- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Quqesz #49297 üzenetére
Na ez új infó, köszi, ebbe az irányba is elmegyünk!
(#49302) Danny365!
Na ez érdekes vélemény volt...
Igazad lehet az o+o vonatkozásában...
Viszont nincs igazad a G2-és a én kapcsolatomban, vagyis én szerettem a G2-tőt sok pozitívum, sok öröm fűz hozzá.
Az tény, hogy első pillanattól kezdve gondom volt a kamerával, ami azért is érintet kellemetlenül, mert a régi fórumtársam toto0569 igen szép képeket csinált vele, én meg a minden napi használat során nem tudtam normálisakat készíteni vele.
A GPS-el is volt gondom, de ez sem új keletű, ismerős lehet több felhasználónál.
De az semmi esetre nem volt jellemző rám, hogy rühelltem volna a készüléket, sőt... mai napig kerül hozzám ilyen telefon, amit szoftveresen ilyen, vagy olyan módon meg kell bügykölnöm, és most is csodálom, hogy milyen jól, és egyszerűen "romolható" a szerkezet.
Nem vagyok én annyira negatív, csak kellően kritikus, ami szerintem egy teljesen normális viselkedés.(#49309) fery02!
Köszi az ajánlást, azt is megnéztük, és az is benne van a célzott termékek között!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs