tényleg nem lenne?!
Az enyém holnap lesz 2 hetes. Mobilkereskedes . hu-ról, 86.500Ft, dobozban+ gyári kiegek, szla, 1+1év gari, assistance szolgáltatás, mi kell még?
i486 DX2-66MHz
-
w333
félisten
Csütörtökön beszéltem velük és azt mondták hogy ha péntek reggel 10 óráig megrendelem, akkor már legkésőbb szombaton átvehetem, szóval kb. 24 óra, szerintem náluk minden raktáron van ami külső készleten van azt pl. meg sem lehet rendelni valami olyasmire emlékszem hogy "hamarosan rendelhető" vagy hasonló felírat van ilyenkor, de kb. még 1 hete a gyári garanciás 92k -volt napokban ment le az ára 88k -ra, szerintem már lassan tényleg kifutó készülék, kevés lehet már belőle ... Telenornál már rég kifutott és hamarosan telekomnál is kifut
(#49709) xtevo
Persze 100% hogy adnak számlát, többen jelezték már hogy adnak !
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Aha, köszi. Ez abszolút logikus. Megérkezik a rendelésed, feldolgozzák 10 óráig. Kiszámlázzák, átadják a PPP futárának, az beviszi a depóba, és másnap hajnalban az aktuális átvevőhelyre kiszállítja a PPP.
Teljesen jó, tetszik. Azért remélem "rendes" 27%-os ÁFÁ-s számlát adnak, amit el lehet számolni.Ja, értelek. Ezt nem tudtam, még.
-
Indiant
addikt
Nem kicsit olcsó ..kár ,h. Magyarországra nem szállítanak.
-
robekraptor
tag
sziasztok. gondom van amikor hivok valakit, magánszámként hiv a telefonom kb 1 hete, és nem tudok mit csinálni vele, és kb 2napja a kijelzőn lett egy szép piros leret ami villog, nem mindíg jön elő, de nagyon idegesítő. gyári beállítások visszaállítása megoldhatja a problémám vajon?
-
xtevo
őstag
válasz robekraptor #49711 üzenetére
@robekraptor
Nekem volt ilyen "piros keret" anno a GXI-n, egy factory reset segített rajta. Eddig ment a hívószám küldés? Ha igen, esélyes, hogy bekavart valami...@w333
wunderbar! Nincs más dolgod, mint várni... legrosszabb![ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Egyébként mi az ablakos tok működési elve? Bekapcsoltam a menübe letakartam egy lappal de semmi.
-
xtevo
őstag
válasz batai15 #49714 üzenetére
@batai15 & w333
Azt hittem, hogy csak én utálok várni... főleg ilyen sokat, de hál'istennek nemcsak én, ezekszerint.más:
Páromnak rendeltem egyedi ékszert, november 5-én, azóta még nem készült el... kicsit se vagyok ideges... Pár nap, 2-3 hét még belefér, de több, mint 1 hónap grr... várjak türelmesen, az ügyintéző kisasszony szerint.Köszi szépen. Nekem is nagyon bejön.
-
Real_Necro
veterán
A jó munkához sok idő kell. Feleségem eljegyzési gyűrűje anno 3 hónapig készült, bár egyedi igényeim voltak.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
firemanus82
senior tag
válasz robekraptor #49711 üzenetére
Nézd meg a Beállítások/hívás beállítások/További beállításoknál, hogy A hívó számnál a Kimenő híváskor kijelzett szám legyen beállítva
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
batai15
félisten
válasz Mastershifu #49722 üzenetére
Szerintem ez értékelhető upgrade lenne... erre már megérné váltani.
-
xtevo
őstag
válasz Real_Necro #49723 üzenetére
@Real_Necro
Ha vannak igények... akkor úgy elhiszem. Jó munkához idő kell, rosszhoz meg még több...@w333
Most találtam egy oldalt, ahol garanciakiterjesztéssel foglalkoznak, ez talán másoknak is érdekes lehet. Mindössze 5.100 Ft-ért +1 év garanciát adnak, ugye az első év gyártói, a másodikat meg ők vállalják.[ Szerkesztve ]
-
Mastershifu
tag
válasz batai15 #49725 üzenetére
Így van, jól összeszedték. Meg azt hiszem, írják is az elején, hogy remélik, hogy az LG-nél olvassák őket.
Attól tartok viszont, hogy lesz olyan magas ára, hogy azt is már csak akkor tudom majd megvenni, amikor kifutó modell lesz. Mint ez a G2, ami mondjuk engem sokáig ki fog szolgálni, az fix.
i486 DX2-66MHz
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
20F gyári romot használom, de már az elejétől kezdve produkált dolgokat... Pl: android billentyűzet leáll, akksi idő mint ha kevesebb lenne, sokat gondolkodik a ramfrissítéseknél...
Továbbra is gyári romnál maradnék, mert amúgy tetszik, de most látom, hogy van ez a 20H, erről van valakinek tapasztalata? Vagy újabb esetleg?
Köszi előre is!
-
batai15
félisten
válasz Mastershifu #49727 üzenetére
A kifutó szó hát nem ide illik...
G2 se nem öreg se nem gyenge..
Bár igen szerettem volna egy aktuális komoly telefont ,de szerintem
Amíg: a hw mindenre elég
Van aktiv fóruma közössége
És custom rom támogatás addig egy telefon nem elavult és ha a jövőbeni telefon pl g4 ennek meg felel akkor nem bánom ha pl 1 évesen szerzem be.
Amugy ebbe a topikba hogy jött össsze a 44k hsz?
Nem láttam más telefonos topikba ennyit szvsz.. -
firemanus82
senior tag
válasz batai15 #49730 üzenetére
+ a melyvíz topik
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
batai15
félisten
válasz firemanus82 #49731 üzenetére
Arra emlékszem mikor vált ki nem annyira rég volt..
-
RomiJosy
aktív tag
válasz batai15 #49735 üzenetére
Megoldják az ip védelmet. Az a baj,hogy egyre nagyobbak a fájlok is,egyre több memoria kell a kütyüknek. A comodore 64 kilobájt volt és fantasztikus. Az első pcmben 1 gigás volt a vinyó,nem tudtam mit rakjak rá,sose fog megtelni. Most egy normális minőségű film nem férbe rá. A számítástechnika a leg gyorsabban fejlődő iparág.
Pár 10 év és jönnek a robotok meg a terminátor -
Mike81
senior tag
válasz Mastershifu #49707 üzenetére
+1 szerintem sem szabad már várni arra, hogy olcsóbb legyen. Főleg így hogy már kifutó készülék. Pár hete rám jött az 5 perc és gondolkoztam, hogy eladom. De aztán gondolkoztam hogy mire is cserélném? Mert még mindíg nagyon jó a külső, és a hardver is bőven jó még:-)
[ Szerkesztve ]
-
RomiJosy
aktív tag
válasz batai15 #49738 üzenetére
Mit? A terminátort?
itt olvass kicsit besz@rsz -
alex devil
senior tag
Ne vegyétek már személyes sértésnek, hogy "kifutó" készülék. Egyszerűen megvan már az utódja, gondolom már nem is gyártják.
Én sem fogom lecserélni még másfél évig az tuti.S23
-
w333
félisten
válasz alex devil #49744 üzenetére
Legyen csak "kifutó" ... így nem veszít majd sokat az árából !
-
Tonimcfish
tag
hy all.
viszem a telót kijelzöcserére a sárgulás miatt gariba, ilyenkor vissza kell állitani a gyári állapotot előtte??
MI 14
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.